Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εγω δεν εχω σχεση με πρεζονια......καημενε μου ΑΕΚΤΖΗ...
αμα λαχει τακτοποιουμε και εσας...για περαστε καμια βολτα απο το λιμανι....
μαλακας εισαι εσυ και μαλιστα σκατοφλωρος....
για συμμορφωσου λεμεεεεε
οσο για τον προεδρο μας θα τον τρωτε στη μαπα πολυ ακομα ρε....κακομοιρηδες......

tο συμμορφώσου σε αυτούς τους ομοιους σου που είναι στην φυλάκα.Όχι σε μένα.Εσύ μπήκες εδώ μέσα κ μας έδειξες το πλούσιο ταλέντο σου,όχι εγώ.Για αυτό τον πούλο.
οσο για τον Κόκκαλη μάθε πρώτα γιατί έφυγε στο Αμέρικα για 15 μέρες κ έλα πεσμου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
είσαι και τόσο βλάκας που έκανες νέο λογαριασμό με την φωτογραφία που είχες και σαν station 7. το έκανες για να ακούμε τις μαλακίες σου στερεοφωνικά?

:2funny: :2funny: :2funny: Ωραίοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
ωραιοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
ΡΕ ΜΟΝΟ Η 7

Συνημμένα

• fvto 2 003.jpg
    fvto 2 003.jpg
    123,9 KB · Εμφανίσεις: 11

dianooumenos31

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μαθετε να συζητατε πρωτα και μετα ελατε να μου την πειτε ρε κακομοιρηδες υποστηρικτες του αεκκκκκκ :2funny: :2funny: :2funny:
ποιοι νομιζετε οτι ειστε ρε???????
το σαιτ δικο σας ειναι?

σας τζουζει ρεεεε που εχουμε τον πατερα σωκρατη για προεδροοοοο μας!!!!!!
πρωταθλημα δε παιρνετε ποτεεεεε που να χτυπατε τον κωλο σας κατω.... :rockon:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μαθετε να συζητατε πρωτα και μετα ελατε να μου την πειτε ρε κακομοιρηδες υποστηρικτες του αεκκκκκκ :2funny: :2funny: :2funny:
ποιοι νομιζετε οτι ειστε ρε???????
το σαιτ δικο σας ειναι?

σας τζουζει ρεεεε που εχουμε τον πατερα σωκρατη για προεδροοοοο μας!!!!!!
πρωταθλημα δε παιρνετε ποτεεεεε που να χτυπατε τον κωλο σας κατω.... :rockon:
είναι πατέρας των παιδιών του Θεοδωρίδη! εντάξει αυτό το ξέραμε. Είναι και άλλων πατέρας? Ελα ρε!! Τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα τελικά!!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
τον οποιο κερατα τον εχει αντιπροεδρο στην παε και καμαρωνει κιολας ο ΚΕΡΑΤΑΣ
εκτός από το ότι καμαρώνει, όλες του οι δηλώσεις είναι ότι "εμείς οι ολυμπιακοί είομαστε μάγκες". Τώρα πόσο μάγκας μπορεί να είναι κάποιος που πληρώνεται από αυτόν που του πηδούσε την γυναίκα, είναι άξιο θαυμασμού.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εκτός από το ότι καμαρώνει, όλες του οι δηλώσεις είναι ότι "εμείς οι ολυμπιακοί είομαστε μάγκες". Τώρα πόσο μάγκας μπορεί να είναι κάποιος που πληρώνεται από αυτόν που του πηδούσε την γυναίκα, είναι άξιο θαυμασμού.
αυτο ειναι μαγκια ρε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
ρε παιδια ηπαμε coooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllll
θα βρεθουμε προ εκπληξεως...........
καλααααααααααα
ειπαμε δεν απανταμε ΣΕ ΚΛΟΝΙΑ.

dianooumenos31

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οτι και να λετε πρωταθλημα δε παιρνετε ρεεεεεεε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
παρτε το κλειστο του σπορτινγκ για γηπεδο :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το χθεσινό επεισόδιο με τον Ισμαέλ Μπλάνκο, ο οποίος αντέδρασε όταν έγινε αλλαγή. Μπορεί ο «κιτρινόμαυρος» τεχνικός, Ντούσαν Μπάγεβιτς να ζήτησε συγνώμη για την αναφορά του στον πατέρα του Μπλάνκο, καθώς δεν γνώριζε ότι δεν ζει, ωστόσο μόνο λήξαν δεν είναι το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος τεχνικός δείχνει αποφασισμένος να «τελειώσει» τον Αργεντινό επιθετικό και μάλιστα δήλωσε σε συνεργάτες του «ή αυτός ή εγώ».     

Από την πλευρά του ο Μπλάνκο υποστηρίζει ότι δεν τα είχε με τον προπονητή όταν κλώτσησε τα μπουκάλια επειδή τον άλλαξε, αλλά με την απόδοσή του. Οι δυο τους αναμένεται πάντως να βρεθούν τετ α τετ στη σημερινή προπόνηση και να συζητήσουν το θέμα και μένει να δούμε αν ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα ρίξει… νερό στο κρασί του.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα έντασης ήρθαν να προστεθούν και τα παράπονα του Εντίνιο για τη μη χρησιμοποίησή του στο χθεσινό αγώνα. Όπως έλεγε στο περιβάλλον του: «Μου ζήτησε να μην πάω στην Εθνική Πορτογαλίας γιατί με χρειάζεται και τελικά δεν με έβαλε να παίξω».

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ρε σκοτεινε ολα τα ζωα οι κωλογαβροι εδω μεσα μαζευονται? Τι στο διαλο μελι εχεις?
Πες στο διποδο τον διανοουμενο να αφησει το πολυ διαβασμα και να παιξει καμια παχια να χαλαρωσει.

REDstalion07

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
τελικα θα πειτε γιατι πηγατε 6000 εχθες στον μοναδικο τιτλο που υποτιθεται οτι διεκδικιτε?
και θελετε γυπεδο μεγαλυτερο των 30000 ?
θελετε το μαρακανα τελικα?

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το χθεσινό επεισόδιο με τον Ισμαέλ Μπλάνκο, ο οποίος αντέδρασε όταν έγινε αλλαγή. Μπορεί ο «κιτρινόμαυρος» τεχνικός, Ντούσαν Μπάγεβιτς να ζήτησε συγνώμη για την αναφορά του στον πατέρα του Μπλάνκο, καθώς δεν γνώριζε ότι δεν ζει, ωστόσο μόνο λήξαν δεν είναι το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος τεχνικός δείχνει αποφασισμένος να «τελειώσει» τον Αργεντινό επιθετικό και μάλιστα δήλωσε σε συνεργάτες του «ή αυτός ή εγώ».     
η σωστη απαντηση απο τον μπλανκο θα ηταν " ετσι να μιλας στα παιδια σου"
αν δειχνει αποφασισμενος να τελειωσει τον μπλανκο να ετοιμαζεται και ο ιδιος για πουλο και μαλιστα χειροτερο απο οτι την τελευτεα φορα

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
θα ήθελα να ξέρω βρε χανουμοξάδελφοι πότε επιτέλους θα είσαστε ευχαριστημένοι... είχατε Ντέμη δεν σας έκανε.. είχατε Σάντος δεν σας έκανε.. έχετε Μπάγιεβιτς δεν σας κάνει.. τι σκατά ανικανοποίητες είστε...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η σωστη απαντηση απο τον μπλανκο θα ηταν " ετσι να μιλας στα παιδια σου"
αν δειχνει αποφασισμενος να τελειωσει τον μπλανκο να ετοιμαζεται και ο ιδιος για πουλο και μαλιστα χειροτερο απο οτι την τελευτεα φορα
Είναι γαμώ τους προπονητές αλλά είναι πολύ περίεργος ο μαλάκας

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
τελικα θα πειτε γιατι πηγατε 6000 εχθες στον μοναδικο τιτλο που υποτιθεται οτι διεκδικιτε?
και θελετε γυπεδο μεγαλυτερο των 30000 ?
θελετε το μαρακανα τελικα?
Εμεις μεγαλε μπορει και να γουσταρουμε 50.000 θεσεων γηπεδο,εσυ ομως πρεπει οπωσδηποτε να ξαναπερασεις απο το δημοτικο στο μαθημα "Γλωσσα". Οταν με το καλο αποφοιτησεις περνα απο τα μερη μας να μας εκφρασεις τις ανησυχιες σου...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εμεις μεγαλε μπορει και να γουσταρουμε 50.000 θεσεων γηπεδο,εσυ ομως πρεπει οπωσδηποτε να ξαναπερασεις απο το δημοτικο στο μαθημα "Γλωσσα". Οταν με το καλο αποφοιτησεις περνα απο τα μερη μας να μας εκφρασεις τις ανησυχιες σου...
Εσάς λέει Τούρκους αλλά αυτός είναι μαλωμένος με την Ελληνική γλώσσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom