ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.016
- Πόντοι
- 1.486
Καλώς μας ξανάρθες φίλε pleasure.....εγραψα που ημουν..εκανα αποτοξινωση απο το νετ..
σατιρα???
επι προσωπικου???
Καλώς μας ξανάρθες φίλε pleasure.....εγραψα που ημουν..εκανα αποτοξινωση απο το νετ..
σατιρα???
επι προσωπικου???
καλησπερα ναυαρχε..Καλώς μας ξανάρθες φίλε pleasure.....
Και τη φανέλα έβαλα,και στο γήπεδο δεν ξαναπάτησα και το βάτραχο συνεχίζω να διαολοστέλνω...Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...Ήμουνα νιος και γέρασα από τον προηγούμενο τίτλο..καλησπερα ναυαρχε..
τι εγινε???εβαλες την φανελλα του ΘΡΥΛΟΥ τελικα???
διωξατε τον δωνη γιατι σας ειχε στους -8..
τωρα που ο βατραχας σας εχει στους -17 ολα καλα???
υπομονη..Και τη φανέλα έβαλα,και στο γήπεδο δεν ξαναπάτησα και το βάτραχο συνεχίζω να διαολοστέλνω...Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...Ήμουνα νιος και γέρασα από τον προηγούμενο τίτλο..
Ναι πήραμε μια ηθική νίκη......πάλι!Γεια χαρα σε ολους
Παλι μπαλιτσα τα παιξαμε τα γαυρακια... και ας χασαμε
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ
οι καμιναδες εγιναν μπαλιτσαΓεια χαρα σε ολους
Παλι μπαλιτσα τα παιξαμε τα γαυρακια... και ας χασαμε
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ
οι καμιναδες εγιναν μπαλιτσα
για το αρχειο μου... ;):o :'(
Μια μικρη διορθωση:στα τελευταια 15! ! ! ! !Εμείς τα χανούμια δεν έχουμε πάρει κανένα πρωτάθλημα τα τελευταία 12 χρόνια κ είναι στα τέτοια μας.
αυτο λεω και εγωΟσα δε φτανει η αλεπου...
ναυαρχε , πολυ ποιητικος μου εγινες τωρα τελευταια...Και τη φανέλα έβαλα,και στο γήπεδο δεν ξαναπάτησα και το βάτραχο συνεχίζω να διαολοστέλνω...Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...Ήμουνα νιος και γέρασα από τον προηγούμενο τίτλο..
αυτο λεω και εγω
Άμα δεν το φιλοσοφήσουμε κιόλας... ;) ;) ;)ναυαρχε , πολυ ποιητικος μου εγινες τωρα τελευταια...