και τσουζειιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!παντως ειναι αληθεια και η αληθεια ποναει. ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Επισκέπτης
σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και τσουζειιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Βασικα φιλε μου εσυ ασχοληθηκες μαζι μου!!Οχι εγω μαζι σου!Οποτε μη χτυπας το κεφαλι σου!Και ναι απ τη πλευρα αξιοπιστιας και κινητηρων πως να το κανουμε οι Ιαπωνες ειναι μπροστα!Αυτο ολοι το δεχονται!Αλλα μαλλον εσυ εισαι φανατισμενος!Παιρνεις ποσοστα?για την εγγυηση μην το λες δημοσιως για τα 2 χρονια αν δεν γνωριζεις.αναξιοπιστα τα vw τι αλλο θα ακουσουμε ρεεεεεεεε
Ελα χαλαρωσε!Μη χαλιεσαι!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
παντως ειναι αληθεια και η αληθεια ποναει. ;)
και ειδικά όταν στολίζεις καποιους απόντες,κατι που το κάνει κατά κόρον,τότε γίνεται επιπλέον μαλ.....ς,όπως πχ. εμένα στο διάστημα που έλειπα τελευταία....αλλά τα είπαμε,όταν η ζωή σου είναι η μαλακ....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Βασικα φιλε μου εσυ ασχοληθηκες μαζι μου!!Οχι εγω μαζι σου!Οποτε μη χτυπας το κεφαλι σου!Και ναι απ τη πλευρα αξιοπιστιας και κινητηρων πως να το κανουμε οι Ιαπωνες ειναι μπροστα!Αυτο ολοι το δεχονται!Αλλα μαλλον εσυ εισαι φανατισμενος!Παιρνεις ποσοστα?
Ρε σεις χαλαρώστε ρε.Τσακωνομαστε που τσακωνόμαστε σαν τους μαλάκες για το τόπι κ τους προέδρους,μην αρπαζόμαστε τώρα κ για τις λαμαρίνες.Help.
Δηλαδλη τι να πω εγω που είμαι στα πρόθυρα να παραγγείλω LEON;;;
Να αυτοκτονήσω;;;;
Επισκέπτης
φιλε απο κινητηρα σιγουρα ο ιαπωνας ειναι αξιοπιστος αλλα απο ποιοτητα κατασκευης ο γερμανος ειναι πολυ μπροστα. ακομα και οι κινητηρες οι TSI ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ. αλωστε η τεχνολογια παει στους κινητηρες τουρμπο και αργα η γρηγορα ο ιαπωνας εκει θα παει. ;)Βασικα φιλε μου εσυ ασχοληθηκες μαζι μου!!Οχι εγω μαζι σου!Οποτε μη χτυπας το κεφαλι σου!Και ναι απ τη πλευρα αξιοπιστιας και κινητηρων πως να το κανουμε οι Ιαπωνες ειναι μπροστα!Αυτο ολοι το δεχονται!Αλλα μαλλον εσυ εισαι φανατισμενος!Παιρνεις ποσοστα?
Επισκέπτης
αν το παραγειλεις αυτοκτονα!!!!Ρε σεις χαλαρώστε ρε.Τσακωνομαστε που τσακωνόμαστε σαν τους μαλάκες για το τόπι κ τους προέδρους,μην αρπαζόμαστε τώρα κ για τις λαμαρίνες.Help.
Να αυτοκτονήσω;;;;
δεν το εχεις κανει ηδη???????????Ρε σεις χαλαρώστε ρε.Τσακωνομαστε που τσακωνόμαστε σαν τους μαλάκες για το τόπι κ τους προέδρους,μην αρπαζόμαστε τώρα κ για τις λαμαρίνες.Help.
Να αυτοκτονήσω;;;;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
δεν παιρνω ποσοστα αλλα μην μιλας για αξιοπιστια και ειδικα για γερμανικο αυτοκινητο αν δεν ειχες ποτε στα χερια σου.ασχοληθηκα γιατι προκαλεσες με το αβαταρ φιλε μου
Αδελφέ μου με όλο το σεβασμό κ την αγάπη που σου χω,ο γατούλης το έβαλε για πλάκα νομίζω.Και δε νομίζω ότι πρόκειται για προσβολή κ πρόκληση το αβάταρ που έβαλε.Πιο πολύ γέλιοπ βγάζει,παρά να χαλαστείς κ ας έχεις τέτοιο αμάξι.Λαμαρίνες κ ρόδες είναι.ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
δεν το εχεις κανει ηδη???????????
Στα πρόθυρα είμαι.Κακώς θα κάνω;;;
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Ξερεις αν ειχα?Βασικα προσωπικα δεν ειχα!Τυχαινει ομως να ειχε ο γερος μου Passat μεχρι πριν 4 χρονια και η μανα μου μεχρι περσι Polo!!Και πιστεψε με το Polo λογω που εφτασε μεχρι τα 60000κm μπορω να πω ηταν αψογο!Αλλα για το Passat με ειχε αγγαρεψει πολλες φορες ο γερος μου και εχω περασει αρκετες ωρες στον Παζαροπουλο!Μιλαμε οτι μετα τις 110.000 km ξεσκιστηκε στις ζημιες!Τελικα το πουλησε με καμμενη φλαντζα!δεν παιρνω ποσοστα αλλα μην μιλας για αξιοπιστια και ειδικα για γερμανικο αυτοκινητο αν δεν ειχες ποτε στα χερια σου.ασχοληθηκα γιατι προκαλεσες με το αβαταρ φιλε μου
Επισκέπτης
μη το παρεις!!!!!!!! σωστε το σκοτεινο!!!!!Στα πρόθυρα είμαι.Κακώς θα κάνω;;;
bigbrother07
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε αφηστε τωρα τα αυτοκινητα και πειτε ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΥΡΙΟ????
θα δωσετε παρασταση??????
θα δωσετε παρασταση??????
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Γι αυτο σε παω!Παλι καλα που καποιοι καταλαβαινουν!!Περιμενω τηλ για καφε Παυλαρα!Να σαι καλα Αεκτζη!Και ειπαμε για αυριο να δουμε επιτελους ωραια μπαλα και να κερδισει ο καλυτερος!Αδελφέ μου με όλο το σεβασμό κ την αγάπη που σου χω,ο γατούλης το έβαλε για πλάκα νομίζω.Και δε νομίζω ότι πρόκειται για προσβολή κ πρόκληση το αβάταρ που έβαλε.Πιο πολύ γέλιοπ βγάζει,παρά να χαλαστείς κ ας έχεις τέτοιο αμάξι.Λαμαρίνες κ ρόδες είναι.ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε σεις μην ξεφεύγετε από το θέμα μου.Γιατί να μην παρω το LEON;;;
Αλλωστε στον όμιλο της VW ανήκει πια,με ότι αυτό συνεπάγεται.
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Ρε εισαι σοβαρος???Καλυτερα πες μου γιατι να παρεις Leon????Στη τελικη αμα θες κατι απο VW group παρε Vw οχι το αποπαιδι τους τη Seat!!Ακου Λεον!Σε αυτη τη κατηγορια υπαρχουν Golf-Auris-Civic και πολλα αλλα και θα παρεις Seat???Ελα ρε...Ρε σεις μην ξεφεύγετε από το θέμα μου.Γιατί να μην παρω το LEON;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις