Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Είναι μέρος της όλης κατάστασης φίλε σέπτικ. Μαζό μεν, αλλά γραμμένο στο DNA. Η καχυποψία σε όλους τους τομείς σε αυτά τα μέρη, είναι αναπόσπαστο συστατικό της συνταγής. Εξού και πολλοί τρώμε φόλα νομίζοντας ότι πιάσαμε λαβράκι μέσα στα σκατά όταν το "λαβράκι" είναι άλλος ένας λόγος για να είσαι ακόμα πιο καχύποπτος. Trust no one σε αυτές τις καταστάσεις. Δεν γίνεται αλλιώς.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
λες να μην ηξερα που εμπαινα?μια χαρα στο ρασπουτιν πηγα.απλα δεν το εξεφρασα καλα.ειπα ως λατρης των νοτιων στριπτητζαδικων, παρολαυτα, επειδη διαβασα τοσα καλα στο φορουμ εδω ειπα να δοκιμασω και αυτο.και αν αυτα που σου περιεγραψα σου φανηκαν μια χαρα συμπεριφορα με γεια σου με χαρα σου.εγω αναφερα πως τα γκαρσονια στο ποτο ηταν ευγενικα.μετα μου αλλαξαν τιμες και επειδη ηταν πρωτη φορα και δεν ηξερα οντως τις πραγματικες τιμες, λεω ασε μπας και κανω μαλακια.αλλα εδω εχει δικιο ο mclein που λεει πως κονομανε τα γκαρσονια απο τα κοροιδα.γιατι κοροιδο και μαλακας πιαστηκα.αλλα στο εξης εμαθα τουλαχιστον.σε καθε περιπτωση ομως αυτο δεν νομιμοποιει την συμπεριφορα τους φιλε γκερεμι.ουτε των γκαρσονιων ουτε των κοπελιων που επελεξα

:think: τι να πω φιλε, καλυτερη τυχη την επομενη φορα και λιγοτερο ψαρακι....

αν θες παρε και κανεναν απο εμας παρεα και οταν θα μπουμε μεσα και στο prive ερθει το γκαρσονι και πει για χρημα, να του πεις να μιλησει με τους λογιστες σου και να μας τον πασαρεις  :2funny:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
λες να μην ηξερα που εμπαινα?μια χαρα στο ρασπουτιν πηγα.απλα δεν το εξεφρασα καλα.ειπα ως λατρης των νοτιων στριπτητζαδικων, παρολαυτα, επειδη διαβασα τοσα καλα στο φορουμ εδω ειπα να δοκιμασω και αυτο.και αν αυτα που σου περιεγραψα σου φανηκαν μια χαρα συμπεριφορα με γεια σου με χαρα σου.εγω αναφερα πως τα γκαρσονια στο ποτο ηταν ευγενικα.μετα μου αλλαξαν τιμες και επειδη ηταν πρωτη φορα και δεν ηξερα οντως τις πραγματικες τιμες, λεω ασε μπας και κανω μαλακια.αλλα εδω εχει δικιο ο mclein που λεει πως κονομανε τα γκαρσονια απο τα κοροιδα.γιατι κοροιδο και μαλακας πιαστηκα.αλλα στο εξης εμαθα τουλαχιστον.σε καθε περιπτωση ομως αυτο δεν νομιμοποιει την συμπεριφορα τους φιλε γκερεμι.ουτε των γκαρσονιων ουτε των κοπελιων που επελεξα

Αυτά γίνονται και στα άλλα μαγαζιά της "αλυσίδας". Άκρη δε βρίσκεις γιατί ΟΛΟΙ είναι στο κόλπο, αλλιώς δεν θα δούλευε το σύστημα. Προσέχετε τα λεφτά σας (εκτός κι αν είστε πολύ λαρτζ)...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Έτσι κάνουν σε όποιους βλέπουν πρώτη φορά :humpleg:

Επισκέπτης
Αυτά γίνονται και στα άλλα μαγαζιά της "αλυσίδας". Άκρη δε βρίσκεις γιατί ΟΛΟΙ είναι στο κόλπο, αλλιώς δεν θα δούλευε το σύστημα. Προσέχετε τα λεφτά σας (εκτός κι αν είστε πολύ λαρτζ)...
αλλο λαρτζ....αλλο μαλακας.....μπορει να ειμαι κ τα 2...αλλα προτιμω ν'ακουγεται το πρωτο...:P
βασικα δν ανεχομαι να με κλεβουν....γιατι,περι κλεψιας προκειται....ενα φεγγαρι γινοταν το ιδιο κ στο Μουσσες...(μπορει να γινεται ακομη...)...
Αν εχει οικονομικα προβληματα το γκαρσονι...να ζητησει αυξηση ή να παει να δουλεψει κ αλλου το πρωι...το να κλεβει δν ειναι η λυση....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αλλο λαρτζ....αλλο μαλακας.....μπορει να ειμαι κ τα 2...αλλα προτιμω ν'ακουγεται το πρωτο...:P
βασικα δν ανεχομαι να με κλεβουν....γιατι,περι κλεψιας προκειται....ενα φεγγαρι γινοταν το ιδιο κ στο Μουσσες...(μπορει να γινεται ακομη...)...
Αν εχει οικονομικα προβληματα το γκαρσονι...να ζητησει αυξηση ή να παει να δουλεψει κ αλλου το πρωι...το να κλεβει δν ειναι η λυση....

Ακομα γινεται οπως και στο Λιντο

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
παντου κλεβουν τα γκαρσονια, 10 € απο 5 παρεες να φανε καθε βραδυ εχουν βγαλει διπλο μεροκαματο..
το πιο αισχρο που μου εχει τυχει παντως ειναι στο athens queens, στην καβαλας. το γκαρσονι μας χρεωσε 2 ποτα που μας ειχαν κερασει οι κοπελες (το μαγαζι δηλαδη) και εφαγε το χεσιμο της αρκουδας (λογω και της κακης προιστοριας των γκαρσονιων στο συγκεκριμενο μαγαζι).

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
και τελικα σε αυτες τις περιπτωσεις τι κανεις?δηλαδη ντε και καλα βρισιμο?να απευθυνθεις σε κανεναν εκει μεσα σε κανα μετρ η κανα ιδιοκτητη αν ειναι παρον δεν λεει?και αυτοι σε κολπο θα ναι?...δε νομιζω...αλλα δε ξερω και ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να αντιδρασει κανεις..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
και τελικα σε αυτες τις περιπτωσεις τι κανεις?δηλαδη ντε και καλα βρισιμο?να απευθυνθεις σε κανεναν εκει μεσα σε κανα μετρ η κανα ιδιοκτητη αν ειναι παρον δεν λεει?και αυτοι σε κολπο θα ναι?...δε νομιζω...αλλα δε ξερω και ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να αντιδρασει κανεις..

οχι, δεν βριζεις. εισαι ηρεμος, ξερεις τι λογαριασμο εχεις και του λες αναλυτικα τι πουτα εχεις κερασει τις κοπελες και τι εχεις πιει εσυ. ΑΜΕΣΩΣ θα σου φερουν τα χρηματα πισω.

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
κιοταν σουχουν πει 50 και πας εκει και σου λεν 60...εσυ τι κανεις?λες λογω καβλας ας παει το παλιαμπελο η δεν παιρνεις χουρο ηα το διαπραγματευεσαι??

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εγώ πάντως κουβαλάω μαζί μου ψιλά (1, 2, 5, 10 €) ώστε να ελαχιστοποιήσω τις πιθανότητες. Κάποτε πήγαν να μου φάνε 5 € από ρέστα ενώ σε φίλο είπε σερβιτόρος ότι ο χορός κάνει 15 αντί 12... καλά που ήμουν μαζί του, αν και άκρη δε βρήκε με μετρ και σερβιτόρους φυσικά... Πολιτική των μαγαζιών είναι... πάρτε απ'όπου μπορείτε...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
οχι, δεν βριζεις. εισαι ηρεμος, ξερεις τι λογαριασμο εχεις και του λες αναλυτικα τι πουτα εχεις κερασει τις κοπελες και τι εχεις πιει εσυ. ΑΜΕΣΩΣ θα σου φερουν τα χρηματα πισω.

+

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
παντου κλεβουν τα γκαρσονια, 10 € απο 5 παρεες να φανε καθε βραδυ εχουν βγαλει διπλο μεροκαματο..
το πιο αισχρο που μου εχει τυχει παντως ειναι στο athens queens, στην καβαλας. το γκαρσονι μας χρεωσε 2 ποτα που μας ειχαν κερασει οι κοπελες (το μαγαζι δηλαδη) και εφαγε το χεσιμο της αρκουδας (λογω και της κακης προιστοριας των γκαρσονιων στο συγκεκριμενο μαγαζι).

Στο BG, πληρώνω 50€ για πουτά της και μου. Μετά από 10' έρχεται ξανά ο χοντρός και μου ζητάει λ7. 20αρικο μου έδωσες λέει... Εν τέλει ύστερα από συνομιλία με τον μαιτρ τον ψηλό, πήρα 5 κάρτε και ένα ποτό κέρασμα... Και η άλλη με έκραζε σωστά.
Πάλι στο BG, έχω μείνει από τσιγάρα, το λέω στον αλογοουρά, μου φέρνει ένα μάλμπρο, 5€ μου λέει... πάρτα του λέω. Από τέτοια, βιβλίο γράφω.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε παληκαρια......γιατι γαματε τα θρεντ με ιστοριες για κλεψιες και γκαρσονια?αυτοι μας φραπεδιαζουν ή ειναι ο λογος για τον οποιο παμε σε ενα στριπ?Αλλαξτε ροτα γιατι θα αυτοφραπεδιαστω ή θα παω να βρω στο νησι του τον θειο παπ....για να κατσουμε σε μια παραλια και να αναπολουμε τις ιστοριες μας....επι πολλες πολλες...μερες....

Επισκέπτης
ρε παληκαρια......γιατι γαματε τα θρεντ με ιστοριες για κλεψιες και γκαρσονια?αυτοι μας φραπεδιαζουν?
οχι δν φραπεδιαζουν...κατι χειροτερο,οταν σε κλεβουν ειναι σα να σε γαμανε....ή καλυτερα να σε βιαζουν....:P :P :P...οχι απο αποψη οικομικη (τουλαχιστον απο μερους μου)....αλλα ειναι θεμα μυαλου κ νοοτροπιας τελικα...γιατι καποιος να παραβιαζει τα δικαιωματα του αλλου ? σκεψου οτι πηγαινουν στα στριπ παιδια που παιρνουν μεροκαματο 25-40€....ε,τα 10€ που τρωει ενα γκαρσονι ειναι μιση ως 1/4 της μερας ενος τετοιου παιδιου δουλεια....
γι'αυτο το αναφερουμε...επειδη οι πολλοι εχουν αναγκη...κ επειδη οι πολλοι ειναι απλοι...:):)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οχι δν φραπεδιαζουν...κατι χειροτερο,οταν σε κλεβουν ειναι σα να σε γαμανε....ή καλυτερα να σε βιαζουν....:P :P :P...οχι απο αποψη οικομικη (τουλαχιστον απο μερους μου)....αλλα ειναι θεμα μυαλου κ νοοτροπιας τελικα...γιατι καποιος να παραβιαζει τα δικαιωματα του αλλου ? σκεψου οτι πηγαινουν στα στριπ παιδια που παιρνουν μεροκαματο 25-40€....ε,τα 10€ που τρωει ενα γκαρσονι ειναι μιση ως 1/4 της μερας ενος τετοιου παιδιου δουλεια....
γι'αυτο το αναφερουμε...επειδη οι πολλοι εχουν αναγκη...κ επειδη οι πολλοι ειναι απλοι...:):)

ναι ρε συ μακ αλλα εχει αναφερθει πολλακις το θεμα...ενταξει καταλαβαν και αυτοι που πανε με το πενταευρω στο χερι!στο κατω κατω οποιος δεν θελει να τον σεβονται δεν θα τον σεβαστει ποτε κανεις!

Επισκέπτης
ναι ρε συ μακ αλλα εχει αναφερθει πολλακις το θεμα...ενταξει καταλαβαν και αυτοι που πανε με το πενταευρω στο χερι!στο κατω κατω οποιος δεν θελει να τον σεβονται δεν θα τον σεβαστει ποτε κανεις!

θα τα λεμε συνεχεια....μεχρι να καταλαβουν τα μεγαλα αφεντικα...αυτοι που πινουν το αιμα του κοσμακι μεσα στα στριπ σαν τα βαμπιρ...(ειναι ταιριαστες κ οι ωρες που κυκλοφορουν τα βαμπιρ)....:P :P :P :P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

mclein τι συμβαίνει; Υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα του αναξιοπαθούντα φραπεδιάρη; Του καταληψία ζωτικού χωρού; Τι φράσεις είναι αυτές 25€, κοσμάκης;

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
θα τα λεμε συνεχεια....μεχρι να καταλαβουν τα μεγαλα αφεντικα...αυτοι που πινουν το αιμα του κοσμακι μεσα στα στριπ σαν τα βαμπιρ...(ειναι ταιριαστες κ οι ωρες που κυκλοφορουν τα βαμπιρ)....:P :P :P :P
μαλλον τα κωλαρακια μας τρωνε το αιμα εκει μεσα .......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom