Επισκέπτης
εκλεισα 2μηνο ιντερνετικης αποτοξινωσης & ειπα να ριξω ενα βλεφαρο..Ναι.Σαν τον Λίλα.
μου λειψατε στρακια..
εκλεισα 2μηνο ιντερνετικης αποτοξινωσης & ειπα να ριξω ενα βλεφαρο..Ναι.Σαν τον Λίλα.
καλημερα αετοπουλα..
κατατρεγμενη προσφυγοπουλα βοηθος πιστολακι ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
ρε!
μην κοροιδευεις τον Σκοτεινό!
και ο Τρύφων Σαμαράς απο βοηθός πιστολάκι είχε ξεκινίσει κάποτε και κοίτα που έχει φτάσει τώρα...!
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20080624/thumbs/vikt1_494x320.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αποτυχημενε νταβατζακο μην κοροιδευεις τα πληγωμενα αετοπουλα μην σου στειλω τον παπαριωνα..
βρε κωλοτρυπιδουλη τι μαλακιες γραφεις???αφου ποσταρει στο κοτετσι του..αει γαμησου..Επειδή έχεις χαθεί καιρό,ο Παπαρίωνας πέθανε.Οπότε επειδή τους νεκρούς τους σεβόμαστε,άστον εκεί στα χλοερά λιβάδια να κυνηγάει ΄΄ανεμόμυλους΄΄.
Γι' αυτό με τρώγανε τ' αρχίδια μου από το πρωί!εκλεισα 2μηνο ιντερνετικης αποτοξινωσης & ειπα να ριξω ενα βλεφαρο..
μου λειψατε στρακια..
& εγω σ' αγαπαω ανθυποπρακτορα..Γι' αυτό με τρώγανε τ' αρχίδια μου από το πρωί!
Ακομά δεν βάλανε ίντερνετ στις φυλακές?Γαμημένο κράτος!
Που είσαι ρε γραφικέ του ίντερνετ?Ετοιμάσου να υποστείς σάτιρα!& εγω σ' αγαπαω ανθυποπρακτορα..
& εγω σ' αγαπαω ανθυποπρακτορα..
εγραψα που ημουν..εκανα αποτοξινωση απο το νετ..Που είσαι ρε γραφικέ του ίντερνετ?Ετοιμάσου να υποστείς σάτιρα!
βαψιμαλλια κανονισε για τσιπουρα..Γυρισες Λατρεια μου??? :-*
Μου ελειψες...
βαψιμαλλια κανονισε για τσιπουρα..
Θα καταλάβεις σύντομα χαλίφη...εγραψα που ημουν..εκανα αποτοξινωση απο το νετ..
σατιρα???
επι προσωπικου???
....και κανά κόλυβο για τον πεθαμένο