'ύποπτη για φ...'
"Ύποπτος δια συμμετοχήν εις ακολάστους και άλλας πράξεις εις χώρον ψυχαγωγίας"
Θα έχει κρεμάσει και φωτογραφίες με "Wanted" στα List - Files. Οψόμεθα.
'ύποπτη για φ...'
Γιατί επιβάλεται κατα την 'Ισπανική' υποχώριση των ρυτίδων να υποχωρίσει και κανά χοντραδάκι και κανά χαλικάκι....Για ψάξε για ψάξε....Τι εδώ ολόκληρη αισθητική παρέμβαση κάναμε, εμείς τίποτα; ;)
Για τη Σιμον λεμε ρε παππουυυυυ..........
Oταν πας στα στριπ επρεπε με την εισοδο να παιζει το ''ελα στον παππου'' κ οχι οι Ισπανικες Υποχωρησεις που μας λες.........
Περα απ την πλακα....κομματαρα το σπανιολικο.....
Οχι κ μομολο ο mclein...ο mr γιοζικ......Παππούς εγώ ρε μόμολο; Που μου έμαθες και την κάθε σπτριπτιζού στις Μούσσες και μας κάνεις και παρατηρήσεις!!! Τι να κάνω εγώ στο καταγώγιο ρε μικρέ με τις πατσούρες; Σιγά την Νικόλ την Σπανιόλα!! Κάποιος μου την σύστησε για καλή αλλά δεν έφαγα.
Οχι κ μομολο ο mclein...ο mr γιοζικ......
Σιμον τη λενε...εκτος κ αν........
Ποιος μ@λ@κ@ς στη συστησε να παω να του πω 2 λογια...????
...
Υ/Γ-->Το χαμομηλι μη ξεχασεις....
Σιμόν, Νικόλ. Κολιός και κολιός από το ίδιο βαρέλι. Ένας παπάρας που λέει ότι ξέρει το μαγαζί μου τα είπε! ʼκυρος φαίνεται.
σκατζοχοιράκο σε φωνάζουν μικρέ τα κοριτσάκια; Δεν μας τα είπες αυτά. Κάγκελλο το μαλλί το έχουμε;
Κάγκελλο το μαλλί το έχουμε;
lockάρεσαι mc lockάρεσαι. Κι ο studian μπορεί πολλά
lockάρεσαι mc lockάρεσαι. Κι ο studian μπορεί πολλά
ʼσε ρε Λεονόρο το παιδί να παίζει μέχρι να σκάσουν οι μεγάλες δυνάμεις. Παιδί είναι θέλει παιχνίδι!!
Aμαν....θα κρυβομαι στις γωνιες τωρα.....
Α ρε στουντιαν.......θα μ'αναψεις φωτιες ρεεεεε..........
Και για να αλλάξουμε θέμα, στο P (που ο studian κυνδινεύει με αναγνωρισιμότητα) εκείνη τη τη barwooman πώς τη λένε;
Καλά, άμα με βρεις σφύρα μου κλέφτικα!!
Και για να αλλάξουμε θέμα, στο P (που ο studian κυνδινεύει με αναγνωρισιμότητα) εκείνη τη τη barwooman πώς τη λένε;
Δεν είπα; Την προηγούμενη φορά που περίμενα Ada, Rita ήταν αγκαλιά allnight με το boyfriend
φιου - φιου. Προτιμώ να χορέψω με τη Sandra και την (no comments) Ada