Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε σεις αυτή δήλωσε ότι παλιότερα έκανε ρεπορτάζ ΑΕΚ!  :bigdick:

Συνημμένα

• efhkyriakou88.jpg
    efhkyriakou88.jpg
    100,3 KB · Εμφανίσεις: 31

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ντουσαν ντουσαν

Συνημμένα

• 73d890578a3d19134b7cd26fb57c9623_L.jpg
    73d890578a3d19134b7cd26fb57c9623_L.jpg
    44,4 KB · Εμφανίσεις: 21

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η Ξάνθη θα σωθεί.Θα περάσει με ένα ωραίο-ωραιότατο κ χαλαρό διπλάκι από τη Ν.Σμύρνη την Κυριακή κ την έβγαλε κ φέτος.
γεια σου ρε παυλακη με τις προβλεψεις σου :2funny: :2funny:μιλαμε οτι βλεπεις πολυ την πουτανα την μπαλα  :2funny:Α!!! και κατι τελευταιο τελικα θα μου το δωσεις το ματσακι την 28 αγωνιστικη να σωθω η θα με αφησεις να πεσω :2funny: :2funny: παντως καλα στηθηκατε το σαββατο στη λαρισα σωσατε το παρτημα του γαυρου μπραβο σας :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
γεια σου ρε παυλακη με τις προβλεψεις σου :2funny: :2funny:μιλαμε οτι βλεπεις πολυ την πουτανα την μπαλα  :2funny:Α!!! και κατι τελευταιο τελικα θα μου το δωσεις το ματσακι την 28 αγωνιστικη να σωθω η θα με αφησεις να πεσω :2funny: :2funny: παντως καλα στηθηκατε το σαββατο στη λαρισα σωσατε το παρτημα του γαυρου μπραβο σας :2funny:
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,9882.msg1707902#new]Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα[/url] :jerking: :jerking:

Ελεος ρε !!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εχεις γινει ο Γεωργιου του σαιτ!!   Μονο θεωριες συνομωσιας εισαι!!

Αλλα δεν σου καθονται κιολας!! :2funny: :2funny:

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οντως στρατηγε εσεις ειδικα θεωριας συνομοσιας φτου κακα τετοια ποτε εσεις :2funny: :2funny:η πιο καθαρη και τιμια ομαδα :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κατσαμε και χασαμε.....
αλλο παλι και τουτο, γιατι αμα δεν καθομαστε το ειχαμε ανετα το παιχνιδακι
που εισαι ρε χιτμανννννν τους εχει τρομοκρατησει ολους η αρμαδα του ντουσαν ντουσαν και μονο αμα το δωσουμε το παιχνιδι ειναι δυνατον να χασουμε

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κατσαμε και χασαμε.....
που εισαι ρε χιτμανννννν τους εχει τρομοκρατησει ολους η αρμαδα του ντουσαν ντουσαν και μονο αμα το δωσουμε το παιχνιδι ειναι δυνατον να χασουμε
ρε νικολακη εκανες ξαφνικα τη λαρισα να φαινεται μπαρτσελονα.δηλαδη ειδς εσυ να κυνηγας σε καποιο σημειο τος παιχνιδι :idiot:δεν ειπα οτι εχεις ομαδαρα αλλα μια ομαδα που χανει απο πανθρακικο και γενικα δεν μπορει να κανει νικη ξαφνικα την εκανες να φαινεται υπερομαδα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

ΔΥΣΤΥΧΩΣ φίλε Bodo σωθήκατε.Βέβαια χαίρομαι για την τριάρα που ρίξατε στην Ξάνθη,γιατί εκτός από σας ο έτερος καπαδόκης που θέλω να πέσει είναι αυτή η σκατομάδα.Εσείς για φέτος την γλιτώσατε,οπότε ελπίζω η Ξάνθη να μας αποχαιρετήσει.
Αλλά όπως κ να χει το καυλί θα το φάτε στην 28η αγωνιστική,και θα ναι κ μεγάλο.
Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε νικολακη εκανες ξαφνικα τη λαρισα να φαινεται μπαρτσελονα.δηλαδη ειδς εσυ να κυνηγας σε καποιο σημειο τος παιχνιδι :idiot:δεν ειπα οτι εχεις ομαδαρα αλλα μια ομαδα που χανει απο πανθρακικο και γενικα δεν μπορει να κανει νικη ξαφνικα την εκανες να φαινεται υπερομαδα!
ρε στο πρωτο 5λεπτο με τον ρουλη στην εδρα μου επρεπε να τρωω 2-3
με τον εργοτελη και τα γιαννενα το ιδιο στην εδρα μου
σιγα να μην εκανα καλυτερη εμφανιση σε μια φανατισμενη εδρα που ηθελε παση θυσια τους βαθμους

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΔΥΣΤΥΧΩΣ φίλε Bodo σωθήκατε.Βέβαια χαίρομαι για την τριάρα που ρίξατε στην Ξάνθη,γιατί εκτός από σας ο έτερος καπαδόκης που θέλω να πέσει είναι αυτή η σκατομάδα.Εσείς για φέτος την γλιτώσατε,οπότε ελπίζω η Ξάνθη να μας αποχαιρετήσει.
Αλλά όπως κ να χει το καυλί θα το φάτε στην 28η αγωνιστική,και θα ναι κ μεγάλο.
Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.
θα περιμενεις πολλα χρονια να πεσω!!!τη λαρισα ομως που εκατσε πριν δυο χρονια και εδωσε το ματσακι δεν τα θυμασαι!!!!!τα περσινα τα ξεχασες παλι με τις αλλαξοκωλιες!!! :2funny:οσο για το καυλι κρατα μικρο καλαθι ;)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα περιμενεις πολλα χρονια να πεσω!!!τη λαρισα ομως που εκατσε πριν δυο χρονια και εδωσε το ματσακι δεν τα θυμασαι!!!!!τα περσινα τα ξεχασες παλι με τις αλλαξοκωλιες!
ουτε καν θα καταλαβε τι του ειπες
ειναι αγνωστα αυτα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από όποιον και να χάσουμε στην συνέχεια η ίδια παραμύθα θα ακούγεται...

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ουτε καν θα καταλαβε τι του ειπες
ειναι αγνωστα αυτα
κοιταξε νικο ο παυλακης τον τελευταιο καιρο εχει μια εμονη με τον πανιωνιο και πραγματικα δεν ξερω γιατι..η μαλλον μπορω και να καταλαβω..αλλα το να θελει να με ριξει στη β και να υπαρχουν ομαδες που σας εχουν κανει ζημιες και εχετε χασει πρωταθληματα μαλλον εχει ασθενη μνημη.τη να κανουμε ομως δεν του κανω το χατηρι και του λεω οτι εγω η μικρη ομαδα εχω ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ :uglystupid: γιαυτο ειναι λιγακι δυσκολο να πεσω γιατι απλα παντα θα βγαζω παιχτες εναν μου περνουν τρεις θα βγαζω ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κατσαμε και χασαμε.....
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
επιμενουν κιολας..
δε βλεπουν οτι η ομαδα εξαρταται απο τις καβλες 2 παιχτων...
Και ξαναρωτω,αν ενα ματσ ειναι μιλημενο,ο τερματοφυλακας δε θα το ξερει???
ΑΕΚ-ΝΤΟΥΓΙΑΝ ΚΑΙ ΝΤΕΜΑΡΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
χαιρετισματα σε γαττο-γαμαικανο

Stories