Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλά ρε Αρίωνα, κομμουνιστής άνθρωπος, τι πρόβλημα έχεις με την Στάζι και ειδικά με όσους ήταν ειδικευμένοι με την πολιτική υπονόμευση των καπιταλιστών?
και ποιος σου είπε ότι τον κομουνισμό τον εκφράζουν υπηρεσίες όπως η ΣΤΑΖΙ?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ορίστε ?
Μα οι υπηρεσίες ασφαλείας υπήρξαν στυλοβάτες του σοσιαλισμού.
Μην ξεχνάμε ότι η πρόπομπος αυτών η ΓΠУ ήταν δημιούργημα του ίδιου του Λένιν και υπαγόταν απ' ευθείς στον έλεγχο του Αν. Σοβιέτ.
Ομοίως η Στάζι, που προσέφερε τα μέγιστα στην εδραίωση του βσοσιαλισμού στην ΛΔΓ.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ορίστε ?
Μα οι υπηρεσίες ασφαλείας υπήρξαν στυλοβάτες του σοσιαλισμού.
Μην ξεχνάμε ότι η πρόπομπος αυτών η ΓΠУ ήταν δημιούργημα του ίδιου του Λένιν και υπαγόταν απ' ευθείς στον έλεγχο του Αν. Σοβιέτ.
Ομοίως η Στάζι, που προσέφερε τα μέγιστα στην εδραίωση του βσοσιαλισμού στην ΛΔΓ.
φίλε με το να είμαι κομμουνιστής δεν σημαίνει να συμφωνώ με αυτά που γινόντουσαν... και τον κομμουνισμό δεν τον κάνουν οι ταμπέλες αλλά οι ιδέες του Μαρξισμού Λενινισμού...... έγινε μια προσπάθεια για την δημιουργία του λαϊκού κράτους  στην ΕΣΣΔ δεν σημαίνει όμως ότι αυτό το έκτρωμα ήταν κομμουνισμός....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
απλά είχε μερικά στοιχεία λαϊκής εξουσίας όμως δεν ήταν κομμουνισμός....

όπως και εδώ στην Ελλάδα επειδή το ΠΑΣΟΚ στην ταμπέλα έγραφε και το σοσιαλιστικό αυτό δεν σημαίνει ότι είχαμε σοσιαλισμό επί ΠΑΣΟΚ..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αχα , εκτός γραμμής σε βρίσκω !! Καλά θα τα πούμε αλλού να μην βαρύνουμε και το θρεντ.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αχα , εκτός γραμμής σε βρίσκω !! Καλά θα τα πούμε αλλού να μην βαρύνουμε και το θρεντ.
το έχω πει δεκάδες φορές δεν είμαι μέλος κανενός κόμματος για να είμαι εκτός γραμμής.....

απλά ιδεολογικά βαδίζω πάνω σε αυτά που λέει το κομμουνιστικό μανιφέστο...

Επισκέπτης
χανουμια την αλλη αγωνιστικη στο μπασκετ δεν θελω μαλακιες  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!!ηρεμα και ωραια ,θα χασετε απο τον κολοσσο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!τα υπολοιπα αφηστε τα πανω μας  :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χανουμια τηνα λλη αγωνιστικη στο μπασκετ δεν θελω μαλακιες  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!!ηρεμα και ωραια ,θα χασετε απο τον κολοσσο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!τα υπολοιπα αφηστε τα πανω μας  :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing:
θα στείλουμε για φούντο τα μπαόκια?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα ηθικοί ψευτοπρωταθλητές! :rockon:
Πάμε να χειροκροτήσουμε τον Άκη σήμερα για την προσφορά του στην ομάδα μας...γιατί στην χώρα που ζούμε είναι άγνωστο τι θέση θα καταλάβουμε και αν θα γίνουν τελικά τα πλει-οφ! :headbang:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλήμέρα σε όλους!!!! Γλεντήστε τα στράκια της 4άρας απόψε με μια ακόμα νίκη και αφήστε να πανυγηρίσουν στην πισίνα με τα άτριχα τρελά αγόρια!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
;)

Συνημμένα

• enosi_large_2008_04_20.jpg
    enosi_large_2008_04_20.jpg
    164,9 KB · Εμφανίσεις: 16

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Σούζα το αλογάκι............

Συνημμένα

• alogaki.jpg
    alogaki.jpg
    38,6 KB · Εμφανίσεις: 16
  • rivaldo_4.jpg
    rivaldo_4.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 16

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κλάμααααααααααααααααα  οι γαύροι στα ραδιόφωνα...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/ast/cov/PO/PODOSFAIRO_AEK_AZIKOS_b.jpg[/img[/URL]]

Το αντίο του Άκη Ζήκου

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αρναούτογλου, Ηλίας Ευταξίας
Δημοσίευση: 18 Απριλίου 2008 13:12

Η λαμπρή καριέρα του Άκη Ζήκου έφτασε στο τέλος της. Ένα τέλος όμως που ούτε ο ίδιος μπορεί να προσδιορίσει πότε θα είναι. Η αβεβαιότητα που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν τον αφήνει να ξέρει πότε θα αποχωρήσει και αν αυτό θα γίνει ως πρωταθλητής ή ως δεύτερος.
Ο αμυντικός μέσος της Ένωσης, ο μοναδικός Έλληνας που έχει λάβει μέρος σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ κρεμάει λοιπόν τα παπούτσια του με ανάμικτα συναισθήματα όπως δήλωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

"H Κυριακή κρύβει για μένα ένα περίεργο συναίσθημα. Μια γεύση χαράς για όσα μέχρι σήμερα κατάφερα, έναν απολογισμό που με γεμίζει συναισθήματα, εικόνες, εμπειρίες και μια συγκίνηση που κλείνω ένα υπέροχο ταξίδι της ζωής μου με τη φανέλα της ομάδας που αγάπησα, μπροστά στον κόσμο που με τίμησε, με χειροκρότησε.

Ένα περίεργο συναίσθημα, με τα χαρακτηριστικά του ελληνικού πρωταθλήματος… ένα τέλος που δεν ξέρω αν θα είναι τελικά αυτή την Κυριακή ή αν θα έχει συνέχεια… Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι από την πρώτη στιγμή με βοήθησαν να βρω τον ποδοσφαιρικό μου δρόμο, όλους όσοι με στήριξαν σε δύσκολες αποφάσεις, όλους όσοι με πίστεψαν, με τίμησαν, με χειροκρότησαν.

Φεύγω από το ποδόσφαιρο, αλλά πάντα θα είμαι κοντά στην ΑΕΚ, θα την παρακολουθώ, θα την βοηθώ και θα την στηρίζω.

Ευχαριστώ,

Άκης Ζήκος"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom