Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τσ, τσ αμά δώσεις στο λαουτζίκο σαμπ θα τη κόψω για Σκωτσέζικο malt.
Δε πας να κεράσεις καμία καλύτερα και άσε τα δημοκρατικά και τους ψήφους.
Ο λαός θέλει πυγμή και γαμιά ηγέτη

Επισκέπτης
Όχι, ενδιαφέρει η Ρωσσίδα σε πρακτικό επίπεδο :cheesy:
ασε τη ρωσιδα κορασιδα κ το πρακτικο επιπεδο....εκτος απ'τον ελληνικο λαο...εχουμε να σκεπτουμε κ την ενωσιν με την απαρχη του κομμουνιστικου καθεστωτος(ελπιζω να το γραψα σωστα)....τη μητερα Ρωσια...κ τον αγαπητο σ'εμας πολυπαθο λαο της....ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ...ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ...ΑΔΕΡΦΙΑ...
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ....ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

Τουλάχιστον με μια Ρωσσίδα θα εύρισκε διέξοδο ο στοχασμός μου.
Το στοχασμο θα τον εβρισκες με τη ρωσιδα....το στοχο στην τρυπα θα τον εβρισκες ή θα βρισκοσουν σαν κ εμενα σ'εκσταση κ δν θα σ'ενοιαζε τπτ παρα μονον ο λαος κ τα προβληματα του ?

Δε πας να κεράσεις καμία καλύτερα και άσε τα δημοκρατικά και τους ψήφους.
Ο λαός θέλει πυγμή και γαμιά ηγέτη
δν κερναω πλεον...σκεπτομαι πως απ'εξω απ'το μαγαζι αλλοι συνανθρωποι κ αδερφια μου πεινουν...αλλοι δν εχουν σπιτι να μεινουν...πολλοι εχουν πολυπλευρα προβληματα...ετσι μετανιωνω που μπηκα σε τετοιο μαγαζι ενω δν εχει ολος ο κοσμος τη δυνατοτητα ν'ακολουθησει ωστε να εχουμε μια πλημμυριδα απο λαικα στρωμματα μεσα στο κατεστημενο των μαγαζιων...κ ετσι αποφασιζω ν'αποχωρησω κ να προβω σε αγωνες κ πραξεις....

Ο λαος θελει πυγμη...εγω δν εχω ?
Ο λαος θελει γαμια ηγετη....εννοεις οτι πρεπει να πηδηξω μερικες γκομενες ακομη ή πρεπει να τους ταξω οτι οταν εκλεγω θα του γαμησω ολους ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγώ ενώνωνομαι μετά χαράς. Ο Αγιος Ράσπουτιν να δώσει και να κυκλοφοράμε free στη motherland.
Με το Λιακόπουλο καμία σχέση;

Επισκέπτης
ααα....δν θα τα παμε καλα....εσυ θα πας στο θρεντ με τις ελληνιδες...δν θ'ανεχτω παραμβολες στους ψηφοφορους μου...ξηγημενοι ??? :2funny: :2funny:
αλλου την προπαγανδα σου....

Εγώ ενώνωνομαι μετά χαράς. Ο Αγιος Ράσπουτιν να δώσει και να κυκλοφοράμε free στη motherland.
Με το Λιακόπουλο καμία σχέση;
αυτος ειναι θεωρητικος....εγω εχω περασει σε εφαρμογη τα λογια μου...δν ειναι μοναχα προγραμματικες οι δηλωσεις μου....εφαρμοζονται ηδη...πριν την εκλογη μου... :rockon: :rockon: :rockon:

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Το στοχασμο θα τον εβρισκες με τη ρωσιδα....το στοχο στην τρυπα θα τον εβρισκες ή θα βρισκοσουν σαν κ εμενα σ'εκσταση κ δν θα σ'ενοιαζε τπτ παρα μονον ο λαος κ τα προβληματα του ?
Η αλήθεια είναι ότι με την Μπάρμπι η στόχευση στην τρύπα απαιτεί ακρίβεια και δεξιότητα, λόγω των ασυνήθιστων διαστάσεων του, αλλά η γνώση της επί ψυχολογικών θεμάτων, που προϋπήρχε της εμπειρίας, θεωρώ ότι αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας....στο 10%.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αυτος ειναι θεωρητικος....εγω εχω περασει σε εφαρμογη τα λογια μου...δν ειναι μοναχα προγραμματικες οι δηλωσεις μου....εφαρμοζονται ηδη...πριν την εκλογη μου... :rockon: :rockon: :rockon:

Ο εγγονός του Παΐσιου είσαι; :2funny:
Άντε, να μεταφέρουμε τα κεφάλαιά μας εκεί που θα πιάσουμε... τόπο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και όλες :2funny: . Davai camarad
Προς το παρόν και πάσα ναυτιλόμενο, στον Άγιο και στην οδό των μετανοούντων

Επισκέπτης
Και όλες :2funny: . Davai camarad
Προς το παρόν και πάσα ναυτιλόμενο, στον Άγιο και στην οδό των μετανοούντων
oλες...ολες...χωρις εξαιρεσεις λογω υψους....στα 4 ειναι ολες ιδιες..ή με τα ποδια ψηλα. :P :P

στον Αγιο....κ στην Λεωφορο των μετανοουντων κ αμετανοητων βεβαια...ολους τους θελουμε...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τη Συγγρού εννοούσα  :2funny:
Οχι φίλε μου! Παρεξηγήθην. Άμα ήταν έτσι θα είμασταν με του χαμένους mod :cheesy: . Ποτέ όλες ίδιες

Επισκέπτης
Τη Συγγρού εννοούσα  :2funny:
Οχι φίλε μου! Παρεξηγήθην. Αμά ήταν έτσι θα είμασταν με του χαμένους mod. Ποτέ όλες ίδιες
το καταλαβα...αλλα δν διαβαζουμε μονοι μας το φορουμ....εδω θελουμε να καταλαβαινει κ την παραμικρη λεπτομερεια ο απλος κοσμος....οι επομενοι επαναστατες....

δν σε παρεξηγησα...εσυ με παρεξηγησες...ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ Μ____ΑΡΕΣ....:P :P :P :P.....
Oι εδω...ειναι αλλες περιπτωσεις...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ωραία, ρίχτο και στα δικά μας

Επισκέπτης
Αλλαξτε ροτα γιατι θα αυτοφραπεδιαστω ή θα παω να βρω στο νησι του τον θειο παπ....για να κατσουμε σε μια παραλια και να αναπολουμε τις ιστοριες μας....επι πολλες πολλες...μερες....

Μαλλον θα μας βρει ο χειμωνας.. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δν κερναω πλεον...σκεπτομαι πως απ'εξω απ'το μαγαζι αλλοι συνανθρωποι κ αδερφια μου πεινουν...αλλοι δν εχουν σπιτι να μεινουν...πολλοι εχουν πολυπλευρα προβληματα...ετσι μετανιωνω που μπηκα σε τετοιο μαγαζι ενω δν εχει ολος ο κοσμος τη δυνατοτητα ν'ακολουθησει ωστε να εχουμε μια πλημμυριδα απο λαικα στρωμματα μεσα στο κατεστημενο των μαγαζιων...κ ετσι αποφασιζω ν'αποχωρησω κ να προβω σε αγωνες κ πραξεις....

Αδελφε σου συμβαινει κατι, η' ολα τα τελευταια σου posts ειναι χιουμορ ? (Ειλικρινα, δεν αστειευομαι..ρωταω σοβαρα..)

Ασχετο..αυτο το "muted" τι σημαινει ?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
я устал, и я ложусь спать....
Помните, что...революция прибывает....завтра -> новый день....

Αν κρινω απο αυτο μαλλον οτι οτι γραφεις θα βγαινει στα κυριλλικα μετα!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ δεν ξερω αν ειναι Ρωσικα ή Σερβικα ή κατι αλλο  τα παραπάνω

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Μην αγχώνεσται ρε παιδιά ο μικρός κουράστηκε να επαναστατεί και πάει για ύπνο. Επανάσταση από αυριο πάλι (σήμερα δηλαδή) Αναμένουμε !!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ποιες Ελληνίδες? Εδώ είμαστε παρόντες  :rockon: :rockon: :rockon: και αμετανόητοι  :rockon: :rockon: Κάτι έμαθα ότι η 'Κατερίνα' (η 4η ψυχοκόρη που είχε υιοθετηθεί απο το τρίο στούντζες) θα κάνει μεταγραφή απο Ρασπούτιν σε Λίντο  :rockon: :rockon: :rockon:

ή αλλιως μας γαμησες με τα φρεσκα νεα σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom