Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αντε και πολυ ασχοληθηκα μαζι σας....μην σας δινουμε και μεγαλη αξια......θα τα ξαναπουμε απο δευτερα....και μην ξεχασετε να μου φερετε και την κουπα σας να πινω καφε...γιατι για παραπανω δεν ειναι.......

κοκοκο, κοκοκο, τι λούγκρα είναι αυτο!!

στην κούπα του καφέ θα σας κεράσουμε το σπέρμα μας. κροκουςγλυτσές-γλύφτες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτά είναι τα επιχειρήματα των όλυμπιακών. Μας αποστόμωσες φίλε μου!!!!!!! Από περείες ξέρετε εσείς καλύτερα όταν μετά την Ν.Σμύρνη κατεβήκατε στους δρόμους για να διαδηλώσετε και να πείτε ότι οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα!!! πάντως ο Σωκράτης έχει σταθερές θέσεις και είναι έντιμος. Τότε που απειλούσατε να κλείσετε και τα σχολεία στον Πειραιά. Τότε η απόφαση ήταν ανήθικη έλεγε ο Σωκράτης. Τώρα τι λέει ο Κόλοτούμπας.
Ασε ρε φίλε!! Αφού ότι προσπαθείς να πεις έρχεται εναντίον σου. Κάνε τίπτα άλλο ή γράψε στο THREAD σας ώστε να μην γελάμε μαζί σου. Εκτός εάν δεν σε πειράζει.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Ηαπόφαση φίλε Λιάκο ΗΤΑΝ ανήθικη. Όχι γιατί δεν αξίζαμε την τιμωρία, αλλά γιατί ο νόμος αυτός βγήκε και τιμώρησε μόνο τον Ολυμπιακό και καμία άλλη ομάδα, γιατί μετά αποσύρθηκε. Μήπως ξεχνάτε εσκεμμένα; Τα επεισόδια στις Τούμπες και στα υπόλοιπα γήπεδα μετά έγιναν όλα γαργάρες.
Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι πως το θέμα πως η ΕΠΟ είναι ανίκανη παίρνει μπάλα όλες τις ομάδες ευτυχώς ΚΑΙ δυστυχώς. Μπρεί να σας ενοχλεί το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι 10 χρόνια πρωταθλητής, αλλά δεν σας ενοχλούσε όταν 10 χρόνια το έχανε. Τότε λοιπόν που ήσαστε από πάνω, όλα ήταν καλά με διαιτησίες, ΕΠΟ κλπ.
Να τα βλέπετε αντικειμενικά τα πράγματα, και να μην εμφανίζεστε ηθικολόγοι αλλά με χρωματισμένα γιαλιά.
Όσο για το πρωτάθλημα, προσωπική άποψη το ξαναλέω, το παίρνουμε φέτος όπως δείχνει πρωτίστως γιατί εσείς μας αφήνετε. Ο προγραμματισμός φέτος ήταν αποψίλωση της ομάδας. Μια ομάδα εντελώς κανούργια δεν είναι δυνατόν να δέσει σε 5 μήνες και μετά να παίξουν άλλοι 3-4 νέοι παίκτες κλπ. Θέλει μίνιμουν ένα χρόνο για να δέσει και να αρχίζει να παίζει.

Όσο για τον Μπελούτσι Τάλε, θυμήσου καλύτερα τον Μπορέλι το δικό σας. Κι εκείνος τότε στην αρχή δεν ήξερε με ποιο πόδι να περπατήσει μέσα στο γήπεδο, αλλά το δεύτερο χρόνο σας ξελάσπωσε, απλά επειδή κάποιοι ξέρανε να περιμένουν.
Εσείς ΤΑΛΕ βγάζατε και τον Ντάρκο ταγάρι και το Ριβάλντο συνταξιούχο. Η γνώμη σας για τους παίκτες μας (μην πω και για τους δικούς σας) ΔΕΝ μετράει, σόρρυ κιόλας.
Στην αρχή της χρονιάς λέγατε για παικταράδες Ενακαρίρε, ο δε Γκονζάλες ακόμη προσπαθεί να αποδείξει πόσοι ακριβώς Ριβάλντο είναι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και τέλος για το ΚΑΣ...κοντός ψαλμός. Γιατί δεν δέχεστε δηλαδή πως ένα αντικειμενικό δικαστήριο θα βγάλει μια απόφαση και θα τελειώσουνε όλα είτε έτσι είτε αλλιώς; Και αν γίνει το σεναριο που λέτε για τον Βάλνερ και τον ΠΑΟ...δεν θα αποτελεί αλλοίωση πρωταθλήματος και κατάφορη παρανομία; Εκεί δηλαδή θα είναι ηθικό; Και κυρίως θα είναι ηθικό απέναντι σε αυτούς που θα πληρώσουνε εισητήριο να δούνε το ματς;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε αυτος ο αλήτης ...πότε έφτασε πάλι τα 1400 μηνύματα;;;
Ευτυχώς που ΘΑ σβήσει πάλι το λογαριασμό...αμπάριζα παίρνει ο κιαρατάς κάθε φορά...λογοδιάροια χωρίς ουσία έχει...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Έχετε βρει όλοι τον Αρίονα και τον τσιγκλάτε....Κι αυτός απαντάει!Ή και το αντίστροφο...Κρατείστε ένα επίπεδο ρεεεε!!!Δεν έχουμε όλοι την όρεξή σας να σας διαβάζουμε να πετάτε κεραμίδια... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ηαπόφαση φίλε Λιάκο ΗΤΑΝ ανήθικη. Όχι γιατί δεν αξίζαμε την τιμωρία, αλλά γιατί ο νόμος αυτός βγήκε και τιμώρησε μόνο τον Ολυμπιακό και καμία άλλη ομάδα, γιατί μετά αποσύρθηκε. Μήπως ξεχνάτε εσκεμμένα; Τα επεισόδια στις Τούμπες και στα υπόλοιπα γήπεδα μετά έγιναν όλα γαργάρες.
Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι πως το θέμα πως η ΕΠΟ είναι ανίκανη παίρνει μπάλα όλες τις ομάδες ευτυχώς ΚΑΙ δυστυχώς. Μπρεί να σας ενοχλεί το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι 10 χρόνια πρωταθλητής, αλλά δεν σας ενοχλούσε όταν 10 χρόνια το έχανε. Τότε λοιπόν που ήσαστε από πάνω, όλα ήταν καλά με διαιτησίες, ΕΠΟ κλπ.
Να τα βλέπετε αντικειμενικά τα πράγματα, και να μην εμφανίζεστε ηθικολόγοι αλλά με χρωματισμένα γιαλιά.
Όσο για το πρωτάθλημα, προσωπική άποψη το ξαναλέω, το παίρνουμε φέτος όπως δείχνει πρωτίστως γιατί εσείς μας αφήνετε. Ο προγραμματισμός φέτος ήταν αποψίλωση της ομάδας. Μια ομάδα εντελώς κανούργια δεν είναι δυνατόν να δέσει σε 5 μήνες και μετά να παίξουν άλλοι 3-4 νέοι παίκτες κλπ. Θέλει μίνιμουν ένα χρόνο για να δέσει και να αρχίζει να παίζει.

Όσο για τον Μπελούτσι Τάλε, θυμήσου καλύτερα τον Μπορέλι το δικό σας. Κι εκείνος τότε στην αρχή δεν ήξερε με ποιο πόδι να περπατήσει μέσα στο γήπεδο, αλλά το δεύτερο χρόνο σας ξελάσπωσε, απλά επειδή κάποιοι ξέρανε να περιμένουν.
Εσείς ΤΑΛΕ βγάζατε και τον Ντάρκο ταγάρι και το Ριβάλντο συνταξιούχο. Η γνώμη σας για τους παίκτες μας (μην πω και για τους δικούς σας) ΔΕΝ μετράει, σόρρυ κιόλας.
Στην αρχή της χρονιάς λέγατε για παικταράδες Ενακαρίρε, ο δε Γκονζάλες ακόμη προσπαθεί να αποδείξει πόσοι ακριβώς Ριβάλντο είναι...
Φίλε θα μας τρελλάνεις? Ο νόμος υπάρχει εδώ και 20 χρόνια. Οταν ένας αγώνας διακοπεί οριστικά λη δεν αρχίσει οριστικά τιμωρείται η υεπέυθυνη ομάδα. Ελεος πια. Αυτά σας λέτε μεταξύ σας οι Ολυμπιακοί για να βγαίνετε αδικημένοι? Μην το πεις παραέξω αυτό που είπες γιατί θα γελάνε. Ακου βγήκε μόνο για τον Ολυμπιακό!!! Τι άλλο θα ακούσουμε??????????

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ποιος αγώνας διακόπηκε Λιάκο; Αφού δεν είχε αρχίσει...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να σου πω και κάτι άλλο. Η μνήμη μου γενικώς με νόμους και μαλακίες τούμπανα, με φάσεις και με σφυρίγματα δεν ήτανε ποτέ δυνατή. Όμως 2-3 πράγμαα που τα θυμάμαι καλά, ξερω να μιλάω. Όπως είδες (ίσως, γιατί εχετε τη συνήθεια να διαβάζετε μόνο το τελευταίο ποστάρισμα του καθενός εσείς) δεν έχω μιλήσει ποτέ συγκρίνοντας αποφάσεις, φάσεις κλπ.
Στο συγκεκριμένο το εχω ξαναπει. Μιλούσα και με φίλους μου ΑΕΚτζήδες και Βάζελους και το μόνο που τους έλεγα ήταν ένα: Δεν διαφωνώ στην τιμωρία (και όπως είδες το επαναλαμβάνω), αλλά διαφωνώ στο ότι ο συγκεκριμένος νόμος χρησιμοποιήθηκε μόνο στον Ολυμπιακό και μετά άλλαξε. Όπως επίσης, και μόνο το γεγονός αυτό πως έγιναν έτσι τα πράγματα καταρρίπτει όλη τη θεωρία σας της Παράγκας. Πρόσεξέ με λιγάκι (και μην κρίνεις με αεκτζήδικα γιαλιά - μην προτρέξεις), δεν λέω πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ευνοηθεί διαιτητικά, λέω μόνο πως ο καθένας από την κάθε ομάδα θυμάται μόνο του αντιπάλου του και όχι τα δικά του. Γιατί δεν είδα κανέναν να μιλάει στην ΑΕΚ πως αυτή τη στιγμή είναι δεύτεροι επειδή πήρανε πέτσινο πέναλντι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Όλοι λοιπόν λέτε για τη διαιτησία στα παιχνίδια του ολυμπιακού επειδή ξεχνάτε τις δικές σας και επειδή ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής όλα αυτά τα χρόνια προφανώς συγκεντρώνει τα πυρά και της ΑΕΚ και του ΠΑΟ. Αλλά καλό είναι να θυμάστε πως ένα δικό σας πέναλντι πέτσινο φέτος στο ντέρμπι έφερε τον ΠΑΟ τρίτο και ένα πέναλντι που ΔΕΝ σας έδωσε ένας διαιτητής σε ντέμπι με τον ΠΑΟ σας άφησε εκτός Τσου-λου. Αλλά αυτά πήγανε περίπατο...
Ξεχνάτε επιλεκτικά πάντα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Α,και κάτι τελευταίο.
Μια που άκουσα πολλούς να μιλάνε γιατί γράφουμε εδώ ολυμπιακοί. μαγκιά μας που γράφουμε εδώ και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε χαζομάρες και βρισιές που δεχόμαστε από πολλούς. Εγώ προσωπικά γράφω εδώ περισσότερο, γιατί αφενός δεν έχω να χωρίσω με κανέναν τίποτα (το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και ο αθλητισμός γενικότερα) και αφετέρου γιατί μου αρέσει να ακούω την αντίπαλη άποψη, με βοηθάει να είμαι πιο αντικειμενικός νομίζω.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έχετε βρει όλοι τον Αρίονα και τον τσιγκλάτε....Κι αυτός απαντάει!Ή και το αντίστροφο...Κρατείστε ένα επίπεδο ρεεεε!!!Δεν έχουμε όλοι την όρεξή σας να σας διαβάζουμε να πετάτε κεραμίδια... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες που λέει και το τραγούδι.......
αν δεν υπήρχαν πουτάνες δεν θα υπήρχαν μπουρδελιάριδες, αν δεν έλεγαν μαλακίες οι γαύροι δεν θα ασχολούμουν μαζί τους ,τώρα τα περί μη ουσίας εγώ δεν φταίω που δεν καταλαβαίνουν αφού μια ζωή ναρκωμένη είναι από την μαστούρα του κουτόχορτου, απλά και το ποδόσφαιρο πρέπει να τι βλέπεις από όλες της μεριές και όχι ποσοτικά η κάπως αλλιώς.
δες τε το και λίγο κοινωνικά, δείτε ποιοι το κουμαντάρουν? δεν μπορούμε να λέμε πχ η ΕΠΟ είναι έτσι και αλλιώς αλλά δεν βλέπουμε ποιοι συμπλέουν μαζί της και τώρα ακόμα στην υπόθεση Βάλνερ με ποιον είναι η ΕΠΟ χέρι με χέρι? σίγουρα δεν είναι με τον Καρατζαφέρη.........

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
URL]]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες που λέει και το τραγούδι.......
αν δεν υπήρχαν πουτάνες δεν θα υπήρχαν μπουρδελιάριδες, αν δεν έλεγαν μαλακίες οι γαύροι δεν θα ασχολούμουν μαζί τους ,τώρα τα περί μη ουσίας εγώ δεν φταίω που δεν καταλαβαίνουν αφού μια ζωή ναρκωμένη είναι από την μαστούρα του κουτόχορτου, απλά και το ποδόσφαιρο πρέπει να τι βλέπεις από όλες της μεριές και όχι ποσοτικά η κάπως αλλιώς.
δες τε το και λίγο κοινωνικά, δείτε ποιοι το κουμαντάρουν? δεν μπορούμε να λέμε πχ η ΕΠΟ είναι έτσι και αλλιώς αλλά δεν βλέπουμε ποιοι συμπλέουν μαζί της και τώρα ακόμα στην υπόθεση Βάλνερ με ποιον είναι η ΕΠΟ χέρι με χέρι? σίγουρα δεν είναι με τον Καρατζαφέρη.........
για πες...ποιοι συμπλέουνε;
γιατί κανείς εδν έχει απαντήσει στο ερώτημά μου; Στην τελευταία ψηφοφορία για τον Γκαγκάτση...ποιοι τον ψηφίσανε τον Γκαγκάτση; Θυμάστε ποιες ομάδες τον ψήφισαν;
Όταν μου γράψει κάποιος αυτό...μετά μπορούμε να συζητήσουμε.
Αλλιώς Αριωνάκο, δεν είσαι τίποτα αλλο από ένα κακό φερέφωνο του Βανδή που τρως Ό,τι κουτόχορτο σε ταϊζει τόσα χρόνια κάθε φορά. Μία η διαιτησία, μία η ανασύνταξη, μία οι ακαδημίες, μία ο προπονητής, μία τα λεφτά...πάντως αυτός ο καημένος δεν φταίει ποτέ...κι εσύ...φυσικά τα ρίχνεις στον Ολυμπιακό...
Και δεν βλέπω να απαντάς και για το πέτσινο πέναλντι με τον ΠΑΟ. Το ξέχασες; Εμείς να μην το πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά να το πάρει ο παναθηναϊκός. Αυτός άλλωστε σας κέρδισε στο γήπεδο

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για πες...ποιοι συμπλέουνε;
γιατί κανείς εδν έχει απαντήσει στο ερώτημά μου; Στην τελευταία ψηφοφορία για τον Γκαγκάτση...ποιοι τον ψηφίσανε τον Γκαγκάτση; Θυμάστε ποιες ομάδες τον ψήφισαν;
Όταν μου γράψει κάποιος αυτό...μετά μπορούμε να συζητήσουμε.
Αλλιώς Αριωνάκο, δεν είσαι τίποτα αλλο από ένα κακό φερέφωνο του Βανδή που τρως Ό,τι κουτόχορτο σε ταϊζει τόσα χρόνια κάθε φορά. Μία η διαιτησία, μία η ανασύνταξη, μία οι ακαδημίες, μία ο προπονητής, μία τα λεφτά...πάντως αυτός ο καημένος δεν φταίει ποτέ...κι εσύ...φυσικά τα ρίχνεις στον Ολυμπιακό...
Και δεν βλέπω να απαντάς και για το πέτσινο πέναλντι με τον ΠΑΟ. Το ξέχασες; Εμείς να μην το πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά να το πάρει ο παναθηναϊκός. Αυτός άλλωστε σας κέρδισε στο γήπεδο
κατ αρχή τον Γκαγκάτση δεν τον ψηφίζει καμιά ομάδα γιατί ο Γκαγκάτσης εκλέγεται από της ποδοσφαιρικές ενώσεις της χώρας.........
το παρελθόν του Γκαγκάτση το ξέρεις πρώην νομικός σύμβουλος του ΟΣΦΠ και λοιπά...... λες να βάλατε τότε κανέναν βάζελο η χανούμη στην μηχανή σας έτσι ρωτάω......

μην μπερδεύεις την λίγκα η την ΕΠΑΕ..... που της ψηφίζουν οι ομάδες που ανήκουν σε αυτές...  η σαν ομάδες εκλέγουν τα ΔΣ των τοπικών ενώσεων  και τους εκπροσώπους αυτών στην ομοσπονδία ( ΕΠΟ)...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κάτι λάθος θυμάμαι εγώ τότε...ποιες είναι αυτές οι "ποδοσφαιρικές ενώσεις";;
Γιατί εγώ θυμάμαι καθαρά πως είχαν ψηφίσει ομάδες και όχι ενώσεις.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κάτι λάθος θυμάμαι εγώ τότε...ποιες είναι αυτές οι "ποδοσφαιρικές ενώσεις";;
Γιατί εγώ θυμάμαι καθαρά πως είχαν ψηφίσει ομάδες και όχι ενώσεις.
ποιες είναι οι ενώσεις? πχ  για της ομάδες της Αθήνας η ΕΠΣΑ  αν. Αττική η ΕΠΣΑΝΑ και σχεδόν για κάθε νομό η περιφέρεια από μια νομίζω ότι είναι καμιά 40ρια κάτι τέτοιο......μερικές τοπικές ενώσεις καλύπτουν περισσότερο από ένα νομό...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θέλω να σταθώ περισσότερο στην δημιουργία αυτού του μπουρδέλου  που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο ότι έγινε παραταξιακό επί εποχής ΠΑΣΟΚ  και ο εκπρόσωπος αυτού στο ποδοσφαιρικό στερέωμα ο Γκαγκάτσης.
στην πρώην ΕΠΑΕ στην πρώτη δεκαετία μεσουρανούσε ο καπετάνιος ο οποίος ήταν ο αρεστός του ΠΑΣΟΚ από το 1981 που αυτό κατέλαβε την εξουσία της χώρας....
ένα σκάνδαλο διάθεσης λαθραίου πετρελαίου κάπου το 1978 περίπου έφερε την οικογένεια Βαρδινογιάννη στην αγκαλιά του Αντρέα Παπανδρέου ενώ μέχρι τότε η οικογένεια Βαρδινογιάννη  πολιτικά άνηκε στον φιλελεύθερο χώρο.....
με την πτώση του ΠΑΣΟΚ μετά τα γεγονότα του 1987 άρχιζε για την Ελλάδα μια νέα αναπτυξιακή περίοδος και ειδικά στον χώρο των τηλεπικοινωνιών το μεγάλο αφεντικό η siemens ο υπάλληλος ο Κρόκους η θυγατρική η Ιντρακόμ και έτσι αρχίζει παράλληλα η άλωση του ποδοσφαίρου από το ΠΑΣΟΚ μετά την δεύτερη περίοδο διακυβέρνησης με εκπροσώπους του  τον Κόκκαλη σαν πρόεδρο του ΟΣΦΠ μιας ομάδας με πολλούς  οπαδούς που τους έβλεπαν σαν ένα ιδιωτικό στρατό, εκπρόσωπος σε διοικητικό εθνικό πόστο ο Γκαγκάτσης πρώην υπάλληλος του ΟΣΦΠ.
γενικά για να αναλυθούν αυτά τα ζητήματα χρειάζονται δεκάδες σελίδες απλά όμως αν δουλέψει το μυαλό του καθ ενός και κάνει της συγκρίσεις του σε πολλά ακόμα και η αρπαγή του Μπάγιεβιτς και ο τρόπος που βγήκε προς τα έξω ήταν προσχεδιασμένα να δημιουργήσουν της κατάλληλες    συνθήκες οικονομικής εξόντωσης των αντιπάλων ομάδων......
βλέπεις ο κύριος Κρόκους ήταν μαθητής της Στάζι και ειδικός στην πολιτική υπονόμευση......

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καλά ρε Αρίωνα, κομμουνιστής άνθρωπος, τι πρόβλημα έχεις με την Στάζι και ειδικά με όσους ήταν ειδικευμένοι με την πολιτική υπονόμευση των καπιταλιστών?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom