Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά πολύ με χρησμούς μιλάτε τελευταία. Μάλλον πρέπει να γίνουμε πυθίες για
να σας καταλάβουμε. Για δώστε τα φώτα σας και στους λιγότερο pros. Τί άλλαξε στο μαγαζί
αξίζει να το επισκεφτούμε μετά την ανανέωση ή θα χάσουμε το χρόνο μας. Γιατί αν κατάντησε ευαγές ίδρυμα οφθαλμόλουτρων τότε ....  :'( :'( :'(  κρίμα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γράφτηκε, η μαγαζάρα, μαγαζάρα currently χωρίς prive

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
εννοεις χωρις τον πριβε των 50 η χωρις νταρκ ρουμ?η και τα 2
?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το νταρκ ροομ :2funny: τις ιδονισ

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
κατι μου λεει πως για σενα λεονορο θα ειναι ανοιχτο..αν και οπαδος του σταρ μου κανεις πιο πολυ!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τελικα ποιο ειναι το ροστερ του ρασπουτιν απο την περασμενη βδομαδα που ανοιξε τελικα?θα μας πει κανεις ή θα μας εχετε γραμμενους στα παπαρια σας? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

σιγουρα πρεπει να ειναι τα εξης ατακτα στριποκοριτσα....

1)λινα
2)ολγα
3)αννα
4)κατερινα(τελος τετραδας)
5)ντανιελα
6)ζακλιν(το κοντοπουτανο)
7)αννετ
8)σουζανα(η μοναδικη βραζιλιανα που τρωει κεμπαπ)
9)λιλιαν
10)μαριανα
11)μονικα(η μαυρη)
12)αναστασια(ηταν πρινσεςς πριν 2 βδομαδες...το αδυνατο κουκλι με το καρε καστανο μαλλακι)
13)αντριανα(μια ξανθια μπουρουχα)

ερωτηση.....η βικα η αλογομουνα με το ασπρο κολλαν που κανει σπαγγατο στις πιστες(πριν 2 βδομαδες στο πρινσεςς) που ειναι τωρα?ρασπουτιν,πρινσεςς ή λολιτα?
Επισης η λαουρα που τελευταια την πετυχα και ρασπουτιν και πρινσεςς ειναι σταθερα λολιτα οπως συνηθιζε ή την μεταφερουν συνεχεια?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πέτυχα Laura, Lilian, Fotini, Natasha, Monika(μαυρομάλλα), Anastasia, Katerina, Daniela, Irini

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πέτυχα Laura, Lilian, Fotini, Natasha, Monika(μαυρομάλλα), Anastasia, Katerina, Daniela, Irini

μονο αυτες?ευτυχως η λαουρα μαλλον μετακομισε στα Β.Π. κανονικα.....εκει που της αξιζει δηλ...μακαρι να μην την ξαναδουμε ποτε στα Ν.Π.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Πήγα το Σάββατο για βόλτα. Αν εξαιρέσεις την Λάουρα(την οποία την έχει καβατζάρει γνωστός μόνιμα και θα το φάει το κεφαλάκί του) και την Αναστασία, δεν είδα κάτι άλλο να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ευγενικός ο σερβιτόρος μας, τα ποτά κάπως, ο κόσμος... απογοητευμένος(???), θλιμμένος(???), δεν ξέρω, αρκετοί πιτσιρικάδες, μπάτσελορ και ούτε μία κοπέλα στο τραπέζί μας(!!!), μας έβλεπαν πως ήμασταν προφανώς και δεν πάταγαν. Έλειπε και η Μαρίνα, κρίμα. Τεσπά, καλά ήταν και αυτή η Λάουρα είναι πολύ μπροστά για showgirl.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν θα ξανατονίσω τα θετικά του καταστήματος. Από όλες τις πλευρές. Καλή για look η Laura, αλλά από χωρό τελείως ξέκ@υλη

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ναι ρε Λεον, γνωρίζω αλλά τι να κάνεις τους χορούς με τέτοια πλάσματα... Δεν έχουν νόημα, όπως βέβαια δεν έχει νόημα το όλο θέμα αλλά αυτό είναι αλλο παραμύθι και θα το εξιστορήσουμε κάποια άλλη φορά.

Αυτή δεν πρέπει να κάνει χορούς. Είναι να μπει σε μια γυάλα και να κρεμαστεί ως τρόπαιο στον τοίχο του σπιτιού του τροπαιούχου. Αλλά περί ορέξεως... ίσως και να την εξιδανικεύω λόγω εξωτερικής ομορφιάς και μόνο.

lordos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
1
Πόντοι
0
ρε μαγγες για την λαουρα που δουλευε lolita λετε?τι μουνακι ειναι αυτο ρε παιδια?απιστευτο!οταν χορευε στο λολιτα τα εβγαζε ολα και εδειχνε την κολοτρυπιδα τησ!απιστευτη!σαν δωδεκαχρονου ηταν!σκετη καυλα !πηγε ρασπουτιν τωρα?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ρε μαγγες για την λαουρα που δουλευε lolita λετε?τι μουνακι ειναι αυτο ρε παιδια?απιστευτο!οταν χορευε στο λολιτα τα εβγαζε ολα και εδειχνε την κολοτρυπιδα τησ!απιστευτη!σαν δωδεκαχρονου ηταν!σκετη καυλα !πηγε ρασπουτιν τωρα?

Όχι και μουνάκι, Λόρδε...Μουνάρα απ' τις λίγες είναι η γκόμενα...Παίζει ανάμεσα σε Ρας και Λολίτα το μωρό...Όσο για χορό, με τις τόσο μουνάρες χαζεύεις ρε πούστη μου, με πιο γήινα πλάσματα γίνομαι τούρμπο!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι ρε Λεον, γνωρίζω αλλά τι να κάνεις τους χορούς με τέτοια πλάσματα... Δεν έχουν νόημα, όπως βέβαια δεν έχει νόημα το όλο θέμα αλλά αυτό είναι αλλο παραμύθι και θα το εξιστορήσουμε κάποια άλλη φορά.

Αυτή δεν πρέπει να κάνει χορούς. Είναι να μπει σε μια γυάλα και να κρεμαστεί ως τρόπαιο στον τοίχο του σπιτιού του τροπαιούχου. Αλλά περί ορέξεως... ίσως και να την εξιδανικεύω λόγω εξωτερικής ομορφιάς και μόνο.

Όχι και μουνάκι, Λόρδε...Μουνάρα απ' τις λίγες είναι η γκόμενα...Παίζει ανάμεσα σε Ρας και Λολίτα το μωρό...Όσο για χορό, με τις τόσο μουνάρες χαζεύεις ρε πούστη μου, με πιο γήινα πλάσματα γίνομαι τούρμπο!!!

Μα τι λέτε ρε παιδιά τώρα. Σιγά μη τη βάλω και στο αμάξι μου για σηματάκι.
Άμα ή γκόμενα στηρίζεται μόνο στην ομορφιά της και πάνω στη κ@ύλα δε βγάζει τίποτα, τι να το κάνεις. Συζήτηση μαζί της ΓΤΠ, χορό για το μικρό μου αδελφό, ε... Μια φορά πήρα και στη μαμά της

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ως λατρης των νοτιων στριπτητζαδικων διαβασα αυτα και ειπα να περασω μια βολτα.
απο κοπελεσ δεν μπορω να πω...ηταν καλα.επισης αρκετη ευγενεια.
ρωταω γκαρσονι ποσο εχει ο πριβε μου λεει πως δεν εχει πια ενοωντας νταρκ ρουμ προφανως.του λεω τοτε τι εχει?μου λεει με 50 εθροσ πριβε σε κατι καναπεδες.
παμε εκει και ξαφνικα μου λεει ο αλλος 60!σπαζομαι αλλα πανω στη καβλα μου λεω παι στο διαολο.και χεστηκα για το 10αρικο αλλα μου τη σπαει η κοροιδια οπως σε ολους.εκει που η αναστασια μου εκανε πριβε(τα παραλετε γηια το πριβε της εδω μεσα μερικοι,αλλες κανους πολλυυυυ καλυτερο)μου κολλαει και μια λλη και μου λεει φρι πιπα στα κρυφακαι θα μας κρυβει η αναστασια.ποσο λεω?50 λεει!κατι σα εμμεσο νταρκ ρουμ μυριστικα και λεω ναι.ε λοιπον δεν εκανε τιποτα!μονο ναι αχ και βαχ!ουτε καν κουνιοτανε.μουρθε να της πω να σκασει αλλα ηθελα να επικεντρωθω στις προσπαθειες της αναστασις για να χυσω.και ξαφνικα...λενε κατι στα ρωσικα και τελος!!!!μιλαμε ειλικρινα τωρα,ειλικρινεστατα, δεν εκατσαν πανω απο 7-8 λεπτα!η μια δεν εκανε τιποτα..και το κορυφαιο???παμε στο γκασρσονι και μου λειι 70!ουτε καν 60!του λεω πως μουπαν 50.μου λει οκ δωσε οτι και πριν δηλαδη 60.
σπασμενος που δεν εχυσα παω στο ποτο μου και πληρωνω και φευγω αν και ειχα μπατζετ 220 ευρω για το μαγαζι σημερα.το ποτο 11...δυστυχως δεν κρατησα το ονομα της δευτερης πουτανας.οικτρο λαθος.κριμα παντως γιατι εχει αρκετα καλο υλικο...
αλλα με τετοια συμπεριφορα...το αντισυστεινω ανεπιφυλακτα.
και ξαναλεω..δε πηγαινα μια στο γκολντ?εκει που ποτε δεν εχω φυγει ....παραπονεμενος??τι να πω...και κριμα γιατι και σαν αποσταση με βολεβε το ρασπουτιν...

Επισκέπτης
ρωταω γκαρσονι ποσο εχει ο πριβε μου λεει πως δεν εχει πια ενοωντας νταρκ ρουμ προφανως.του λεω τοτε τι εχει?μου λεει με 50 εθροσ πριβε σε κατι καναπεδες.
παμε εκει και ξαφνικα μου λεει ο αλλος 60!σπαζομαι αλλα πανω στη καβλα μου λεω παι στο διαολο.και χεστηκα για το 10αρικο αλλα μου τη σπαει η κοροιδια οπως σε ολους.εκει που η αναστασια μου εκανε πριβε(τα παραλετε γηια το πριβε της εδω μεσα μερικοι,αλλες κανους πολλυυυυ καλυτερο)μου κολλαει και μια λλη και μου λεει φρι πιπα στα κρυφακαι θα μας κρυβει η αναστασια.ποσο λεω?50 λεει!κατι σα εμμεσο νταρκ ρουμ μυριστικα και λεω ναι.ε λοιπον δεν εκανε τιποτα!μονο ναι αχ και βαχ!ουτε καν κουνιοτανε.μουρθε να της πω να σκασει αλλα ηθελα να επικεντρωθω στις προσπαθειες της αναστασις για να χυσω.και ξαφνικα...λενε κατι στα ρωσικα και τελος!!!!μιλαμε ειλικρινα τωρα,ειλικρινεστατα, δεν εκατσαν πανω απο 7-8 λεπτα!η μια δεν εκανε τιποτα..και το κορυφαιο???παμε στο γκασρσονι και μου λειι 70!ουτε καν 60!του λεω πως μουπαν 50.μου λει οκ δωσε οτι και πριν δηλαδη 60.
σπασμενος που δεν εχυσα παω στο ποτο μου και πληρωνω και φευγω αν και ειχα μπατζετ 220 ευρω για το μαγαζι σημερα.το ποτο 11...δυστυχως δεν κρατησα το ονομα της δευτερης πουτανας.οικτρο λαθος.κριμα παντως γιατι εχει αρκετα καλο υλικο...
και ξαναλεω..δε πηγαινα μια στο γκολντ?εκει που ποτε δεν εχω φυγει ....παραπονεμενος??τι να πω...και κριμα γιατι και σαν αποσταση με βολεβε το ρασπουτιν...
1.το ρασπουτιν ειναι βορεια...κ οχι νοτια...
2.τοσες φορες καποια παιδια εχουν πει μακρια απ'την Αναστασια...εκει εσυ...ηρθε κ η φιλη της κ σου κανανε το κολπακι....:):):):):):):)....

Oσο για τις τιμες στο μαγαζι..επρεπε να το πεις στον μετρ που καθεται παντα στο μπαρ...κ οι τιμες ειναι 50€...τα υπολοιπα ειναι μαλακιες του γκαρσονιου γιατι ο καθε ενας σας δν διεκδικει αυτο που του ανηκει...κ πληρωνει αβερτα....κ οικονομαει το γκαρσονι απ'τα κοροιδα....

τεσπα...καλη βραδια...αν κ αρκετα ηρεμα τα πραγματα σημερα....

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6

στανταρ δεν πηγες rasputin. οχι μονο ειναι βορεια, αλλα πιο βορεια δε παει.... λιγο ακομα και βγαινεις εκτος αθηνας.

και περα απο αυτο, τα γκαρσονια αλλα και οι κοπελες ειναι μια χαρα. τοσες φορες εχω παει, ουτε μια προβλημα.

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
λες να μην ηξερα που εμπαινα?μια χαρα στο ρασπουτιν πηγα.απλα δεν το εξεφρασα καλα.ειπα ως λατρης των νοτιων στριπτητζαδικων, παρολαυτα, επειδη διαβασα τοσα καλα στο φορουμ εδω ειπα να δοκιμασω και αυτο.και αν αυτα που σου περιεγραψα σου φανηκαν μια χαρα συμπεριφορα με γεια σου με χαρα σου.εγω αναφερα πως τα γκαρσονια στο ποτο ηταν ευγενικα.μετα μου αλλαξαν τιμες και επειδη ηταν πρωτη φορα και δεν ηξερα οντως τις πραγματικες τιμες, λεω ασε μπας και κανω μαλακια.αλλα εδω εχει δικιο ο mclein που λεει πως κονομανε τα γκαρσονια απο τα κοροιδα.γιατι κοροιδο και μαλακας πιαστηκα.αλλα στο εξης εμαθα τουλαχιστον.σε καθε περιπτωση ομως αυτο δεν νομιμοποιει την συμπεριφορα τους φιλε γκερεμι.ουτε των γκαρσονιων ουτε των κοπελιων που επελεξα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom