Στον κολαρακο σου ???πουτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Για τον Χρηστίδη δεν ξέρω, εσύ ξεκίνα να σπατουλάρεις το κωλοτρυπίδι σου με βαζελίνη από τώρα.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
χαχαχαχαχα...αστονε ρε...ειναι τυπος ο λεον...χαβαλο κανει...αμα ητανε λες να μην του τα ειχα χωσει εγω;;;Για τον Χρηστίδη δεν ξέρω, εσύ ξεκίνα να σπατουλάρεις το κωλοτρυπίδι σου με βαζελίνη από τώρα.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Κάνω παράθεση εσένα για να πω ένα μπράβο στον ΟΣΦΠ. Το ματς δε το είδα, ούτε το άκουσα στο ραδιόφωνο, αλλά 3-1 εδώ που τα λέμε ούτε και εσείς δε θα το παίζατε στο στοίχημα. Και πάλι μπράβο. Αν θυμάσαι σου είχα πει πως στα 2 ματς με την γερμανική ομάδα ΑΝ ο ΟΣΦΠ πάρει 4 βαθμούς τότε βάζει υποψηφιότητα για τη 3η θέση. Πιστεύω πως 1ον με ισοπαλία στην Γερμανία και ένα καλό αποτελεσμα στο Καραισκάκη με Άρσεναλ συνεχίζετε εκεί που θα σταματήσουμε (ΛΟΓΙΚΑ) εμείς. Δηλαδή στο Γιουρόπα Λιγκ. Δε το συζητώ καν πως ΑΝ νικήσετε στη Γερμανία στα @@ σας το ματς με την Άρσεναλ. Η οποία Άρσεναλ αν παίζει μαζί σας τη 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχεια στο Τσ Λ θα κατέβει με πιτσιρικάδες αφού ο Αρσεν θα θέλει να ξεκουράσει παίκτες για τη Πρέμιερ Λιγκ. Μια παρατήρηση όμως προς εσέ και τους φιλάθλους του ΟΣΦΠ καθώ επίσης και στις εφημερίδες. Ναι μεγάλη νίκη και τα λοιπά, αλλά καλό είναι και εσείς και οι εφημερίδες να βγάλετε το σκασμό (δε το λέω με κακία) και να στρώσετε κεφάλι και να δουλέψετε και όχι πολλά πολλά. Γιατί πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος της σφαλιάρας και μετά τι θα λέμε/λέτε πάλι!χαχαχαχαχα...αστονε ρε...ειναι τυπος ο λεον...χαβαλο κανει...αμα ητανε λες να μην του τα ειχα χωσει εγω;;;
Για μένα πάντως εκατομύρια μπράβο στον ΑΠΟΕΛ. Κυπριακή ομάδα πρώτη σε όμιλο με Σαχτάρ, Ζενίτ και Πόρτο στα μέσα των αγωνιστηκών υποχρεώσεων των ομίλων!!! Είναι σα να λέμε πω ο ΟΣΦΠ κληρώθηκε με Μαν Γιου, Μπάρτσα και Μπάγερν και είναι πρώτος τη 3η αγωνιστική. Αν πιστέψουν στις δυνάμεις τους και στις ικανότητές τους μπορούν ακόμα και την πρόκριση (που για μένα θα ισοδυναμεί με τελικό στο Τσ Λ για την ομάδα της Κύπρου). Αυτά να τα βλέπουν ΟΛΕΣ οι Ελληνικές ομάδες. Μια ΟΜΑΔΑ με ομαλή λειτουργία, με πλάνο και δουλεία έχει καταφέρει ομάδες με υπερπολλαπλάσια μπάτζετ από το δικό της να φύγουν με το κεφάλι σκυμμένο.
Όσο αφορά την ΑΕΚ. Τελευταία ευκαιρία. Το 2πλο είναι απίθανο να το κάνουμε. Με ισοπαλλία θα πρέπει να είμαστε πολύ χαρούμενοι. Με τόσες αλλαγές ειδικά μπροστά δείχνει πως 1ον κάποιοι παίκτες θέλουν ξεκούραση, 2ον πως ο Κωστέ δε θέλει να κυνηγήσει το ματς και απλά θα δώσει μια ευκαιρία (τελευταία; ) σε ορισμένους (πχ Μπέρνς). Είχα πει πως αν η ΑΕΚ φτάσει τους 4-5 βαθμούς θα ήμουν ικανοποιημένος. Δε το βλέπω να το πετυχαίνει.
Όσο αφορά κάποια πρωτοσέλιδα που είδα. Θέλουν να μας τρελλάνουν οι ΑΕΚτζήδικες εφημερίδες; Ο Αδαμίδης συζητάει με 2 σοβαρές περιπτώσεις για να βρει "συμπαίχτες" για την ομάδα και ο Νοτιάς με άλλη μία (και μάλιστα Αμερικάνικη!!) Αφού δεν έχουν γράψει πως και ο Αμπραμοβιτς ενδιαφέρεται και κουβεντιάζει "σοβαρα" για να μπεί "συμπαίχτης" πάλι καλά να λέμε!
Υ.Γ Καλημέρες σε όλους τους ΑΕΚτζήδες (και όχι μόνο)
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Η νίκη κατά της Μπορούσας είναι περισσότερο ψυχολογίας και λιγότερο ουσίας - προς το παρόν. Προς στιγμήν περάσαμε τρίτοι, αλλά μπορεί την επόμενη αγωνιστική να ξαναγίνουμε χαλαρά τέταρτοι. Το ματσάκι στην Βεστφαλία είναι πλέον ο επόμενος τελικός, στο οποίο παίζουμε για 2 αποτελέσματα: κατ' αρχάς θέλουμε τουλάχιστον ισοπαλία για να διασφαλίσουμε την τρίτη θέση. Υποτίθεται ότι μπορούμε να καπαρώσουμε άλλους 3 βαθμούς την τελευταία αγωνιστική με την αδιάφορη τότε Άρσεναλ, κάτι πιθανότερο από το να κερδίσουν οι γερμανοί στο Έμιρεϊτς. Από εκεί και πέρα, ο επόμενος στόχος είναι να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα από ότι πάρουν οι γάλλοι στο Έμιρεϊτς, έτσι ώστε τουλάχιστον να τα παίξουμε όλα στο Βελοντρόμ για την δεύτερη θέση. Ο κλασσικός Ολυμπιακός βέβαια θα χάσει και τα δύο ματσάκια, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε σε μια επανάληψη της πρόκρισης Λεμονή.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
[size=16pt]«Δεν ήθελα να πάρω από την ΑΕΚ, μόνο να δώσω ήθελα. Δεν είμαι επενδυτής εγώ και μάλλον δεν έχω θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τον Θεό για τις στιγμές που μου χάρισε στην ΑΕΚ, αυτή η ομάδα είναι ό,τι σημαντικότερο είχα στην ζωή μου».[/size]
Στις 20 Οκτωβρίου 1999, ο Λουκάς Μπάρλος έκλεινε για πάντα τα μάτια του, αφήνοντας ως «προίκα» στην ΑΕΚ, δόξα, τιμή, τίτλους και ένα αναπάντητο, έως σήμερα, ερώτημα: «Θα υπάρξει ξανά τέτοιος πρόεδρος»
www.aek365.gr/a-150712/o-pantotinos-theios-loukas-fwto-video.htm]http://www.aek365.gr/a-150712/o-pantotinos-theios-loukas-fwto-video.htm[/url]
*ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΘΕΙΕ ΛΟΥΚΑ
[size=16pt]«Δεν ήθελα να πάρω από την ΑΕΚ, μόνο να δώσω ήθελα. Δεν είμαι επενδυτής εγώ και μάλλον δεν έχω θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τον Θεό για τις στιγμές που μου χάρισε στην ΑΕΚ, αυτή η ομάδα είναι ό,τι σημαντικότερο είχα στην ζωή μου».[/size]
Στις 20 Οκτωβρίου 1999, ο Λουκάς Μπάρλος έκλεινε για πάντα τα μάτια του, αφήνοντας ως «προίκα» στην ΑΕΚ, δόξα, τιμή, τίτλους και ένα αναπάντητο, έως σήμερα, ερώτημα: «Θα υπάρξει ξανά τέτοιος πρόεδρος»
www.aek365.gr/a-150712/o-pantotinos-theios-loukas-fwto-video.htm]http://www.aek365.gr/a-150712/o-pantotinos-theios-loukas-fwto-video.htm[/url]
*ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΘΕΙΕ ΛΟΥΚΑ
Ο Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ !!!
Αλλα λογια απο μενα δεν υπαρχουν !!!
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αλανι...ενας απο τους μεγαλυτερους μαλακες που γραφουν στο μπου...ΛΟΥΚΑΣ = Ο καλυτερος ποδοσφαιρικος παραγοντας που ειχε το ελληνικο ποδοσφαιρο
Συνημμένα
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Στα γρήγορα 2 λόγια για το ματς. ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΑ, το άκουσα στο ράδιο. Για την οπτική εικόνα της ΑΕΚ εμπιστεύομαι αυτά που μου είπε ο αδερφός μου. Το πέναλντι της Λόκο ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Για τον αδερφό μου τραβηγμένο από τα μαλλία. Στο ράδιο είπαν πως είναι ανύπαρκτο. Το 3ο γκολ είναι φυσικό να μπει αφού όλη η ΑΕΚ ήταν μπροστά για την ισοφάριση. Όταν άκουγα το ματς είχα την εντύπωση πως πρέπει να είναι η καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια, πράγμα που το επιβεβαίωσε και ο αδερφός μου. Ο Λεό μάλλον θα πρέπει να πάρει την φανέλα βασικού στο σπίτι του. Ο Βαργκας ΕΙΝΑΙ τελικά λίρα 100 (και πλέον αρχίζουν να το λένε και ολυμπιακοί ρεπόρτερς αυτό). Φοβάμαι πως όταν ο Μπέλεκ θα βάλει γκολ ότι μπορεί να γίνει η Δευτέρα Παρουσία! Ο Μπερνς και ο Λαγός δεν έκαναν και πολλά (δεν άρπαξαν την ευακιρία από τα μαλλία οπότε λογικά γεία σας) σε αντίθεση με τον Σιαλμά που τουλάχιστον ένα γκολ το έβαλε!
Χωρίς να θέλω να προτρέξω ΜΠΟΡΕΙ στο μελλον ο Κωστέ να μας αναγκάσει ΟΛΟΥΣ μας να καταπιούμε τη γλώσσα μας. Χωρίς πολλά λόγια (με ελάχιστα θα έλεγα) δείχνει να έχει στρωθεί στη δουλεία και σε 2 ματς εγώ προσωπικά του βάζω καλό βαθμό διαβάσματος αντιπάλου. Ναι μπορεί το 3-1 να ακουγεται βαρύ, αλλά έχω την εντύπωση πως η εικόνα του ματς δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογεί αυτό το σκορ. Μένει να δω τι θα γίνει στη Κρήτη εκεί που η ομάδα θα πρέπει να κάνει αυτή παιχνίδι και όχι να περιμένει τον αντίπαλο.
Και όπως είπε ο αδερφός μου. Άλλος είπε πως θέλει μια ΑΕΚ που να χάνει δύσκολα και να φτύνει ο αντίπαλος αίμα για να τη κερδίσει και άλλος το κάνει πράξη. Καληνύχτες και καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ.
Υ.Γ Δεν είναι καν ανάγκη να πω πως το Γιουρόπα τελίωσε για μας, εκτός και αν στα επόμενα 3 ματς πάρουμε 7 βαθμούς (δε ξέρω τη βαθμολογία του ομίλου)
Χωρίς να θέλω να προτρέξω ΜΠΟΡΕΙ στο μελλον ο Κωστέ να μας αναγκάσει ΟΛΟΥΣ μας να καταπιούμε τη γλώσσα μας. Χωρίς πολλά λόγια (με ελάχιστα θα έλεγα) δείχνει να έχει στρωθεί στη δουλεία και σε 2 ματς εγώ προσωπικά του βάζω καλό βαθμό διαβάσματος αντιπάλου. Ναι μπορεί το 3-1 να ακουγεται βαρύ, αλλά έχω την εντύπωση πως η εικόνα του ματς δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογεί αυτό το σκορ. Μένει να δω τι θα γίνει στη Κρήτη εκεί που η ομάδα θα πρέπει να κάνει αυτή παιχνίδι και όχι να περιμένει τον αντίπαλο.
Και όπως είπε ο αδερφός μου. Άλλος είπε πως θέλει μια ΑΕΚ που να χάνει δύσκολα και να φτύνει ο αντίπαλος αίμα για να τη κερδίσει και άλλος το κάνει πράξη. Καληνύχτες και καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ.
Υ.Γ Δεν είναι καν ανάγκη να πω πως το Γιουρόπα τελίωσε για μας, εκτός και αν στα επόμενα 3 ματς πάρουμε 7 βαθμούς (δε ξέρω τη βαθμολογία του ομίλου)
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εμαθα οτι κερδισαμε 3-1 οπως ο ολυμπιακος χτες ισχυει ρε παιδια?
Βαθμο δεν θα μαζεψουμε φετος στην ευρωπη
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Οπως εχω ξαναπει η ευρωπη για την αεκ φετος ειναι πολυτελεια,καλο θα ηταν να μαζεψουμε κανα βαθμο για τα χρηματα... παντως χτες για ακομα μια φορα ημασταν πολυ ατυχοι οπως και με τη στουρμ... αντι για 0-1 εγινε το 1-0 και εκει χαλασαν ολα...Εμαθα οτι κερδισαμε 3-1 οπως ο ολυμπιακος χτες ισχυει ρε παιδια?
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
και να ειμαι μαλακας δεν νομιζω οτι ειναι κατι που θα πρεπει να σε απασχολει... αλλα και απο την αλλη σκεψου λιγο οτι η μαλακια ειναι υγεια και οχι αναπηρια ;)αλανι...ενας απο τους μεγαλυτερους μαλακες που γραφουν στο μπου...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
είχες δίκιο....δηλαδη εσενα αυτο το πραγμα σε εμπνεει οτι μπορει να κερδισει την ντορτμουντ
ελπίζω να έπαιξες και στοίχημα το 1,85
χαχααχαχα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
α, και για να μην ξεχάσω
προς αυτούς που γράφανε την επομένη της ήττας του Ολυμπιακού στο έμιρέιτς για τους 18χρονους και μαλακίες
φαντάζομαι και η Μαρσέιγ από τους ίδιους έχασε και μάλιστα εντός έδρας.
πλέον είμαι σίγουρος πως αυτός ο όμιλος ήταν μια ξεκάθαρη ευκαιρία για τον ολυμπιακό να περάσει στον επόμενο γύρο
δεν είναι ομάδες φόβητρο καμιά τους.
και είναι γαμώτο κρίμα να χάνουμε την πρόκριση επειδή (κατά τη γνώμη μου) δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας επίσημα.
Για την ΑΕΚ ένα έχω να πω...
μα γμτ...5άρα; κρίμα!!!!
για την ΑΕΚ Λάρνακας μιλάω
για την δική σας δεν υπάρχουν λόγια
προς αυτούς που γράφανε την επομένη της ήττας του Ολυμπιακού στο έμιρέιτς για τους 18χρονους και μαλακίες
φαντάζομαι και η Μαρσέιγ από τους ίδιους έχασε και μάλιστα εντός έδρας.
πλέον είμαι σίγουρος πως αυτός ο όμιλος ήταν μια ξεκάθαρη ευκαιρία για τον ολυμπιακό να περάσει στον επόμενο γύρο
δεν είναι ομάδες φόβητρο καμιά τους.
και είναι γαμώτο κρίμα να χάνουμε την πρόκριση επειδή (κατά τη γνώμη μου) δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας επίσημα.
Για την ΑΕΚ ένα έχω να πω...
μα γμτ...5άρα; κρίμα!!!!
για την ΑΕΚ Λάρνακας μιλάω
για την δική σας δεν υπάρχουν λόγια
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τι λες τώρα....και να ειμαι μαλακας δεν νομιζω οτι ειναι κατι που θα πρεπει να σε απασχολει... αλλα και απο την αλλη σκεψου λιγο οτι η μαλακια ειναι υγεια και οχι αναπηρια ;)
γιατρικο στην κρίση
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ντιαβαρά, Νκουλού, Μορέλ, Αλού Ντιαρά, Μπενουά Σεϊρού (87' Καμπορέ), Λούτσο Γκονσάλες (73' Αμαλφιτανό), Βαλμπουενά, Ρεμί (69' Ζινιάκ), Αντρέ Αγιού.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Τζένκινσον (62' Ντζουρού), Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Αντρέ Σάντος, Σονγκ, Αρτέτα, Ροζίτσκι, Γουόλκοτ (67' Ζερβινιό), Αρσάβιν (78' Ράμσεϊ), Φαν Πέρσι.
Οπως βλεπεις ειχε και τις επιστροφες της η Αρσεναλ...Βεβαια κ εμεις ειχαμε τις απουσιες μας που δεν τις λες κ αμελητεες!
Οσο για την ΑΕΚ, καλη στο 1ο ημιχρονο και μπορουσε το γκολ, το πεναλτι φυσικα τραβηγμενο, στο 2-0 δεν ειδα το ματς ξανα μεχρι να μειωσετε. Γμτ σας επαιζα 1-1 ημιχ τελικο, γιατι να χανετε δυσκολα τωρα που εφυγε ο χιμενεθ;
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Τζένκινσον (62' Ντζουρού), Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Αντρέ Σάντος, Σονγκ, Αρτέτα, Ροζίτσκι, Γουόλκοτ (67' Ζερβινιό), Αρσάβιν (78' Ράμσεϊ), Φαν Πέρσι.
Οπως βλεπεις ειχε και τις επιστροφες της η Αρσεναλ...Βεβαια κ εμεις ειχαμε τις απουσιες μας που δεν τις λες κ αμελητεες!
Οσο για την ΑΕΚ, καλη στο 1ο ημιχρονο και μπορουσε το γκολ, το πεναλτι φυσικα τραβηγμενο, στο 2-0 δεν ειδα το ματς ξανα μεχρι να μειωσετε. Γμτ σας επαιζα 1-1 ημιχ τελικο, γιατι να χανετε δυσκολα τωρα που εφυγε ο χιμενεθ;
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ειδα τις φασεις απο το μαρσειγ-αρσεναλ και μπορω να πω οτι η αρσεναλ οπως κερδισε μπορουσε πολυ ανετα να ειχε χασει... οπως και να το δεις το θεμα η αρσεναλ και η μαρσειγ ειναι μεγαλες ομαδες και πιστευω πως ευκολα-δυσκολα αυτες οι δυο θα συνεχισουν στο τσουλου... για την 3η θεση που συνεχιζει στο γιουροπα ολα θα παιχτουν στο επομενο ματς στην γερμανια... η αεκ μπορουσε να ειχε κανει το 0-1 στο πρωτο ημιχρονο,τουλαχιστον στα πρωτα 30' τους επαιζε μονοτερμα αλλα για μια ακομα φορα την προδοσε η αμυνα και τα λαθη που γινοντε, να μην ξεχασω και την απειρια του μπελεκ (δεν χανεις σε τετοιο ματς τετ-α-τετ)... το πεναλτι τραβηγμενο οπως λες αλλα δινετε... να πουμε ψεματα οτι δεν ηταν? αλλος διαιτητης δεν θα το εδινε αλλα και τωρα δεν μπορεις να πεις οτι στην συγκεκριμενη φαση δεν δινετε πεναλτι...ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ντιαβαρά, Νκουλού, Μορέλ, Αλού Ντιαρά, Μπενουά Σεϊρού (87' Καμπορέ), Λούτσο Γκονσάλες (73' Αμαλφιτανό), Βαλμπουενά, Ρεμί (69' Ζινιάκ), Αντρέ Αγιού.
Οσον αφορα το στοιχημα καλο θα ηταν να αποφευγεις της ελληνικες ομαδες οταν παιζουν στην ευρωπη και ειδικα τα σημεια, καλυτερα παιζε γκολ-γκολ τα ματς αεκ και οσφπ μιας και οπως φενετε το θεμα βαζουν γκολ αλλα και ευκολα δεχοντε...
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εγω το εδωσα στο θρεντ του στοιχηματος οβερακι... οποιος ακολουθησε πηρε κανα ψιλο ;)είχες δίκιο....
ελπίζω να έπαιξες και στοίχημα το 1,85
χαχααχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις