streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
γιατί δεν πάς σε κανα γιατρό να σε κοιτάξει? ή πρόληψη σώζει
Δεν μου κλείνουν ραντεβού γιατί όλοι ασχολούνται με σένα.
γιατί δεν πάς σε κανα γιατρό να σε κοιτάξει? ή πρόληψη σώζει
Δηλαδή εννοείς στο αρχικό σου ποστ περί στησίματος, πως ο προπονητής ΣΑΣ έστησε την ομάδα για ΙΣΟΠΑΛΙΑ, σε ένα ματς που ήταν το ΦΑΒΟΡΙ για τη νίκη!!! Μάλιστα!!!! Και μπορούσατε για τη νίκη ΚΙΟΛΑΣ!! Με 2 σουτ!!! το ένα στο γκολ και το δεύτερο στο 75!!! Μάλιστα. Πουτάνα μπάλα που στο σουτ του Λεό πήρες πορεία προς τα δίχτυα, και φυσικά με αυτή την ακίνητη περιουσιά που έχετε για τερματοφύλακα, έγραψε!!!Προφανώς την έκφραση "ο προπονητής έστησε την ομάδα για να πάρει ισοπαλία" δεν την έχεις ξανακούσει.
Καταλαβαίνω ότι αφού γλιτώσατε μια διαφαινόμενη χοντρή πούτσα βγάζετε γλώσσα, αλλά θα σας συνιστούσα προσοχή γιατί ο επαναληπτικός είναι στο τηγάνι. Πείτε τις περσινές μαλακίες και δεν θα ξέρετε μετά από που να φύγετε.
περσυ την 6αρα την στησαμε φιλε δεν ηταν αληθινη μην το σκεφτεσε
Δηλαδή εννοείς στο αρχικό σου ποστ περί στησίματος, πως ο προπονητής ΣΑΣ έστησε την ομάδα για ΙΣΟΠΑΛΙΑ, σε ένα ματς που ήταν το ΦΑΒΟΡΙ για τη νίκη!!! Μάλιστα!!!!
ναι ναι ναι κατουρα να φυγετε χαχαχαχααχαχαχαα 6
Αυτό λέω. Πως για κάποιον που είναι 33 στα 34 του οι 4 μήνες έξω σημαίνουν το λιγότερο 6 οπότε καλό Μάρτη ΚΑΙ ΑΝ. Και επειδή είναι αυτής της ηλικίας δε ξέρω αν θα μπορέσει να ξαναγυρίσει ποτέ. Τώρα αν ισχυει αυτό που έγραψε κάποιος, πως θα του προτείνουν λήξη του συμβολαίου του, τότε μεγάλη γυφτιά.
Δεν μου κλείνουν ραντεβού γιατί όλοι ασχολούνται με σένα.
υπάρχουν και άλλες ειδικότητες που μπορούν να ασχοληθούν με γαύρους.
Τότε τι σκατά τον θέλετε στην ομάδα; Όταν με τις υποτιθέμενες μεγάλες ομάδες, και ειδικά με ΑΥΤΗ την ΑΕΚ (που σε ποιότητα είναι 2 κλάσεις κατώτερη ΑΥΤΟΥ του ΟΣΦΠ το έχω γράψει από το καλοκαίρι) κατεβαίνει για την ισοπαλία!!!Πιστεύω ότι είναι στην νοοτροπία του ισπανού, τα ματς εκτός έδρας με τις υποτιθέμενες μεγάλες ομάδες να τα ξεκινάει για το χηνάρι.
Φυσικά στα χάλια που είναι τώρα η κούλα, θα μπορούσε να κυνηγήσει την νίκη, αλλά και πάλι, το ματς της Τετάρτης τον καίει.
Αν κερδίσει την Μπορούσα, το ματσάκι αυτό θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν. Εξάλλου πήραμε και έξτρα πόντο σε σχέση με πέρσι.
ρε ηλιθιε η μαλλον πανηλιθιε αυτο που ειπες το καταγμα κνημης περονης ηταν δυνατον να αποθεραπευτει σε 2 μηνες αλλα δεν μπορεις πρεπει να πεις την μαλακια σου δεν κρατιεσαι τωρα τραβα στο νικολαου να μας δειξεις τις μαγνητικες μηπως τελικα πεσεις μεσα ασχετε.δες ρε ηλίθιε τι ποσταρα βλέποντάς το ζωντανά την τηλεόραση, τι έπαθε και κατάλαβε γιατί είσαι ηλίθιος λέγοντας ότι επεσα έξω.
ηλίθιε.
Τότε τι σκατά τον θέλετε στην ομάδα; Όταν με τις υποτιθέμενες μεγάλες ομάδες, και ειδικά με ΑΥΤΗ την ΑΕΚ (που σε ποιότητα είναι 2 κλάσεις κατώτερη ΑΥΤΟΥ του ΟΣΦΠ το έχω γράψει από το καλοκαίρι) κατεβαίνει για την ισοπαλία!!!
Φυσικά και ΑΝ νικήσει την Ντορμουντ το ματς με την ΑΕΚ θα ξεχαστεί. Το θέμα είναι πως στην Ελλάδα, όπως μου λέει ο αδερφός μου, έχουν ξεκινήσει οι μουρμούρες. Και ξεκίνησαν γιατί πρώτα οι φυλλάδες του ΟΣΦΠ (και όχι μόνο) καλλιέργησαν ένα αίσθημα "νταξ μωρέ 6 της πετάξαμε πριν 6 μήνες, τώρα θα της πετάξουμε 3 και θα καθαρίσουμε με την κούλα". Μόνο που πετάξατε ΜΟΝΟ 1 (και ήταν και φοβερό) και από απόδοση 0 αφού σε ΟΛΟ το ματς κάνατε 2 σουτ! Και η μουρμούρα πιο πολυ έχει να κάνει με την εμφάνιση της ομάδας και όχι με το αποτέλεσμα.
Ερωτήσεις σε ΟΣΦΠούδες. Δηλαδή ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο χειρότερος είναι ο Δασκαλάκης από την ακίνητη περιουσία που έχετε για τερματοφύλακα; Δηλαδή ΟΛΟΙ οι Έλληνες που έχει ο ΟΣΦΠ στο ροστερ του (δε ξέρω τον αριθμό) πριν του Τόρο ΔΕΝ κάνουν για την αρχική 11άδα (ο Φετφα παίζει αλλαγή) ;
Μουρμούρες πάντα θα έχουν οι γαύροι γιατί είναι στην φύση τους. Και το Μουρίνιο να είχαμε προπονητή.
Ο Βαλβέρδε, σαφώς και δεν είναι ο προπονητής των ονείρων μας, είναι όμως καλός προπονητής για τα ελληνικά δεδομένα, και μαζί του έχω πάρει δύο ξεκούραστα πρωταθλήματα. Δεδομένης δε της διαφοράς δυναμικότητας με τις άλλες ομάδες, όπως έχει η κατάσταση σήμερα, θα πάρω και τρίτο. Έχει ένα πρόβλημα στο κοουτσάρισμα μέσα στο παιχνίδι, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.
Προφανώς κάθε ομάδα έχει τις δικές της προτεραιότητες. Για την κούλα πχ. προτεραιότητα είναι να βρει λεφτά να πληρώσει τα φέσια, γιατί χρωστάει σε όσους μιλάνε ελληνικά και σε πολλούς αλλοδαπούς. Για τον λαγό προτεραιότητα είναι να βρει λεφτά για να μην γίνει και αυτός σαν την κούλα. Για τις μπουγάτσες προτεραιότητα είναι να βρουν και αυτοί λεφτά, για να μην γίνουν σαν τον λαγό, που μπορεί να γίνει σαν την κούλα και πάει λέγοντας. Για τον Ολυμπιακό αρκεί η διατήρηση των κεκτημένων, και ίσως να ρεφάρει ο χοντρός τα λεφτά που έβαλε πέρσι.
Για το θέμα των νέων παικτών και ειδικά των ελληνών, συμφωνώ ότι έχουμε μείνει πίσω. Ίσως ο Βαλβέρδε να μην είναι κατάλληλος για αυτή την δουλειά. Σε κάθε περίπτωση δεν φαίνεται να είναι πρώτο θέμα στην λίστα, κάτι που μπορεί να μετρήσει στο μέλλον. Όσο για το θέμα του τέρματος, νομίζω ότι πληρώνουμε το σύνδρομο του κηπουρού: βολευτήκαμε πολύ μαζί του, έτσι ώστε να μην έχουμε φροντίσει για την διάδοχη κατάσταση.
αφου ειναι οδηγιατυπε υπαρχει οδηγια που λεει οτι αν ενας παιχτης διαμαρτυρεται η κανει υποδειξεις στο διατητη για οτι δεν εβγαλε καρτα στον αντιπαλο η οτι δεν εδωσε φαουλ τοτε αυτος μπορει να του βγαλει κιτρινη καρτα.αυτη ειναι η οδηγεια και στην ευρωπη.
φίλε μην προσβάλεις τους γύφτους,είναι κλάσεις ανώτεροι απο εσάς!!!!Αυτό λέω. Πως για κάποιον που είναι 33 στα 34 του οι 4 μήνες έξω σημαίνουν το λιγότερο 6 οπότε καλό Μάρτη ΚΑΙ ΑΝ. Και επειδή είναι αυτής της ηλικίας δε ξέρω αν θα μπορέσει να ξαναγυρίσει ποτέ. Τώρα αν ισχυει αυτό που έγραψε κάποιος, πως θα του προτείνουν λήξη του συμβολαίου του, τότε μεγάλη γυφτιά.
εδω φυσικα δεν λεμε οτι αυτη την οδηγια οι διατητες την εφαρμοζουν οποτε αυτοι κρινουν.φυσικα παντα κατα περιεργο τροπο ειναι σχολαστικοι με τις λεγομενες αδυναμες ομαδες.αν λεω για παραδειγμα παιζει πανιωνιος-ολυμπιακος και διαμαρτυρηθει ο σιοβας ευκολα θα βγει μια καρτα.αν ομως θα ειναι ο αβρααμ αμφιβαλω.ειπαμε στην ελλαδα δεν εφαρμοζονται σωστα οι κανονισμοι θα εφαρμοστουν οι οδηγιεςαφου ειναι οδηγια
παλι καλα που εχουμε τετοιους διαιτητες, να ακολουθουν ευρωπαικες οδηγιες κατα γραμμα
σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν ενας ενας........
Μουρμούρες πάντα θα έχουν οι γαύροι γιατί είναι στην φύση τους. Και το Μουρίνιο να είχαμε προπονητή.
Ο Βαλβέρδε, σαφώς και δεν είναι ο προπονητής των ονείρων μας, είναι όμως καλός προπονητής για τα ελληνικά δεδομένα, και μαζί του έχω πάρει δύο ξεκούραστα πρωταθλήματα. Δεδομένης δε της διαφοράς δυναμικότητας με τις άλλες ομάδες, όπως έχει η κατάσταση σήμερα, θα πάρω και τρίτο. Έχει ένα πρόβλημα στο κοουτσάρισμα μέσα στο παιχνίδι, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.
Προφανώς κάθε ομάδα έχει τις δικές της προτεραιότητες. Για την κούλα πχ. προτεραιότητα είναι να βρει λεφτά να πληρώσει τα φέσια, γιατί χρωστάει σε όσους μιλάνε ελληνικά και σε πολλούς αλλοδαπούς. Για τον λαγό προτεραιότητα είναι να βρει λεφτά για να μην γίνει και αυτός σαν την κούλα. Για τις μπουγάτσες προτεραιότητα είναι να βρουν και αυτοί λεφτά, για να μην γίνουν σαν τον λαγό, που μπορεί να γίνει σαν την κούλα και πάει λέγοντας. Για τον Ολυμπιακό αρκεί η διατήρηση των κεκτημένων, και ίσως να ρεφάρει ο χοντρός τα λεφτά που έβαλε πέρσι.
Για το θέμα των νέων παικτών και ειδικά των ελληνών, συμφωνώ ότι έχουμε μείνει πίσω. Ίσως ο Βαλβέρδε να μην είναι κατάλληλος για αυτή την δουλειά. Σε κάθε περίπτωση δεν φαίνεται να είναι πρώτο θέμα στην λίστα, κάτι που μπορεί να μετρήσει στο μέλλον. Όσο για το θέμα του τέρματος, νομίζω ότι πληρώνουμε το σύνδρομο του κηπουρού: βολευτήκαμε πολύ μαζί του, έτσι ώστε να μην έχουμε φροντίσει για την διάδοχη κατάσταση.