Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
πουτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Στον κολαρακο σου ???

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Για τον Χρηστίδη δεν ξέρω, εσύ ξεκίνα να σπατουλάρεις το κωλοτρυπίδι σου με βαζελίνη από τώρα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Για τον Χρηστίδη δεν ξέρω, εσύ ξεκίνα να σπατουλάρεις το κωλοτρυπίδι σου με βαζελίνη από τώρα.
χαχαχαχαχα...αστονε ρε...ειναι τυπος ο λεον...χαβαλο κανει...αμα ητανε λες να μην του τα ειχα χωσει εγω;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
χαχαχαχαχα...αστονε ρε...ειναι τυπος ο λεον...χαβαλο κανει...αμα ητανε λες να μην του τα ειχα χωσει εγω;;;
Κάνω παράθεση εσένα για να πω ένα μπράβο στον ΟΣΦΠ. Το ματς δε το είδα, ούτε το άκουσα στο ραδιόφωνο, αλλά 3-1 εδώ που τα λέμε ούτε και εσείς δε θα το παίζατε στο στοίχημα. Και πάλι μπράβο. Αν θυμάσαι σου είχα πει πως στα 2 ματς με την γερμανική ομάδα ΑΝ ο ΟΣΦΠ πάρει 4 βαθμούς τότε βάζει υποψηφιότητα για τη 3η θέση. Πιστεύω πως 1ον με ισοπαλία στην Γερμανία και ένα καλό αποτελεσμα στο Καραισκάκη με Άρσεναλ συνεχίζετε εκεί που θα σταματήσουμε (ΛΟΓΙΚΑ) εμείς. Δηλαδή στο Γιουρόπα Λιγκ. Δε το συζητώ καν πως ΑΝ νικήσετε στη Γερμανία στα @@ σας το ματς με την Άρσεναλ. Η οποία Άρσεναλ αν παίζει μαζί σας τη 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχεια στο Τσ Λ θα κατέβει με πιτσιρικάδες αφού ο Αρσεν θα θέλει να ξεκουράσει παίκτες για τη Πρέμιερ Λιγκ. Μια παρατήρηση όμως προς εσέ και τους φιλάθλους του ΟΣΦΠ καθώ επίσης και στις εφημερίδες. Ναι μεγάλη νίκη και τα λοιπά, αλλά καλό είναι και εσείς και οι εφημερίδες να βγάλετε το σκασμό (δε το λέω με κακία) και να στρώσετε κεφάλι και να δουλέψετε και όχι πολλά πολλά. Γιατί πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος της σφαλιάρας και μετά τι θα λέμε/λέτε πάλι!
Για μένα πάντως εκατομύρια μπράβο στον ΑΠΟΕΛ. Κυπριακή ομάδα πρώτη σε όμιλο με Σαχτάρ, Ζενίτ και Πόρτο στα μέσα των αγωνιστηκών υποχρεώσεων των ομίλων!!! Είναι σα να λέμε πω ο ΟΣΦΠ κληρώθηκε με Μαν Γιου, Μπάρτσα και Μπάγερν και είναι πρώτος τη 3η αγωνιστική. Αν πιστέψουν στις δυνάμεις τους και στις ικανότητές τους μπορούν ακόμα και την πρόκριση (που για μένα θα ισοδυναμεί με τελικό στο Τσ Λ για την ομάδα της Κύπρου). Αυτά να τα βλέπουν ΟΛΕΣ οι Ελληνικές ομάδες. Μια ΟΜΑΔΑ με ομαλή λειτουργία, με πλάνο και δουλεία έχει καταφέρει ομάδες με υπερπολλαπλάσια μπάτζετ από το δικό της να φύγουν με το κεφάλι σκυμμένο.

Όσο αφορά την ΑΕΚ. Τελευταία ευκαιρία. Το 2πλο είναι απίθανο να το κάνουμε. Με ισοπαλλία θα πρέπει να είμαστε πολύ χαρούμενοι. Με τόσες αλλαγές ειδικά μπροστά δείχνει πως 1ον κάποιοι παίκτες θέλουν ξεκούραση, 2ον πως ο Κωστέ δε θέλει να κυνηγήσει το ματς και απλά θα δώσει μια ευκαιρία (τελευταία; ) σε ορισμένους (πχ Μπέρνς). Είχα πει πως αν η ΑΕΚ φτάσει τους 4-5 βαθμούς θα ήμουν ικανοποιημένος. Δε το βλέπω να το πετυχαίνει.
Όσο αφορά κάποια πρωτοσέλιδα που είδα. Θέλουν να μας τρελλάνουν οι ΑΕΚτζήδικες εφημερίδες; Ο Αδαμίδης συζητάει με 2 σοβαρές περιπτώσεις για να βρει "συμπαίχτες" για την ομάδα και ο Νοτιάς με άλλη μία (και μάλιστα Αμερικάνικη!!) Αφού δεν έχουν γράψει πως και ο Αμπραμοβιτς ενδιαφέρεται και κουβεντιάζει "σοβαρα" για να μπεί "συμπαίχτης" πάλι καλά να λέμε!

Υ.Γ Καλημέρες σε όλους τους ΑΕΚτζήδες (και όχι μόνο)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η νίκη κατά της Μπορούσας είναι περισσότερο ψυχολογίας και λιγότερο ουσίας - προς το παρόν. Προς στιγμήν περάσαμε τρίτοι, αλλά μπορεί την επόμενη αγωνιστική να ξαναγίνουμε χαλαρά τέταρτοι. Το ματσάκι στην Βεστφαλία είναι πλέον ο επόμενος τελικός, στο οποίο παίζουμε για 2 αποτελέσματα: κατ' αρχάς θέλουμε τουλάχιστον ισοπαλία για να διασφαλίσουμε την τρίτη θέση. Υποτίθεται ότι μπορούμε να καπαρώσουμε άλλους 3 βαθμούς την τελευταία αγωνιστική με την αδιάφορη τότε Άρσεναλ, κάτι πιθανότερο από το να κερδίσουν οι γερμανοί στο Έμιρεϊτς. Από εκεί και πέρα, ο επόμενος στόχος είναι να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα από ότι πάρουν οι γάλλοι στο Έμιρεϊτς, έτσι ώστε τουλάχιστον να τα παίξουμε όλα στο Βελοντρόμ για την δεύτερη θέση. Ο κλασσικός Ολυμπιακός βέβαια θα χάσει και τα δύο ματσάκια, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε σε μια επανάληψη της πρόκρισης Λεμονή.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
da98609f33455c03f62673d8972e8ebd_150712.jpg

a57b17b49e3c8db61912019469cf4668_150712.jpg

ab376ea5a7d7c3f6c0eb2311142909b9_150712.jpg

3a3c14cd40fb4ea3ab5ab41c1732fbb7_150712.jpg

190967e63c6d2048a9d4e4ba4f5727c4_150712.jpg

7e44a2df47e92a21a92a9d1f11c89d1e_150712.jpg

5d096f2923e4cc8b042bd64bc43145a2_150712.jpg

[size=16pt]«Δεν ήθελα να πάρω από την ΑΕΚ, μόνο να δώσω ήθελα. Δεν είμαι επενδυτής εγώ και μάλλον δεν έχω θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τον Θεό για τις στιγμές που μου χάρισε στην ΑΕΚ, αυτή η ομάδα είναι ό,τι σημαντικότερο είχα στην ζωή μου».[/size]

Στις 20 Οκτωβρίου 1999, ο Λουκάς Μπάρλος έκλεινε για πάντα τα μάτια του, αφήνοντας ως «προίκα» στην ΑΕΚ, δόξα, τιμή, τίτλους και ένα αναπάντητο, έως σήμερα, ερώτημα: «Θα υπάρξει ξανά τέτοιος πρόεδρος»
www.aek365.gr/a-150712/o-pantotinos-theios-loukas-fwto-video.htm]http://www.aek365.gr/a-150712/o-pantotinos-theios-loukas-fwto-video.htm[/url]

*ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΘΕΙΕ ΛΟΥΚΑ  :( :( :(

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
da98609f33455c03f62673d8972e8ebd_150712.jpg

a57b17b49e3c8db61912019469cf4668_150712.jpg

ab376ea5a7d7c3f6c0eb2311142909b9_150712.jpg

3a3c14cd40fb4ea3ab5ab41c1732fbb7_150712.jpg

190967e63c6d2048a9d4e4ba4f5727c4_150712.jpg

7e44a2df47e92a21a92a9d1f11c89d1e_150712.jpg

5d096f2923e4cc8b042bd64bc43145a2_150712.jpg

[size=16pt]«Δεν ήθελα να πάρω από την ΑΕΚ, μόνο να δώσω ήθελα. Δεν είμαι επενδυτής εγώ και μάλλον δεν έχω θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τον Θεό για τις στιγμές που μου χάρισε στην ΑΕΚ, αυτή η ομάδα είναι ό,τι σημαντικότερο είχα στην ζωή μου».[/size]

Στις 20 Οκτωβρίου 1999, ο Λουκάς Μπάρλος έκλεινε για πάντα τα μάτια του, αφήνοντας ως «προίκα» στην ΑΕΚ, δόξα, τιμή, τίτλους και ένα αναπάντητο, έως σήμερα, ερώτημα: «Θα υπάρξει ξανά τέτοιος πρόεδρος»
www.aek365.gr/a-150712/o-pantotinos-theios-loukas-fwto-video.htm]http://www.aek365.gr/a-150712/o-pantotinos-theios-loukas-fwto-video.htm[/url]

*ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΘΕΙΕ ΛΟΥΚΑ  :( :( :(

Ο  Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ !!!
Αλλα λογια απο μενα δεν υπαρχουν !!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ΛΟΥΚΑΣ = Ο καλυτερος ποδοσφαιρικος παραγοντας που ειχε το ελληνικο ποδοσφαιρο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Συνημμένα

• gamias.jpg
    gamias.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 21

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Στα γρήγορα 2 λόγια για το ματς. ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΑ, το άκουσα στο ράδιο. Για την οπτική εικόνα της ΑΕΚ εμπιστεύομαι αυτά που μου είπε ο αδερφός μου. Το πέναλντι της Λόκο ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Για τον αδερφό μου τραβηγμένο από τα μαλλία. Στο ράδιο είπαν πως είναι ανύπαρκτο. Το 3ο γκολ είναι φυσικό να μπει αφού όλη η ΑΕΚ ήταν μπροστά για την ισοφάριση. Όταν άκουγα το ματς είχα την εντύπωση πως πρέπει να είναι η καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια, πράγμα που το επιβεβαίωσε και ο αδερφός μου. Ο  Λεό μάλλον θα πρέπει να πάρει την φανέλα βασικού στο σπίτι του. Ο Βαργκας ΕΙΝΑΙ τελικά λίρα 100 (και πλέον αρχίζουν να το λένε και ολυμπιακοί ρεπόρτερς αυτό). Φοβάμαι πως όταν ο Μπέλεκ θα βάλει γκολ ότι μπορεί να γίνει η Δευτέρα Παρουσία! Ο Μπερνς και ο Λαγός δεν έκαναν και πολλά (δεν άρπαξαν την ευακιρία από τα μαλλία οπότε λογικά γεία σας) σε αντίθεση με τον Σιαλμά που τουλάχιστον ένα γκολ το έβαλε!
Χωρίς να θέλω να προτρέξω ΜΠΟΡΕΙ στο μελλον ο Κωστέ να μας αναγκάσει ΟΛΟΥΣ μας να καταπιούμε τη γλώσσα μας. Χωρίς πολλά λόγια (με ελάχιστα θα έλεγα) δείχνει να έχει στρωθεί στη δουλεία και σε 2 ματς εγώ προσωπικά του βάζω καλό βαθμό διαβάσματος αντιπάλου. Ναι μπορεί το 3-1 να ακουγεται βαρύ, αλλά έχω την εντύπωση πως η εικόνα του ματς δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογεί αυτό το σκορ. Μένει να δω τι θα γίνει στη Κρήτη εκεί που η ομάδα θα πρέπει να κάνει αυτή παιχνίδι και όχι να περιμένει τον αντίπαλο.

Και όπως είπε ο αδερφός μου. Άλλος είπε πως θέλει μια ΑΕΚ που να χάνει δύσκολα και να φτύνει ο αντίπαλος αίμα για να τη κερδίσει και άλλος το κάνει πράξη. Καληνύχτες και καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ Δεν είναι καν ανάγκη να πω πως το Γιουρόπα τελίωσε για μας, εκτός και αν στα επόμενα 3 ματς πάρουμε 7 βαθμούς (δε ξέρω τη βαθμολογία του ομίλου)

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Εμαθα οτι κερδισαμε 3-1 οπως ο ολυμπιακος χτες ισχυει ρε παιδια?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βαθμο δεν θα μαζεψουμε φετος στην ευρωπη  :headbang:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εμαθα οτι κερδισαμε 3-1 οπως ο ολυμπιακος χτες ισχυει ρε παιδια?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βαθμο δεν θα μαζεψουμε φετος στην ευρωπη  :headbang:
Οπως εχω ξαναπει η ευρωπη για την αεκ φετος ειναι πολυτελεια,καλο θα ηταν να μαζεψουμε κανα βαθμο για τα χρηματα... παντως χτες για ακομα μια φορα ημασταν πολυ ατυχοι οπως και με τη στουρμ... αντι για 0-1 εγινε το 1-0 και εκει χαλασαν ολα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αλανι...ενας απο τους μεγαλυτερους μαλακες που γραφουν στο μπου...
και να ειμαι μαλακας δεν νομιζω οτι ειναι κατι που θα πρεπει να σε απασχολει... αλλα και απο την αλλη σκεψου λιγο οτι η μαλακια ειναι υγεια και οχι αναπηρια  ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα ενωσιτες! :rockon:

Συνημμένα

• AekGayros2011oaka.jpg
    AekGayros2011oaka.jpg
    93 KB · Εμφανίσεις: 50

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, και για να μην ξεχάσω
προς αυτούς που γράφανε την επομένη της ήττας του Ολυμπιακού στο έμιρέιτς για τους 18χρονους και μαλακίες
φαντάζομαι και η Μαρσέιγ από τους ίδιους έχασε και μάλιστα εντός έδρας.
πλέον είμαι σίγουρος πως αυτός ο όμιλος ήταν μια ξεκάθαρη ευκαιρία για τον ολυμπιακό να περάσει στον επόμενο γύρο
δεν είναι ομάδες φόβητρο καμιά τους.
και είναι γαμώτο κρίμα να χάνουμε την πρόκριση επειδή (κατά τη γνώμη μου) δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας επίσημα.

Για την ΑΕΚ ένα έχω να πω...
μα γμτ...5άρα; κρίμα!!!!

για την ΑΕΚ Λάρνακας μιλάω
για την δική σας δεν υπάρχουν λόγια :)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και να ειμαι μαλακας δεν νομιζω οτι ειναι κατι που θα πρεπει να σε απασχολει... αλλα και απο την αλλη σκεψου λιγο οτι η μαλακια ειναι υγεια και οχι αναπηρια  ;)
τι λες τώρα....
γιατρικο στην κρίση

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ντιαβαρά, Νκουλού, Μορέλ, Αλού Ντιαρά, Μπενουά Σεϊρού (87' Καμπορέ), Λούτσο Γκονσάλες (73' Αμαλφιτανό), Βαλμπουενά, Ρεμί (69' Ζινιάκ), Αντρέ Αγιού.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Τζένκινσον (62' Ντζουρού), Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Αντρέ Σάντος, Σονγκ, Αρτέτα, Ροζίτσκι, Γουόλκοτ (67' Ζερβινιό), Αρσάβιν (78' Ράμσεϊ), Φαν Πέρσι.

Οπως βλεπεις ειχε και τις επιστροφες της η Αρσεναλ...Βεβαια κ εμεις ειχαμε τις απουσιες μας που δεν τις λες κ αμελητεες!

Οσο για την ΑΕΚ, καλη στο 1ο ημιχρονο και μπορουσε το γκολ, το πεναλτι φυσικα τραβηγμενο, στο 2-0 δεν ειδα το ματς ξανα μεχρι να μειωσετε. Γμτ σας επαιζα 1-1 ημιχ τελικο, γιατι να χανετε δυσκολα τωρα που εφυγε ο χιμενεθ;  :)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ντιαβαρά, Νκουλού, Μορέλ, Αλού Ντιαρά, Μπενουά Σεϊρού (87' Καμπορέ), Λούτσο Γκονσάλες (73' Αμαλφιτανό), Βαλμπουενά, Ρεμί (69' Ζινιάκ), Αντρέ Αγιού.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Τζένκινσον (62' Ντζουρού), Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Αντρέ Σάντος, Σονγκ, Αρτέτα, Ροζίτσκι, Γουόλκοτ (67' Ζερβινιό), Αρσάβιν (78' Ράμσεϊ), Φαν Πέρσι.

Οπως βλεπεις ειχε και τις επιστροφες της η Αρσεναλ...Βεβαια κ εμεις ειχαμε τις απουσιες μας που δεν τις λες κ αμελητεες!

Οσο για την ΑΕΚ, καλη στο 1ο ημιχρονο και μπορουσε το γκολ, το πεναλτι φυσικα τραβηγμενο, στο 2-0 δεν ειδα το ματς ξανα μεχρι να μειωσετε. Γμτ σας επαιζα 1-1 ημιχ τελικο, γιατι να χανετε δυσκολα τωρα που εφυγε ο χιμενεθ;  :)
ειδα τις φασεις απο το μαρσειγ-αρσεναλ και μπορω να πω οτι η αρσεναλ οπως κερδισε μπορουσε πολυ ανετα να ειχε χασει... οπως και να το δεις το θεμα η αρσεναλ και η μαρσειγ ειναι μεγαλες ομαδες και πιστευω πως ευκολα-δυσκολα αυτες οι δυο θα συνεχισουν στο τσουλου... για την 3η θεση που συνεχιζει στο γιουροπα ολα θα παιχτουν στο επομενο ματς στην γερμανια... η αεκ μπορουσε να ειχε κανει το 0-1 στο πρωτο ημιχρονο,τουλαχιστον στα πρωτα 30' τους επαιζε μονοτερμα αλλα για μια ακομα φορα την προδοσε η αμυνα και τα λαθη που γινοντε, να μην ξεχασω και την απειρια του μπελεκ (δεν χανεις σε τετοιο ματς τετ-α-τετ)... το πεναλτι τραβηγμενο οπως λες αλλα δινετε... να πουμε ψεματα οτι δεν ηταν? αλλος διαιτητης δεν θα το εδινε αλλα και τωρα δεν μπορεις να πεις οτι στην συγκεκριμενη φαση δεν δινετε πεναλτι...
Οσον αφορα το στοιχημα καλο θα ηταν να αποφευγεις της ελληνικες ομαδες οταν παιζουν στην ευρωπη και ειδικα τα σημεια, καλυτερα παιζε γκολ-γκολ τα ματς αεκ και οσφπ μιας και οπως φενετε το θεμα βαζουν γκολ αλλα και ευκολα δεχοντε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom