Επισκέπτης
τελικα στο κουιζ κανενας δεν τολμαει να απαντησει. φοβασται το επαθλο μηπως
μη ξανοιγεσαι πολυ.κατσε να δουμε.εγω παντως ειχα παρει ενα γνωστο μου γαυρο στο ματς με τη μιλαν και οταν μπηκαν οι ομαδες στο γηπεδο τραβαγε βιντεακια με το κινητο του.χαζεψε το παιδι.Ποια συνάντηση ρε;;;εδώ προσπαθώ να τον πείσω να έρθει στο γήπεδο αύριο,να δει λάιβ την ψωλιά.
Μην τον τρομαζεις. Πηγαινε τον μαλακά στην αρχη ;)Ποια συνάντηση ρε;;;εδώ προσπαθώ να τον πείσω να έρθει στο γήπεδο αύριο,να δει λάιβ την ψωλιά.
διαλεξε χαρα και κωλο σουρωτηρι η πικρα και κωλος ανεπαφος.παιδες αρχιζω και τρομαζω
λες να χασει ο ολυμπιακος αυριο?
μπα κακο ονειρο ηταν
νταρκ δε πιστευω αν ερθω και χανεται στο ημιχρονο να με δωσεις και να μου κανουν το κωλο σουρωτηρι
και δε μπορω να κατσω κανα μηνα
ναι ρε πλακα κανωΔεν είμαι τέτοιος Νικόλα.Μπορεί να σιχαίνομαι τον γαύρο κ μεγάλη μερίδα κάφρων οπαδών του,αλλά κακό δεν θα έκανα σε κανέναν-εκτός κ αν μου την πέσει.Αλλωστε όπως έχω πει κ απλιότερα μπήκα στην μέση κ έσωσα γαύρο που τις έτρωγε παλιά στα Φιλαδέλφεια ,έξω από το γήπεδο.
Βεβαια , αυτο δεν ειναι απαραιτητο οτι ισχυει και για την περιπτωση του ετσι?Δεν είμαι τέτοιος Νικόλα.Μπορεί να σιχαίνομαι τον γαύρο κ μεγάλη μερίδα κάφρων οπαδών του,αλλά κακό δεν θα έκανα σε κανέναν-εκτός κ αν μου την πέσει.Αλλωστε όπως έχω πει κ απλιότερα μπήκα στην μέση κ έσωσα γαύρο που τις έτρωγε παλιά στα Φιλαδέλφεια ,έξω από το γήπεδο.
Βεβαια , αυτο δεν ειναι απαραιτητο οτι ισχυει και για την περιπτωση του ετσι?
Οι προηγουμενες ενημερωσεις δεν ειναι δεσμευτικες γιατις μελλοντικες κινησεις
ολα στο θειο αλεξΚαι καλά θα κάνεις να γίνεις λούης....
Προσπαθω με τρόπο να σε φέρω στην σφηγκοφωλιά μας... ;) ;) ;)
Δεν πιστεύω να με μπανάρουνε για έμμεσες απειλές;;;;
παιδες την κανω
θα ξανα μπω το βραδακι