Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε τυπε το να φαει καρτα μεσα στο ματς το καταλαβαινω.το να τρωει καρτες ειτε επειδη χτυπαει εκτος φασης π.χ παοκ ειτε γιατι τρωει κοκινη στα αποδυτηρια σε ενα ματς που εχεις παρει την προκριση αυτο λεει πολλα για το χαρακτηρα του παιχτη.οσο αφορα την παιχτικη του αξια δεν ειπα ποτε οτι δεν ειναι καλος παιχτης.κωλοπαιδαρας ειναι και αυτο μειωνει τις οποιες ποδοσφαιρικες του ικανοτητες.ας πουμε ο καφεςπου παιζουν στην ιδια θεση ειναι ενα απο τα καλυτερα παιδια οπου και να εχει παιξει.ο γρηγορακης ομως εχει παρελθον...και δυστυχως απο οτι βλεπω και μελλον ;)
κωλοφαρδια στο αγρινιο παντως τυπε ανευ οριων... ακομα χανει ευκαιριες ο παναιτωλικος...οχι τιποτα αλλο αλλα το ειχα χωσει Χ σε μια τριαδα :grin:

Επισκέπτης
κωλοφαρδια στο αγρινιο παντως τυπε ανευ οριων... ακομα χανει ευκαιριες ο παναιτωλικος...οχι τιποτα αλλο αλλα το ειχα χωσει Χ σε μια τριαδα :grin:
μα ς το χρωσταγε η πουτανα η τυχη.με εργοτελη ισοφαριστηκαμε στο 92 και χασαμε τα αχαστα.αν το ειδες ομως θα μπορουσαμε να το ειχαμε καθαρισει νωριτερα πριν τις ευκαιριες του παναιτωλικου.αλλωστε και εμεις ειχαμε δοκαρια ;)ο λεμονης εχει κανει φοβερη δουλεια χωρις εστογιανοφ και το κωλοπαιδο και πηραμε διπλο :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ρε τυπε το να φαει καρτα μεσα στο ματς το καταλαβαινω.το να τρωει καρτες ειτε επειδη χτυπαει εκτος φασης π.χ παοκ ειτε γιατι τρωει κοκινη στα αποδυτηρια σε ενα ματς που εχεις παρει την προκριση αυτο λεει πολλα για το χαρακτηρα του παιχτη.οσο αφορα την παιχτικη του αξια δεν ειπα ποτε οτι δεν ειναι καλος παιχτης.κωλοπαιδαρας ειναι και αυτο μειωνει τις οποιες ποδοσφαιρικες του ικανοτητες.ας πουμε ο καφεςπου παιζουν στην ιδια θεση ειναι ενα απο τα καλυτερα παιδια οπου και να εχει παιξει.ο γρηγορακης ομως εχει παρελθον...και δυστυχως απο οτι βλεπω και μελλον ;)
Θα μου επιτρέψεις για τον χαρακτήρα του να έχω διαφορετική απόψη  ;)

Επισκέπτης
Θα μου επιτρέψεις για τον χαρακτήρα του να έχω διαφορετική απόψη  ;)
φυσικα ο καθενας εχει την αποψη του.απλα επειδη εγω τυχαινει να τον γνωριζω προσωπικα γιαυτο μιλαω και ετσι.ο τροπος που εφυγε απο το πανιωνιο τον εχει στιγματησει.και αλλοι εφυγαν αλλα πινουν νερο στο ονοματους μαυρος κοπιτσης ο βιαστης :grin:ναλιτζης τζιμπουρ.οταν ο ομως για να φυγεις εκβιαζεις μια ομαδα και εισαι προκλητικα αδιαφορος και τρως κοκινες καρτες αυτο δεν δειχνει παντως και τον καλυτερο χαρακτηρα.αν αυριο λεω εγω...θελει να φυγει απο την αεκ και δεν τον δινετε επειδη εχει συμβολαιο τη θα κανει τα ιδια;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα Ενωσιτες!!!
Αυριο ξεκινα η ευρωπαικη περιπετεια της ΑΕΚαρας μας στο γιουροπα με το δυσκολο εκτος εδρας ματς εναντια στην Αντερλεχτ... ολοι διπλα στην ομαδα ρεεεεεεεεεεεεεε! :rockon: αφηστε γκρινιες και αντιπαραθεσεις, οι παιχτες εφυγαν ενωμενοι για Βελγιο... ενα Χ-ηναρι το μπορει η Αεκαρα αν παιξει με τσαμπουκα... παμε να τους τρελανουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε! :rockon:

Συνημμένα

• Aek_laos2011.jpg
    Aek_laos2011.jpg
    90,4 KB · Εμφανίσεις: 20

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Καλημερα Ενωσιτες!!!
Αυριο ξεκινα η ευρωπαικη περιπετεια της ΑΕΚαρας μας στο γιουροπα με το δυσκολο εκτος εδρας ματς εναντια στην Αντερλεχτ... ολοι διπλα στην ομαδα ρεεεεεεεεεεεεεε! :rockon: αφηστε γκρινιες και αντιπαραθεσεις, οι παιχτες εφυγαν ενωμενοι για Βελγιο... ενα Χ-ηναρι το μπορει η Αεκαρα αν παιξει με τσαμπουκα... παμε να τους τρελανουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε! :rockon:
Ρε Αλανι μεθυσμενος εισαι χα χα τι Χ-ηναρι για διλπο παμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Αυτος ο Γαμαικανος που στο διαολο ειναι?λες και ανοιξε η γη και τον καταπιε  :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ρε Αλανι μεθυσμενος εισαι χα χα τι Χ-ηναρι για διλπο παμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν καταφερει να κανει διπλο η αεκ μεσα στο βελγιο θα μιλαμε για την μεγαλυτερη αυριανη εκλπηξη στα ματς του γιουροπα... ενας βαθμος μια χαρα θα μας κατσει... αλλα ειναι πολυ δυσκολο... τσαμπουκα και παθος για 90' και ας χασουμε...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.284
Πόντοι
5.097
αν καταφερει να κανει διπλο η αεκ μεσα στο βελγιο θα μιλαμε για την μεγαλυτερη αυριανη εκλπηξη στα ματς του γιουροπα... ενας βαθμος μια χαρα θα μας κατσει... αλλα ειναι πολυ δυσκολο... τσαμπουκα και παθος για 90' και ας χασουμε...
ωραια προγνωστικα εδωσες :birdman:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αυτος ο Γαμαικανος που στο διαολο ειναι?λες και ανοιξε η γη και τον καταπιε  :2funny: :2funny:
μετα απο τις φιλικες φαπες με δραμα και επανομη ηρθε και ο ατρομητος να του κανει χαβαλε στου χαριλαου... ε θα συνελθει μολις κερδισουν καμια δοξα δραμας και θα μπει να σου πει τα δικα του... τωρα τι θελεις να ερθει να σου πει παλι οτι παει φουλ για 2ος?  :tooth:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.284
Πόντοι
5.097
γαμησετα εδω και μια βδομαδα ολα αναποδα βγαινουν... δε μου λες μπαρος? αυριο θα παιξεις αντερλεχτ καρφι ε?  :grin:
α δε ξερω δεν εχω δει τα παιχνιδια
αν δινει πανω απο δυο αποδοση ειναι πιθανο :sunglasses:
αλλα μαλλον κανα χ θα ριξω :birdman:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
α δε ξερω δεν εχω δει τα παιχνιδια
αν δινει πανω απο δυο αποδοση ειναι πιθανο :sunglasses:
αλλα μαλλον κανα χ θα ριξω :birdman:
αν το παιξεις Χ η που θα φαμε παλι 3ρα η που θα κανουμε το μπαμ... :birdman:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
γαμησετα εδω και μια βδομαδα ολα αναποδα βγαινουν... δε μου λες μπαρος? αυριο θα παιξεις αντερλεχτ καρφι ε?  :grin:
Η πολύ συναναστροφή με τον βάρο δεν κάνει καλό :grin:

*ο Γρηγόριος πού είναι ψάχνει και αυτός για αγοραστές  :think: :tooth:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Λοιπόν καθήστε αναπαυτικά στίς πολυθρόνες σας στις καρέκλες σας στίς ντιβανοκασέλες σας
και απολαύστε  στίς 22:05,ANT1 το μοναδικό ποδοσφαιρικό υπερθέαμα.........

Ο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με διάταξη 4-3-3, έχοντας στο μυαλό του και το 4-2-3-1. Με βάση τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις κάτω απο τα δοκάρια θα καθίσει ο Κωνσταντόπουλος, δεξί μπακ θα είναι ο Γεωργέας και αριστερό ο Καράμπελας. Στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Δέλλας δίπλα στον Μανωλά. Ένας εκ των Βάργκας, Γκέντσογλου θα είναι η «κολώνα» μπροστά στα στόπερ και ανάλογα ο άλλος θα παίξει σαν δεξί χαφ. Αριστερό χαφ δοκιμάστηκε ο Λαγός. Στην επίθεση κορυφή θα είναι ο Γκούντγιονσεν, δεξί εξτρέμ ο Κάρλος και αριστερό ο Λεονάρντο

[move][size=22pt]πάμε γερά μωρή ΑΕΚΑΡΑ  :rockon: :rockon: :rockon:[/size][/move]

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εμενα ψαχνεις κουκλα μου
ειχα δουλειες
μην νομιζετε επειδη εκατσε ενα ατυχο αποτελεσμα ξεφυγαμε απο τους στοχους...
ετσι και αλλιως πηραμε τον βρανιες τον θεο για να κοψει κωλους
η ομαδα παει 3η θεση
τα παμε αυτα...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα ΑΕΚάρες!!!!!

Καλή επιτυχία σην αρρώστια μας, που ελπίζω να σπάσει την κατάρα με τις κωλοβέλγικες ομάδες και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Λογικά ο Μανόλο έχει ετοιμάσει την ομάδα ανάλογα και έχει εμποτίσει τους παίκτες με την θέληση να πάρουν τη ρεβάνς από την περσινή ήττα στο επιβλητικό Κονσταντ Βαντεν Στοκ. Παρά τις απώλειες της (μπουσουφα, ο εγκέφαλος του παιχνιδιού της)η Άντερλεχτ παραμένει δυνατή και υπολογίσιμο ευρωπαϊκό μέγεθος. Η προσθήκη του Γιοβάνοβιτς είναι σημαντική και ευχομαι να καταφέρουν οι παικτες να τον αναχαιτίσουν και να μην του δώσουν την ευκαιρία να κάνει παιχνίδι για την ομάδα του και φυσικά ούτε τη ζημιά για τη δική μας. Ο Φούλης αναμένεται να έχει αρκετά δύσκολο έργο απόψε.
Με οδηγό το περσινό διπλό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και αν λειτουργήσουν τα επιθετικά μας ατού μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά. Σίγουρα η Άντερλεχτ έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και γι αυτό θα πρέπει να βάλουμε ταχύτητα αλλα και υπομονή στο παιχνίδι μας.
Καλή επιτυχία μωρή ομάδα και το μυαλό στο παιχνίδι!!! Όχι στα διοικητικά. Αυτά τα τρέχει ο Σταυρακας :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
θα τρωει κινεζικο παρεα με καμια κοντουλα :tooth:
Μακάρι να έτρωγα Κινέζικο με καμιά κοντή (αλλά όχι Κινέζα) Αλλα έχει κάτσει εμπλοκή με τη δουλεία, μπλέξανε και δικηγόροι στο όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί και γενικός έχει γίνει του Μάο εδώ πέρα. Παρακολουθώ όσο μπορώ το τι γίνεται. Σήμερα το Χ θα είναι έκπληξη και όχι η νίκη. Με νίκη απλά θα λέμε πως ο θεός κοιμήθηκε. Αλλά θέλω να δω τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με την Τοτεναμ... Κάτι διαβάζω και για μια εταιρεία που θέλει να βάλει λεφτά στην ΑΕΚ.
Α! Και πριν κάποιες μέρες κάποιος (ειλικρινά δε θυμάμαι ποιός) έγραψε πως μερικοί (εννοόντας εμένα) έλεγαν πως οικονομικά η χρονιά θα βγει. Ας διαβάσει το λοιπόν ότι όταν έγραφα αυτό οι πληροφορίες έλεγαν πως ο Νοτιάς θα σπρώξει 1.5 με 2 μύρια και θα την κάνει. Αντί αυτού έσπρωξε περίπου 300χιλιάδες και την έκανε...Ελπίζω να είναι ικανός και να καταλάβει την διαφορά μεταξύ 1.5μυριών και 300χιλιάρικων!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom