Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φυσικά. Για παράδειγμα με 2 χορούς έπαιρνες 1 φραπεδάκι

Επισκέπτης
λεγοντας χαρντκορ δεν εννοουσα αυτο....

Επισκέπτης
Ναι αλλά κι εγώ το παρέθεσα ως ενδεικτικό του κλίματος

Patrinos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή τι ακούγεται για το Ρασπούτιν; Όλοι λένε, αλλά κανένας δεν λέει...

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω κάτι από όσα έχουν λεχθεί μόνο και μόνο γιατί και εγώ έχω ακούσει από φίλο πως το εν λόγω μαγαζί προσφέρει αρκετά...και σε καλή τιμή...θα ήθελα επομένως κάποιος να τοποθετηθεί συγκεκριμένα επί του θέματος αυτού και όχι με αοριστολογίες...

Επισκέπτης
Είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω κάτι από όσα έχουν λεχθεί μόνο και μόνο γιατί και εγώ έχω ακούσει από φίλο πως το εν λόγω μαγαζί προσφέρει αρκετά...και σε καλή τιμή...θα ήθελα επομένως κάποιος να τοποθετηθεί συγκεκριμένα επί του θέματος αυτού και όχι με αοριστολογίες...
Nα προσθεσω κ εγω οτι καλο ειναι οσοι γραφετε για καποιο μαγαζι,να μας αναφερετε καποιες πληροφοριες παραπανω!Εστω να μας δινετε το θαρρος να σας στειλουμε πμ,εσας τους παλιους κ γνωστες ωστε να μας κατατοπισετε αν ειναι δυνατον αλλιως δν υπαρχει λογος να μας αναφερετε  τπτ για το/τα μαγαζια,ουτε το να ποσταρετε/ουμε στο φορουμ.

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Επιπλέον θα ήθελα να προσθέσω πως αναφέρονται συνεχώς ορισμένα μόνο μαγαζιά ενώ η Αθήνα είναι γεμάτη από τα εν λόγω μαγαζιά και θα ήταν καλό να υπήρχε μια σφαιρικότερη ενημέρωση από τους γνωρίζοντες ώστε να έχουμε δυνατότητα επιλογής

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τελικα ρε παιδια μονο αν παω εγω θα ενημερωσω εδω περα τα θρεντ!τεσπα....κανεις δεν εχει παει ρασπουτιν τις τελευταιες 3 βδομαδες να μας πει τί γινεται?η αλεξια τελικα ειναι εκει?εφυγε ορισττικα απο Princess?επισης η μισελ πηρε την αντιστροφη διαδρομη?η νικιτα ακομη εκει?το τριο(Plus katerina-sofia) ανωμαλια ειναι εκει?η μπελλα,μαρινα,βερονικα(απο πρωην αφρο)? η ιζαμπελα η ψηλη μελαχροινη που ελεγε οτι ειναι βουλγαρα?η μαριαννα?καμμια νεα μεταγραφη?καμια νεα εισαγωγη?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
τελικα ρε παιδια μονο αν παω εγω θα ενημερωσω εδω περα τα θρεντ!τεσπα....κανεις δεν εχει παει ρασπουτιν τις τελευταιες 3 βδομαδες να μας πει τί γινεται?η αλεξια τελικα ειναι εκει?εφυγε ορισττικα απο Princess?επισης η μισελ πηρε την αντιστροφη διαδρομη?η νικιτα ακομη εκει?το τριο(Plus katerina-sofia) ανωμαλια ειναι εκει?η μπελλα,μαρινα,βερονικα(απο πρωην αφρο)? η ιζαμπελα η ψηλη μελαχροινη που ελεγε οτι ειναι βουλγαρα?η μαριαννα?καμμια νεα μεταγραφη?καμια νεα εισαγωγη?

O vasos θέτει καυτά ερωτήματα που απαιτούν απάντηση!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Nα προσθεσω κ εγω οτι καλο ειναι οσοι γραφετε για καποιο μαγαζι,να μας αναφερετε καποιες πληροφοριες παραπανω!Εστω να μας δινετε το θαρρος να σας στειλουμε πμ,εσας τους παλιους κ γνωστες ωστε να μας κατατοπισετε αν ειναι δυνατον αλλιως δν υπαρχει λογος να μας αναφερετε  τπτ για το/τα μαγαζια,ουτε το να ποσταρετε/ουμε στο φορουμ.

Επιπλέον θα ήθελα να προσθέσω πως αναφέρονται συνεχώς ορισμένα μόνο μαγαζιά ενώ η Αθήνα είναι γεμάτη από τα εν λόγω μαγαζιά και θα ήταν καλό να υπήρχε μια σφαιρικότερη ενημέρωση από τους γνωρίζοντες ώστε να έχουμε δυνατότητα επιλογής

Τέτοιου είδους στυλ και υποδείξεις δεν χρήζουν απαντήσεως, αλλά επειδή είστε νέοι θα μπω στον κοπό
- Tουλάχιστον εγώ γράφω όποτε και ότι μου αρέσει και όχι αποκλειστηκά με σκοπό την ενήμέρωση, όπως επίσης ότι απαντώ πάντα σε pm.
- To site και τα σχετικά thread γεμάτα πληροφορίες, κοιτάξτε τα
- Ψάξτε λίγο πάραπάνω, το site έχει καλό seach, για αυτό που θέλετε

Επισκέπτης
Τέτοιου είδους στυλ και υποδείξεις δεν χρήζουν απαντήσεως, αλλά επειδή είστε νέοι θα μπω στον κοπό
- Tουλάχιστον εγώ γράφω όποτε και ότι μου αρέσει και όχι αποκλειστηκά με σκοπό την ενήμέρωση, όπως επίσης ότι απαντώ πάντα σε pm.
- To site και τα σχετικά thread γεμάτα πληροφορίες, κοιτάξτε τα
- Ψάξτε λίγο πάραπάνω, το site έχει καλό seach, για αυτό που θέλετε
Ευχαριστουμε!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Στo ξαναέγραψα η Ιζαμπέλα έχει φύγει καιρό (την πέτυχα με boyfriend στο BG)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχω να πάω καιρό λόγω BG.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και από ότι κατάλαβες, όσοι μείναμε χωράμε σε μια σελίδα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχω εντυπωσιαστεί τόσο που δεν ξέρω

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
παντως... διακρινω ενα γενικο ξενερωμα στην ατμοσφαιρα. να? ναι καλα το msn..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Να μην τα ξαναλέμε, τον maitre του Lolita θυμίζουν ορισμένοι [με μειδίαμα όχι ευχάριστο]

Επισκέπτης
παντως... διακρινω ενα γενικο ξενερωμα στην ατμοσφαιρα. να? ναι καλα το msn..
εμενα μου φαινεται πως κατι αλλο φταιει,ισως κ να'ναι ιδεα μου βεβαια!
Τωρα ανακαλυψαν,ολα τα αλλα παιδια που εγραφαν συνεχεια,το msn ? Mαλλον οχι.
Η ζωη συνεχιζεται ομως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom