boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Ακομα και εδω , πρωτοπόροι ειμαστε. Δεν θυμαμαι άλλον να εφυγε.Και όποιος θέλει βγαίνει!
Ακομα και εδω , πρωτοπόροι ειμαστε. Δεν θυμαμαι άλλον να εφυγε.Και όποιος θέλει βγαίνει!
Την έκανε για Ντουμπάι.Εσυ τώρα πιστεύεις οτι έχουμε μαγαζί γωνία έ;
*O μεγακλής άραγε τί λέει για όλα αυτά;
tο γηπεδο 60.000 θα ειναιΜηπως ολα αυτα ειναι για να αποπροσανατολισουν απο το γεγονος οτι πεσαμε κατηγορια;Ολοι μιλανε λες και εχει φτιαχτει το μισο γηπεδο.Λεω εγω τωρα..Καλο ειναι να κραταμε και μια πισινη,εχουν δει πολλα τα ματια μας.
Μηπως ολα αυτα ειναι για να αποπροσανατολισουν απο το γεγονος οτι πεσαμε κατηγορια;Ολοι μιλανε λες και εχει φτιαχτει το μισο γηπεδο.Λεω εγω τωρα..Καλο ειναι να κραταμε και μια πισινη,εχουν δει πολλα τα ματια μας.
Ναι αλλιώς θα έτρεμε όλη η γη!Ήταν ολοφάνερες οι τάσεις για κάτι τέτοιο...Μηπως ολα αυτα ειναι για να αποπροσανατολισουν απο το γεγονος οτι πεσαμε κατηγορια;Ολοι μιλανε λες και εχει φτιαχτει το μισο γηπεδο.Λεω εγω τωρα..Καλο ειναι να κραταμε και μια πισινη,εχουν δει πολλα τα ματια μας.
Αν ειναι να φτιαχτει το γηπεδο ολοι θα θελουν να συμετασχουν γιατι εχει πολυ ψωμι το ολο θεμα.Αν παραχωρηθει εκταση και μπορουν να φτιαχτουν και εμπορικοι χωροι,να δεις ποσοι αλλοι θα ειναι προθυμοι να βοηθησουν...Συγνωμη μονο ο Ντουσαν ζητησε,πλακα πλακα.Ναι αλλιώς θα έτρεμε όλη η γη!Ήταν ολοφάνερες οι τάσεις για κάτι τέτοιο...
Εμένα με εντυπωσίαζει το θράσος που έχουνε οι καταστροφείς της ομάδας να δηλώνουν παρών , να φωνάζουν ότι θα στηρίξουν έμπρακτα για το γήπεδο...χωρίς προηγουμένως να μπουν στον κόπο να ζητήσουν μια γαμημένη συγγνώμη στην ομάδα και στον κόσμο της!Να πουνε ένα "φταίξαμε και θα επανορθώσουμε" για τα μάτια του κόσμου ρε αδελφέ!Αλλά ότι και να κάνουνε οι σκατομούρες τους έχουνε μπει ήδη φαρδιά πλατιά δίπλα στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της ομάδας γαμώ την φύτρα τους και αυτό δεν σβήνει!!!!!
Μηπως ολα αυτα ειναι για να αποπροσανατολισουν απο το γεγονος οτι πεσαμε κατηγορια;Ολοι μιλανε λες και εχει φτιαχτει το μισο γηπεδο.Λεω εγω τωρα..Καλο ειναι να κραταμε και μια πισινη,εχουν δει πολλα τα ματια μας.
Θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε την κυριαρχία σας στο άθλημα της...Τώρα που δεν έχετε ούτε ποδόσφαιρο,ούτε μπάσκετ με τι θα ασχολείστε?
Κανένα βόλλευ,χάντπμωλ,ποδηλασία.......
Νομίζω ότι πια δεν τίθεται θέμα σωτηρίας.
Θεωρώ ότι για την δεύτερη ΄΄προνομιούχο΄΄ θέση που θα οδηγήσει στην Β'Εθνικη,θα κοντοραχτυπηθούν Πλατανιάς,Βέροια και Άρης-ειδικά αν δεν κερδίσει αύριο τον Πλατανιά.
Συνεχίζουμε.Απλά συνεχίζουμε.
Με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 5 ματς,είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα του Β'γύρου και μακράν η πιο αλλαγμένη προς το καλύτερο.Ακόμα και σήμερα που δεν παίξαμε καλά,φύγαμε με το τρίποντο και πλέον κοιτάμε εκεί,που το έχω πει εδώ και 3 βδομάδες:στην 5η θέση-ειδικά άμα δεν κερδίσει ο βάζελος σήμερα.
Πλέον το Σάββατο εναντίον του ΠΑΟΚ που θα είναι και γαμώ τα ματς προβλέπω πάνω από 30.000 κόσμο και αναμένεται το ΟΑΚΑ να γνωρίσει τα παλιά καλά πάρτυ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.
[move]ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/move]
Πολυ χαρηκα που ειδα το γατακια της πλατειας να τα δινουν ολα μεχρι τελους αλλα να χανουν.Πολυ χαρηκα για το σκληρο παιχνιδι τους και τον τσαμπουκα που ειχαν...Ελπιζω να κανουν το ιδιο σκληρο παιχνιδι με τον γαυρο....περιμενω να σας δω αγαπες μου.Μεχρι του χρονου που θα ξαναβρεθουμε να βαζετε βαμα οιωδιου στον σκατοκοψτη σας να μην τσουζει.Καληνυχτα γλυκα μου ψιψινακια,τα λεμε......
Μεγάλες μέρες,βγαλμένες από τις καλές παλιές εποχές,ζήσαμε χθες
Αρκετός κόσμος-ομολογώ ότι περίμενα και θα ήθελα περισσότερο,φοβερή ατμόσφαιρα με ενθουσιασμό λες και είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και όχι στον πάτο,αποδεικνύωντας ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ-οι οπαδοί άλλων ομάδων στην θέση της ΑΕΚ θα περίμεναν τους παίκτες τους με κορνέδες,γενικά φοβερή ατμόσφαιρα.
Στο Α'ημίχρονο ΦΟΒΕΡΗ ΜΠΑΛΛΑ τα πιτσιρίκια.Για πρωτη φορά ,μετά από καιρό δεν με πήρε ο ύπνος-και δεν μιλάω για φέτος μιας και ήταν η πρώτη φορά που πήγα,μιλάω και για παλιότερα που κυριολεκτικά ασχολιόμουν με άλλα πράγματα εκτός της μπάλλας,λόγω θεάματος.
Φοβερές αλληλοκαλύψεις,πάσες ακριβείας,φοβερή κίνηση στην μπάλλα,να πέφτουν 3 και 4 πάνω σε έναν αντίπαλο-γενικώς διέκρινες μια φαντασία στο παιχνιδί της ΑΕΚ.
Στο Β' λογικό να πέσεις,είναι άπειροι ακόμα και δεν ξέρουν να κάνουν διαχείριση των δυνάμεών τους-μπαίνουν συνέχεια με τα 1000,λογικό κάποια στιγμή να κόψουν-πρέπει να το δει αυτό ο Λίνεν.
Όσο για τον Φουρτάδο που λέτε χθες,δεν θα συμφωνήσω μαζί σας.Καλά έκανε και τον έβαλε στην θέση του,εμφανώς,κουρασμένου Πετρογκόλ.Δείτε τι έγινε όταν μπήκε μέσα-δημιούργησε την φάση του ΄΄άχαστου΄΄ γκολ στον Κατίδη και κερδίσαμε το πέναλντι.Γενικώς έδωσε πνοή στην ομάδα.Ακόμα απορώ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ;;;;
Τέλος να σημειώσω ότι η μεταγραφάρα και η σούπερ αποκάλυψη είναι ο Παύλος ο Μητρόπουλος.Φοβερός παίχτης να μου το θυμηθείτε.
Σημ.:μετά και το χθεσινό,αρχίζει να γίνεται πιο ορατό το ΄΄όνειρο΄΄ της πέμπτης θέσης που σας είχα πει πριν μια εβδομάδα.Και οι ίδιοι οι παίχτες μας πια,το αναφέρουν με σπόντες.
Χρηστίδη μου,κρίμα ρε παλληκάρι μου.Θα σωθούμε από ότι φαίνεται βρε.Σου χαλάσαμε την μαγιά βρε....
τυπε μου σε 3 χρονια αν ολα πανε καλα θα τα πουμε με το αεκακι
ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΛΑΚΑΚΟ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Και "του χρόνου" είναι σχήμα λόγου!τυπε μου σε 3 χρονια αν ολα πανε καλα θα τα πουμε με το αεκακι