Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Εσυ τώρα πιστεύεις οτι έχουμε μαγαζί γωνία έ;  :rolleyes:
*O μεγακλής άραγε τί λέει για όλα αυτά;  :tooth:
Την έκανε για Ντουμπάι.

fc2c48da-ffc7-46d1-974a-03f0fd04b1c2.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μηπως ολα αυτα ειναι για να αποπροσανατολισουν απο το γεγονος οτι πεσαμε κατηγορια;Ολοι μιλανε λες και εχει φτιαχτει το μισο γηπεδο.Λεω εγω τωρα..Καλο ειναι να κραταμε και μια πισινη,εχουν δει πολλα τα ματια μας.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Μηπως ολα αυτα ειναι για να αποπροσανατολισουν απο το γεγονος οτι πεσαμε κατηγορια;Ολοι μιλανε λες και εχει φτιαχτει το μισο γηπεδο.Λεω εγω τωρα..Καλο ειναι να κραταμε και μια πισινη,εχουν δει πολλα τα ματια μας.
tο γηπεδο 60.000 θα ειναι  :birdman:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Εχει βάση αυτό που λες,μετα την απόρριψη της έφεσης γήπεδο φτιάχνεται,Μελισανίδης μπαίνει μπροστά και αλλοι έτοιμοι να δώσουν λεφτά,ομαδάρα θα φτιαχτεί κλπ, όλα στο μιλητό...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι αλλιώς θα έτρεμε όλη η γη!Ήταν ολοφάνερες οι τάσεις για κάτι τέτοιο...
Εμένα με εντυπωσίαζει το θράσος που έχουνε οι καταστροφείς της ομάδας να δηλώνουν παρών , να φωνάζουν ότι θα στηρίξουν έμπρακτα για το γήπεδο...χωρίς προηγουμένως να μπουν στον κόπο να ζητήσουν μια γαμημένη συγγνώμη στην ομάδα και στον κόσμο της!Να πουνε ένα "φταίξαμε και θα επανορθώσουμε" για τα μάτια του κόσμου ρε αδελφέ!Αλλά ότι και να κάνουνε οι σκατομούρες τους έχουνε μπει ήδη φαρδιά πλατιά δίπλα στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της ομάδας γαμώ την φύτρα τους και αυτό δεν σβήνει!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι αλλιώς θα έτρεμε όλη η γη!Ήταν ολοφάνερες οι τάσεις για κάτι τέτοιο...
Εμένα με εντυπωσίαζει το θράσος που έχουνε οι καταστροφείς της ομάδας να δηλώνουν παρών , να φωνάζουν ότι θα στηρίξουν έμπρακτα για το γήπεδο...χωρίς προηγουμένως να μπουν στον κόπο να ζητήσουν μια γαμημένη συγγνώμη στην ομάδα και στον κόσμο της!Να πουνε ένα "φταίξαμε και θα επανορθώσουμε" για τα μάτια του κόσμου ρε αδελφέ!Αλλά ότι και να κάνουνε οι σκατομούρες τους έχουνε μπει ήδη φαρδιά πλατιά δίπλα στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της ομάδας γαμώ την φύτρα τους και αυτό δεν σβήνει!!!!!
Αν ειναι να φτιαχτει το γηπεδο ολοι θα θελουν να συμετασχουν γιατι εχει πολυ ψωμι το ολο θεμα.Αν παραχωρηθει εκταση και μπορουν να φτιαχτουν και εμπορικοι χωροι,να δεις ποσοι αλλοι θα ειναι προθυμοι να βοηθησουν...Συγνωμη μονο ο Ντουσαν ζητησε,πλακα πλακα. :grin:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Ελπίζω ο υποβιβασμος μας να διωξει ολη αυτη την φαρα τον δημοσιογραφων που εξυπηρετουν συμφέροντα για να βγαζουν χαρτζηλικι

Ουτε  ΕΝΑ κωλοπαιδοι δημοσιογραφος δεν υποστηριξε τον Λίνεν . Διωξαμε τον προπονητη 2 αγωνιστικες πριν το τελος κατα φεραμε καναμε 2 ήττες χωρις καν να χασουμε μια ευκαιρία αλλα ουτε ΕΝΑΣ δεν κατηγορησε αυτους που εδιωξαν τον Λίνεν .

Ειδα και το πρωτοσελιδο της Ωραςwww.sport-fm.gr/newspapers/oragiasport/latest/] κλικ ΕΔΩ  [/url]

και τους σιχάθηκα . Παλι για το κωλογήπεδο και που θα γίνει θα συζητάμε και θα επιστρεψουμε το 2030 στην Α' Εθνική .

ΥΓ Τα περι Μελλισανιδη που θυμηζουν τα περι πετρελαιου στο Ιόνιο και περι 500 δις από ομογενεις για το χρεος της Ελλάδας  ;)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Καταλαβαίνω τη δυσπιστία κάποιων, αλλά δε νομίζω πως ο Μελισσανίδης έχει κάτι να κερδίσει από την ανάμειξη του ονόματός του σ' αυτήν την ιστορία, άρα πρέπει να έχει ειλικρινείς προθέσεις να δώσει λύση. Οι δημόσιες τοποθετήσεις των Παππά, Χατζηιωάννου είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Αν γίνει και το ραντεβού που γράφτηκε με το Δήμο, για μένα θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως ο τίγρης έχει αποφασίσει να επιστρέψει την ΑΕΚ δυνατή στην Α'.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
To να κλεισεις ραντεβου με την δημαρχο , δεν ειναι δυσκολο. Μιλαμε ομως για τον πιο αποδιοργανωμενο δημο σε ολοκληρη την Αττικη. Ο Αποστολακης αν θυμαστε , πεθανε ξαφνικα μετα την πρωτη κυριακη των εκλογων. Η παραταξη του εβαλε την γυναικα του , στην θεση του , κερδισαν τις εκλογες και μετα.....αρχισαν τα οργανα. Οι συμβουλοι μεταξυ αυτων και ο Γρετζελιας (πρωην δημαρχος ,την περιοδο που κατεδαφιστηκε το γηπεδο) περιμεναν οτι η Αποστολακη θα υπεβαλε παραιτηση και θα αναλαμβανε ενας απο αυτους δημαρχος. Εκεινη ομως δεν το εκανε και μετα αρχισε η κοντρα και απο τους δικους της συμβουλους. Με το ζορι ψηφισαν και φετος προυπολογισμο. Οι υπαλληλοι του δημου καθε τρεις και λιγο κανουν καταληψη και πριν λιγο καιρο οσοι εργαζονταν στην καθαριοτητα , μοιραζαν φυλλαδια που ανεφεραν οτι οταν δεν βγαινουν για δουλεια , δεν απεργουν αλλά δεν εχουν ουτε καυσιμα για να κινησουν τα οχηματα.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τώρα που δεν έχετε ούτε ποδόσφαιρο,ούτε μπάσκετ με τι θα ασχολείστε?

Κανένα βόλλευ,χάντπμωλ,ποδηλασία.......

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εσύ φωτεινοσκοτεινούλη που είσαι κρυμμένος?

Έλα δεν θα σε μαλώσουμε,θα είμαστε ευγενικοί μαζί σου,είμαστε πάντα καλοί με παιδιά με "ειδικές ανάγκες"

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Τώρα που δεν έχετε ούτε ποδόσφαιρο,ούτε μπάσκετ με τι θα ασχολείστε?

Κανένα βόλλευ,χάντπμωλ,ποδηλασία.......
Θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε την κυριαρχία σας στο άθλημα της... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Νομίζω ότι πια δεν τίθεται θέμα σωτηρίας.
Θεωρώ ότι για την δεύτερη ΄΄προνομιούχο΄΄ θέση που θα οδηγήσει στην Β'Εθνικη,θα κοντοραχτυπηθούν Πλατανιάς,Βέροια και Άρης-ειδικά αν δεν κερδίσει αύριο τον Πλατανιά.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Συνεχίζουμε.Απλά συνεχίζουμε.
Με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 5 ματς,είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα του Β'γύρου και μακράν η πιο αλλαγμένη προς το καλύτερο.Ακόμα και σήμερα που δεν παίξαμε καλά,φύγαμε με το τρίποντο και πλέον κοιτάμε εκεί,που το έχω πει εδώ και 3 βδομάδες:στην 5η θέση-ειδικά άμα δεν κερδίσει ο βάζελος σήμερα.

Πλέον το Σάββατο εναντίον του ΠΑΟΚ που θα είναι και γαμώ τα ματς προβλέπω πάνω από 30.000 κόσμο και αναμένεται το ΟΑΚΑ να γνωρίσει τα παλιά καλά πάρτυ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.

[move]ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/move]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πολυ χαρηκα που ειδα το γατακια της πλατειας να τα δινουν ολα μεχρι τελους αλλα να χανουν.Πολυ χαρηκα για το σκληρο παιχνιδι τους και τον τσαμπουκα που ειχαν...Ελπιζω να κανουν το ιδιο σκληρο παιχνιδι με τον γαυρο....περιμενω να σας δω αγαπες μου.Μεχρι του χρονου που θα ξαναβρεθουμε να βαζετε βαμα οιωδιου στον σκατοκοψτη σας να μην τσουζει.Καληνυχτα γλυκα μου ψιψινακια,τα λεμε......
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΛΑΚΑΚΟ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μεγάλες μέρες,βγαλμένες από τις καλές παλιές εποχές,ζήσαμε χθες :rockon:

Αρκετός κόσμος-ομολογώ ότι περίμενα και θα ήθελα περισσότερο,φοβερή ατμόσφαιρα με ενθουσιασμό λες και είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και όχι στον πάτο,αποδεικνύωντας ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ-οι οπαδοί άλλων ομάδων στην θέση της ΑΕΚ θα περίμεναν τους παίκτες τους με κορνέδες,γενικά φοβερή ατμόσφαιρα.

Στο Α'ημίχρονο ΦΟΒΕΡΗ ΜΠΑΛΛΑ τα πιτσιρίκια.Για πρωτη φορά ,μετά από καιρό δεν με πήρε ο ύπνος-και δεν μιλάω για φέτος μιας και ήταν η πρώτη φορά που πήγα,μιλάω και για παλιότερα που κυριολεκτικά ασχολιόμουν με άλλα πράγματα εκτός της μπάλλας,λόγω θεάματος.

Φοβερές αλληλοκαλύψεις,πάσες ακριβείας,φοβερή κίνηση στην μπάλλα,να πέφτουν 3 και 4 πάνω σε έναν αντίπαλο-γενικώς διέκρινες μια φαντασία στο παιχνιδί της ΑΕΚ.
Στο Β' λογικό να πέσεις,είναι άπειροι ακόμα και δεν ξέρουν να κάνουν διαχείριση των δυνάμεών τους-μπαίνουν συνέχεια με τα 1000,λογικό κάποια στιγμή να κόψουν-πρέπει να το δει αυτό ο Λίνεν.
Όσο για τον Φουρτάδο που λέτε χθες,δεν θα συμφωνήσω μαζί σας.Καλά έκανε και τον έβαλε στην θέση του,εμφανώς,κουρασμένου Πετρογκόλ.Δείτε τι έγινε όταν μπήκε μέσα-δημιούργησε την φάση του ΄΄άχαστου΄΄ γκολ στον Κατίδη και κερδίσαμε το πέναλντι.Γενικώς έδωσε πνοή στην ομάδα.Ακόμα απορώ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ;;;; :think:

Τέλος να σημειώσω ότι η μεταγραφάρα και η σούπερ αποκάλυψη είναι ο Παύλος ο Μητρόπουλος.Φοβερός παίχτης να μου το θυμηθείτε.

Σημ.:μετά και το χθεσινό,αρχίζει να γίνεται πιο ορατό το ΄΄όνειρο΄΄ της πέμπτης θέσης που σας είχα πει πριν μια εβδομάδα.Και οι ίδιοι οι παίχτες μας πια,το αναφέρουν με σπόντες.

Χρηστίδη μου,κρίμα ρε παλληκάρι μου.Θα σωθούμε από ότι φαίνεται βρε.Σου χαλάσαμε την μαγιά βρε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μεγάλε,μέντιουμ να γίνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν θέλετε να σας δανείσουμε 5-6 βαθμούς,πείτε το!!!

Σήμερα δεν βαριόμουνα να τα βρώ,να γελάσω λίγο,εμείς είμαστε στη πλατεία και φραπεδιάζουμε,βλέπουμε μπασκετάκι.......

Που κρύφτηκες βρε τρελλό αγόρι??????????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
τυπε μου σε 3 χρονια αν ολα πανε καλα θα τα πουμε με το αεκακι
Και "του χρόνου" είναι σχήμα λόγου!

Όσο χρωστάνε και δεν πτωχεύουν δεν τους βλέπω να ανεβαίνουν πάλι,εκτός αν υπάρχει μαλάκας πρόεδρος γιά να αναλλάβει αυτή την εποχή τα χρέη άλλων αετών προέδρων,που πίνουν στην υγειά όλων των βλαμμένων σκοτεινοφωτεινών με "κίτρινα γυαλάκια"

Πάνε αυτές οι εποχές,γιατί μαλάκες υπάρχουν,λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν!!!

Κανείς δεν μιλάει για τον θεό Μαύρο πάντως που έφυγε πακέτο με τον άχρηστο Βλάχο με τους 0 βαθμούς,που τους ξεπούλησε γιά ψωροδεκάρες......

Κάπου εκεί βρήσκετε και ο Βούρος που θέλει ακόμα γήπεδο,αυτό και αν είναι ανέκδοτο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Βιντιάδης;

«Ουσιαστικά δεν υπήρξε ιστορία Βιντιάδη, τον άνθρωπο τον συνάντησα μία φορά και μου είπε “30 Σεπτεμβρίου μπαίνω στην ΑΕΚ”. Δεν μπήκε ποτέ και θεωρώ ότι όλη αυτή η καθυστέρηση έκανε κακό – κι όχι στον ίδιο».

Γιατί ρε Μαύρο; Τι κακό έκανε ο Βιντιάδης στην ΑΕΚ; Επειδή δήλωσε πρόθεση ν αγοράσει την ομάδα; Δεν έκανε κάτι κακό το παλικάρι....

Καλά εμείς οι άλλοι δε ξέρουμε απ αυτά τα πράγματα, αλλά μάλλον δε ξέρει και ο Θ(ε)ωμας....Και αυτός μάλλον δεν έχει εμπειρία από αθλήματα, αφού ΜΑΛΛΟΝ ποτέ αθλητής. 5 μήνες μετά ακόμα μερικοί λένε πως η υποθεση Βιντιάδη ΔΕΝ έκανε κακό (ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ) στην ομάδα  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom