Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
τι κανετε στα στριπτιζαδικα ρεεεεεεεεεεεε?
αυτοι/ες σε κλεβουν!
εισαι τελειως ακυρος,νιουφης ,ψαρας,αορκιστος...πηγαινε καλυτερα στο σαιτ τον τρανσφορμερς...εκει θα γουσταρεις..

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τι κανετε στα στριπτιζαδικα ρεεεεεεεεεεεε?
αυτοι/ες σε κλεβουν!

Και εσένα τί σε πειράζει? Δικά μας είναι τα λεφτά και τα διαθέτουμε όπου και όπως μας αρέσει. Εσύ μη πας.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Σαν νεος  :huh:( στην παρουσα κατασταση ) παραθετω εμπειρια απο  ρασπουτιν. μαυρη απο Μαρτινικα. (απο τα καλητερα λαγωνια-μπουτια-προσαγωγοι-κωλομερια :idiot: που εχω δει) της εκανα ενα κοπλιμεντο γι΄αυτα, κυριως οταν μου ειπε την ηλικια της ( πανω απο 30 ). Θ-Α-Ν-Α-Τ-Ο-Σ.Της ειπα οτι δεν ξερω Ελληνιδα ,εστω 29 με τετοιο κωλο και πως χαιρομουν πολυ που δεν ηταν γυναικα μου γιατι δεν θα εκανα τιποτε αλλο εκτος απο το να ασχολουμε με το σωμα της, μετα ζητησα συγνωμη απο το μυαλο της. Εκεινη μου απαντησε πως το μυαλο της δεχεται την συγνωμη και πως μολις της ζητησε να παμε για χορο για να επικυρωθει. ειπε για χορο. ΑΠΛΟ. :rockon:
Δεν θυμαμαι ονομα. Χαμογελαστη, μιλαει αγγλικα αν και η γλωσσα της ειναι η γαλλικη. Μπορεις να μιλησεις μαζι της για κατι παραπανω εκτος απο " Ειμαι απο καλαματα, move it, move it, κλπ κλπ τζαμαικανονιγιριανα )  Ειναι ανετη και εχει αισθηση του χιουμορ κυριως την ωρα του χορου.
Οκ ξερω οτι η κοπελα εκανε απλα την δουλεια της. Τουλαχιστον την εκανε με στυλ
και οχι σαν αρπαχτικο. Και εγω θεωρω απλος τον εαυτο μου τυχερο.( Μετα απο αυτα που διαβασα σχετικα με  φραπεδες, πριβε,αγρια δαγκωματα  και " ταριφες " μαλλον ειμαι). Και δεν προλαβα να την κερασω ουτε ποτο.  :P

edit giorgospapa: τσεκαρε πμ σου..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν είναι ψηλή μάλλον η Latoya είναι

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
οποια και να ειναι το εχει :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

primalgreek

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια η νικιτα ξερετε που εχει παει? υπαρχει καποιος φαν της Νικιτα ? Το σαββατο που πηγα ρωτησα την Μπελα και μου ειπε δεν ειναι εδω δεν δουλευει αλλα με αποτομο υφος. γενικα απο rasputin εχουν φυγει 2-3 πολυ καλα μωρα.
τα εχετε εντοπισει καπου αλλου?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε παιδια η νικιτα ξερετε που εχει παει? υπαρχει καποιος φαν της Νικιτα ? Το σαββατο που πηγα ρωτησα την Μπελα και μου ειπε δεν ειναι εδω δεν δουλευει αλλα με αποτομο υφος. γενικα απο rasputin εχουν φυγει 2-3 πολυ καλα μωρα.

πω!πω! τί μου θυμισες τωρα?μπελλα....που να την εβλεπες πριν μια οκταετια στο αφροδιτη....τρελλο προσωπο η τυπισσα...

Επισκέπτης
απ'οσο ξερω δεν πρεπει να δουλευει σε καποιο μαγαζι...πολλες πιθανοτητες υπαρχουν να εφυγε για την πατριδα της μονιμα...εκει κοντα στο καλοκαιρι...

primalgreek

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο ρε vaso μαγκα. και γω απο αφροδιτη την θυμαμαι που εσκαγε με το ροζ το μαγιο.
ειχαμε κανει με την παρεα μου φαν κλαμπ για παρτυ της.
μετα πηγε ρασπουτιν, ακολουθησαμε και μεις και γνωρισαμε και την νικιτα.΄
η μπελα παντως κανει τον ιδιο αισθησιακο χορο και ας μεγαλωσε. αλλα την προστυχια τησ νικιτα δεν μπορω να την βρω αλλου. υπαρχει καμμια ανταξια? πατε ρασπουτιν? vaso και mclein?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μπραβο ρε vaso μαγκα. και γω απο αφροδιτη την θυμαμαι που εσκαγε με το ροζ το μαγιο.
ειχαμε κανει με την παρεα μου φαν κλαμπ για παρτυ της.
μετα πηγε ρασπουτιν, ακολουθησαμε και μεις και γνωρισαμε και την νικιτα.΄
η μπελα παντως κανει τον ιδιο αισθησιακο χορο και ας μεγαλωσε. αλλα την προστυχια τησ νικιτα δεν μπορω να την βρω αλλου. υπαρχει καμμια ανταξια? πατε ρασπουτιν? vaso και mclein?

πραγματικα αυτη η νικιτα μου θυμιζει μια μιλφ αμερικανιδα πορνοσταρ με φτιαγμενα απο bottox χειλια και πολλα τατουαζ(φλογα στο μουνι) την επονομαζομενη angelica hiouston!

Επισκέπτης
αλλα την προστυχια τησ νικιτα δεν μπορω να την βρω αλλου. υπαρχει καμμια ανταξια? πατε ρασπουτιν? vaso και mclein?
το ρασπουτιν δεν εχει καποια αλλη με το ιδιο στυλ...αυτο τον καιρο....για κοιτα στο γκολντ...ισως κατι να πετυχεις...μιας κ εχει μεγαλυτερη γκαμα....

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Είχε σπάσει τον τελευταίο χρόνο. Και στο δέρμα και στο κορμί. Πάνω απ' όλα είχε το στυλ που σε άναβε. Η Μπελα δεν έχω καταφέρει ποτέ να μου κάνει τοσο "πριβε" χορό, όπως η Νικιτα  :)

goaltzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
7
Πόντοι
0
Το Σαββατο ειχα παει για μια επισκευη στο τυπογραφειο διπλα στο Rasputin. Ηταν γυρω στις 8 και βλεπω το στενο να γεμιζει γκομενες και ταξι. Αν δεν ηξερα περι τινος προκειται θα πιστευα οτι ειναι εργατριες στο διπλανο εργοστασιο με τα παπουτσια.Αβαφες και χωρις τα τακουνια δυσκολα να ριξεις το
βλεμμα πανω τους. Ρε πουστη μου λεω ,αυτα τα μπαζα πως μεταμορφωνονται τη νυχτα γινονται θεες και μας τα παιρνουν? Η ειμαστε λιγουριδες η  η φαντασιωση μας τις κανει μουναρες. Εσεις τι νομιζετε?

pseg

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το Σαββατο ειχα παει για μια επισκευη στο τυπογραφειο διπλα στο Rasputin. Ηταν γυρω στις 8 και βλεπω το στενο να γεμιζει γκομενες και ταξι. Αν δεν ηξερα περι τινος προκειται θα πιστευα οτι ειναι εργατριες στο διπλανο εργοστασιο με τα παπουτσια.Αβαφες και χωρις τα τακουνια δυσκολα να ριξεις το
βλεμμα πανω τους. Ρε πουστη μου λεω ,αυτα τα μπαζα πως μεταμορφωνονται τη νυχτα γινονται θεες και μας τα παιρνουν? Η ειμαστε λιγουριδες η  η φαντασιωση μας τις κανει μουναρες. Εσεις τι νομιζετε?
8 το πρωι η το βραδακι ? εχει σημασια.

goaltzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
7
Πόντοι
0
8 πρωι με  το φως της ημερας. Καταλαβαινω οτι τετοια ωρα αυτες ειναι λιωμα και χωμα. Και τις δικαιολογω, αλλα αυτο που συμπεραινω ειναι οτι οι περισσοτερες απο αυτες ειναι κατω του  μεσου ορου που κυκλοφορει  εξω.

pseg

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
8 πρωι με  το φως της ημερας. Καταλαβαινω οτι τετοια ωρα αυτες ειναι λιωμα και χωμα. Και τις δικαιολογω, αλλα αυτο που συμπεραινω ειναι οτι οι περισσοτερες απο αυτες ειναι κατω του  μεσου ορου που κυκλοφορει  εξω.

Ασφαλως λιγες ειναι οι εξαιρεσεις.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Οπότε να καταλάβεις πως είναι άβαφτες αυτές που είναι έξω :cheesy:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Επιβεβαιώνω.

Τις έχω δει και εγώ κατα τις 6 το πρωϊ (την ώρα που σχολάνε) μπροστά απο το Λαϊνόπουλο - Smart να ψάχνονται για ταξί στην Εθνική Οδό, και είναι απογοήτευση σκέτη.
Ιδίως οι μαύρες, που φοράνε και κάτι λαμέ και τα τακούνια των 25 cm ανάμεσα στα φορτηγά (αυτές δε καταλαβαίνουν ότι κάθε ώρα και κάθε τόπος θέλει το ντύσιμό του).

Οι εργάτριες που πάνε στου Υφαντή παραδίπλα για δουλειά στις 7 το πρωϊ, καλύτερες είναι!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλά... Σκέψου αυτές από τον Υφαντή μέσα :grin:

Stories

Νέο!

Stories