Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alitis4

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
0
jd πάρε την Βανέσσα για πριβε των 50, εμένα μου έκανε και παραπάνω απο το κανονικό.. χεχε

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
jd πάρε την Βανέσσα για πριβε των 50, εμένα μου έκανε και παραπάνω απο το κανονικό.. χεχε

thanks
Ποια είναι η Βανέσσα, μια μελαχρινή Ρουμάνα σχετικά αδύνατη με μeτρίου μεγέθους βυζί (Β size)?

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ποτε θα ξανανοιξει ο ναος? καπου πηρε το ματι μου για πεμπτη η να παω να με κοιταξει ιατρος?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
[size=10pt]ποτε θα ξανανοιξει ο ναος? καπου πηρε το ματι μου για πεμπτη η να παω να με κοιταξει ιατρος?[/size]

Όχι, μη πας στο γιατρό (ακόμα).

Τριμελής επιτροπή (εγώ συμμετείχα, για τους άλλους δυο δεν έχω εξουσιοδότηση να αποκαλύψω τα username τους) μετά από ικανοποιητική μάσα σε παρακείμανη ταβέρνα έκανε αυτοψία στο χώρο την προηγούμενη Πέμπτη (21/6) τη νύχτα (στο δρόμο το ένα μέλος της επιτροπής λάκισε και πήγε για νανάκια του - μείναμε δυο για την αυτοψία) όπου ο ηλίθιος παρκαδόρος αφού μας άφησε να παρκάρουμε καλά-καλά μετά μας ανακοίνωσε ότι "το μαγαζί είναι κλειστό λόγω ανακαίνησης" και ότι "θα ξανανοίξει την Πέμπτη" (28/6, μεθαύριο).
Τον παρκαδόρο τον λέω ηλίθιο για τους εξής λόγους:
1) Γιατί καθόταν έξω απ το κλειστό μαγαζί.
2) Γιατί έκανε αυτό που είπα (μας άφησε να παρκάρουμε στο στενό δρομάκι).
3) Γιατί μας έδωσε δυο καρτούλες απο άλλα μαγαζιά (προφανώς ιδίων συμφερόντων - άλυσος καταστημάτων είναι το Rasputin - σα τα Mac Donalds ας πούμε) τα οποία όμως το ένα ήταν στην Καλιθέα και το άλλο στην παραλιακή (λες και υπήρχε περίπτωση να πάμε από την Κηφισιά στην παραλία νυχτιάτικα για να δούμε κόλους).

ʼρα η πληροφορία σου περί Πέμπτης είναι σωστή (μη πας στο γιατρό για αυτό το λόγο).

Η διμελής πλέον επιτροπή πήγε και άραξε καμιά ωρίτσα στο απέναντι (Rich & Famous, είναι αυτό που είναι επί του παράδρομου της ΕΟ Αθ-Λαμίας κατεύθυνση προς Λαμία, δίπλα στην "πίτσα με το μέτρο", το οποίο είχε 2-3 καλά κομματάκια που χορέψανε (και πολλές φόλες). Διαφορά απ το Rasputin: Αυτές δε βγάζουν το βρακί τους (στο χορό). Οι του rasputin το βγάζουν, απ ότι θυμάμαι.

Μας πλησίασαν και 2-3 "για παρέα", αλλά ήταν απ τις φόλες, οπότε εξεδιώχθησαν σκαιώς (πάντως δε χρειάστηκε να πούμε ότι είμαστε ζευγάρι gay για να φύγουν).

Αυτά.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γι αυτο εγω παντα εχω κοπελα μαζι...

ασε που γουσταρω να την βλεπω να παραγγελνει prive dance ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως χθες βράδυ που πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω πληροφορίες δεν απάντησε κανείς.

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
συντροφοι αφοτου χανανοιξε δεν εχω ξαναπαει.γηια διαφωτιστε με!νταρκ ρουμ συνεχιζει κανονικα?και εννοω οπως παλια?με 100 γιουρια?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όλα όπως παλιά  :-* χωρίς τη πορεία 100€ δεξιά

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Reputation & r€putation
Αλλά η μαγαζάρα... μαγαζάρα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπουαχαχα. Αγάπητε mclein you know nothing. Nothing at all. The rules have changed

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
And... Who he controls the spice controls the universe (dont remember the film)

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom