Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μαλλον τα κωλαρακια μας τρωνε το αιμα εκει μεσα .......
ολοι φιλε μου εχουν ενωσει τις δυναμεις τους για να δημιουργησουν μια ακομη πιο καπιταλιστικη κοινωνια....οι φτωχοι->φτωχοτεροι κ οι πλουσιοι->πλουσιοτεροι κ λιγοτεροι...αχχχχ τι τραβαει ο κοσμακης/μεροκαματιαρης να ξερατε μονο....

mclein τι συμβαίνει; Υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα του αναξιοπαθούντα φραπεδιάρη; Του καταληψία ζωτικού χωρού; Τι φράσεις είναι αυτές 25€, κοσμάκης;
ναι φιλε μου...οπως εχεις δει τελευταια...ειμαι ο προστατης με την καλη εννοια των ελληνιδων...κ των πτωχων...

πρεπει να υπερασπιζομαστε παση θυσια το δικαιο...δυστυχως ο κοσμος εχει ξεφυγει...το ιδιο κ οι τιμες...πρεπει να εναντιωθουμε σε αυτο το κακο...οχι και 20€ στο σαδιστ....οχι κ 50-100€ ενας φραπες...που παμε κυριοι κ κυριες ? ο κοσμος βαδιζει στο γκρεμο κ μαλλον δν εχει σωτηρια...
ΟΛΟΙ μας πρεπει να προσπαθησουμε ν'αλλαξουν καποιοι μυαλα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: Μπράβο, μου έφτιαξες τη διάθεση βραδιάτικο

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: Μπράβο, μου έφτιαξες τη διάθεση βραδιάτικο
εγω μιλαω σοβαρα κ εκφραζω τους κοινωνικο-οικονομικους μου προβληματισμους κ εσυ γελας κ λες οτι σου εφτιαξα τη διαθεση ?
Σοβαρα μιλας ? Πρεπει να εισαι τελειως αναισθητος...ή μηπως απο εκεινα τα τομ@ρι@ στις βαθιες καρεκλες που τα παιρνουν απο παντου κ κλεβουν του παντες ? Ελεος,δν ντρεπεσαι να μη σεβεσαι τους οικονομικα κατωτερους απο εσενα...ουτε οι προβληματισμοι καποιων δεν σε συγκινουν ?
Προσφερεις τον οβολον σου σε καποιον πτωχοτερο ή μηπως προσευχεσαι στον οποιο θεο πιστευεις για παγκοσμια ειρηνη κ ευημερια ?

Να δουμε τι θ'απογινετε οταν αυτοι που πεινουν εξεγερθουν....

Εχει ο καιρος γυρισματα....(κ ο πουτσος μου χαρισματα που ελεγε κ ο Νιο....καλη του ωρα οπου κ να ναι...)!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τελείως. Μα καλά τη πείνα και την εξέγερση την ξεχνούν στο strip με το κλέφτη σερβιτόρο :2funny: ; Δεν είσαι καλό κομμούνι. Οι ΚΚΕδες θέλουν το κόσμο να υποφέρει για να εξεγερθεί (κάποτε) :2funny:

Επισκέπτης
Τελείως. Μα καλά τη πείνα και την εξέγερση την ξεχνούν στο strip με το κλέφτη σερβιτόρο :2funny: ; Δεν είσαι καλό κομμούνι. Οι ΚΚΕδες θέλουν το κόσμο να υποφέρει για να εξεγερθεί (κάποτε) :2funny:
Ηρθε η ΩΡΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.....Λαος ενωμενος...ποτε νικημενος....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε οοοούστ... Που θες και στριπτιζάδικο. Αφεντάδες και δούλοι, ίδιοι γίναμε ούλοι.
Τα είχανε αυτά δίπλα από τη Κομσομόλ;

Επισκέπτης
Ρε οοοούστ... Που θες και στριπτιζάδικο. Αφεντάδες και δούλοι, ίδιοι γίναμε ούλοι.
Τα είχανε αυτά δίπλα από τη Κομσομόλ;
αμα η δουλεια ηταν ευχαριστηση τα αφεντικα θα την κρατουσαν για την παρτη τους....
ναι ειχαν κ στριπ για διασκεδαση k χαλαρωση....:P :P :P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: με τι; Ινστρούκτορες του ΚΚΣΣ και ντοκυμοντέρ για τη παραγωγή χάλυβα επί Στάλιν;
Α, ρε Γκορμπατσώφ κρίμα που τόσο ωραίες γυναίκες χαραμίστηκαν με τον κάθε γύφτο, αλλά επήλθε κοινωνικό έργο. Capitalismus, capitalismus. Άμα πεις ξανά κουβέντα υπέρ του λαού θα πιστέψω ότι είδες τη Κόρη μου τη Σοσιαλίστρια :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: με τι; Ινστρούκτορες του ΚΚΣΣ και ντοκυμοντέρ για τη παραγωγή χάλυβα επί Στάλιν;
Α, ρε Γκορμπατσώφ κρίμα που τόσο ωραίες γυναίκες χαραμίστηκαν με τον κάθε γύφτο, αλλά επήλθε κοινωνικό έργο. Capitalismus, capitalismus. Άμα πεις ξανά κουβέντα υπέρ του λαού θα πιστέψω ότι είδες τη Κόρη μου τη Σοσιαλίστρια :2funny:

οταν ελεγα λανθασμενα ομολογω κατα του λαου...με πηρατε απ'τα μουτρα....τωρα που λεω υπερ του λαου κ των δικαιωματων...παλι υπαρχουν ενστασεις κ δυσπιστια...

μονον η επανασταση κ η πληρης ισοτητα θα επαναφερει την ταξη....

πλουσιοι κ φτωχοι δν θα υπαρχουν πια....ολοι ισοι...ολοι για εναν κ ενας για ολους...

ζητω τα στριπ των φτωχων...

Υ/Γ--->Ετοιμαζουμε καταληψη στις εισοδους γνωστων στριπ...ωστε να περνα ελευθερα ο λαος μεσα στους ιερους αυτους ναους....να γινει γνωστη η διασκεδαση σε ολο τον κοσμο...

Οπως καναμε με τις παραλιες (τις ιδιωτικες κ περιφραγμενες)...ετσι θα καταργησουμε τους μπραβους κ την εισοδο απ'τα πολυτελη κλαμπ...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ΝΑ ΣΕ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝΕ. Αναρχάνθρωπε. Απορώ πώς δεν επενέβησαν οι mod(θα είναι με τις Ελληνίδες).
Η ισότητα είναι είναι για τις μετριότητες. Όλα τα δάχτυλα του χεριού ίδια είναι;- που έλεγε και ένας Καθηγητής μου(Δημοκρατικός...). Πώς θα γαμήσουμε εμείς οι κακάσχημοι αν δεν ρίξουμε λίγο €λαδι;

Επισκέπτης
η μετριοφροσυνη ειναι για τις μετριοτητες.....χιχιιχχ

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
μονον η επανασταση κ η πληρης ισοτητα θα επαναφερει την ταξη....
Μην το ξαναπείς αυτό mclein είναι βλασφημία για τον ιδεολόγο μαρξιστή, τον "αγνό" μελετητή του ιστορικού υλισμού.Στην επανάσταση ο άνθρωπος αλλάζει τον εαυτό του καθώς αλλάζει τις περιστάσεις. Η κομμουνιστική επανάσταση είναι η μόνη μορφή επανάστασης που καταργεί την κυριαρχία των τάξεων, μαζί με τις ίδιες , επειδή πραγματοποιείται από μια τάξη που δεν αναγνωρίζεται ως τάξη μέσα στην κοινωνία και εκφράζει τη διάλυση των τάξεων και εθνοτήτων.
Ξεκίνα με την "Αγία Οικογένεια" και θα σου προτείνω υλικό στη συνέχεια για τη μύηση σου στον μαρξισμό. Διαβλέπω αρκετές δυνατότητες αν και οι ψευδαισθήσεις επιβίωσης και συντήρησης της κυρίαρχης τάξης είναι φανερές σε άλλα ποστ σου!

Συνημμένα

• su.gif
    su.gif
    1,3 KB · Εμφανίσεις: 33

Επισκέπτης
Ποιες Ελληνίδες? Εδώ είμαστε παρόντες  :rockon: :rockon: :rockon: και αμετανόητοι  :rockon: :rockon: Κάτι έμαθα ότι η 'Κατερίνα' (η 4η ψυχοκόρη που είχε υιοθετηθεί απο το τρίο στούντζες) θα κάνει μεταγραφή απο Ρασπούτιν σε Λίντο  :rockon: :rockon: :rockon:
εσυ να κλανεις τα φιλαρακια σου και να μην πηγαινεις διακοπες μαζι τους ξερεις ,παλιοαγαπουλη της εκαστοτε ελληνιδας  :grin: :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτή η σημαία, ο ύμνος της Σοβιετικής Ένωσης και δέκα μουνάρες Ρωσσίδες, ο παράδεισός μου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :smitten: :smitten: :smitten: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
η μετριοφροσυνη ειναι για τις μετριοτητες.....χιχιιχχ
etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................

Κάτι έμαθα ότι η 'Κατερίνα' (η 4η ψυχοκόρη που είχε υιοθετηθεί απο το τρίο στούντζες) θα κάνει μεταγραφή απο Ρασπούτιν σε Λίντο  :rockon: :rockon: :rockon:
ισχυει κ θα την κανουμε να ξαν'αλλαξει μαγαζι...το Λιντο ειναι πλεον στεκι...κ δν θελουμε εκτροπα....:P :P :P

ΝΑ ΣΕ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝΕ. Αναρχάνθρωπε. Απορώ πώς δεν επενέβησαν οι mod(θα είναι με τις Ελληνίδες).
Η ισότητα είναι είναι για τις μετριότητες. Όλα τα δάχτυλα του χεριού ίδια είναι;- που έλεγε και ένας Καθηγητής μου(Δημοκρατικός...). Πώς θα γαμήσουμε εμείς οι κακάσχημοι αν δεν ρίξουμε λίγο €λαδι;
εχω κονε στο site κ δν με μπαναρουν...αφου ειναι ΚΚΕ Μ-Λ ο αλεξ...σιγα μη μπαναρει εμενα...
να μη γαμησετε κυριοι....επειδη εχετε ελιες κ βγαζουν €λαιολαδο...τι θα κανουμε εμεις η μη εχοντες...????
Θα επεμβει ο υπουργος που ειναι κ αυτος παιδι του λαου...(σαν τον Ψωμιαδη ενα πραγμα)...κ θα μπουν ολοι κ ολα στη θεση τους...

Ηρεμια παρακαλω...

Διαβλέπω αρκετές δυνατότητες αν και οι ψευδαισθήσεις επιβίωσης και συντήρησης της κυρίαρχης τάξης είναι φανερές σε άλλα ποστ σου!
πλακα εκανα βρε στα αλλα ποστ......:P :P :P....αλλωστε τι να τα κανω τα πολλα λεφτα..να τα μαζευω κ να τα κανω περισσοτερα ή μηπως θα τα παρω μαζι μου...θα αρχισω να τα μοιραζω λοιπον...οποτε δν θα υπαρχει συντηρηση της κυριαρχης ταξης...αλλωστε ολοι ανθρωποι ειμαστε...κ εχουμε ισα δικαιωματα....ΘΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Βοήθεια το τελευταίο
Άντε σαμπαναρίσου

Επισκέπτης
κκε-μλ??αισχος!!κλεβετε ψηφους απο το Κομμα!!χαχαχ

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Μήπως η Μπάρμπι διανυκτερεύει στο Δροσοπούλου 97 σήμερα, γιατί εδώ δε βλέπω δυνατότητα ή/και προθυμία αντιπαράθεσης σε θεωρητικό επίπεδο για τις προϋποθέσεις της επανάστασης, τη σημασία που έχει ο τρόπος καταμερισμού εργασίας ακόμα και μέσα στους κόλπους της κυρίαρχης τάξης και την έννοια της ιδιοκτησίας κτλ. Τουλάχιστον με μια Ρωσσίδα θα εύρισκε διέξοδο ο στοχασμός μου.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όχι, ενδιαφέρει η Ρωσσίδα σε πρακτικό επίπεδο :cheesy:

Επισκέπτης
κκε-μλ??αισχος!!κλεβετε ψηφους απο το Κομμα!!χαχαχ
οταν θα γινει επανασταση θα τους ενωσουμε ολους...μονο οι προδοτες θα καουν στο πυρ το εξωτερον....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Βοήθεια το τελευταίο
Άντε σαμπαναρίσου
μια χαρα δν τα λεω...??? ναι,μια χαρα...χαιρομαι που συμφωνεις....
και ναι,οπωσδηποτε στη νικη μας θ'ανοιξουμε σαμπανιες....θα πιει ο λαος απ'το αγιο δισκοποτηρον (του παπατζωρτζ) σαμπανια...να γευτει τ'αντερακι του λιγη σαμπανια...γιατι πως θα γινει..αμα δν πιει κ ο λαος...κ ο μεροκαματιαρης κλπ λιγο απ'την θεικη γευση της σαμπανιας δν μπορει..θα μεινει ενεκπληρωτο ενα κομματι της ζωης του....
Οσο για τα κερασματα.....ασ'το επανω μου....κερναω σαμπανιες τους ψηφοφορους...

ΨΗΦΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΙ....ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ....Σ_Α_Μ_Π_Α_Ν_Ο_Β_Ι_Τ_Σ....(καλοοοοο εεε ???)!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom