Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Κανα φράγκο ετσι για το καλό θα δώσει κανένας αεκάρας πριν το ματς ή ας πάει και το παλιάμπελο;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Κανα φράγκο ετσι για το καλό θα δώσει κανένας αεκάρας πριν το ματς ή ας πάει και το παλιάμπελο;
Αυτή την εβδομάδα να δούμε αν θα δώσουν λεφτά πριν τον τελικό με τη Βέροια.

Αδίκησαν τους εαυτούς τους σήμερα με το γάβρο, πολύ καλά στημένη η ομάδα έφαγε αστεία γκολ ενώ μπορούσε να έχει σκοράρει και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία. Βέβαια και ο γάβρος δε νομίζω ότι φόρτσαρε ιδιαίτερα αλλά μου άρεσε που ο Λίνεν δεν ταμπούρωσε πίσω την ομάδα. Ο Ανάκογλου έδειξε στοιχεία ποιότητας νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσει με Βέροια αφού θα λείπει και ο Ρότζερ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτή την εβδομάδα να δούμε αν θα δώσουν λεφτά πριν τον τελικό με τη Βέροια.

Αδίκησαν τους εαυτούς τους σήμερα με το γάβρο, πολύ καλά στημένη η ομάδα έφαγε αστεία γκολ ενώ μπορούσε να έχει σκοράρει και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία. Βέβαια και ο γάβρος δε νομίζω ότι φόρτσαρε ιδιαίτερα αλλά μου άρεσε που ο Λίνεν δεν ταμπούρωσε πίσω την ομάδα. Ο Ανάκογλου έδειξε στοιχεία ποιότητας νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσει με Βέροια αφού θα λείπει και ο Ρότζερ.
Ο Ανακογλου αυτο το λιγο που επαιξε εξεθεσε πολυ τον Λινεν που δεν δεν τον εβαζε ματς οπως με Πλατανια και Βαζελο.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Πω πω τι ομαδαρα αυτος ο Αρης.....πω πω τι ωραιο χ Βεροια-Οφη...την επομενη Κυριακη,αλλοι 3 ποντοι απο τον αρουκο μετα το διπλο του ΠΑΣ στην Ξανθη....ενα ωραιο χ στη λειβαδεια.....ας προσεχαμε!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μάγκες.....τα παραρτήματα και ο αρχηγός σας την στήνουν γερά μου φαίνεται......χρειάζεται προσοχή να μην πέσετε....βρωμάει το πράγμα.....

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Πω πω τι ομαδαρα αυτος ο Αρης.....πω πω τι ωραιο χ Βεροια-Οφη...την επομενη Κυριακη,αλλοι 3 ποντοι απο τον αρουκο μετα το διπλο του ΠΑΣ στην Ξανθη....ενα ωραιο χ στη λειβαδεια.....ας προσεχαμε!!!!!
το θεμα δεν ειναι αν θελουν να ριξουν την αεκ οι αλλοι αλλα οι ιδιοι.... παρολαυτα δεν πιστευω οτι η αεκ θα πεσει

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Το Βέροια-ΟΦΗ παίχτηκε στα ίσια. Δύο ευκαιρίες στις καθυστερήσεις η Βέροια, έχασε τετ α τετ ο Κούτσια για να το πάρει ο ΟΦΗ. Ο ΑΡΗΣ δεν περνάει από τα Γιάννενα.
Ας κερδίσουμε εμείς τη Βέροια και δε μας νοιάζει τίποτα.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Το Βέροια-ΟΦΗ παίχτηκε στα ίσια. Δύο ευκαιρίες στις καθυστερήσεις η Βέροια, έχασε τετ α τετ ο Κούτσια για να το πάρει ο ΟΦΗ. Ο ΑΡΗΣ δεν περνάει από τα Γιάννενα.
Ας κερδίσουμε εμείς τη Βέροια και δε μας νοιάζει τίποτα.
εγραψα πουθενα για ισια η οχι? ο αρουκος απο τα γιαννενα γιατι δεν περναει? θα ειναι κλειστη η εγνατια?

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το θέμα ειναι εμείς τι κανουμε. Οτι υπαρχουν παιχνιδια που ... βρωμανε , αυτό συνεβαινε παντα. Μονοι μας αν καταφερουμε να το ξεπερασουμε και αυτο. Θελουμε νικη στα 2 εντος εδρας ματς. Κερδιζουμε , μένουμε. Δεν κερδιζουμε , bye bye love , bye bye happiness που ελεγε και το ασμα

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Έτσι είναι αν και τα εκτός έδρας είναι με ομάδες που δεν μάχονται για υποβιβασμό και έχουν προοπτικές για μια σοβαρή ΑΕΚ.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πέρα από πλάκα.
Η ομάδα Σας αυτή έχει μέλλον. Αν διατηρηθεί ο κορμός της και ο Λίνεν σε 2 χρόνια θα είναι για πολλά .
Πάντως να ξέρετε ότι και εμείς έχουμε βρεθεί σε δυσχερή θέση βαθμολογικά άλλες εποχές. Όμως ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν καθόμαστε να ασχοληθούμε με τον αντίπαλο αν δεν ήταν κάποια σοβαρή ομάδα (ΠΟΑ, Λάρισσα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εκείνη την εποχή).
Το γεγονός και μόνο ότι συζητάτε σοβαρά αν θα κερδίσετε την Κέρκυρα, τη Βέρροια ή τον Πλατανιά δείχνει (με λύπη μου) ότι γίνατε μικρή ομάδα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πέρα από πλάκα.
Η ομάδα Σας αυτή έχει μέλλον. Αν διατηρηθεί ο κορμός της και ο Λίνεν σε 2 χρόνια θα είναι για πολλά .
Πάντως να ξέρετε ότι και εμείς έχουμε βρεθεί σε δυσχερή θέση βαθμολογικά άλλες εποχές. Όμως ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν καθόμαστε να ασχοληθούμε με τον αντίπαλο αν δεν ήταν κάποια σοβαρή ομάδα (ΠΟΑ, Λάρισσα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εκείνη την εποχή).
Το γεγονός και μόνο ότι συζητάτε σοβαρά αν θα κερδίσετε την Κέρκυρα, τη Βέρροια ή τον Πλατανιά δείχνει (με λύπη μου) ότι γίνατε μικρή ομάδα.
Σε δυσχερη θεση εχετε βρεθει αλλα δεν παιζατε με την u20 ουτε ειχατε ποτε το βιοποριστικο προβλημα που ειχε και εχει η ΑΕΚ.Και μην ξαναλεμε οτι οσο μικρη ειναι η ΑΕΚ αλλο τοσο ειστε και εσεις.Αποκλειστηκατε απο  ομαδα που επαιξε δευτερη φορα στην ευρωπη αν δεν κανω λαθος που ειχε βασικους τον καραμπελα και τον ουανφραν.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
10 ΟΦΗ  27
11  Πλατανιάς  27
12  Βέροια  27
13  Πανθρακικός  26
14  ΑΕΚ  26
15  Άρης  25
16  Κέρκυρα  20

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
ΑΚΟΜΑ ΖΗΣ ΡΕ ΞΕΡΟΛΙΔΗ ????????????????

Λάθος πόρτα χτυπάς τύπε! Όσο και να ξύνεσαι δεν γαμάω αρσενικούς!! :grin: :birdman:

8f9e971c4827b98bbd728f1bc8af2cd4_2555.jpg

Υ.Γ. Μη γράφεις κεφαλαία, μη σπαμάρεις το topic της χανούμας! :uglystupid:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Αυτα λέει και το αεκ365
Μπορούσε κάτι καλύτερο η ΑΕΚ

Αυτα όμως τα λές οταν χασεις 1-0 ή φας ενα γκόλ γυρω στο 80 .
Δεν ειδα καν το παιχνιδι αλλα χάσαμε 3-0 με πρωτο γκόλ στο 15' . Περιπατος του γαβρου είμασταν .
  Αντε τωρα καρδοχτυπια με Βεροια (ελπιζω να μην βρεχει πάλι).

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Λάθος πόρτα χτυπάς τύπε! Όσο και να ξύνεσαι δεν γαμάω αρσενικούς!! :grin: :birdman:

8f9e971c4827b98bbd728f1bc8af2cd4_2555.jpg

Υ.Γ. Μη γράφεις κεφαλαία, μη σπαμάρεις το topic της χανούμας! :uglystupid:

Ούαουυυυυ, ή ύψιστη μορφή άνεκτικότητας.............

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Κατ' αρχάς ή ομάδα κατά την διάρκεια της χρονιάς έδειξε ότι όσο δύσκολα βάζει γκόλ τό ίδιο δύσκολα το δέχεται εκτός εξαιρέσεων βέβαια στύλ γαύρου καί αστέρα , τώρα ή αλήθεια επίσης είναι ότι χθές ό γαύρος έπαιξε στο ρελαντί σε διαφορετική περίπτωση φοβάμαι ότι ακόμα θα μετράγαμε τεμάχια  >:( κατά τα άλλα μείνανε 5 μάτς - τελικοί ( 2 μέσα 3 έξω άν καί στα εκτός ή παρουσία καί ή ενίσχυση του κόσμου είναι πιο άμεση  :rockon: )όπου κακά τα ψέμματα μπορούμε να μαζέψουμε απο το απόλυτο κουλούρι μέχρι καί 15 βαθμούς  :grin: :grin: !  

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Η Βέροια όπως κι εμείς έχει δυο εντός έδρας (Κέρκυρα, Πλατανιάς) με ομάδες που παλεύουν. Θεωρώ πως το μυαλό τους θα είναι εκεί κυρίως, ήταν άσχημο που δεν κέρδισαν τον ΟΦΗ γιατί θα ερχόντουσαν ξέροντας πως κερδίζοντας την Κέρκυρα την επόμενη βδομάδα καθάριζαν την παραμονή. Το Σάββατο θα ξέρουμε και τ' αποτελέσματα Άρη και ΟΦΗ κι αυτό παίζει κάποιο ρόλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom