You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πουτανας γιος
αγνωστου πατρος
αγνωστου πατρος
Ψυχραιμίααααααααααπουτανας γιος
αγνωστου πατρος
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτο ξερω και εγω αλλα πολλα εχουν δει τα ματια μαςΔεν προλαβαίνουν!
για να έχεις τόση ψύχωση με το να μας λες Τούρκους και να βρίσκεις και πράγματα πάει να πει ότι έχεις ασχοληθεί και με το Οθωμανικό δίκαιο. Επειδή ό΄μως μάλλον έχεις ταυτιστεί, θα πρέπει να ξέρεις ότι καλό είναι το Οθωμανικό αλλά μετά από λίγο καιρό πειράζει, ειδικά εάν είσαι ο από κάτω. Βέβαια θα μου πεις, σφού δεν μπαίνει στον κόλο μου, τι με πειράζει!!Τουρκική ή τουρανική ονομάζεται μια οικογένεια δεκάδων νομαδικών φύλων με καταγωγή από τη Μογγολία και τη ΝΑ Σιβηρία, τα οποία μετανάστευαν κατά κύματα καθ' όλη τη διάρκεια του μεσαίωνα, κυρίως μεταξύ 6ου και 11ου αιώνα. Μιλούσαν διάφορες διαλέκτους της αρχαίας τουρκικής γλώσσας, οι οποίες στη συνέχεια διαφοροποιήθηκαν δημιουργώντας τις σύγχρονες τουρκικές γλώσσες. Η θρησκεία τους ήταν σαμανιστική με ανώτατο θεό τον Τένγκρι, άρχοντα του γαλάζιου ουρανού. Στην πορεία όμως η πλειοψηφία, ιδιαίτερα όσοι μετακινήθηκαν προς δυσμάς, ασπάσθηκε τον ισλαμισμό από τους Άραβες και τους Πέρσες.
Κατά την περίοδο της μετανάστευσής τους τα τουρκικά φύλα - πολλές φορές σε σύγκρουση μεταξύ τους - απλώθηκαν σε μία τεράστια έκταση από τη Μικρά Ασία και τη Μαύρη Θάλασσα έως τα παράλια του Αρκτικού Ωκεανού, ιδρύοντας τα δικά τους κρατικά μορφώματα (χαγανάτα ή χανάτα) και ελέγχοντας τους εμπορικούς δρόμους ανάμεσα στην Ευρώπη, την Περσία και την Κίνα. Τα περισσότερα υπήρξαν βραχύβια και με το πέρασμα των αιώνων προσαρτήθηκαν από δυνατότερα βασίλεια (Ρωσία, Γεωργία, Κίνα), κάποια όμως επεβίωσαν και έγιναν η μήτρα που γέννησε έξι σημερινά κράτη: Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Κιργιζία, Ουζμπεκιστάν, Τουρκία, Τουρκμενιστάν.
Επίσης οι Βούλγαροι υπήρξαν τουρκικό φύλο στο παρελθόν, αλλά μετά την εγκατάστασή τους στα Βαλκάνια (τέλη 7ου αι.) εκσλαβίσθηκαν σε τέτοιο βαθμό που το μόνο τουρκικό χαρακτηριστικό που κράτησαν είναι το όνομά τους.
πες τα ντε!!Τα τουρκικά φύλα δεν πρέπει να συγχέονται με το σύγχρονο τουρκικό έθνος - το δεύτερο είναι απλά ένας κλάδος των πρώτων.
Εμείς οι ΑΕΚτζήδες όμως συμπονούμε τους πονεμένους!!
dianooumenos31
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
προλαβαινετε ακομα να διεκδικησετε το πρωταθλημα παντως και φτιαξετε γηπεδακι...μπουαχχαχαχαχαχαχαχαχχ
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλο απογευμα σε ολους
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Είσαι ΘΕΟΣ!gatto..
με περνης σοβαρα τωρα που ειπα για το γηπεδο;;;;;;;;;;;;;;;
Κανόνισε να ξυπνήσεις και τους υπόλοιπους...
χαμπο οπως λεμε ραμπο
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αεκαρα
τελικα ποιος την πηδαγε και γιατι φαγωθηκε απο την ομαδα ο ελευθεροπουλος?
Δύσκολη ερώτηση...
Να την κάνω πιο εύκολη:
Ποιός ΔΕΝ την πήδαγε?
Υπάρχουν και οι παραδόσεις και είναι ισχυρές (βλέπε κυρΣάββας-κατάσκοπος-κυραΛένη)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.486
Γεια σου πράσινε αδερφέ!See you on Saturday....Δύσκολη ερώτηση...
Να την κάνω πιο εύκολη:
Ποιός ΔΕΝ την πήδαγε?
Υπάρχουν και οι παραδόσεις και είναι ισχυρές (βλέπε κυρΣάββας-κατάσκοπος-κυραΛένη)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.835
- Πόντοι
- 22.785
εγω;;;;;;;Είσαι ΘΕΟΣ!
Κανόνισε να ξυπνήσεις και τους υπόλοιπους...
μια τριχα απο τα ρχιδια τους ιμε εγω.
Γεια σου πράσινε αδερφέ!See you on Saturday....
Nαι κίτρινε αδελφέ.
Α, προσωρινά ΔΕΝ είμαι Ομόνοια στην Κύπρο. ΦιλοΑΠΟΕΛ τώρα. Όσο είναι κόουτς ο γαβρολεμόνιας
Καλησπέρα σε ΟΛΟΥΣ
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα πράσινο αδέρφι....καλησπερα ΝΑΥΑΡΧΕ.
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλημερα αρρωστακια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66