Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
create.php

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φτιάχτε του ένα smiley Με ένα μωρό να κλαίει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.thesmilies.com/glitters/3/glitterimage67.gif[/img[/URL]]

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: kalis :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
ε ρε που εχεις μπλεξει αδελφε....

[img]http://[URL unfurl="true"]www.thesmilies.com/glitters/7/glitterimage93.gif[/img[/URL]]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα αδέλφια,καλή τύχη στην ομάδα μας σήμερα.
[move] :rockon: :rockon:ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ SMILEYS PLEASE.... :rockon: :rockon:[/move]

Φίλε dfwk άψογος,EYXAΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!!!!!!
Φτιάχτε του ένα smiley Με ένα μωρό να κλαίει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

¨οσο για σένα Σκοτεινέ Τύπε,κανόνισε να μου συμπερασταθείς στη γέννα,γιατί αλλιώς θα βγάλω τη φωτο από τη Σεβίλλη εδώ μέσα ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΑκαι τότε...
[move]ΚΛΑΨΕ ΜΕ ΜΑΝΑ ΚΛΑΨΕ ΜΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙ..[/move]
Θέλω την ORIGINAL στο Λητώ να τραγουδάει τον ύμνο της ΑΕΚ!! :rockon: :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.thesmilies.com/glitters/3/glitterimage67.gif[/img[/URL]]

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: kalis :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
ε ρε που εχεις μπλεξει αδελφε....

[img]http://[URL unfurl="true"]www.thesmilies.com/glitters/7/glitterimage93.gif[/img[/URL]]
[/quote]
ΑΡΧΗΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στο Λητώ θα δει το χανουμάκι σου το πρώτο φως της ημέρας;;;;;;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Oh Yes!!Φέρα τα κιτρινόμαυρα αδέλφια της ORIGINAL να τραγουδήσουν τον Ύμνο μας.Η ακόμα καλύτερα να μαζευτούμε τα αδέλφια από εδώ μέσα,γιατί έχει κάτι ΜΑΙΕΣ!!!!!!!ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!!!!!!

[move] :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:[/move]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να γεμίσουμε τον κόσμο χανουμάκια!!!!!!!!!

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ πάντως θα είμαι ΕΚΕΙ. ;)

Θα είναι το γούρι μας για φέτος. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγώ πάντως θα είμαι ΕΚΕΙ. ;)

Θα είναι το γούρι μας για φέτος. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αν το γήπεδο τελικά γίνει στον ΟΔΔΥ μετά θα παίζει τσάρκα στο Μενίδι εκεί αναπτύσσεται ο νέος παράδεισος με τα πρασινογαλάζια ματάκια εισαγωγής από πρώην ΕΣΣΔ.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.228
Πόντοι
12.056
                                 O-1

O ZORRO ξαναχτυπησε  :dancing: :dancing: :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.228
Πόντοι
12.056
αν το γήπεδο τελικά γίνει στον ΟΔΔΥ μετά θα παίζει τσάρκα στο Μενίδι εκεί αναπτύσσεται ο νέος παράδεισος με τα πρασινογαλάζια ματάκια εισαγωγής από πρώην ΕΣΣΔ.

Εχει εχει....κοπιαστε να σας ξεναγησω χεχεχεεχχε

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/ast/cov/ae/aek_2007_9_26_20_43_31_b.jpg[/img[/URL]]
[move][b][size=18pt][color=yellow] :headbang3: :headbang3: :headbang3:Μπλανγκόλ!!!! :headbang3: :headbang3: :headbang3:[/color][/size][/b][/move]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο  Ζορό  ξαναχτύπησε!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• zoro.jpg
    zoro.jpg
    530 KB · Εμφανίσεις: 52

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέλφια μου πολυαγαπημένα,αδέρφια της ομάδας που ήδη έπιασε κεφάλι,καλημέρα.0-1 χθες με μέτρια εμφάνιση.Σημασία έχουν οι βαθμοί κ ας έρθουν όπως να ναι,εκτός την συμβολή της διαιτησίας.
Από τα χθεσινά συμπέρανα τα εξής:
*Πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλλας κ πάλι όπως την Κυριακή με Ατρόμητο.Ευτυχώς που αξιοποίησαμε την μία απο τις 2 ευκαιρίες που είχαμε.
*Σταθερός κ έγκαιρος στις εξόδους του κ πάλι ο Μάχο.Έχει να φάει γκολ 270'.Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα έχει φάει γκολ σε φιλικό με τον Θρασύμβουλο.
*Ο Ζορό κ πάλι δείχνει ότι το μυρίζεται το γκολ.Άξιζε φαίνεται η υπομονή που δείξαμε μέχρι να τον πάρουμε.
*Τι τρέχει με τον Μαντούκα;;;; :think:

Με νίκη την Κυριακή στην Λιβαδειά,βάζουμε γερά θεμέλια για μια καλή πορεία στον Α' γύρο.

[move]ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ [/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom