Επισκέπτης
Φυσικά. Για παράδειγμα με 2 χορούς έπαιρνες 1 φραπεδάκι
Nα προσθεσω κ εγω οτι καλο ειναι οσοι γραφετε για καποιο μαγαζι,να μας αναφερετε καποιες πληροφοριες παραπανω!Εστω να μας δινετε το θαρρος να σας στειλουμε πμ,εσας τους παλιους κ γνωστες ωστε να μας κατατοπισετε αν ειναι δυνατον αλλιως δν υπαρχει λογος να μας αναφερετε τπτ για το/τα μαγαζια,ουτε το να ποσταρετε/ουμε στο φορουμ.Είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω κάτι από όσα έχουν λεχθεί μόνο και μόνο γιατί και εγώ έχω ακούσει από φίλο πως το εν λόγω μαγαζί προσφέρει αρκετά...και σε καλή τιμή...θα ήθελα επομένως κάποιος να τοποθετηθεί συγκεκριμένα επί του θέματος αυτού και όχι με αοριστολογίες...
τελικα ρε παιδια μονο αν παω εγω θα ενημερωσω εδω περα τα θρεντ!τεσπα....κανεις δεν εχει παει ρασπουτιν τις τελευταιες 3 βδομαδες να μας πει τί γινεται?η αλεξια τελικα ειναι εκει?εφυγε ορισττικα απο Princess?επισης η μισελ πηρε την αντιστροφη διαδρομη?η νικιτα ακομη εκει?το τριο(Plus katerina-sofia) ανωμαλια ειναι εκει?η μπελλα,μαρινα,βερονικα(απο πρωην αφρο)? η ιζαμπελα η ψηλη μελαχροινη που ελεγε οτι ειναι βουλγαρα?η μαριαννα?καμμια νεα μεταγραφη?καμια νεα εισαγωγη?
Είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω κάτι από όσα έχουν λεχθεί μόνο και μόνο γιατί και εγώ έχω ακούσει από φίλο πως το εν λόγω μαγαζί προσφέρει αρκετά...και σε καλή τιμή...θα ήθελα επομένως κάποιος να τοποθετηθεί συγκεκριμένα επί του θέματος αυτού και όχι με αοριστολογίες...
Nα προσθεσω κ εγω οτι καλο ειναι οσοι γραφετε για καποιο μαγαζι,να μας αναφερετε καποιες πληροφοριες παραπανω!Εστω να μας δινετε το θαρρος να σας στειλουμε πμ,εσας τους παλιους κ γνωστες ωστε να μας κατατοπισετε αν ειναι δυνατον αλλιως δν υπαρχει λογος να μας αναφερετε τπτ για το/τα μαγαζια,ουτε το να ποσταρετε/ουμε στο φορουμ.
Επιπλέον θα ήθελα να προσθέσω πως αναφέρονται συνεχώς ορισμένα μόνο μαγαζιά ενώ η Αθήνα είναι γεμάτη από τα εν λόγω μαγαζιά και θα ήταν καλό να υπήρχε μια σφαιρικότερη ενημέρωση από τους γνωρίζοντες ώστε να έχουμε δυνατότητα επιλογής
Ευχαριστουμε!Τέτοιου είδους στυλ και υποδείξεις δεν χρήζουν απαντήσεως, αλλά επειδή είστε νέοι θα μπω στον κοπό
- Tουλάχιστον εγώ γράφω όποτε και ότι μου αρέσει και όχι αποκλειστηκά με σκοπό την ενήμέρωση, όπως επίσης ότι απαντώ πάντα σε pm.
- To site και τα σχετικά thread γεμάτα πληροφορίες, κοιτάξτε τα
- Ψάξτε λίγο πάραπάνω, το site έχει καλό seach, για αυτό που θέλετε
τελικα ρε παιδια μονο αν παω εγω θα ενημερωσω εδω περα τα θρεντ!τεσπα....κανεις δεν εχει παει ρασπουτιν τις τελευταιες 3 βδομαδες να μας πει τί γινεται?η αλεξια τελικα ειναι εκει?εφυγε ορισττικα απο Princess?επισης η μισελ πηρε την αντιστροφη διαδρομη?η νικιτα ακομη εκει?το τριο(Plus katerina-sofia) ανωμαλια ειναι εκει?η μπελλα,μαρινα,βερονικα(απο πρωην αφρο)? η ιζαμπελα η ψηλη μελαχροινη που ελεγε οτι ειναι βουλγαρα?η μαριαννα?καμμια νεα μεταγραφη?καμια νεα εισαγωγη?
Στo ξαναέγραψα η Ιζαμπέλα έχει φύγει καιρό (την πέτυχα με boyfriend στο BG)
εμενα μου φαινεται πως κατι αλλο φταιει,ισως κ να'ναι ιδεα μου βεβαια!παντως... διακρινω ενα γενικο ξενερωμα στην ατμοσφαιρα. να? ναι καλα το msn..