Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μιλαω για ανθρωπους που εχουν τη δυνατοτητα να χαρισουν πορσε, αρα για ανθρωπους που εχουν πραγματικα πολλα λεφτα, για ανθρωπους που ο τραπεζικος τους λογαριασμος αλλαζει καθε λεπτο. αυτοι οι ανθρωποι οσο μαλακες, οσο ασχημοι, οσο μεγαλοι σε ηλικια να ειναι, δεν εχουν αναγκη να πανε σε ενα στριπτηζαδικο να επιβεβαιωθουν. τα χρηματα κανουν ολη τη δουλεια απο μονα τους

αν παλι εχεις τη δυνατοτητα να χαλας π.χ. 500 ευρω καθε βραδυ για μια στριπτηζου, το παιχνιδι ειναι προδιαγεγραμμενο απο την αρχη. αρα, δεν υπαρχει παιχνιδι.

μπορεις να πληρωσεις ενα α (μεγαλο) χρηματικο ποσο και να σε συνοδευει σε ενα ταξιδι σου π.χ. ενα top class μοντελο. αυτη η γυναικα ειναι απλησιαστη για μενα.

μην ξεχνας οτι οι αποριες μου πηγαζουν απο το γεγονος οτι δεν μπορει καποιος να κανει δωρο μια πορσε την οποια θα την ξεχρεωσει σε 60 ατοκες δοσεις. πρεπει να? ναι ανθρωπος με πολλα χρηματα και γι? αυτους εξεφρασα την απορια μου προηγουμενως. πως ενας τετoιος ανθρωπος παει σε στριπ..

Νομιζεις αδερφε οτι δν εχουν αναγκη αυτο-επιβεβαιωσης.....μη σου πω,οτι αυτοι με τα πολλα λεφτα οπως λες...νοιαζονται κυριως για επιβεβαιωση,οχι μονο στο θεμα της γκομενας..αλλα κ του αμαξιου κ σε καθε κινηση τους ...κ επειδη οταν λυνεις τα περισσοτερα προβληματα με τα ???....ειναι λιγο δυσκολο να αυτο-επιβεβαιωνεσαι κ να χαιρεσαι πραγματικα...οποτε...παιζεις παιχνιδια...κρυβεσαι πισω απ το δακτυλο σου...χανεσαι λιγακι...δν μπορω να το εξηγησω απλουστερα...

Το ανεφερα κ πριν....ειναι παιχνιδι μυαλου...μεσα στο μυαλο του ο καθενας...οσα λεφτα κ να χαλαει καθημερινως...παντα εχει κατι που στηνει εμποδια κ εκεινος προσπαθει να τα ξεπερνα....(αλλες φορες ειναι ο δυσκολος χαρακτηρας μιας στριπερ...αλλες φορες ειναι να φερει μια πουτανα στον ''σωστο'' δρομο...κλπ κλπ κλπ.....

Οσο για τα δανεια κ τις ατοκες δοσεις κλπ....υπαρχουν 10αδες περιπτωσεις...μεσα στη νυχτα....αλλος δανειζεται για να κανει φιγουρα καθε παρασκευη/σαββατο στα μπουζουκια...αλλος για να παρει μια μερσεντες...αλλος για να ριξει μια στριπερ....κλπ κλπ....

Το να βλεπεις να χαλα καποιος πολλα λεφτα σ'ενα στριπ σοου....δν σημαινει οτι αυτος που τα χαλα ειναι σευχης....κρυβει παγιδες κ εκπληξεις η νυχτα....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Οσο για τα δανεια κ τις ατοκες δοσεις κλπ....υπαρχουν 10αδες περιπτωσεις...μεσα στη νυχτα....αλλος δανειζεται για να κανει φιγουρα καθε παρασκευη/σαββατο στα μπουζουκια...αλλος για να παρει μια μερσεντες...αλλος για να ριξει μια στριπερ....κλπ κλπ....

Το να βλεπεις να χαλα καποιος πολλα λεφτα σ'ενα στριπ σοου....δν σημαινει οτι αυτος που τα χαλα ειναι σευχης....κρυβει παγιδες κ εκπληξεις η νυχτα....
εδω, δυστυχως, εχεις πολλα δικια. το κυριο γνωρισμα του νεοελληναρα : φιγουρα, μαγκια και αγιος ο θεος.. το αν δεν εχει να φαει δεν εχει κααμια απολυτως σημασια.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μιλαω για ανθρωπους που εχουν τη δυνατοτητα να χαρισουν πορσε, αρα για ανθρωπους που εχουν πραγματικα πολλα λεφτα, για ανθρωπους που ο τραπεζικος τους λογαριασμος αλλαζει καθε λεπτο. αυτοι οι ανθρωποι οσο μαλακες, οσο ασχημοι, οσο μεγαλοι σε ηλικια να ειναι, δεν εχουν αναγκη να πανε σε ενα στριπτηζαδικο να επιβεβαιωθουν. τα χρηματα κανουν ολη τη δουλεια απο μονα τους

Μέγα λάθος. Φίλοι μου ο ένας γιος μεγαλοεργολάβου που έχει αναλάβει μέρος των οικογενειακών επιχειρησεων και άλλος με βιοτεχνία τρέχουν πίσω από τη AEK και τρώνε ξύλο σαν το χειρότερο φτωχομπατίρη. Δεν ξέρεις που θα σου βγει. ʼλλο, πρώην αφεντικό μου τέως ιδιοκτήτης καναλιού και εφημερίδων την έπεφτε με γελοίο τρόπο σε γκόμενες είδικα λόγω ανταγωνισμού προς τους νεότερους υφισταμένους του.  Όλοι αυτοί ξέρουν ότι έχουν λεφτά να αγοράσουν μια γκόμενα. But...
mclein, πολύ σωστή αντίληψη της πραγματικότητας. Γιατί "τσακωνόσουνα" με το vaso και το studian δε μπορώ να καταλάβω

Επισκέπτης
mclein, πολύ σωστή αντίληψη της πραγματικότητας. Γιατί "τσακωνόσουνα" με το vaso και το studian δε μπορώ να καταλάβω
να μου πεις οτι τσακωθηκα με το warhol....να το δεχτω οτι εκανα μαλακια που παρασυρθηκα...
αλλα ποτε τσακωθηκα με studian/vasos ???? μηπως εννοεις τις ψευτο-κοντριτσες που ειχαμε ενα φεγγαρι ??? εεε...περασμενα ξεχασμενα.:):):)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αμα εμενε αδερφε στη χειροκινηση.....δν θα ειχε porche....:):):):):):)....
υπαρχει κ ο επομενος....τι δουλεια θα κανει αυτος ??? :):):):):):)...

...

To καλο παντως με την κυρια ειναι πως δν μενει στα λογια....ουτε εντος...ουτε κ εκτος μαγαζιου!!! Αν εισαι καλος πελατης δλδ εχεις λεφτα...θα περασεις καλα...οι φτωχοι συγγενεις ας κατσουν μακρια ή ας μεινουν στην χειροκινητη απολαυση....
Υπ'οψιν...δν χρειαζεται να πληρωσεις/δωρισεις porche για να περασεις καλα....το ζητημα κ η μαγκια ειναι να μην κανεις το δωρο αφου γλυκαθεις....
Πριν τη γλυκα...ισως να το συζητουσα....

Αυτό λέω mc, μπαίνω στη θέση της. Έχω φτάσει στο επίπεδο να μου χαρίζουν porsche και συνεχίζω να ασκώ παλινδρομικές κινήσεις... Είτε έχει βίτσιο η καρακαυλάρα είτε το porschικο είναι κροκοδειλίσιο.
Την έχω χορηγήσει και εγώ, και δεν ανέφερε ποτέ κάτι... αλλά θα μου πεις... ό,τι θέλει σε όποιον θέλει... Δεν γαμ... , να 'ναι καλά και να την χαίρεται, λες και μου πέφτει λόγος.
Μόνο μην την πετύχω σε κανά φανάρι και την κεράσω τσαγάκι δροσιστικό  :2funny: με στοίχημα κιόλας...

Επισκέπτης
Αυτό λέω mc, μπαίνω στη θέση της. Έχω φτάσει στο επίπεδο να μου χαρίζουν porsche και συνεχίζω να ασκώ παλινδρομικές κινήσεις... Είτε έχει βίτσιο η καρακαυλάρα είτε το porschικο είναι κροκοδειλίσιο.
Την έχω χορηγήσει και εγώ, και δεν ανέφερε ποτέ κάτι... αλλά θα μου πεις... ό,τι θέλει σε όποιον θέλει... Δεν γαμ... , να 'ναι καλά και να την χαίρεται, λες και μου πέφτει λόγος.
Μόνο μην την πετύχω σε κανά φανάρι και την κεράσω τσαγάκι δροσιστικό  :2funny: με στοίχημα κιόλας...
Kανονικοτατο αλογο....οχι ερπετο....:):):)...
Στη χορηγια πρεπει να προσεχεις τα πως κ τα γιατι.....παρε το στυλ του γαμπρου...του γ@μ@ω κ δερνω....του ψευτο-αλητακου...του ποιοι ειναι οι αλλοι μωρε...κ να δεις τι ψαρι θα βγαλεις....καρχαρια....ενω ειχες παει για κεφαλους...:):):):):)

Μακαρι να τη χαιρεται....οχι μονο τωρα...πολλα χρονια μετα...αλλα δν νομιζω....

Δν κανει τετοια η κοπελα ρε....τι νομιζεις οτι ειναι,ικανη να στηνει στοιχηματα ??? Μπααα.....με 100-120 max....κ στο γυρισμο ακουμπαει τα 160...:):):):)...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δν κανει τετοια η κοπελα ρε....τι νομιζεις οτι ειναι,ικανη να στηνει στοιχηματα ??? Μπααα.....με 100-120 max....κ στο γυρισμο ακουμπαει τα 160...:):):):)...

Για αυτό σου λέω... Βάζουμε μόνο όταν είμαστε σίγουροι ότι τον/την έχουμε... (και καλά...)

Βρε την έτσι, ξαναλέω... Μου κάνει εντύπωση, υπάρχουν κάτι μπιμπελό που το πολύ πολύ κανά βραχιολάκι, κανά γουναρικό, κανά σκουλαρίκι έχουν να επιδείξουν(από όσα έχω δει) και το καραξεκώλι.... η πορνοστάρ η ίδια(όχι ότι με χαλάει προς θεού), πως να το πω χωρίς να παρεξηγηθώ, η ..φτηνή (με πιάνεις νομίζω) πήρε δώρο porsche. Ως συνήγορος των λεπτεπίλεπτων δεσποινίδων, ενίσταμαι σφόδρα κύριοι. Διότι δεν δύναται η προκλητικοτάτη και θρασσεία πρωταγωνίστρια σε ταινίες σκληρού περιεχομένου να λαμβάνει ως δώρο μια τόσο εκλεπτυσμένη μηχανή όπως μια porsche έστω και αυτή η πολύ light για το κύρος της εταιρίας porsche....

Επισκέπτης
Για αυτό σου λέω... Βάζουμε μόνο όταν είμαστε σίγουροι ότι τον/την έχουμε... (και καλά...)

Βρε την έτσι, ξαναλέω... Μου κάνει εντύπωση, υπάρχουν κάτι μπιμπελό που το πολύ πολύ κανά βραχιολάκι, κανά γουναρικό, κανά σκουλαρίκι έχουν να επιδείξουν(από όσα έχω δει) και το καραξεκώλι.... η πορνοστάρ η ίδια(όχι ότι με χαλάει προς θεού), πως να το πω χωρίς να παρεξηγηθώ, η ..φτηνή (με πιάνεις νομίζω) πήρε δώρο porsche. Ως συνήγορος των λεπτεπίλεπτων δεσποινίδων, ενίσταμαι σφόδρα κύριοι. Διότι δεν δύναται η προκλητικοτάτη και θρασσεία πρωταγωνίστρια σε ταινίες σκληρού περιεχομένου να λαμβάνει ως δώρο μια τόσο εκλεπτυσμένη μηχανή όπως μια porsche έστω και αυτή η πολύ light για το κύρος της εταιρίας porsche....

Στοιχημα στημενο μυριζομαι.....αρα στοιχημα κερδισμενο....:):):):):):):)...

Το πας βαθια....πολυ βαθια....αν το παρουμε οπως το θετεις...τοτε....θα πεσει φωτια να μας καψει....ολους....
Σκεψου καμια φορα που προσπαθησες να συναιτησεις εναν ανοητο ή εναν αγροικο....σκεψου μια αλλη φορα που μιλουσες για ερωτα/αγαπη σε μια γκομενα που ειχε καρδια=?.....προσπαθησες σ'ολες τις περιπτωσεις να δωρισεις/μεταδωσεις λεπτεπιλεπτα δωρα αμετρητης αξιας....(την καρδια κ το μυαλο σου)...κ πηρες στην καλυτερη περιπτωση μια αρνητικοτητα....κ στη χειροτερη τα @@ σου στο χερι κ εφυγες....χωρις να καταλαβουν....

Το σοβαρεψα πολυυυυ ????.......I'm sorry my friend....!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
The problem with pearls for pigs is not that the pigs are not worthy. It is not worthiness that is in question here at all, but helpfulness. Pigs cannot digest pearls, cannot nourish themselves upon them. Likewise for a dog with a Bible or a crucifix. The dog cannot eat it. The reason these animals will finally "turn and rend you" when you one day step up to them with another load of Bibles or pearls, is that YOU at least are edible. Anyone who has had serious responsibilities of caring for animals will understand immediately what Jesus is saying. And what a picture this is of our efforts to correct and control others by pouring our good things, often truly precious things, upon them--things that they nevertheless simply cannot ingest and use to nourish themselves. The point is NOT the waste of the "pearl" BUT THAT THE PERSON GIVEN THE PEARL IS NOT HELPED.

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    68,2 KB · Εμφανίσεις: 68

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
The problem with pearls for pigs is not that the pigs are not worthy. It is not worthiness that is in question here at all, but helpfulness. Pigs cannot digest pearls, cannot nourish themselves upon them. Likewise for a dog with a Bible or a crucifix. The dog cannot eat it. The reason these animals will finally "turn and rend you" when you one day step up to them with another load of Bibles or pearls, is that YOU at least are edible. Anyone who has had serious responsibilities of caring for animals will understand immediately what Jesus is saying. And what a picture this is of our efforts to correct and control others by pouring our good things, often truly precious things, upon them--things that they nevertheless simply cannot ingest and use to nourish themselves. The point is NOT the waste of the "pearl" BUT THAT THE PERSON GIVEN THE PEARL IS NOT HELPED.

Αμάν rop.....!
Μιλάμε πολύ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ....
by the way....είχα πολύ καιρό να σε δώ μέσα !

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Έ τα έχουμε πει τα πιο πολλά μην γινόμαστε και κουραστικοί. Σαλούδος.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
να μου πεις οτι τσακωθηκα με το warhol....να το δεχτω οτι εκανα μαλακια που παρασυρθηκα...
αλλα ποτε τσακωθηκα με studian/vasos ???? μηπως εννοεις τις ψευτο-κοντριτσες που ειχαμε ενα φεγγαρι ??? εεε...περασμενα ξεχασμενα.:):):)

Τσακωθήκαμε γιατί είσαι μικρός και άβγαλτος! Που τα έμαθες όλα αυτά ρε μικρέ; Εεεεε; Μπαίνεις εδώ και μας κοροϊδεύεις ότι είσαι μικρός. Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας!!!

Επισκέπτης
Τσακωθήκαμε γιατί είσαι μικρός και άβγαλτος! Που τα έμαθες όλα αυτά ρε μικρέ; Εεεεε; Μπαίνεις εδώ και μας κοροϊδεύεις ότι είσαι μικρός. Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας!!!

Παλι μου την μπαινεις μαστρο-στουντιαν....κ δν θα τα παμε καλα....:):):):):)...

Oλα ειναι ξεκαθαρα μ'εμενα....πληρωνει ο μπαμπας...:):):):):):)....

Eνω μ'εσενα...παιζουν πολλα...(χρηματιστηριο...ψυχολογια....κλπ...)...:):):):):)

Oλα σαπια ειναι σε τουτο τον ματαιο κοσμο..(που εισαι ξανθοπουλε να με δεις τωρα που κενταω..).....:):):):):):):)....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παλι μου την μπαινεις μαστρο-στουντιαν....κ δν θα τα παμε καλα....:):):):):)...

Oλα ειναι ξεκαθαρα μ'εμενα....πληρωνει ο μπαμπας...:):):):):):)....

Eνω μ'εσενα...παιζουν πολλα...(χρηματιστηριο...ψυχολογια....κλπ...)...:):):):):)

Oλα σαπια ειναι σε τουτο τον ματαιο κοσμο..(που εισαι ξανθοπουλε να με δεις τωρα που κενταω..).....:):):):):):):)....

Έτσι είναι για όσους δεν τα βρίσκουν έτοιμα μικρέ! Δυό δουλειές κάνουμε. Το πρωί στο χρηματιστήριο να πουλάμε και να αγοράζουμε και το βράδυ στο ιατρείο να θεραπεύουμε τους τρελλούς.

Α ρε πουτάνα κενωνία!!

Επισκέπτης
ρε μαγκιτες αυτο το ρασπουτιν πως το βρισκει κανεις ξεκινωντας απο pireaus? :helpplea:

Επισκέπτης
Έτσι είναι για όσους δεν τα βρίσκουν έτοιμα μικρέ! Δυό δουλειές κάνουμε. Το πρωί στο χρηματιστήριο να πουλάμε και να αγοράζουμε και το βράδυ στο ιατρείο να θεραπεύουμε τους τρελλούς.

Α ρε πουτάνα κενωνία!!

Ετσι ειναι η κενωνια....αλλους τους ανεβαζει κ αλλους τους κατεβαζει στα ταρταρα....:):):):):):):):):).....

Tα μεσημερια δν μας εχεις πει τι κανεις κ τις μεταμεσονυκτιες ωρες....αλλα ευτυχως εχουμε λαγωνικα κ θα τη βρουν την ακρη με την παρτη σου....
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

ρε μαγκιτες αυτο το ρασπουτιν πως το βρισκει κανεις ξεκινωντας απο pireaus? :helpplea:

απλα πραγματα.....πως πας για την εθνικη Αθηνων-Λαμιας....(στο λεω πολυ γενικα...εεεε).....στα φαναρια της κηφισιας ή πιο πριν αν ξερεις την καβατζα κοβεις δεξια κ μπουκαρεις στο καστρο.... :dancing: :dancing: :dancing:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε παιδιά για να πούμε του στραβού το δίκιο, γιατί να μην πάρει η κοπέλα Porsche; Καλύτερες είναι οι άλλες απέξω; Στο τέλος-τέλος κάτι δεν πρόσφερε; Εμείς γιατί πάμε εκεί και δεν πάμε σε κανένα μοναστήρι να δούμε τις καλόγριες με τα λεπτά τους (antipig) αισθήματα; Δεν είναι κ@υλα η κοπέλα με  :boobies: και πορνοstyle;

Επισκέπτης
το ρασπουτιν βρισκετε στιν νεα κιφισια επι τισ εθνικισ οδου!!!! απεναντι απο το ρασπουτιν ιπαρχι και το rich and famoys !!!καντε μια βολτα και κει!δεν εχετε να χασετε τιποτα!!!!κατι λεει σαν μαγαζι!!!!

Επισκέπτης
Ρε παιδιά για να πούμε του στραβού το δίκιο, γιατί να μην πάρει η κοπέλα Porsche; Καλύτερες είναι οι άλλες απέξω; Στο τέλος-τέλος κάτι δεν πρόσφερε; Εμείς γιατί πάμε εκεί και δεν πάμε σε κανένα μοναστήρι να δούμε τις καλόγριες για τα λεπτά τους αισθήματα; Δεν είναι κ@υλα η κοπέλα με  :boobies: και πορνοstyle;

porsche?πω πω γουσταρω γκομενακια με πορσικα να καταπινουν ολο το γιοματαρι απο το αμπαρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom