You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rasputin Live Show
- Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 225K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
jd πάρε την Βανέσσα για πριβε των 50, εμένα μου έκανε και παραπάνω απο το κανονικό.. χεχε
thanks
Ποια είναι η Βανέσσα, μια μελαχρινή Ρουμάνα σχετικά αδύνατη με μeτρίου μεγέθους βυζί (Β size)?
[size=10pt]ποτε θα ξανανοιξει ο ναος? καπου πηρε το ματι μου για πεμπτη η να παω να με κοιταξει ιατρος?[/size]
Όχι, μη πας στο γιατρό (ακόμα).
Τριμελής επιτροπή (εγώ συμμετείχα, για τους άλλους δυο δεν έχω εξουσιοδότηση να αποκαλύψω τα username τους) μετά από ικανοποιητική μάσα σε παρακείμανη ταβέρνα έκανε αυτοψία στο χώρο την προηγούμενη Πέμπτη (21/6) τη νύχτα (στο δρόμο το ένα μέλος της επιτροπής λάκισε και πήγε για νανάκια του - μείναμε δυο για την αυτοψία) όπου ο ηλίθιος παρκαδόρος αφού μας άφησε να παρκάρουμε καλά-καλά μετά μας ανακοίνωσε ότι "το μαγαζί είναι κλειστό λόγω ανακαίνησης" και ότι "θα ξανανοίξει την Πέμπτη" (28/6, μεθαύριο).
Τον παρκαδόρο τον λέω ηλίθιο για τους εξής λόγους:
1) Γιατί καθόταν έξω απ το κλειστό μαγαζί.
2) Γιατί έκανε αυτό που είπα (μας άφησε να παρκάρουμε στο στενό δρομάκι).
3) Γιατί μας έδωσε δυο καρτούλες απο άλλα μαγαζιά (προφανώς ιδίων συμφερόντων - άλυσος καταστημάτων είναι το Rasputin - σα τα Mac Donalds ας πούμε) τα οποία όμως το ένα ήταν στην Καλιθέα και το άλλο στην παραλιακή (λες και υπήρχε περίπτωση να πάμε από την Κηφισιά στην παραλία νυχτιάτικα για να δούμε κόλους).
ʼρα η πληροφορία σου περί Πέμπτης είναι σωστή (μη πας στο γιατρό για αυτό το λόγο).
Η διμελής πλέον επιτροπή πήγε και άραξε καμιά ωρίτσα στο απέναντι (Rich & Famous, είναι αυτό που είναι επί του παράδρομου της ΕΟ Αθ-Λαμίας κατεύθυνση προς Λαμία, δίπλα στην "πίτσα με το μέτρο", το οποίο είχε 2-3 καλά κομματάκια που χορέψανε (και πολλές φόλες). Διαφορά απ το Rasputin: Αυτές δε βγάζουν το βρακί τους (στο χορό). Οι του rasputin το βγάζουν, απ ότι θυμάμαι.
Μας πλησίασαν και 2-3 "για παρέα", αλλά ήταν απ τις φόλες, οπότε εξεδιώχθησαν σκαιώς (πάντως δε χρειάστηκε να πούμε ότι είμαστε ζευγάρι gay για να φύγουν).
Αυτά.
Επισκέπτης
Μας πλησίασαν και 2-3 "για παρέα", αλλά ήταν απ τις φόλες, οπότε εξεδιώχθησαν σκαιώς (πάντως δε χρειάστηκε να πούμε ότι είμαστε ζευγάρι gay για να φύγουν).
Καλό...πολύ καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
ποτε θα ξανανοιξει ο ναος? καπου πηρε το ματι μου για πεμπτη η να παω να με κοιταξει ιατρος?
μπορεις να ανατρεξεις και εδω
μηπως γλιτωσεις και τη βιζιτα (του γιατρου )
Επισκέπτης
οχισυντροφοι αφοτου χανανοιξε δεν εχω ξαναπαει.γηια διαφωτιστε με!νταρκ ρουμ συνεχιζει κανονικα?και εννοω οπως παλια?με 100 γιουρια?
Επισκέπτης
Όλα όπως παλιά :-* χωρίς τη πορεία 100€ δεξιά
ο λαος δν ξεχνα...τι σημαινει δεξια....
ο λαος δν ξεχνα...τι σημαινει δεξια....
100€ special service σημαίνει από καλοπροαίρετες Δεσποινίδες
Επισκέπτης
ναι,δν διαφωνω....ομως σε γνωστες φατσες.....παντα οι καλοπροαιρετες δεσποινιδες κ οι κυριες τους Θεου (οποιου) κανανε αλλα κολπα......100€ special service σημαίνει από καλοπροαίρετες Δεσποινίδες
Επισκέπτης
Reputation & r€putation
Αλλά η μαγαζάρα... μαγαζάρα
το χεις παραμελησει ομως....ποιος ξερει ποια σου εχει κλεψει τα μυαλα....ααααχχχχχ...το χανουμε συναδελφοι το αξιο κ ταπεινο παληκαρι leonoro....
Επισκέπτης
Dune (το φιλμ)...And... Who he controls the spice controls the universe (dont remember the film)
i don't obey the rules....i never did in a strip hall!!!Μπουαχαχα. Αγάπητε mclein you know nothing. Nothing at all. The rules have changed
But,if they changed the rules....it's bad for them...
Dune (το φιλμ)...
i don't obey the rules....i never did in a strip hall!!!
But,if they changed the rules....it's bad for them...
Special
:-X
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 667
- Απαντήσεις