Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε φίλε άλλο public forum, άλλο msn. Παγκόσμιες πρωτιές γίνονται εδώ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτό ακριβώς έγραφα τώρα σε pm :rockon: :birdman: :idiot: :helpplea:

Επισκέπτης
Αυτό ακριβώς έγραφα τώρα σε pm :rockon: :birdman: :idiot: :helpplea:

Οι σωστα σκεπτομενοι φανταζομαι οτι εχουν παρομοιες ιδεες...
(δες απο ποτε ειμαι μελος κ ποσα ποστ εχω,τι να βγω να γραψω κ σε ποιους ? Σιγα σιγα δικαιωνομαι για την επιλογη μου να μεινω αποστασιοποιημενος.)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Από εμένα πολύ παλιότερος. Αν δεν είναι second λογαρισμός, νομίζω ότι μέχρι... πρότινως υπήρχαν αρκετά περισσότερα άτομα να γράψεις

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
(δες απο ποτε ειμαι μελος κ ποσα ποστ εχω,τι να βγω να γραψω κ σε ποιους ? Σιγα σιγα δικαιωνομαι για την επιλογη μου να μεινω αποστασιοποιημενος.)

δηλαδη οσοι γραφουμε ειμαστε χαμηλου επιπεδου, αυτο δεν θες να πεις?

Επισκέπτης
δηλαδη οσοι γραφουμε ειμαστε χαμηλου επιπεδου, αυτο δεν θες να πεις?
μπλεκεστε,αν δν ειστε καθως δν ξερω κανεναν προσωπικα,πολλες φορες με χαμηλου επιπεδου ατομα κ ως γνωστον,οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες!!!
Συγγνωμη αν καποιοι παρεξηγηθουν,απλα λεω την αποψη μου στην κουβεντα που ανοιξε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φίλε μου με συγχωρείς, αλλά σε τόσα μηνύματα που έχω γράψει δεν έχω εμπλακεί με χαμηλού επιπέδου άτομα. Χαμηλού επιπέδου άτομα στο Internet είναι αυτοί που προσβάλλουν, βρίζουν, θίγουν και κάνουν τους άλλους να μήν αισθάνονται άνετα. Δεν ξέρω αν τους έχω αποφύγει ή δεν εμπλέκομαι σε τέτοιες συζητήσεις, άλλα μέχρι τα σημερινά οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες

Επισκέπτης
Φίλε μου με συγχωρείς, αλλά σε τόσα μυνήματα που έχω γράψει δεν έχω εμπλακεί με χαμηλού επιπέδου άτομα. Χαμηλού επιπέδου άτομα στο Internet είναι αυτοί που προσβάλλουν, βρίζουν, θίγουν και κάνουν τους άλλους να μήν αισθάνονται άνετα. Δεν ξέρω αν τους έχω αποφύγει ή δεν εμπλέκομαι σε τέτοιες συζητήσεις, άλλα μέχρι τα σημερινά οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες
Τυχερος ησουν θελω να πιστευω,αλλα μιας κ ανοιξες το τοπικ περι studian κ mclein(φιλοι μου,αλητες πουλια),κ οι 2 τυποι αν θυμαμαι καλα ειχαν δημιουργησει θεματα.(αν δν τα θυμασαι στα θυμιζω μιας κ φημιζομαι για το μνημονικο μου).
Μιας κ αναφερεις οτι μεχρι τα σημερινα οι εντυπωσεις σου ηταν αριστες,μετα τα σημερινα,δηλαδη,ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου ?
Καπου εδω τελειωνω τα ποστ μου για σημερα καθως επεται βολτα εις δρομους αμαρτωλους.(περιμενω απαντηση,πάραυτα)!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτό το μνημονικό και το πάραυτα κάτι μου θυμίζει, αλλά πάραυτα:
Το οποίο, αυτό είναι που με θλίβει περισσότερο¨ διότι είμαι στο χώρο και θεωρώ ότι το Internet είναι η πρότιστη μορφή πλουραρισμού, ανοχής και δημοκρατικότητας παγκοσμίως και τέτοιες συμπεριφορές() απλά δείχνουν το πόσο Ελλάδα είμαστε.
Τα θέματα που είχαν ανοίξει ήταν αστειότητες και εντός ορίων του ως άνω context - γνώμη μου

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η γνώμη μου για το site παραμένει πάρα πολύ καλή. Το όλο θέμα ήταν μια ηλίθια παρεξήγηση και έλλειψη κατανοήσεως και καλής πρόθεσης - γνώμη μου again

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

συμφωνω φιλε και επαυξανω αλλα κατι με πιανει ωρες ωρες και θελω να ποσταρω με τα φιλαρακια μου συνεχεια....αλλες φορες βεβαια αποστασιοποιουμαι αλλα οχι τοσο πολυ οσο εσυ...που εισαι πολυ παλιο μελος και εχεις μονο 27 ποστ αλλα ολα με περιεχομενο ενω οι περισσοτεροι απο εμας που εχουμε 1000-2000-3000 ποστ ζητημα τα 300 να εχουν αμεσοτητα-πληροφορια-διευκολυνση προς τον συνμπουρδελιαρη στον αγοραιο ερωτα!ευτυχως που μπηκε και ο πιτσι!

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά σήμερα το βράδυ θα ανέβω προς Rasputin. Έχετε να μου συστήσετε κάποια
κοπέλα για καλό prive? Προσωπικά μου αρέσει η Νικίτα σαν εμφάνιση αλλά δε ξέρω τί παίζει στο prive, μου φαίνεται λίγο σνομπ και φοβάμαι μη πετάξω τα λεφτά μου.

Επισκέπτης
Ρε παιδιά σήμερα το βράδυ θα ανέβω προς Rasputin. Έχετε να μου συστήσετε κάποια
κοπέλα για καλό prive? Προσωπικά μου αρέσει η Νικίτα σαν εμφάνιση αλλά δε ξέρω τί παίζει στο prive, μου φαίνεται λίγο σνομπ και φοβάμαι μη πετάξω τα λεφτά μου.
Αν εχεις λεφτα,παρε κ δν θα χασεις!!!

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μήπως θα μπορούσα έστω και με pm να έχω κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη Νικίτα ή κάποια άλλη κοπέλα που αξίζει?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά πήγα χθες βράδυ αλλά πριβέ δε πήρα. Λίγες κοπέλες και όχι του γούστου μου, έτσι ήπια τη μπύρα μου πήρα και έναν απλό χορό για τη τιμή των όπλων και την έκανα με ελαφρά. Τελικά ποιες από τις καθημερινές είναι καταλληλότερες μέρες για να πας. Μήπως Τετάρτη που είναι στο μέσο της εβδομάδας? 

lakis777

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ποσο παει ο απλος κ ποσο prive?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πέμπτη πριν κλείσει ήταν η καλύτερη της Αθήνας

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ποσο παει ο απλος κ ποσο prive?

Απλός 12, special 50, prive 100. Αρκετά τσουχτερός ο τελευταίος για αυτό και ζήτησα από τους συναδέλφους συμβουλή ποια κοπέλα να προτιμήσω φοβούμενος μη την πατήσω.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
A και μη ξεχάσω. Κάθισα στο μπαρ για να αποφύγω το πολύ πήγαινε έλα από τις κοπέλες. Παρόλα αυτά νομίζω ότι ήρθαν περισσότερες από ότι αν καθόμουν σε τραπέζι. Μέγας είσαι Κύριε..  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom