Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τελικα στο κουιζ κανενας δεν τολμαει να απαντησει. φοβασται το επαθλο μηπως :2funny: :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ποια συνάντηση ρε;;;εδώ προσπαθώ να τον πείσω να έρθει στο γήπεδο αύριο,να δει λάιβ την ψωλιά.
μη ξανοιγεσαι πολυ.κατσε να δουμε.εγω παντως ειχα παρει ενα γνωστο μου γαυρο στο ματς με τη μιλαν και οταν μπηκαν οι ομαδες στο γηπεδο τραβαγε βιντεακια με το κινητο του.χαζεψε το παιδι. :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Και γω με γαυρο θα παω αυριο.Με εχει φαει απο τον Γεναρη να τον παρω μαζι μου :grin:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
παιδες αρχιζω και τρομαζω
λες να χασει ο ολυμπιακος αυριο? :grin: :grin: :grin:
μπα κακο ονειρο ηταν
νταρκ δε πιστευω αν ερθω και χανεται στο ημιχρονο να με δωσεις και να μου κανουν το κωλο σουρωτηρι
και δε μπορω να κατσω κανα μηνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παιδες αρχιζω και τρομαζω
λες να χασει ο ολυμπιακος αυριο? :grin: :grin: :grin:
μπα κακο ονειρο ηταν
νταρκ δε πιστευω αν ερθω και χανεται στο ημιχρονο να με δωσεις και να μου κανουν το κωλο σουρωτηρι
και δε μπορω να κατσω κανα μηνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
διαλεξε χαρα και κωλο σουρωτηρι η πικρα και κωλος ανεπαφος. :2funny:  :2funny:  :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν είμαι τέτοιος Νικόλα.Μπορεί να σιχαίνομαι τον γαύρο κ μεγάλη μερίδα κάφρων οπαδών του,αλλά κακό δεν θα έκανα σε κανέναν-εκτός κ αν μου την πέσει.Αλλωστε όπως έχω πει κ απλιότερα μπήκα στην μέση κ έσωσα γαύρο που τις έτρωγε παλιά στα Φιλαδέλφεια ,έξω από το γήπεδο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δεν είμαι τέτοιος Νικόλα.Μπορεί να σιχαίνομαι τον γαύρο κ μεγάλη μερίδα κάφρων οπαδών του,αλλά κακό δεν θα έκανα σε κανέναν-εκτός κ αν μου την πέσει.Αλλωστε όπως έχω πει κ απλιότερα μπήκα στην μέση κ έσωσα γαύρο που τις έτρωγε παλιά στα Φιλαδέλφεια ,έξω από το γήπεδο.
ναι ρε πλακα κανω

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Βεβαια , αυτο δεν ειναι απαραιτητο οτι ισχυει και για την περιπτωση του ετσι? :2funny:
Οι προηγουμενες ενημερωσεις δεν ειναι δεσμευτικες γιατις μελλοντικες κινησεις :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Βεβαια , αυτο δεν ειναι απαραιτητο οτι ισχυει και για την περιπτωση του ετσι? :2funny:
Οι προηγουμενες ενημερωσεις δεν ειναι δεσμευτικες γιατις μελλοντικες κινησεις :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:
λουης ο νικολας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και καλά θα κάνεις να γίνεις λούης....
Προσπαθω με τρόπο να σε φέρω στην σφηγκοφωλιά μας... ;) ;) ;) :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Δεν πιστεύω να με μπανάρουνε για έμμεσες απειλές;;;; :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Και καλά θα κάνεις να γίνεις λούης....
Προσπαθω με τρόπο να σε φέρω στην σφηγκοφωλιά μας... ;) ;) ;) :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Δεν πιστεύω να με μπανάρουνε για έμμεσες απειλές;;;; :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny:
ολα στο θειο αλεξ
κατσε και θα δεις
θα σας δειξω εγω
χλαπατσας

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
νικολα εχεις πεσει θυμα πλεκτανης. :2funny:  :2funny:  :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ελα , ελα στον θειο να σου δωσει καραμελιτσες . :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
παιδες την κανω
θα ξανα μπω το βραδακι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όχι ρε boob.
Έλα στον θείο να σου δώσει παϊδάκι(την άλλη Παρασκευή) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Γεια σας και απο μενα. Αυριο στην μια αγαπη που χω στην καρδια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γεια σας κ από μένα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΥΡΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Εμπρός ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Γεια σας αδέρφια!!Εγώ θα πάω να δω για ξεκάρφωμα ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!!!!!Και μετά καναπέ και ΑΕΚΑΡΑΑΑ και θα το δω και μαζί με τον ΑRΙΟΝΑ!!!!!!!
[move]ΦΟΡΖΑ XANOΥMA!!!!!![/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom