Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goaltzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
7
Πόντοι
0
Η Λαουρα που δουλευει τωρα. :boobies: ειναι αυτη η  ψηλη που δουλευε παλια στο Princess? :boobies:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Καμια FOTO απο ANASTASIA θα δουμε???

μιλατε κ δεν βαζεται τπτ...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πολύ σωστός ο Βάσος.Η Λάουρα δούλευε στο Lolita με αρκετά έσοδα από εκείν και δεν είναι ιδιάιτερα ψηλή.Πήγε για πολύ λίγο στο Princess ,νομίζω κατά τη διάρκεια που ανακαίνιζαν το Ras.

ειναι ομως ναραμου τρελλο!

υ.γ. γνωστος κατοικος princess,ε?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καμια FOTO απο ANASTASIA θα δουμε???

μιλατε κ δεν βαζεται τπτ...

πραγματικα ο υπουργος εμαλακισθη τοσα συναπτα ετη να μην φωτογραφισει το μωρο του και να το δωσει δημοσια στο λαο της...

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Πήγα κι εγώ πάλι στο εν λόγω μαγαζί με 3 φιλαράκια,ο ένας μας μέχρι και σαμπάνια άνοιξε σε μία με μαγευτικό βυζί (όνομα δέ θυμάμαι).
Μού φύγανε 200€ του μαλάκα γία νου μου τρίψουνε λίγο το πουλί,του φίλου με τη σαμπάνια λίγο καλύτερα και πήρε τηλ.που τείκά δεν χρησιμοποίησε.
Όταν ξαναπάω (ο μαλάκας γυρίζει πάντα στόν τόπο της μαλακίας),θα τίς αφήνω νάρχονται όταν σε ψήνουν γιά κέρασμα,θα τους πιάνω  λίγο τόν κώλο (κέρασμα τ'αρχίδια μου),και μετά από κανά δύωρο θα την κάνω αφού πρώτα κλείσω cg γιά κανένα καλό πήδουλο.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ξημερώματα το Σάββατο στο Ράσπουτιν. Πάολα ουζμπεκιστάν τη γνώρισα τώρα, καταγοητευμένος χαχαχχα. Μια τζούρα από το δύδιμο Όλγα - Λίνα όχι αρκετή για τα κυβικά τους και λοιπές. Κόσμος πέρναγε, μεγάλες παρέες. Ελλείψη ειδικού χώρου πριβέ 12 χωρός, 35 πριβέ, 75...σπέσιαλ. Με τις δύο αξίζει, αλλά σπέσιαλ οικογενειακό.
Μπέλλα είχε αναλάβει ένα αγαπούλη όλο το βράδυ στο καναπέ. Μεγααάλη πουτααάναα χαχαχαχαχ

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τι εστί σπέσιαλ που τιμάται και 75?  :new_shocked: :new_shocked:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
99% περιεκτικότητα σε καφεΐνη.
Α, και Λάουρα λίγο πεσμένη.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πολλά δεν είναι? Αλλού ο  :jerking: σερβίρεται με 50. Μήπως λόγω Β.Π. είναι ακριβότερος?  :)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ξημερώματα το Σάββατο στο Ράσπουτιν. Πάολα ουζμπεκιστάν τη γνώρισα τώρα, καταγοητευμένος χαχαχχα. Μια τζούρα από το δύδιμο Όλγα - Λίνα όχι αρκετή για τα κυβικά τους και λοιπές. Κόσμος πέρναγε, μεγάλες παρέες. Ελλείψη ειδικού χώρου πριβέ 12 χωρός, 35 πριβέ, 75...σπέσιαλ. Με τις δύο αξίζει, αλλά σπέσιαλ οικογενειακό.
Μπέλλα είχε αναλάβει ένα αγαπούλη όλο το βράδυ στο καναπέ. Μεγααάλη πουτααάναα χαχαχαχαχ

κανε κανα ροστερακι...τραβιεσαι που τραβιεσαι εκει πανω με τις καριες να μην ξερεις και ποιες καριες ειναι?

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αν και οι λίστες είναι αντικαβλωτικές, πρόσεξα Πάολα, Όλγα, Λίνα, μια φίλη τους, Φωτεινή, Βανέσσα, Βαλέρια, Ιλόνα, δύο κοντούλες χαχαχ.
Όποιος θέλει πληροφορίες Νικίτα πμ.

PETROFAGOS21

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Να ξερες τι μου θυμισες φιλε μου.. Μπελλα ,απιτευτη.... Αλλα εχω να πατησω το ποδι μου Ρασπουτιν κοντα στον ενα χρονο... Ακου 75 το πριβε.. Τουλαχιστον το μεγαλωσαν σε διαρκεια;; Η ακομα δυο τραγουδια ειναι;; Και κατι αλλο, αυτη η Νικιτα τρωει ολο της τον μισθο στις πλαστικες;; Ολο πιο βελτιωμενη την εκοβα συνεχως..

PETROFAGOS21

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα που το θυμηθηκα.. Οσοι ειναι παλιοι θα εχουν πετυχει σιγουρα  εναν τυπα νεαρο, ψηλο, αδυνατο με γυαλια στο Ρασπουτιν που καθε βραδυ πηγαινε μονος του, παραγγελνε ποτο, δεν το αγγιζε καν, ελεγε στους σερβιτορους να του φωναξουν την Νικιτα ή τον εβλεπε κ ετρεχε αυτη , την επαιρνε ενα χωρο και σηκωνοταν στο καπακι και εφευγε.. Συνηθως εβγαζε και τη μπλουζα του και εμενε με το φανελακι... Μεγαλη μορφη ο τυπος...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Να ξερες τι μου θυμισες φιλε μου.. Μπελλα ,απιτευτη.... Αλλα εχω να πατησω το ποδι μου Ρασπουτιν κοντα στον ενα χρονο... Ακου 75 το πριβε.. Τουλαχιστον το μεγαλωσαν σε διαρκεια;; Η ακομα δυο τραγουδια ειναι;; Και κατι αλλο, αυτη η Νικιτα τρωει ολο της τον μισθο στις πλαστικες;; Ολο πιο βελτιωμενη την εκοβα συνεχως..

-μπελλα..οντως απιστευτο πλασμα
-35 τί εχει τοτε?το απλο ξεκουμπωμα?
-νικιτα.....που χαθηκε αυτη?

PETROFAGOS21

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οχι ρε βασο.. Λογικα αντι να πληρωσεις τους τρεις χορους 36 ευρω (3χ12) , πληρωνεις 35 ευρω.. Αρα εχεις εκπτωση ενα ευρω... Ωραιοι ειναι ρε...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Οχι ρε βασο.. Λογικα αντι να πληρωσεις τους τρεις χορους 36 ευρω (3χ12) , πληρωνεις 35 ευρω.. Αρα εχεις εκπτωση ενα ευρω... Ωραιοι ειναι ρε...

πριβε τελειωτικο με 35 γιουρια εννοεις φιλτατε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom