gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αυτό είναι σχετικό φιλαράκο μου!Όταν ένας δεν εκτιμά κάποιον δεν τίθεται θέμα αχαριστίας...και η αχαριστια επισης.....αφορα ΟΛΟΥΣ!!!!!
Αυτό είναι σχετικό φιλαράκο μου!Όταν ένας δεν εκτιμά κάποιον δεν τίθεται θέμα αχαριστίας...και η αχαριστια επισης.....αφορα ΟΛΟΥΣ!!!!!
γεια σου ρε παυλακη με τις προβλεψεις σου μιλαμε οτι βλεπεις πολυ την πουτανα την μπαλα Α!!! και κατι τελευταιο τελικα θα μου το δωσεις το ματσακι την 28 αγωνιστικη να σωθω η θα με αφησεις να πεσω παντως καλα στηθηκατε το σαββατο στη λαρισα σωσατε το παρτημα του γαυρου μπραβο σαςΗ Ξάνθη θα σωθεί.Θα περάσει με ένα ωραίο-ωραιότατο κ χαλαρό διπλάκι από τη Ν.Σμύρνη την Κυριακή κ την έβγαλε κ φέτος.
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,9882.msg1707902#new]Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα[/url]γεια σου ρε παυλακη με τις προβλεψεις σου μιλαμε οτι βλεπεις πολυ την πουτανα την μπαλα Α!!! και κατι τελευταιο τελικα θα μου το δωσεις το ματσακι την 28 αγωνιστικη να σωθω η θα με αφησεις να πεσω παντως καλα στηθηκατε το σαββατο στη λαρισα σωσατε το παρτημα του γαυρου μπραβο σας
εσυ περαστικα σουwww.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,9882.msg1707902#new]Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα[/url]
Ελεος ρε !!!
ρε νικολακη εκανες ξαφνικα τη λαρισα να φαινεται μπαρτσελονα.δηλαδη ειδς εσυ να κυνηγας σε καποιο σημειο τος παιχνιδι δεν ειπα οτι εχεις ομαδαρα αλλα μια ομαδα που χανει απο πανθρακικο και γενικα δεν μπορει να κανει νικη ξαφνικα την εκανες να φαινεται υπερομαδα!κατσαμε και χασαμε.....
αλλο παλι και τουτο, γιατι αμα δεν καθομαστε το ειχαμε ανετα το παιχνιδακι
που εισαι ρε χιτμανννννν τους εχει τρομοκρατησει ολους η αρμαδα του ντουσαν ντουσαν και μονο αμα το δωσουμε το παιχνιδι ειναι δυνατον να χασουμε
γεια σου ρε παυλακη με τις προβλεψεις σου μιλαμε οτι βλεπεις πολυ την πουτανα την μπαλα Α!!! και κατι τελευταιο τελικα θα μου το δωσεις το ματσακι την 28 αγωνιστικη να σωθω η θα με αφησεις να πεσω παντως καλα στηθηκατε το σαββατο στη λαρισα σωσατε το παρτημα του γαυρου μπραβο σας
ρε στο πρωτο 5λεπτο με τον ρουλη στην εδρα μου επρεπε να τρωω 2-3ρε νικολακη εκανες ξαφνικα τη λαρισα να φαινεται μπαρτσελονα.δηλαδη ειδς εσυ να κυνηγας σε καποιο σημειο τος παιχνιδι δεν ειπα οτι εχεις ομαδαρα αλλα μια ομαδα που χανει απο πανθρακικο και γενικα δεν μπορει να κανει νικη ξαφνικα την εκανες να φαινεται υπερομαδα!
θα περιμενεις πολλα χρονια να πεσω!!!τη λαρισα ομως που εκατσε πριν δυο χρονια και εδωσε το ματσακι δεν τα θυμασαι!!!!!τα περσινα τα ξεχασες παλι με τις αλλαξοκωλιες!!! οσο για το καυλι κρατα μικρο καλαθι ;)ΔΥΣΤΥΧΩΣ φίλε Bodo σωθήκατε.Βέβαια χαίρομαι για την τριάρα που ρίξατε στην Ξάνθη,γιατί εκτός από σας ο έτερος καπαδόκης που θέλω να πέσει είναι αυτή η σκατομάδα.Εσείς για φέτος την γλιτώσατε,οπότε ελπίζω η Ξάνθη να μας αποχαιρετήσει.
Αλλά όπως κ να χει το καυλί θα το φάτε στην 28η αγωνιστική,και θα ναι κ μεγάλο.
Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.
δεν το βλεπωΑλλά όπως κ να χει το καυλί θα το φάτε στην 28η αγωνιστική,και θα ναι κ μεγάλο.
ουτε καν θα καταλαβε τι του ειπεςθα περιμενεις πολλα χρονια να πεσω!!!τη λαρισα ομως που εκατσε πριν δυο χρονια και εδωσε το ματσακι δεν τα θυμασαι!!!!!τα περσινα τα ξεχασες παλι με τις αλλαξοκωλιες!
κοιταξε νικο ο παυλακης τον τελευταιο καιρο εχει μια εμονη με τον πανιωνιο και πραγματικα δεν ξερω γιατι..η μαλλον μπορω και να καταλαβω..αλλα το να θελει να με ριξει στη β και να υπαρχουν ομαδες που σας εχουν κανει ζημιες και εχετε χασει πρωταθληματα μαλλον εχει ασθενη μνημη.τη να κανουμε ομως δεν του κανω το χατηρι και του λεω οτι εγω η μικρη ομαδα εχω ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ γιαυτο ειναι λιγακι δυσκολο να πεσω γιατι απλα παντα θα βγαζω παιχτες εναν μου περνουν τρεις θα βγαζω ;)ουτε καν θα καταλαβε τι του ειπες
ειναι αγνωστα αυτα
κατσαμε και χασαμε.....
αλλο παλι και τουτο, γιατι αμα δεν καθομαστε το ειχαμε ανετα το παιχνιδακι
που εισαι ρε χιτμανννννν τους εχει τρομοκρατησει ολους η αρμαδα του ντουσαν ντουσαν και μονο αμα το δωσουμε το παιχνιδι ειναι δυνατον να χασουμε
χαιρετισματα σε γαττο-γαμαικανο