Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εμενα ψαχνεις κουκλα μου
ειχα δουλειες
μην νομιζετε επειδη εκατσε ενα ατυχο αποτελεσμα ξεφυγαμε απο τους στοχους...
ετσι και αλλιως πηραμε τον βρανιες τον θεο για να κοψει κωλους
η ομαδα παει 3η θεση
τα παμε αυτα...
μεχρι τωρα μας ελεγες 2ος, μετα την πρωτη φαπα το αλλαξες και το εκανες 3ος... μεχρι τελος Οκτωμβρη θα λες 5ος και ευχαριστω πολυ...
πηρες τον βρανιες και τι εγινε? ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη... μεχρι να προσαρμοστει αυτος και να παιξει αυτο που μπορει θα εχουμε φαει τα μελομακαρονα μας και ο αρουλης θα ειναι καμια 10ρια βαθμους απο την 3η θεση που λες...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μακάρι να έτρωγα Κινέζικο με καμιά κοντή (αλλά όχι Κινέζα) Αλλα έχει κάτσει εμπλοκή με τη δουλεία, μπλέξανε και δικηγόροι στο όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί και γενικός έχει γίνει του Μάο εδώ πέρα. Παρακολουθώ όσο μπορώ το τι γίνεται. Σήμερα το Χ θα είναι έκπληξη και όχι η νίκη. Με νίκη απλά θα λέμε πως ο θεός κοιμήθηκε. Αλλά θέλω να δω τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με την Τοτεναμ... Κάτι διαβάζω και για μια εταιρεία που θέλει να βάλει λεφτά στην ΑΕΚ.
Α! Και πριν κάποιες μέρες κάποιος (ειλικρινά δε θυμάμαι ποιός) έγραψε πως μερικοί (εννοόντας εμένα) έλεγαν πως οικονομικά η χρονιά θα βγει. Ας διαβάσει το λοιπόν ότι όταν έγραφα αυτό οι πληροφορίες έλεγαν πως ο Νοτιάς θα σπρώξει 1.5 με 2 μύρια και θα την κάνει. Αντί αυτού έσπρωξε περίπου 300χιλιάδες και την έκανε...Ελπίζω να είναι ικανός και να καταλάβει την διαφορά μεταξύ 1.5μυριών και 300χιλιάρικων!!!
γιατι σε χαλανε τοσο πολυ οι κινεζες? βαρεθηκες ε?  :P

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μακάρι να έτρωγα Κινέζικο με καμιά κοντή (αλλά όχι Κινέζα) Αλλα έχει κάτσει εμπλοκή με τη δουλεία, μπλέξανε και δικηγόροι στο όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί και γενικός έχει γίνει του Μάο εδώ πέρα. Παρακολουθώ όσο μπορώ το τι γίνεται. Σήμερα το Χ θα είναι έκπληξη και όχι η νίκη. Με νίκη απλά θα λέμε πως ο θεός κοιμήθηκε. Αλλά θέλω να δω τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με την Τοτεναμ... Κάτι διαβάζω και για μια εταιρεία που θέλει να βάλει λεφτά στην ΑΕΚ.
Α! Και πριν κάποιες μέρες κάποιος (ειλικρινά δε θυμάμαι ποιός) έγραψε πως μερικοί (εννοόντας εμένα) έλεγαν πως οικονομικά η χρονιά θα βγει. Ας διαβάσει το λοιπόν ότι όταν έγραφα αυτό οι πληροφορίες έλεγαν πως ο Νοτιάς θα σπρώξει 1.5 με 2 μύρια και θα την κάνει. Αντί αυτού έσπρωξε περίπου 300χιλιάδες και την έκανε...Ελπίζω να είναι ικανός και να καταλάβει την διαφορά μεταξύ 1.5μυριών και 300χιλιάρικων!!!
Eλα στο θρεντ πορνοσταρ να γουστάρεις ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γιατι σε χαλανε τοσο πολυ οι κινεζες? βαρεθηκες ε?  :P
Δεν είναι ότι βαρέθηκα. Είναι ότι τα γούστα μου στις γυναίκες είναι συγκεκριμένα. Θέλω η γυναίκα να έχει πλούσιο στήθος και κόλο...Όχι κολάθρα αλλά κολάρα...Να είναι μπαμπάτσικια...Το έχω ξαναπεί σωστά κρεατομένη. Στην Ιαπωνία είχα βρει μια τέτοια και πολύ παλιότερα όταν είχα φάει 8 μήνες στη Σαγκάη. Αλλά τώρα στο χαμοχώρι που είμαι χέστα και άστα....

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
εμενα ψαχνεις κουκλα μου
ειχα δουλειες
μην νομιζετε επειδη εκατσε ενα ατυχο αποτελεσμα ξεφυγαμε απο τους στοχους...
ετσι και αλλιως πηραμε τον βρανιες τον θεο για να κοψει κωλους
η ομαδα παει 3η θεση
τα παμε αυτα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Oχι και ατυχος ο Αρης αμπαλος θες να πεις,ελα παραδεξου οτι φετος εισαι για τον πουτσο θα παρεις σε ολους  :pipa1:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
μεχρι τωρα μας ελεγες 2ος, μετα την πρωτη φαπα το αλλαξες και το εκανες 3ος... μεχρι τελος Οκτωμβρη θα λες 5ος και ευχαριστω πολυ...
πηρες τον βρανιες και τι εγινε? ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη... μεχρι να προσαρμοστει αυτος και να παιξει αυτο που μπορει θα εχουμε φαει τα μελομακαρονα μας και ο αρουλης θα ειναι καμια 10ρια βαθμους απο την 3η θεση που λες...
τι μεχρι να προσαρμοσει ρε παπαρα
εχω δυο βδομαδες καθομαι τωρα
ειδαμε πως προσαρμοστηκε και ο iceman

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Oχι και ατυχος ο Αρης αμπαλος θες να πεις,ελα παραδεξου οτι φετος εισαι για τον πουτσο θα παρεις σε ολους  :pipa1:
ασε μας ρε μαλακα...
δεν παραδεχομαι τιποτα
φετος θα παμε καλα
ειδες ενα ματς με το ατρομητακι που του κατσε καλα το ματς γιατι παιζαμε με 10
και εβγαλες αποψη...

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
ασε μας ρε μαλακα...
δεν παραδεχομαι τιποτα
φετος θα παμε καλα
και εβγαλες αποψη...
oxi και ατρομητακι αφου σε :zfuck:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ασε μας ρε μαλακα...
δεν παραδεχομαι τιποτα
φετος θα παμε καλα
και εβγαλες αποψη...
μπουχεσιδη εγω ειδα και τα δυο ματς του αρουλη με γιαννενα κ ατρομητο και σου λεω οτι στο ροστερ σου εχεις παιχτες που οχι για πρωταθλητισμο αλλα ουτε για ομαδα που παλευει για σωτηρια δεν κανουν πχ τσεζαρεκ... δεν με ακους και δεν μαθαινεις... ποσο καιρο σου λεω οτι ο ατρομητακος θα κατεβασει καλο συνολο φετος? μηπως στο 1ο ημι που επαιζες με 11 εισουν καλυτερος? στο πολυ χαλαρο πηρε το διπλο για να μην λεμε οτι θελουμε... πηρες τον βρανιες που οκ ειναι εμπειρος παιχτης αλλα ανετοιμος και απροσαρμοστος... περιμενεις να σε βοηθησει στον 1ο γυρο? αν ναι τοτε εισαι γελασμενος...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Leo συγχαρητήρια αγορίνα μου λίγη υπομονή ακόμα και θα σε πουλήσουνε
γκεντζογλου ασχολήσου μόνο με τις πουτάνες σου και άλλαξε επάγγελμα τάχυστα
λύμπε μήπως λίγο πιο νωρίς λέω.......... χάρη θα κάνεις στον εαυτό σου
κωνσταντόπουλε τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την ζωή,στο αφιερώνω

Επισκέπτης
διομηδη ξεχασες μαζι με τον ντιμι στο τραγουδι να βαλεις και την αφιερωση και στον τραινο :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
χαλια μαυρα η ομαδαρα μας πισο !!!! δεν βαζει μεσα την μααστροκοστα ο δελλας καλητερα θα τα παει!!!!!!!! ασε που θα κοψουμε και γαμο τα εισητιρια!!! δεν πιστευο να περιμενε κανεις νικη σημερα??? μπουζουριασαν σημερα και τον πουρατο!!!! τον ντεμη να δουμε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βαζει αυτον στο τερμα αφου ειναι ασχετιδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Mε τίς υγείες μας  >:( :(
δεν περίμενα την νίκη
ήλπιζα σε ισοπαλία
απευχόμουν το σημερινό

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ο Παο εκανε τη καλυτερη δουλεια,αποκλειστηκε προωρα για να μην εκτεθει...Δεν μπορουμε και δεν κανουμε ουτε για το γιουροπα λιγκ..

Spiros_73

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Like
11.511
Πόντοι
2.256
Δυστυχως φετος μας βλεπω χειροτερους απο ποτε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom