Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια.

Ολα έτοιμα για αύριο?  :)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Της Οσιας Κοκορετσαδας... :2funny: :2funny: :2funny:

Α,χα,χα,χααααααααααααααααα,χαααααααααααααααα,χα,χα,χαχ,α,χα,χαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon:

Η ηρεμία επανήλθε στην ΑΡΡΩΣΤΙΑ,μετά τις αμοιβαίες συγνώμες και εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν,μετά το επεισόδιο Μπλάνκο-Μπάγεβιτς.

Ηρεμία έως πότε όμως,μιας η λέξη ηρεμία κ η Α.Ε.Κ. δεν είναι 2 πράγματα που συμβαδίζουν.
Περιμένουμε υπομονετικά το επόμενο επεισόδιο. :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. απορία: τι με νοιάζει εμένα σαν οπαδό του Ολυμπιακού αν του Ατζα ή του Σάββα τους πηδάνε ή ους πηδήξανε τις γυναίκες; Όπως ακιβώς δεν νομίζω να ένοιαζε ποτέ αν ο Γεροθόδωρος ή ο Αναστόπουλος τον παίρνανε, εφόσον παίρνανε το πρωτάθλημα. Δεν έχω καταλάβει ακόμα με ποια λογική η προσωπική ζωή ου καθενός με επηρεάζει εμένα σαν φίλαθλο της ομάδας όπως επίσης πώς σε ικανοποιεί εσένα (γενικά μιλάω) αν ο τάδε ποδοσφαιριστής του ανιπάλου έχει κάτι στην προσωπική του ζωή που μπορείς να του προσάψεις. Να το πω διαφορετικα. Ακόμα και ο συνάδελφός μου στη δουλειά τι με νοιάζει αν τον παίρνει; Αρκεί να μη μου ζητήσει ποτέ να του τον δώσω εγώ, αλλιώς, άστον να κάνει τη δουλειά του.

2. Το αυτό ακριβώς ισχύει για οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο, αρκεί να μην "πουλάει" τα "χουγια" του ως φυσιολογικά και μαθαίνουν τα παιδιά μας λάθος πράγματα σας πρότυπο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Επικυρώθηκε,όπως αναμενόταν,από το ΑΣΕΑΔ η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ κόντρα στο περιβόητο ματς με τον Πανιώνιο στο μπάσκετ πριν 4 μήνες.Θυμίζω ότι ο Πανιώνιος ,ζητούσε να του επικυρωθεί καλάθι,που επιτεύχθηκε 5'' μετά το τέλος του ματς :jerking:

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ :rockon: :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.975
Πόντοι
22.785
καλημερα λατρεμενα μου χανουμακια................
ειμαι μια ΒΑΖΕΛΗ ΤΡΕΛΗ.........

Συνημμένα

• spandex-beach-005.jpg
    spandex-beach-005.jpg
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 14

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Της Οσιας Κοκορετσαδας... :2funny: :2funny: :2funny:
το ετσέχατσα.
μαλακία...πρέπει να κρατήσω τα παιδιά...κρίμα, θα ήθελα να σας γνωρίσω (μη βιάζεστε, ξέρω πως εσείς δεν έχετε την ίδια επιθυμία...)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Επικυρώθηκε,όπως αναμενόταν,από το ΑΣΕΑΔ η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ κόντρα στο περιβόητο ματς με τον Πανιώνιο στο μπάσκετ πριν 4 μήνες.Θυμίζω ότι ο Πανιώνιος ,ζητούσε να του επικυρωθεί καλάθι,που επιτεύχθηκε 5'' μετά το τέλος του ματς :jerking:

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ :rockon: :rockon: :rockon:
Ποιος αντέχει τώρα το κλάμα του αδικημένου bobos? :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εκεί στην Σουπρόλιγκα πρέπει να είναι πολλοί λαλάκες.Μας το αποδεικνύουν καθημερινά.
Αλλαξαν την διεξαγωγή των ματς την Κυριακή,από τις 7 που ήταν προγραμματισμένα,στις 8,για να μην συναντηθούν οι φίλοι του ΠΑΟ,που θα είναι στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το FINAL-4 του κυπέλλου Συνομοσπονδιών,που του ευχόμαστε ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ,με τους οπαδούς της ΑΕΚ που θα προσερχονται στο ΟΑΚΑ,για το ματς της ΑΕΚ με την Λειβαδειά.
Σε περίπτωση που ο ΠΑΟ κατακτήσει το κύπελλο,που το ξαναευχόμαστε ολόθερμα,με απονομές,πανηγύρια,σούξου-μούξου-μανταλάκια,την ώρα που θα φεύγουν οι οπαδοί του ΠΑΟ,θα συμπέσουν με αυτούς της ΑΕΚ,που θα πηγαίνουν.Οπότε μύλος :jerking: :jerking: :jerking:

Η Σουπρόλιγκα θα έπρεπε να είχε βάλει το ματς της ΑΕΚ,τουλάχιστον το Σάββατο,δεν θα χάλαγε και τόσο πολύ την ΄΄αξιοπιστία(μην χέσω)΄΄ του Ελλ.πρωταθλήματος για να μην γίνουν επεισόδια αναμεσα στους φίλους των 2 ομάδων.

Προσωπικά θα το σκεφτώ να πάω στο γήπεδο,παρόλο που οι οπαδοί του ΠΑΟ,μου είναι συμπαθείς κ σε καμμιά περίπτωση δεν θα παλκωνόμουνα μαζί τους,αλλά μιας κ υπάρχουν πολλοί μαλάκες κ στις 2 πλευρές,και δεν θέλω το νεό μου τουτού να το δω κάμπριο,θα δω τελικά αν θα πάω και πώς θα πάω.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
απο τις καφετεριες του μολ φενεται ο ηλεκτρικος?
αν ναι θα ειναι ωραια για καφεδακι κατα τις 7
και απο κατω θα παρακολουθουμε "τις ομορφιες του αθλητισμου"  :rockon:

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Εκεί στην Σουπρόλιγκα πρέπει να είναι πολλοί λαλάκες.Μας το αποδεικνύουν καθημερινά.
Αλλαξαν την διεξαγωγή των ματς την Κυριακή,από τις 7 που ήταν προγραμματισμένα,στις 8,για να μην συναντηθούν οι φίλοι του ΠΑΟ,που θα είναι στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το FINAL-4 του κυπέλλου Συνομοσπονδιών,που του ευχόμαστε ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ,με τους οπαδούς της ΑΕΚ που θα προσερχονται στο ΟΑΚΑ,για το ματς της ΑΕΚ με την Λειβαδειά.
Σε περίπτωση που ο ΠΑΟ κατακτήσει το κύπελλο,που το ξαναευχόμαστε ολόθερμα,με απονομές,πανηγύρια,σούξου-μούξου-μανταλάκια,την ώρα που θα φεύγουν οι οπαδοί του ΠΑΟ,θα συμπέσουν με αυτούς της ΑΕΚ,που θα πηγαίνουν.Οπότε μύλος :jerking: :jerking: :jerking:

Η Σουπρόλιγκα θα έπρεπε να είχε βάλει το ματς της ΑΕΚ,τουλάχιστον το Σάββατο,δεν θα χάλαγε και τόσο πολύ την ΄΄αξιοπιστία(μην χέσω)΄΄ του Ελλ.πρωταθλήματος για να μην γίνουν επεισόδια αναμεσα στους φίλους των 2 ομάδων.

Προσωπικά θα το σκεφτώ να πάω στο γήπεδο,παρόλο που οι οπαδοί του ΠΑΟ,μου είναι συμπαθείς κ σε καμμιά περίπτωση δεν θα παλκωνόμουνα μαζί τους,αλλά μιας κ υπάρχουν πολλοί μαλάκες κ στις 2 πλευρές,και δεν θέλω το νεό μου τουτού να το δω κάμπριο,θα δω τελικά αν θα πάω και πώς θα πάω.
Και καλα θα κανεις να μη πας!Δεν αξιζει το κοπο να ρισκαρεις για τα κεφια του καθε καφρου!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οπότε,αδέρφια όσοι πάτε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή,να προσέχετε πάρα πολύ,γιατί ο κίνδυνος επεισοδίων θα είναι ιδιαίτερα αυξημένος.Δεν θα υπάρχει πρόβλημα,αν δεν πάει στον τελικό ο ΠΑΟ,κάτι που δεν το ευχόμαστε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• assets_LARGE_t_1041_2502365.jpg
    assets_LARGE_t_1041_2502365.jpg
    198,6 KB · Εμφανίσεις: 31

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• assets_LARGE_t_1041_2502364.jpg
    assets_LARGE_t_1041_2502364.jpg
    104,7 KB · Εμφανίσεις: 23

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.975
Πόντοι
22.785
ΑΕΚΑΡΧΗ ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΚΡΙΒΩς ΣΤΙς 3.15...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom