Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Συγγνώμη αλλά επειδή είμαι φιλομαθής μπορώ να ρωτήσω κάτι;

Όταν λες ''THE PERSON GIVEN THE PEARL IS NOT HELPED.'' γιατί δεν το βοηθάμε; εννοώ αν μπορεί να ακτιμήσει το δώρο θα βοηθηθεί. Πρώτον γιατί θα κατανοήσει τα ειλικρινή αισθήματα που κρύβονται πίσω από το δώρο και δεύτερον, αν είναι ακραίος οφελιμιστής, γιατί θα μπορεί να το εκποιήσει. Η περίπτωση να μην βοηθηθεί προφανώς έχει να κάνει με την αδυναμία του εκτίμησης του ΄δωρου και στις δύο του διαστάσεις. Υποθέτω ότι εκεί εδράζεται και η παραβολή με γουρούνι.

αλλά μπορεί να λέω βλακείες! Έτσι δεν είναι Ροπ;

Αυτό ακριβώς. Δεν τον βοηθάμε σύμφωνα με την προθεσή μας.
Και φυσικά ποτέ δεν λές βλακείες.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Το πας βαθια....πολυ βαθια....αν το παρουμε οπως το θετεις...τοτε....θα πεσει φωτια να μας καψει....ολους....
Σκεψου καμια φορα που προσπαθησες να συναιτησεις εναν ανοητο ή εναν αγροικο....σκεψου μια αλλη φορα που μιλουσες για ερωτα/αγαπη σε μια γκομενα που ειχε καρδια=?.....προσπαθησες σ'ολες τις περιπτωσεις να δωρισεις/μεταδωσεις λεπτεπιλεπτα δωρα αμετρητης αξιας....(την καρδια κ το μυαλο σου)...κ πηρες στην καλυτερη περιπτωση μια αρνητικοτητα....κ στη χειροτερη τα @@ σου στο χερι κ εφυγες....χωρις να καταλαβουν....

Το σοβαρεψα πολυυυυ ????.......I'm sorry my friend....!!!

Εδώ ακριβώς κόλλησα την παραβολή.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
καλα εσυ και αν πινεις?γιατι δεν μας δινεις?απο πουθε παιρνεις τα χαπια ρεεεεεεεεεεε?απο κανα μεταξουγειο?πες το μερος να ξερουμε αν θελουμε να γινουμε μαπες σαν εσενα!

Φίλε, επειδή είσαι νέος στο site κοίτα δίπλα τα post των μελών αυτών και όταν τα διαβάσεις δυο-τρεις φορές και καταλάβεις τι έχουν να σου πούνε, κάνεις τους χαρακτηρισμούς σου

1.υπο προυποθεσεις....καποιος θα μπορουσε να την αντεξει...
2.καλα δν θα κατετασα τις στριπερ ως πετυχημενους τυχοδιωκτες....ε,οχι κ πετυχημενους με τετοια γαμημενη ψυχολογια....
3.το οχι απο excitement δν το επιασα...αν θες το αναλυεις λιγακι..??

1.Δηλαδή ΠΩΣ;
2.Όπως είπε μια άλλη φορά κάποιος αγγλομαθής, για αυτές ξεκινάει κάθε μέρα μια καινούργια μέρα, μέχρι να τα ?τσεπώσουν και... last year
3.Ότι το κάνουν για να ζήσουν

Επισκέπτης
1.Δηλαδή ΠΩΣ;
2.Όπως είπε μια άλλη φορά κάποιος αγγλομαθής, για αυτές ξεκινάει κάθε μέρα μια καινούργια μέρα, μέχρι να τα ?τσεπώσουν και... last year
3.Ότι το κάνουν για να ζήσουν
1.δν ξερω τον μαγικο τροπο....αλλα εχω δει να αλλαζουν προσωπα κ καταστασεις....κ εμεινα καγκελο....ισως να παιζοταν θεατρο....αλλααα....
2.ισως....καθενας σκεφτεται να τα τσεπωσει ομως....το θεμα ειναι να περνας κ καλα ταυτοχρονα...
3.δν θα διαφωνησω...απλα κραταω πισινη....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
1.δν ξερω τον μαγικο τροπο....αλλα εχω δει να αλλαζουν προσωπα κ καταστασεις....κ εμεινα καγκελο....ισως να παιζοταν θεατρο....αλλααα....
2.ισως....καθενας σκεφτεται να τα τσεπωσει ομως....το θεμα ειναι να περνας κ καλα ταυτοχρονα...
3.δν θα διαφωνησω...απλα κραταω πισινη....

1. Συμφωνώ οτί αλλάζουν. Όταν όμως πάνε να  :knockinb: το βράδυ;
2. Για αυτές (και για τους περισσότερους ανθρώπους) δεν υπάρχει τέτοια επιλογή

Λοιπόν. Πήγα MOUSSES ...δεν θυμάμαι πότε. Πήρα τη Simon(...) και πάνω στη χαρά μου για προσωπική υπόθεση πόσα μου ?έφαγε η π..α. Πολύ έμπειρη. Την επόμενη φορά θα πάω να της δώσω συγχαρητήρια  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
1. Συμφωνώ οτί αλλάζουν. Όταν όμως πάνε να  :knockinb: το βράδυ;
2. Για αυτές (και για τους περισσότερους ανθρώπους) δεν υπάρχει τέτοια επιλογή

Λοιπόν. Πήγα MOUSSES ...δεν θυμάμαι πότε. Πήρα τη Simon(...) και πάνω στη χαρά μου για προσωπική υπόθεση πόσα μου ?έφαγε η π..α. Πολύ έμπειρη. Την επόμενη φορά θα πάω να της δώσω συγχαρητήρια  :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατι οχι ρε αδερφε....εγω ξερω πολυυυ κοσμο που περναει πολυ καλα....κ οικονομαει πολυ περισσοτερα απ'οσα χαλαει....

Οσο για τη Σιμον.....αν σ'επιασε στο μπλα-μπλα....τοτε καταλαβαινω ποσα περιπου δαπανησες δια την ανεγερσην του φιλοπτωχου....:):):):):):):)...

Oσο για τα συγχαρηκια.....τα εχουν δωσει αλλοι πριν απο εσενα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πιο μπλα-μπλα; Πλήρες πράγραμμα με εναλλαγές και ποικιλία. Ε, να τιμήσω κι εγώ την επαγγελματική αρετή.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Φοβερό κώλο δεν έχει η Σιμόν; Συμφωνείτε;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Simon είναι για μένα από τις πιο ωραίες του χώρου. Με λίγες ρυτίδούλες στο πρόσωπο, αλλά φεύγουν με τους χορούς  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Φοβερό κώλο δεν έχει η Σιμόν; Συμφωνείτε;
ΟΛΑ.....ΟΛΑ....ΟΛΑ......Τα λεφτααα.....(για μενα λιγο γρια στη φατσα...μου ριχνει κ 10+ χρονια βεβαια...αλλα....)....

Πιο μπλα-μπλα; Πλήρες πράγραμμα με εναλλαγές και ποικιλία. Ε, να τιμήσω κι εγώ την επαγγελματική αρετή.
Καλη ειναι στο μπλα μπλα....στους χορους δν μου κινησε το ενδιαφερον.....μειναμε σε μονο αριθμο - 7.....αλλα στα ποτα...υπερεβην το οριο....18 καρτουλες κ η παπαρολογια στο φουλ.......

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλη ειναι στο μπλα μπλα....στους χορους δν μου κινησε το ενδιαφερον.....μειναμε σε μονο αριθμο - 7.....αλλα στα ποτα...υπερεβην το οριο....18 καρτουλες κ η παπαρολογια στο φουλ.......

Φίλε θέλει λάου - λάου. Δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί που θέλω με τη συγκεκριμένη. Αλλά είχα δει πώς χόρευε με έναν ?μόνιμο.

Να λοιπόν και άλλη μία Ισπανική υποχωριση.

υπο-χούριση αλλά μάλλον Ισπανικό Καπρίτσιο, το δουλεύει το άθλημα

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Δεν την έχω δει να μπαίνει στο δώμα πάντως, την κάνει που και πού;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν νομίζω, αλλά maybe it requires investigation :cool2:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Γιατί επιβάλεται κατα την 'Ισπανική' υποχώριση των ρυτίδων να υποχωρίσει και κανά χοντραδάκι και κανά χαλικάκι....Για ψάξε για ψάξε....Τι εδώ ολόκληρη αισθητική παρέμβαση κάναμε, εμείς τίποτα; ;)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Θα πω κάτι γι'αυτή μια και τα συμφωνήσαμε είναι 'ύποπτη για φ...'  που έλεγε και ένας τεράστιος εδώ μέσα (που'σαι ρε τομάρι μαύρο ? μας την έκανες και έριξες μαύρη πέτρα πίσω  >:( ):2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι να λέμε, μέγιστος! Εδώ καθιέρωσε νέο όρο στην αργκώ. Ναι λοιπόν, 'ύποπτη για φραπέ'! Απεσταλμένοι ερευνήστε!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Να λοιπόν και άλλη μία Ισπανική υποχωριση.

Συγγνώμη ρε Ροπ, αλλά πάλι δεν σε κατάλαβα. Τι θέλεις να πεις με την Ισπανική Υποχώρηση ή España Cañí το περίφημο μουσικό κομμάτι σε πάσο ντόμπλε που συνοδεύει πολλάκις τις ταυρομαχίες; Τι σχέση έχει με την κ. Νικόλ; Μήπως άμα τη εμφανίσει της κυρίας ηχεί η συγκεκριμένη μουσική στα αυτιά των επιδόξων τορέρος; Αν δεν γίνομαι κουραστικός διαφώτισε με. Γιατί η Ισπανική υποχώρηση δεν έχει σχέση με πραγματική υποχώρηση των ρυτίδων ή ότι άλλου.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Η Σιμόν συστήνεται Σπανιόλα, και οι ρυτίδες της υποχωρούν κατά το χορό, σύμφωνα με το συναγωνιστή. Λογοπαίγνιον.

Επισκέπτης
Παντως στο δομα μπαινει,χωρις μεγαλο ζορι...μερικες επισκεψεις θελει....για τα αλλα δν ξερω...δν μ'αφορουν αλλωστε....οποια κανει τη λαθος κινηση...απλα χανει εναν καλο πελατη...:):):):)...

Επισκέπτης
Τι σχέση έχει με την κ. Νικόλ;
Για τη Σιμον λεμε ρε παππουυυυυ......:):):):):):):):):):):):):):):)....
Oταν πας στα στριπ επρεπε με την εισοδο να παιζει το ''ελα στον παππου'' κ οχι οι Ισπανικες Υποχωρησεις που μας λες....:):):):):):):):):):):):):):):).....

Περα απ την πλακα....κομματαρα το σπανιολικο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom