Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
πρωτον δεν σε εβρισα μωρη καριολα...μαλακα σε ειπα...γιατι παρεξηγηθηκες ;;;αφου εισαι και το ξερειςΆσε ρε μαλάκα Χρηστίδη παλιοαδερφή που συνεχίζεις να βρίζεις. Μα είσαι τόσο αδερφή που βρίζεις κάποιον που δεν μπορεί να να σου χώσει καμία και να φτύνεις τα δόντια σου μια εβδομάδα. Δεν έχεις δει τι σημαίνει χειρουργείο στην Ελλάδα γι'αυτό και οι . Ή μάλλον έχεις δει αμέτρητα υπέρ σου αλλά με τα κόκκινα γυαλιά σου που να τα καταλάβεις. Σάλτα και πάρε καμία και από την Ντόρτμουντ όπως ξέρεις να κάνεις τόσο καλά στην Ευρώπη και πούλα πουθενά αλλού το παραμύθι του αδικημένου. Η μαλακία του διαιτητή ήταν που φόρτωσε με γελοίες κάρτες το χανούμι για να παίζουν στο υπόλοιπο του αγώνα όπως εσύ στο CL (σαν αδερφές) και μετά δεν τον έπαιρνε για κάτι παραπάνω. Άφησε ένα σκληρό μαρκάρισμα, όπως έκανε και υπέρ σου. Οφσάιντ σαν του Αμπντουν μέτρησα 2 κατά της ΑΕΚ. Απλά είναι ο βοηθός πιο βλάκας κι από εσένα. Άλλωστε εσύ είσαι που θέλεις ανίκανους διαιτητές γιατί σε βολεύει. Δες λίγο την ομάδα σου. Δες πως κέρδισες Εργοτέλη και Ξάνθη. Δες πόσες ευκαιρίες έκανες χθες. Δες και τα κλαρίνα που κάνεις μέσα-έξω στην Ευρώπη και μετά προσπάθησε να μου το παίξεις Μάρθα Βούρτση που μου ήθελες πέναλτυ επειδή έπεσε το γατάκι. Άντε ρε που γκρινιάζει και η σαπίλα.
Δεν νομίζω να σε έθιξα. Απλά σου επέστρεψα τους χαρακτηρσμούς σου.
ΥΓ
"Προπόνηση" το παιχνίδι με ΑΕΚ για το ξεκώλιασμα που θα ακολουθήσει; Αυτά μόνο στον Ολυμπιακό συμβαίνουν.
Άσε που στις προπονήσεις των σοβαρών ομάδων κάνουν και κανένα σουτ...
δευτερον σε ξεβρακωσα ,μας το επαιζες αντικειμενικος και ξεβρακωθηκες ποσο σε ποναει μωρη βιζιτα ο θρυλος...
ειδαμε τι αντικειμενικος εισαι παλιοαδερφη...
φυσικα σε βριζω εκ του ασφαλους...μαλακας ειμαι να σε βρισω τετ α τετ και να μου χωσεις καμμια να φτυνω τα δοντια μου καμμια βδομαδα;;;
Υ.Γ. σε γαμαω ;) ;) ;)και ευκολα ;) ;) ;) ;)