Σαν νεος
( στην παρουσα κατασταση ) παραθετω εμπειρια απο ρασπουτιν. μαυρη απο Μαρτινικα. (απο τα καλητερα λαγωνια-μπουτια-προσαγωγοι-κωλομερια
που εχω δει) της εκανα ενα κοπλιμεντο γι΄αυτα, κυριως οταν μου ειπε την ηλικια της ( πανω απο 30 ). Θ-Α-Ν-Α-Τ-Ο-Σ.Της ειπα οτι δεν ξερω Ελληνιδα ,εστω 29 με τετοιο κωλο και πως χαιρομουν πολυ που δεν ηταν γυναικα μου γιατι δεν θα εκανα τιποτε αλλο εκτος απο το να ασχολουμε με το σωμα της, μετα ζητησα συγνωμη απο το μυαλο της. Εκεινη μου απαντησε πως το μυαλο της δεχεται την συγνωμη και πως μολις της ζητησε να παμε για χορο για να επικυρωθει. ειπε για χορο. ΑΠΛΟ.
Δεν θυμαμαι ονομα. Χαμογελαστη, μιλαει αγγλικα αν και η γλωσσα της ειναι η γαλλικη. Μπορεις να μιλησεις μαζι της για κατι παραπανω εκτος απο " Ειμαι απο καλαματα, move it, move it, κλπ κλπ τζαμαικανονιγιριανα ) Ειναι ανετη και εχει αισθηση του χιουμορ κυριως την ωρα του χορου.
Οκ ξερω οτι η κοπελα εκανε απλα την δουλεια της. Τουλαχιστον την εκανε με στυλ
και οχι σαν αρπαχτικο. Και εγω θεωρω απλος τον εαυτο μου τυχερο.( Μετα απο αυτα που διαβασα σχετικα με φραπεδες, πριβε,αγρια δαγκωματα και " ταριφες " μαλλον ειμαι). Και δεν προλαβα να την κερασω ουτε ποτο.
edit giorgospapa: τσεκαρε πμ σου..