Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
The problem with pearls for pigs is not that the pigs are not worthy. It is not worthiness that is in question here at all, but helpfulness. Pigs cannot digest pearls, cannot nourish themselves upon them. Likewise for a dog with a Bible or a crucifix. The dog cannot eat it. The reason these animals will finally "turn and rend you" when you one day step up to them with another load of Bibles or pearls, is that YOU at least are edible. Anyone who has had serious responsibilities of caring for animals will understand immediately what Jesus is saying. And what a picture this is of our efforts to correct and control others by pouring our good things, often truly precious things, upon them--things that they nevertheless simply cannot ingest and use to nourish themselves. The point is NOT the waste of the "pearl" BUT THAT THE PERSON GIVEN THE PEARL IS NOT HELPED.

Δηλαδή ρε συ Ροπ θέλεις να πεις σε απλά ελληνικά ότι οι στριπτιζούδες είναι γουρούνες και δεν μπρούν να εκτιμήσουν τα δώρα. Γιατί είναι ζώα αρπαχτικά κινούμενα από ταπεινά ένστικτα και ευτελή κίνητρα. Τους νοιάζει μόνο ότι φάνε ότι πιούνε..... ούτε καν ότι αρπάξει ο κώλος τους. Και ότι στην πρώτη ευκαιρία θα σου ξεσκίσουν τις σάρκες όσα και να τους έχεις δώσει. Γιατί απλώς είναι ζώα όρθια.

Αυτό θέλεις να πεις;

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Παραβολή Του Χριστού για λάθος δώρα και ρομαντικές προσπάθειες. Επικοδομητική πρόσθεση στα αμέσως προηγούμενα συμπεράσματα του Μακλέϊν. Είναι φανερό το νήμα και το νόημα.

Επισκέπτης
Παραβολή Του Χριστού για λάθος δώρα και ρομαντικές προσπάθειες. Επικοδομητική πρόσθεση στα αμέσως προηγούμενα συμπεράσματα του Μακλέϊν. Είναι φανερό το νήμα και το νόημα.

ρε φιλε,χαπια πινεις παρασκευιατικα?τί ειν'τουτα?

Επισκέπτης
Για να ειμαστε κ ακριβεις...

Νεα Κηφισια...Σενέκα 3
Eπικοινωνια στο τηλεφωνο:210 6251101..και στο ....

Ρε παιδιά για να πούμε του στραβού το δίκιο, γιατί να μην πάρει η κοπέλα Porsche; Καλύτερες είναι οι άλλες απέξω; Στο τέλος-τέλος κάτι δεν πρόσφερε; Εμείς γιατί πάμε εκεί και δεν πάμε σε κανένα μοναστήρι να δούμε τις καλόγριες για τα λεπτά τους αισθήματα; Δεν είναι κ@υλα η κοπέλα με  :boobies: και πορνοstyle;

Η συζητηση ετεθη ως προς το porche-->δωρο απο καψουρο-Ελληναρα...
Καλη ειναι επι τη ευκαιρια....αλλα μονο για ξεπετα...οχι για γκομενα..(για μενα εεεε...)....

το rich and famoys !!!καντε μια βολτα και κει!δεν εχετε να χασετε τιποτα!!!!κατι λεει σαν μαγαζι!!!!

μακρια ρεεεεεε............

porsche?πω πω γουσταρω γκομενακια με πορσικα να καταπινουν ολο το γιοματαρι απο το αμπαρι.

πηγαινε να φας κ συ τις φαπουλες σου....κ μετα να λες....με εβαλε κατω το μουνακι με το πορσικο...(που ομως δν τα καταπινει ολα....τα φτυνει με μαεστρια...):):):):):)....

Kαλα....ρομαντικη προσπαθεια κ παρουσιαση με υλικα της αγαπης με δωρο porche δυσκολο....αλλα λεμε τωρα.....οσο για το χωρο κ τη ρομαντικοτητα....οσα αντεχει το μυαλο μας.... :o :o :o

ρε φιλε,χαπια πινεις παρασκευιατικα?τί ειν'τουτα?

Ντροπη....σημερα ειναι οι 3οι χαιρετισμοι...αλλα τι να πεις στη νεο-λ-ερα.....ξερει απο εκκλησια νομιζεις.... :2funny: :2funny: :2funny:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Δεν το κατάλαβα ρε συ Ροπ, γι' αυτό σε ρώτησα. Αλλά δεν απαντάς. Είναι ζώα ή δεν είναι;

Επισκέπτης
Δέν είναι. Αλλά δεν τέθηκε τέτοιο θέμα.

E...λιγακι με την απαντηση σου...αφησες μια περιεργη υπονοια....
Παντως δν πρεπει να χεις ξεκαθαρισει απολυτα....σε ποια κατηγορια ανηκουν οι στριπερ....εκτος απ τη γενικοτερη των γυναικων...ετσι ???

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δέν είναι. Αλλά δεν τέθηκε τέτοιο θέμα.

Έτσι ρε συ Ροπ να μου λες να μαθαίνω. γιατί εγώ νόμιζα ότι όταν λέμε παραβολή εννοούμε ότι κάτι είναι αντίστοιχο με κάτι άλλο. Δηλαδή όταν λέει ο Κύριος (δι' εσού) ότι The problem with pearls for pigs is not that the pigs are not worthy, τότε εννοεί κάποιους ανθρώπους που δεν είναι άξιοι για μαργαριτάρια και συμπεριφέρονται σαν γουρούνια.

Αφού λοιπόν εσύ το χρησιμοποίησες στο πλαίσιο της συζήτησης Νικίτα/στριπτιζού και Πόρσε, υπέθεσα ότι παρέβαλες την στριπτιζού με γουρούνι και την Πόρσε με μαργαριτάρια. Λάθος μου! Foolish I was! ʼλλο ήταν το βαθύτερο νόημα της χρήσης της παραβολής και μου διέφυγε. Για να είμαι ειλικρινής ακόμα μου διαφεύγει.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
E...λιγακι με την απαντηση σου...αφησες μια περιεργη υπονοια....
Παντως δν πρεπει να χεις ξεκαθαρισει απολυτα....σε ποια κατηγορια ανηκουν οι στριπερ....εκτος απ τη γενικοτερη των γυναικων...ετσι ???

Στους τυχοδιώκτες.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Έτσι ρε συ Ροπ να μου λες να μαθαίνω. γιατί εγώ νόμιζα ότι όταν λέμε παραβολή εννοούμε ότι κάτι είναι αντίστοιχο με κάτι άλλο. Δηλαδή όταν λέει ο Κύριος (δι' εσού) ότι The problem with pearls for pigs is not that the pigs are not worthy, τότε εννοεί κάποιους ανθρώπους που δεν είναι άξιοι για μαργαριτάρια και συμπεριφέρονται σαν γουρούνια.

Αφού λοιπόν εσύ το χρησιμοποίησες στο πλαίσιο της συζήτησης Νικίτα/στριπτιζού και Πόρσε, υπέθεσα ότι παρέβαλες την στριπτιζού με γουρούνι και την Πόρσε με μαργαριτάρια. Λάθος μου! Foolish I was! ʼλλο ήταν το βαθύτερο νόημα της χρήσης της παραβολής και μου διέφυγε. Για να είμαι ειλικρινής ακόμα μου διαφεύγει.

Το βαθύτερο νόημα της παραβολής είναι όχι ότι δεν υπάρχει αξία σε ανθρώπους που επιμένουμε να τους δίνουμε πράγματα που δεν εκτιμούν αλλά ότι πραγματικά δεν τους βοηθάμε έτσι. ''THE PERSON GIVEN THE PEARL IS NOT HELPED.''

Επισκέπτης

καλα εσυ και αν πινεις?γιατι δεν μας δινεις?απο πουθε παιρνεις τα χαπια ρεεεεεεεεεεε?απο κανα μεταξουγειο?πες το μερος να ξερουμε αν θελουμε να γινουμε μαπες σαν εσενα!

Επισκέπτης
Δάσκαλε άσε τους νέους... δεν ξέρουν...

Σα ''δασκαλος'' οφειλει να παραδιδει μαθηματα.....εστω κ επι πληρωμη....
Πως θα μαθουμε εμεις οι νεοι κ απαιδευτοι μαθηταδες ???

τρεχα να πιασεις το διαφυγεν νοημα,αμα το βρεις πες το μας.....ετσι κ αλλιως κοπηκες εσυ....παμε για τους αλλους.... :P :P :P :P

τωρα με εβρισε ρε παιδια?ποιο μιλκο ρε?νταγκλα εισαι και φαινεσαι!

οχι κ νταγκλα......οχι κ νταγκλα......φρονημα....ηρεμα....δες το ψυχραιμα.... :2funny: :2funny:

Στους τυχοδιώκτες.
αν δν εισαι λιγακι τυχοδιωκτης στη ζωη σου.....τι σκατα ζεις.....απολαμβανεις τη μιζερια...τρως τα ετοιμα.....μοιαζεις με δημοσιο υπαλληλο που δν κανει καλα τη δουλεια του...κ βαριεται να πηδηξει κ τη γκομενα του....τοσο μιζερα....
Καλυτερα τυχοδιωκτες......ολα ή τιποτα.....κορυφη ή μηδενικο....παιζεις κ ας χασεις....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η συζητηση ετεθη ως προς το porche-->δωρο απο καψουρο-Ελληναρα...
Καλη ειναι επι τη ευκαιρια....αλλα μονο για ξεπετα...οχι για γκομενα..(για μενα εεεε...)....

Καλά αν τη θες για γκόμενα πρέπει να είσαι και ηλίθιος.

Στους τυχοδιώκτες.

Horosho Ropalophore, αλλά στους πετυχημένους (κατά κύριο λόγο).

αν δν εισαι λιγακι τυχοδιωκτης στη ζωη σου.....τι σκατα ζεις.....απολαμβανεις τη μιζερια...τρως τα ετοιμα.....μοιαζεις με δημοσιο υπαλληλο που δν κανει καλα τη δουλεια του...κ βαριεται να πηδηξει κ τη γκομενα του....τοσο μιζερα....
Καλυτερα τυχοδιωκτες......ολα ή τιποτα.....κορυφη ή μηδενικο....παιζεις κ ας χασεις....

Και όχι από excitement

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
[quote author=mclein link=topic=2581.msg103663#msg103663
[/quote]

Δεν έκρινα το τυχοδιωκτικό θέμα, είναι υποκειμενικό. Απλά σου απάντησα πάνω στην ερώτηση για το σε ποιά κατηγορία γυναικών ανήκουν.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το βαθύτερο νόημα της παραβολής είναι όχι ότι δεν υπάρχει αξία σε ανθρώπους που επιμένουμε να τους δίνουμε πράγματα που δεν εκτιμούν αλλά ότι πραγματικά δεν τους βοηθάμε έτσι. ''THE PERSON GIVEN THE PEARL IS NOT HELPED.''

Συγγνώμη αλλά επειδή είμαι φιλομαθής μπορώ να ρωτήσω κάτι;

Όταν λες ''THE PERSON GIVEN THE PEARL IS NOT HELPED.'' γιατί δεν το βοηθάμε; εννοώ αν μπορεί να ακτιμήσει το δώρο θα βοηθηθεί. Πρώτον γιατί θα κατανοήσει τα ειλικρινή αισθήματα που κρύβονται πίσω από το δώρο και δεύτερον, αν είναι ακραίος οφελιμιστής, γιατί θα μπορεί να το εκποιήσει. Η περίπτωση να μην βοηθηθεί προφανώς έχει να κάνει με την αδυναμία του εκτίμησης του ΄δωρου και στις δύο του διαστάσεις. Υποθέτω ότι εκεί εδράζεται και η παραβολή με γουρούνι.

αλλά μπορεί να λέω βλακείες! Έτσι δεν είναι Ροπ;

Επισκέπτης
Καλά αν τη θες για γκόμενα πρέπει να είσαι και ηλίθιος.

Horosho Ropalophore, αλλά στους πετυχημένους (κατά κύριο λόγο).

Και όχι από excitement
1.υπο προυποθεσεις....καποιος θα μπορουσε να την αντεξει...
2.καλα δν θα κατετασα τις στριπερ ως πετυχημενους τυχοδιωκτες....ε,οχι κ πετυχημενους με τετοια γαμημενη ψυχολογια....
3.το οχι απο excitement δν το επιασα...αν θες το αναλυεις λιγακι..??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom