Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τί σχέση έχουν όλα αυτά με το συγκεκριμένο thread? Μήπως κάποιος mod να τα μεταφέρει αλλού ή να τα διαγράψει για να μη γεμίζουνε άσκοπα σελίδες? 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τί σχέση έχουν όλα αυτά με το συγκεκριμένο thread? Μήπως κάποιος mod να τα μεταφέρει αλλού ή να τα διαγράψει για να μη γεμίζουνε άσκοπα σελίδες? 

ετσι μπραβο....πες τα ρε ανθρωπε!

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προχθές Πεμπτη βρέθηκα κατά τύχη στο περίφημο πολυχώρο του Grand Ritorno.. επι της Μιχαλακοπούλου. Επαιζαν καλα μωράκια και ο χορός φθηνά 12 ευρώ γι αυτό πήρα μια σουπερ ξανθούλα.  :rockon: Το ποτοό βέβαια μας καταχρέωσε είχε 30 ευρώ και 2-3 κερασματα που εκανα μου εφυγαν συνολικα 150 ευρω.  :headbang: Στο ρασπουτιν δεν έχω πάει. Τι παίζει? Πνατως για να εισαι ανετος εσυ και η συνειδηση σου πρεπει να κουβαλας πανω απο 200 πανω σου για να εχεις καβάτζα  ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Προχθές Πεμπτη βρέθηκα κατά τύχη στο περίφημο πολυχώρο του Grand Ritorno.. επι της Μιχαλακοπούλου. Επαιζαν καλα μωράκια και ο χορός φθηνά 12 ευρώ γι αυτό πήρα μια σουπερ ξανθούλα.  :rockon: Το ποτοό βέβαια μας καταχρέωσε είχε 30 ευρώ και 2-3 κερασματα που εκανα μου εφυγαν συνολικα 150 ευρω.  :headbang: Στο ρασπουτιν δεν έχω πάει. Τι παίζει? Πνατως για να εισαι ανετος εσυ και η συνειδηση σου πρεπει να κουβαλας πανω απο 200 πανω σου για να εχεις καβάτζα  ;)

να σε ρωτησω κατι?μηπως γραφει το θρεντ "gran ritorno" και δεν το διαβαζω καλα εγω? ε?????????????????????????????/

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οχι αλλα ειπα την εμπειρια μου και ρωτησα τι παιζει στο ρασπουτιν να συγκρινω

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
γιατι 12 ? εγω 10 πληρωσα πριν 10 μερες :rolleyes:
σορυ για το οφτοπικ

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δεύτερο ΣΚ σερί στου 'πούτιν. (αν και πήγα παρασκευή)

Ορθοστασία μέχρι την ανάπαυση του καναπέ(κάτι κουρασμένα/χεσμένα παλικάρια-2 ώρες περιμέναμε 2 κωλόγερους να φύγουν, έλεος...), πολύς πολύς κόσμος(καλοκαίρι γαρ και αφού δεν γαμεί κανείς, όλοι στο οφθαλμόλουτρο, στο μπαλαμούτι και την ξεροχυσιά...) άρα μηδενική πιθανότητα για chit chat με τα κορίτσα. Βαρέθηκα! Αλλαγή πλάνου για τα επόμενα ΣΚ, θα κατηφορίσω.
Περίμενε και ο δύσμοιρος φίλός μου τον έρωτά του αλλά η κάρια πίπωνε έναν ημικαράφλα ακριβώς από πίσω από τον καναπέ μας!!! Χο χο χο! Το πιο ενδιαφέρον της βραδιάς(μαζί με την σαδιστική χαρά μου που άλλος ένας τρώει σκατά στη μούρη).
Τα ίδια παντελάκή μου, τα ίδια παντελή μου. Φιλοδώ για καναπέ-ποτό-μάτι- τομπούλο γρήγορα για την υπόγα να συνεχιστεί η κάθοδος...
ΥΓ.: Τι θα γίνει με τον DJ? Από σαικεντέλικ σε αρενμπί και τούμπαλιν(πολύ ισραήλ παναίά μου!)
ΥΓ.: 2ο σερί που δεν πατάει ούτε μία στον καναπέ μας... Μας μυρίζονται φαίνεται.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ναι, μεταφορικά... Μετέφερε τα υγρά του πέους από την γλώσσα στα δόντια και τούμπαλιν.

dieselman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ξερει κανεισ τι εγινε η νικιτα????

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παίζει να πήγε διακοπές?  :( :(
Για πείτε μετά την ανανέωση ποια μωρά αξίζουν για χορό-πριβέ.
Θα ανέβω τη Τρίτη και θέλω να είμαι διαβασμένος.
Πάντως μετά την αναχώρηση των Μισέλ και Νικίτα (όπως καταλάβατε είμαι φαν των βυζαρούδων)
κάτι δε μου πάει καλά.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παίζει να πήγε διακοπές?  :( :(
Για πείτε μετά την ανανέωση ποια μωρά αξίζουν για χορό-πριβέ.
Θα ανέβω τη Τρίτη και θέλω να είμαι διαβασμένος.
Πάντως μετά την αναχώρηση των Μισέλ και Νικίτα (όπως καταλάβατε είμαι φαν των βυζαρούδων)
κάτι δε μου πάει καλά.

ελπιζω να μας ενημερωσεις σωστα φιλε μου....

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Το μόνο που αξίζει να αναφέρω από τη χθεσινή μου επίσκεψη είναι ότι Michele is back  :dancing: :dancing:
Κατά τα άλλα τίποτα ιδιαίτερο. Πολύς κόσμος μέτριες κοπέλες, ίσως είναι και θέμα γούστου αλλά να φανταστείτε ότι κάθησα μόνο 1,5 ώρα και πήρα 2 χορούς από Μ. Μου έκανε εντύπωση ότι οι κοπέλες δεν έρχονται στα τραπέζια όπως παλιά, και ότι η περίφημη ανανέωση του μαγαζιού μάλλον στα λόγια έμεινε καθώς δεν είδα παρά ελάχιστες διαφορές με πριν. Ποτό πελάτη 11, χορός απλός 12, πριβέ 50. Πάντως δε νομίζω ότι θα πήγαινα σύντομα, μάλλον από Σεπτέμβριο γιατί μου φαίνεται ότι κάποιες έχουν πάει διακοπές. Αυτά.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Το μόνο που αξίζει να αναφέρω από τη χθεσινή μου επίσκεψη είναι ότι Michele is back  :dancing: :dancing:
Κατά τα άλλα τίποτα ιδιαίτερο. Πολύς κόσμος μέτριες κοπέλες, ίσως είναι και θέμα γούστου αλλά να φανταστείτε ότι κάθησα μόνο 1,5 ώρα και πήρα 2 χορούς από Μ. Μου έκανε εντύπωση ότι οι κοπέλες δεν έρχονται στα τραπέζια όπως παλιά, και ότι η περίφημη ανανέωση του μαγαζιού μάλλον στα λόγια έμεινε καθώς δεν είδα παρά ελάχιστες διαφορές με πριν. Ποτό πελάτη 11, χορός απλός 12, πριβέ 50. Πάντως δε νομίζω ότι θα πήγαινα σύντομα, μάλλον από Σεπτέμβριο γιατί μου φαίνεται ότι κάποιες έχουν πάει διακοπές. Αυτά.

Τα μπάνια του (σοβιετικού) λαού...

dreamer31

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι κανετε στα στριπτιζαδικα ρεεεεεεεεεεεε?
αυτοι/ες σε κλεβουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom