Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ωχ, ώχ, ντού στο δώμα Leonoro! Πρέπει να εξιχνιασθεί η υπόθεσης!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γιατί επιβάλεται κατα την 'Ισπανική' υποχώριση των ρυτίδων να υποχωρίσει και κανά χοντραδάκι και κανά χαλικάκι....Για ψάξε για ψάξε....Τι εδώ ολόκληρη αισθητική παρέμβαση κάναμε, εμείς τίποτα; ;)

Και αμμοχάλικο μπορώ να σου πω

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Για τη Σιμον λεμε ρε παππουυυυυ......:):):):):):):):):):):):):):):)....
Oταν πας στα στριπ επρεπε με την εισοδο να παιζει το ''ελα στον παππου'' κ οχι οι Ισπανικες Υποχωρησεις που μας λες....:):):):):):):):):):):):):):):).....

Περα απ την πλακα....κομματαρα το σπανιολικο.....

Παππούς εγώ ρε μόμολο; Που μου έμαθες και την κάθε σπτριπτιζού στις Μούσσες και μας κάνεις και παρατηρήσεις!!! Τι να κάνω εγώ στο καταγώγιο ρε μικρέ με τις πατσούρες; Σιγά την Νικόλ την Σπανιόλα!! Κάποιος μου την σύστησε για καλή αλλά δεν έφαγα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Με το πιλοφόρι θα πάω!  :2funny: Και θα δείς τότε αισθητική παρέμβαση. Μερεμετάκι, μερεμετάκι θα βγει καλιτέχνημα

Επισκέπτης
Παππούς εγώ ρε μόμολο; Που μου έμαθες και την κάθε σπτριπτιζού στις Μούσσες και μας κάνεις και παρατηρήσεις!!! Τι να κάνω εγώ στο καταγώγιο ρε μικρέ με τις πατσούρες; Σιγά την Νικόλ την Σπανιόλα!! Κάποιος μου την σύστησε για καλή αλλά δεν έφαγα.
Οχι κ μομολο ο mclein...ο mr γιοζικ......
Σιμον τη λενε...εκτος κ αν........
Ποιος μ@λ@κ@ς στη συστησε να παω να του πω 2 λογια...????

:):):):):):):):):):):):):):):):):)...

Υ/Γ-->Το χαμομηλι μη ξεχασεις....:):):)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οχι κ μομολο ο mclein...ο mr γιοζικ......
Σιμον τη λενε...εκτος κ αν........
Ποιος μ@λ@κ@ς στη συστησε να παω να του πω 2 λογια...????

:):):):):):):):):):):):):):):):):)...

Υ/Γ-->Το χαμομηλι μη ξεχασεις....:):):)

Σιμόν, Νικόλ. Κολιός και κολιός από το ίδιο βαρέλι. Ένας παπάρας που λέει ότι ξέρει το μαγαζί μου τα είπε! ʼκυρος φαίνεται.

σκατζοχοιράκο σε φωνάζουν μικρέ τα κοριτσάκια; Δεν μας τα είπες αυτά. Κάγκελλο το μαλλί το έχουμε;

Επισκέπτης
Σιμόν, Νικόλ. Κολιός και κολιός από το ίδιο βαρέλι. Ένας παπάρας που λέει ότι ξέρει το μαγαζί μου τα είπε! ʼκυρος φαίνεται.

σκατζοχοιράκο σε φωνάζουν μικρέ τα κοριτσάκια; Δεν μας τα είπες αυτά. Κάγκελλο το μαλλί το έχουμε;

Ρε το μαλακα......ακου τι ειπε στον studian....:):):):):):):)....

Γιοζικ....γιοζικ....:):):):):):):):)....

Επισκέπτης
lockάρεσαι mc lockάρεσαι. Κι ο studian μπορεί πολλά  :2funny:  :2funny: :2funny:
ʼσε ρε Λεονόρο το παιδί να παίζει μέχρι να σκάσουν οι μεγάλες δυνάμεις. Παιδί είναι θέλει παιχνίδι!!

Aμαν....θα κρυβομαι στις γωνιες τωρα.....

Α ρε στουντιαν.......θα μ'αναψεις φωτιες ρεεεεε.......:):):):):):):):):)...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και για να αλλάξουμε θέμα, στο P (που ο studian κυνδινεύει με αναγνωρισιμότητα) εκείνη τη  :knockinb: τη barwooman πώς τη λένε;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Και για να αλλάξουμε θέμα, στο P (που ο studian κυνδινεύει με αναγνωρισιμότητα) εκείνη τη  :knockinb: τη barwooman πώς τη λένε;

Καλά, άμα με βρεις σφύρα μου κλέφτικα!!

Κάποιος το είπε το όνομα στο άλλο θρεντ νομίζω. αλλά είμαι και κάποιας ηλικίας και δεν θυμάμαι καλά που λέει και το μόμολο.

Επισκέπτης

Οταν κανεις καμια επισκεψη...γιατι δν την ρωτας πως τη λενε ???
Απλο δν ειναι ??? Αν ντρεπεσαι...κερνα ενα ποτακι κ πες της στην υγεια σου ''ρουλα'' κ αν σου πει ''μα,δν με λενε ρουλα'' θα πεις,πως σε λενε? Κ εκεινη θ'απαντησει....:):):):):):):):):):)......(olo μαλακιες λεω....το ξερω....παω για υπνο!!!!)....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν είπα; Την προηγούμενη φορά που περίμενα Ada, Rita ήταν (η bwooman) αγκαλιά allnight με το boyfriend

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
φιου - φιου. Προτιμώ να χορέψω με τη Sandra και την (no comments) Ada

Εκ των κορυφών του καταστήματος μαζί με την Αλέξια φυσικά. Περσινά ξυνά σταφύλια, τώρα πάμε γι' άλλα φίλε Λεονόρο. Λέω να ανέβω στα βόρεια. Μου κινήσατε την περιέργεια να γνωρίσω τα σκυλιά και εκεί!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom