H πουτανα η νυχτα my friend, η πουτανα η νυχτα ... :o :-*Το Σαββατο ειχα παει για μια επισκευη στο τυπογραφειο διπλα στο Rasputin. Ηταν γυρω στις 8 και βλεπω το στενο να γεμιζει γκομενες και ταξι. Αν δεν ηξερα περι τινος προκειται θα πιστευα οτι ειναι εργατριες στο διπλανο εργοστασιο με τα παπουτσια.Αβαφες και χωρις τα τακουνια δυσκολα να ριξεις το
βλεμμα πανω τους. Ρε πουστη μου λεω ,αυτα τα μπαζα πως μεταμορφωνονται τη νυχτα γινονται θεες και μας τα παιρνουν? Η ειμαστε λιγουριδες η η φαντασιωση μας τις κανει μουναρες. Εσεις τι νομιζετε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rasputin Live Show
- Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 225K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
H πουτανα η νυχτα my friend, η πουτανα η νυχτα ... :o :-*
Ενώ η πουτάνα η μέρα μας φέρεται καλά...
Ύστερα από 8ωρο μπαλαμούτι, φραπέ, πάνω κάτω με 20ποντο κοθόρνο, μεικ απ, πατσουλιά, τσιγάρα, ποτά, μπουχό, χύσια, προσπερματικά, σάλια, πούρα, στις 8 το πρωί, πως θα έπρεπε να δείχνουν, σαν την Γκρέυς Κέλλυ?
Σκατά θα δείχνουν.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Καλησπερα σε ολους.... θα μπωρουσε καποιοις να μου δωσει πληροφοριες οσον αφορα την Αναστασια απο rasputin???? γενικα τι πεζει με το μορο αυτο?
που να πας να μπλεξεις ρε.......!!!!!!!
τοτε αναμενω απο υπουργο να με διαφωτισει αν ο ανθρωπος θελει φυσικα..... υπουργε αν θες πες για πιο λογο θα μπλεκσω ασχημα αν ασχολιθω με Αναστασια απο rasputin(κατα τα λεγομενα του συναγωνιστη vasou)???? τωρα αν καποιος αλος ξερει ας μου πει !!! καθε γνωμη και εμπειρια δεκτη.... ευχαριστω
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Μπορείς να ρωτήσεις και κανένα Υπουργό...
Οπως ξερεις πολυ καλα Καπτεν δεν υπαρχει περιπτωση να αποτελεσω τροχοπεδη στην καριερα κανενος ... / θελεις nostress να παρεις την Αναστασια για χορο - παρτη παιδι μου / αλλα μετα δεν θα εχεις ουτε Ευρω για να γεμισεις το αυτοκινητο βενζινη ή να παρεις ταξι και θα το κοψεις με τα ποδια οπως ειχα παθει και εγω αλλα και ο αειμνηστος panosmpos χεχεχεχε / παντως η Αναστασια που λες ειναι μια milfεϊγ,Ουκρανεζα ????
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Οπως ξερεις πολυ καλα Καπτεν δεν υπαρχει περιπτωση να αποτελεσω τροχοπεδη στην καριερα κανενος ... / θελεις nostress να παρεις την Αναστασια για χορο - παρτη παιδι μου / αλλα μετα δεν θα εχεις ουτε Ευρω για να γεμισεις το αυτοκινητο βενζινη ή να παρεις ταξι και θα το κοψεις με τα ποδια οπως ειχα παθει και εγω αλλα και ο αειμνηστος panosmpos χεχεχεχε / παντως η Αναστασια που λες ειναι μια milfεϊγ,Ουκρανεζα ????
Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις
τι θελω και παω και μπλεκω με τα πιτουρα!!!!!! θα με φανε οι κοτες...μετα απο κατι χρονακια επισκεψη στο εν λογω μαγαζι-τρομαρα τους για μαγαζι.ουτε στα ζονιανα δεν εχουν τετοιο χαλι,λες και εισαι στο 35ο χλμ κιλκις βεροια.παει χαραμι το 150αρι σε μαλακιες ποτα.και αυτη η ιλονα μεγαλη κοροιδια.παρτααα τωρα ΜΑΛΑΚΑ αυτο που αξιζει ειναι το λεσβιακο μισελ με αναστασια.ωραιο πεαιδι η μισελ με βυζο μαλλον 90% σιλικ.
ασεεεε τα γκαρσονια,μηπως εχεις 1 μηπως εχεισ 2 ευρω και μετα τα τσεπωνουν.λες και πρεπει να κουβαλας το κερματοδοχειο....ρεεεεεεε ΟΥΥΥΥΣΤΤΤΤ δεν ξαναπαταωωωω
ασεεεε τα γκαρσονια,μηπως εχεις 1 μηπως εχεισ 2 ευρω και μετα τα τσεπωνουν.λες και πρεπει να κουβαλας το κερματοδοχειο....ρεεεεεεε ΟΥΥΥΥΣΤΤΤΤ δεν ξαναπαταωωωω
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αντιθέτως εγώ ξαναπάτησα, στουπί πάλι, πήρα μπύρα και την ήπια γουλιά γουλιά μέχρι τις 8 γιατί θα ξέρναγα ειδάλλως. Εσπρεσσάκι ζήτησα στο παιδί αλλά δεν είχαν μηχανή(επιτρέπεται? ).
Αυτή η Λάουρα μου καίει τον αμφιβληστροειδή(ευτυχώς μόνο αυτόν, του άλλου του καίει τα διαμερίσματα ένα ένα), η Αναστασία ήταν τούμπανο με το outfit, σε μια φάση έπαιζε για πολλή ώρα καψουροσκυλάδικα οπότε καλό θα ήταν να σερβίρανε και μπωλ με ξυραφάκια αντί για ξηροκάρπια και μην έχοντας άλλη επιλογή από το να αυτοπυρποληθώ, κοιμήθηκα μια ωρίτσα μέχρι να φύγω, την ώρα που έφευγα ήρθε και η Άντζελα, αμέσως σήκωσε το χέρί της για να παραγγείλει το νερό των 66 ευρώ(ένα 6 λείπει να ολοκληρώσει το σατανικό της έργο η επίδοξη Λίλλιθ) χωρίς καν την έγγρισή μου, τα λέγαμε γιολίτσά μου και τράβα και γαμήσου, μα γιατί, πολλή πούδρα μου λέει? Όχι τουναντίον της λέω, για ύπνο θέλω να πάω και έφυγα αφήνοντας τον έλληνα κροίσο ιδιοκτήτη νησιού με την Μαρίνα να του λέει για τον καιρό στην ΤακλαΜακάν.
Αυτή η Λάουρα μου καίει τον αμφιβληστροειδή(ευτυχώς μόνο αυτόν, του άλλου του καίει τα διαμερίσματα ένα ένα), η Αναστασία ήταν τούμπανο με το outfit, σε μια φάση έπαιζε για πολλή ώρα καψουροσκυλάδικα οπότε καλό θα ήταν να σερβίρανε και μπωλ με ξυραφάκια αντί για ξηροκάρπια και μην έχοντας άλλη επιλογή από το να αυτοπυρποληθώ, κοιμήθηκα μια ωρίτσα μέχρι να φύγω, την ώρα που έφευγα ήρθε και η Άντζελα, αμέσως σήκωσε το χέρί της για να παραγγείλει το νερό των 66 ευρώ(ένα 6 λείπει να ολοκληρώσει το σατανικό της έργο η επίδοξη Λίλλιθ) χωρίς καν την έγγρισή μου, τα λέγαμε γιολίτσά μου και τράβα και γαμήσου, μα γιατί, πολλή πούδρα μου λέει? Όχι τουναντίον της λέω, για ύπνο θέλω να πάω και έφυγα αφήνοντας τον έλληνα κροίσο ιδιοκτήτη νησιού με την Μαρίνα να του λέει για τον καιρό στην ΤακλαΜακάν.
primalgreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Νικιτα τελικα δεν ξαναεμφανιστηκε στο rasputin? εχει εντοπιστει σε καποιο αλλο μαγαζι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 665
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις