Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Άσε ρε μαλάκα Χρηστίδη παλιοαδερφή που συνεχίζεις να βρίζεις. Μα είσαι τόσο αδερφή που βρίζεις κάποιον που δεν μπορεί να να σου χώσει καμία και να φτύνεις τα δόντια σου μια εβδομάδα. Δεν έχεις δει τι σημαίνει χειρουργείο στην Ελλάδα γι'αυτό και οι  :jerking: . Ή μάλλον έχεις δει αμέτρητα υπέρ σου αλλά με τα κόκκινα γυαλιά σου που να τα καταλάβεις. Σάλτα και πάρε καμία  :pipa1: και από την Ντόρτμουντ όπως ξέρεις να κάνεις τόσο καλά στην Ευρώπη και πούλα πουθενά αλλού το παραμύθι του αδικημένου. Η μαλακία του διαιτητή ήταν που φόρτωσε με γελοίες κάρτες το χανούμι για να παίζουν στο υπόλοιπο του αγώνα όπως εσύ στο CL (σαν αδερφές) και μετά δεν τον έπαιρνε για κάτι παραπάνω. Άφησε ένα σκληρό μαρκάρισμα, όπως έκανε και υπέρ σου. Οφσάιντ σαν του Αμπντουν μέτρησα 2 κατά της ΑΕΚ. Απλά είναι ο βοηθός πιο βλάκας κι από εσένα. Άλλωστε εσύ είσαι που θέλεις ανίκανους διαιτητές γιατί σε βολεύει. Δες λίγο την ομάδα σου. Δες πως κέρδισες Εργοτέλη και Ξάνθη. Δες πόσες ευκαιρίες έκανες χθες. Δες και τα κλαρίνα που κάνεις μέσα-έξω στην Ευρώπη και μετά προσπάθησε να μου το παίξεις Μάρθα Βούρτση που μου ήθελες πέναλτυ επειδή έπεσε το γατάκι. Άντε ρε που γκρινιάζει και η σαπίλα.
Δεν νομίζω να σε έθιξα. Απλά σου επέστρεψα τους χαρακτηρσμούς σου.

ΥΓ
"Προπόνηση" το παιχνίδι με ΑΕΚ για το ξεκώλιασμα που θα ακολουθήσει; Αυτά μόνο στον Ολυμπιακό συμβαίνουν.
Άσε που στις προπονήσεις των σοβαρών ομάδων κάνουν και κανένα σουτ...
πρωτον δεν σε εβρισα μωρη καριολα...μαλακα σε ειπα...γιατι παρεξηγηθηκες ;;;αφου εισαι και το ξερεις
δευτερον σε ξεβρακωσα ,μας το επαιζες αντικειμενικος και ξεβρακωθηκες ποσο σε ποναει μωρη βιζιτα ο θρυλος...
ειδαμε τι αντικειμενικος εισαι παλιοαδερφη...
φυσικα σε βριζω εκ του ασφαλους...μαλακας ειμαι να σε βρισω τετ α τετ και να μου χωσεις καμμια να φτυνω τα δοντια μου καμμια βδομαδα;;;
Υ.Γ. σε γαμαω  ;) ;) ;)και ευκολα  ;) ;) ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για τους υπολοιπους μαλακες που χτυπιουντε  ξημεροβραδιαζοντας στο μπουρδελα. τελεια κομ ..καλα ειναι να ασχολειστε με το ποδοσφαιρο για να σκοτωνετε την ωρα σας στο νετ αλλα σας το εχω ξαναπει και χωνεψτε το...προσδιοριστε τους πραγματικους στοχους ολοι σας ασχοληθειτε με τους αληθινους σας αντιπαλους γιατι ο μονος λογος που υπαρχετε ειναι να συμπληρωνετε την προκηρυξη στο πρωταθλημα που παιρνω ΕΓΩ!!!!
αν νοιωσετε την αληθεια θα ειναι και λιγοτερος ο πονος και η στεναχωρια....καλη συνεχεια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
"έχεις" πάρει 2 ξεκούραστα πρωταθλήματα μεγάλε? χαχαχα!μου αρέσει ο τρόπος που οικειοποιείστε τα πάντα σε ότι αφορά τον ολυμπιακό!λές και είναι δικός σας,λές και είναι τσιφλίκι σας και μπορείτε να κάνετε ότι γουστάρετε! έχετε διώξει όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του ολυμπιακού!
ρε μαλακα στο εχω πει χιλιαδες φορες...αλλου εισαι αυθεντια...εδω στη κωλομπαλα τι θες και χωνεις τη σκατοφατσα σου;;;ασε μας να βγαλουμε καφριλικι και τζερτζελο...αει γαμη....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ρε μαλακα στο εχω πει χιλιαδες φορες...αλλου εισαι αυθεντια...εδω στη κωλομπαλα τι θες και χωνεις τη σκατοφατσα σου;;;ασε μας να βγαλουμε καφριλικι και τζερτζελο...αει γαμη....

Ρε παπάρα Χρηστίδη, σε ποιον κάθεσαι και απαντάς; Κάτσε πρώτα να βγάλει την βαζελίνη από τα μάτια και τ' αυτιά...

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Γεια σου Hristidis 7, έχω πάθει την πλάκα σου μαζί σου, βγάζεις πολύ βαρβατίλα λέμε, στο κρεβάτι συνήθως όταν πάω με γαύρους τους λέω ότι είμαι βαζελος για να τους ντοπάρω λιγάκι..... :fuck1:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
18.000σιτηρια...........εκανε και κρυο :2funny:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
σιαλμας ο διαδοχος,ο μπελεκ,ο μπολεκ,ο λολεκ, :2funny: ο λυμπε-αντεχω 1 ημιχρονο.....υπαρχουν παιχτακια

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ρε παπάρα Χρηστίδη, σε ποιον κάθεσαι και απαντάς; Κάτσε πρώτα να βγάλει την βαζελίνη από τα μάτια και τ' αυτιά...

ποιά βαζελίνη ρε παπάρα? για ποιόν παναθηναικό μιλάς? αυτούς τους άλλους αρχικάφρους,αρχιγαμιόληδες του κερατά?αυτούς που κατέστρεψαν μαζί με τους δικούς μας το όποιο ποδοσφαιράκι είχαμε?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

α και πού σαι? η ντόνα(πρώην μουσσες) είναι στο μουλέν μπλού...δεν ξέρω αν είναι καιρό,απλά την είδα πρόσφατα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Γεια σου Hristidis 7, έχω πάθει την πλάκα σου μαζί σου, βγάζεις πολύ βαρβατίλα λέμε, στο κρεβάτι συνήθως όταν πάω με γαύρους τους λέω ότι είμαι βαζελος για να τους ντοπάρω λιγάκι..... :fuck1:
ελα καβλετα ...λεγε...φτιαξε μας λιγο...εγω δεν ντοπαρομαι με τετοιες μαλακιες...αλλοιως μπορεις να με ντοπαρεις...στα ριπαπα μου και αν εισαι και ζελα και γαυρινα...αλλα κοζα θελω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
α και πού σαι? η ντόνα(πρώην μουσσες) είναι στο μουλέν μπλού...δεν ξέρω αν είναι καιρό,απλά την είδα πρόσφατα.
:2funny: :2funny: :2funny:α να γεια σου....τωρα μαιστα...τι την θες την κωλομπαλλα;; :2funny: :2funny: :2funny:
η κολλητη της η υπερκαβλα ητανε μαζι;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ελα να σου πω ρε καβλετα ...τον πιπη απο κατω σου πως τον κοβεις;;;τι σου βγαζει;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Επισκέπτης
περιπτωση και εσυ ρε πουστη μου...μη δεις μαλακα να πεσεις να τον φας...
τη να κανω ρε μαλακα :2funny:μου ελεγε ενα σωρο μαλακιες για το νινη και ειχαμε διαφωνια ενα μηνα στο ποτε θα επιστρεψει και μου το επαιζε ειδημων..τωρα ο ξερολας που ξερει μεχρι και το νικολαου μας ειπε οτι καταγμα κνημης περονης θα κανει 2 μηνες :headbang:οταν λεω οτι αυτος μπαλα βλεπει μονο στο playstation δεν με ακουει κανεις.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τη να κανω ρε μαλακα :2funny:μου ελεγε ενα σωρο μαλακιες για το νινη και ειχαμε διαφωνια ενα μηνα στο ποτε θα επιστρεψει και μου το επαιζε ειδημων..τωρα ο ξερολας που ξερει μεχρι και το νικολαου μας ειπε οτι καταγμα κνημης περονης θα κανει 2 μηνες :headbang:οταν λεω οτι αυτος μπαλα βλεπει μονο στο playstation δεν με ακουει κανεις.
ωραια...και τι πρεπει τωρα να κανουμε;;;να τον πυροβολησουμε;;;αστονε να πει την παπαρια του να ξεχαρμανιασει...με την μια να τον παρεις απο την μουρη...περιπτωση εισαι ... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ωραια...και τι πρεπει τωρα να κανουμε;;;να τον πυροβολησουμε;;;αστονε να πει την παπαρια του να ξεχαρμανιασει...με την μια να τον παρεις απο την μουρη...περιπτωση εισαι ... :2funny: :2funny: :2funny:
αδυναμιες ειναι αυτες ρε χρηστιδη!!την αλλη εβομαδα παιζουμε παρεα και ειμαι σε μεγαλο διλημα με τον αλανακο.αν σου κοψω βαθμο-ους τοτε θα ειναι γιατι θες να με σωσεις :2funny:αν με κερδισεις τοτε ειμαι παρατημα του γαυρου :headbang:πες μου τη να κανουμε τωρα με αυτους;τριπλη τους παιζεις και τους χανεις :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σου'χω ξαναπει...δε θα ασχολεισαι με ζωντανα...αυτοι το μονο που ξερουν ειναι να κλαινε...ειναι η ζωη τους...δευτερη φυση...το εχουν στο ντι εν ει...δεν κοβεται...
αλλα και εσεις καλοι λακαμαδες εισαστε...φωναζανε οι πανθηρες οτι δεν θελουν παιχτες απο τον γαυρο και καλα για να μην σας λενε παραρτημα(που ετσι και αλλοιως σας λενε και θα σας λενε γιατι βολευει) και εκανε ο χοντρος μαγκα τον σπανο με μητρογκολ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom