Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
  Μια και για αυτοκίνητα ο λόγος βλέπω πριν λίγο Mercedes (πανω απο 50000?) με μέσα μια γκόμενα που την εβριζαν κατι γιαγιαδες. η τυπισσα φαινόταν ωραια γκόμενα γυρναει και ειχε κανει πλαστικη στο βυζί (πολυ καλο) πλαστικη μυτη ζυγωματικα χειλια, μουναρα αλλα ειναι πιθανον να γεννηθηκε χωρις το εν λόγω οργανο. Με λίγα λόγια η γκομενα κουβαλε 80.000?  (το αυτ. + τις πλαστικες).
Εκει που θελω να καταλ΄ηξω ειναι τα λεφτα ετσι βγαινουν ή 200? την ωρα με πολλα κοροιδα ή απαξ 100.000? με ένα κοροιδο.

150? τα εδινα για μια ωρα . αυτα και σορρυ που αλλαξα το θέμα απλα δεν ήθελα να ανοιξω νεο Thread

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μclein, τουλαχιστον την κρατησε την αδεια στο ονομα του ο καψουρης η' την κλαιει τωρα ?

Ξέρω και περίπτωση με AUDI TT που ήρθε ο καψούρης μετά ένα χρόνο και το πήρε πίσω. Κι έκλαιγε μετά η κυρία και τον κατηγορούσε, τι κακός άνθρωπος ήταν!!!!!!

Σπανίως πάντως το γράφουν στο όνομα των κοριτσιών και λόγω τεκμηρίου. Αυτές κάνουν δήλωση με το βασικό μισθό. Οπότε δεν μπορούν να δικαιολογήσουν πολύ ακριβό αυτοκίνητο.

Επισκέπτης
Μclein, τουλαχιστον την κρατησε την αδεια στο ονομα του ο καψουρης η' την κλαιει τωρα ?
Οχι...ηταν ολοκληρωμενο το δωρο....της γκομενιτσας ειναι το αμαξακι πλεον...
Οσο για το παληκαρι....ελπιζω να μην κλαιει....γιατι αν κλαει τοτε ειναι μαλακας....κ φυσικα ανοητος....αν παλι γελαει ή ειναι σε ουδετερη κατασταση...μπραβο του...ειναι κυριος κ μαγκας...
(τα παραπανω ειναι αποψη μου...κ ελπιζω να ειναι σεβαστη...ελπιζω να μην προκαλεσω μεσανατολικο παλι...)...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οχι...ηταν ολοκληρωμενο το δωρο....της γκομενιτσας ειναι το αμαξακι πλεον...
Οσο για το παληκαρι....ελπιζω να μην κλαιει....γιατι αν κλαει τοτε ειναι μαλακας....κ φυσικα ανοητος....αν παλι γελαει ή ειναι σε ουδετερη κατασταση...μπραβο του...ειναι κυριος κ μαγκας...
(τα παραπανω ειναι αποψη μου...κ ελπιζω να ειναι σεβαστη...ελπιζω να μην προκαλεσω μεσανατολικο παλι...)...

Πάντως εμένα αν μου ζητούσε Πόρσε θα έλεγα κάποιο λάθος έχω κάνει. Αυτή είναι ψωνάρα και δεν το είχα καταλάβει. Γιατί ένα κοριτσάκι που βγάζει 2-2,5 χιλιάρικα το μήνα και ζητάει να κυκλοφορεί με Πόρσε είναι μεγάλη ψωνάρα, οπότε εγώ τι σχέση έχω μαζί της;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πάντως εμένα αν μου ζητούσε Πόρσε θα έλεγα κάποιο λάθος έχω κάνει. Αυτή είναι ψωνάρα και δεν το είχα καταλάβει. Γιατί ένα κοριτσάκι που βγάζει 2-2,5 χιλιάρικα το μήνα και ζητάει να κυκλοφορεί με Πόρσε είναι μεγάλη ψωνάρα, οπότε εγώ τι σχέση έχω μαζί της;

Α, μπράβο...και δεν είμαστε και τελειωμένοι ούτε 80ρηδες να πρέπει να σπρώξουμε τόσο χοντρό χαρτί για  ένα αιδοίο...Δηλαδή όσοι την γάμησαν τσάμπα είναι καλύτεροι; ΞΥΠΝΑΤΕ  ΦΙΛΟΙ!!! Anyway, αν ο τύπος με την Porsche ΔΕΝ τα κλα'ιει και είναι στ' αρχίδια του έχει καλώς...διαφορετικά  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Α, μπράβο...και δεν είμαστε και τελειωμένοι ούτε 80ρηδες να πρέπει να σπρώξουμε τόσο χοντρό χαρτί για  ένα αιδοίο...Δηλαδή όσοι την γάμησαν τσάμπα είναι καλύτεροι; ΞΥΠΝΑΤΕ  ΦΙΛΟΙ!!! Anyway, αν ο τύπος με την Porsche ΔΕΝ τα κλα'ιει και είναι στ' αρχίδια του έχει καλώς...διαφορετικά  :jerking: :jerking: :jerking:
πρεπει να ηταν πολυυυυ πιτσιρικα οταν καποιος την πηδηξε τσαμπα για τελευταια φορα.....και ο νοων νοειτω....:):):):):):):):):):):):):):):).....

Αυτοπροταθηκαν τα κλειδια ως δωρο απ'τον εν λογο κυριο....δν το ζητησε το αμαξακι η κοπελα...απλα εκανε αυτο που θα εκαναν 80 στις 100 κοπελες...το πηρε...:):):):):):):):):)...
Η συγκεκριμενη ισως,λεω ισως,βγαζει περισσοτερα στο συγκεκριμενο μαγαζι...Eξακριβωμενο ομως οτι εχει κ εξωτερικες δουλειες...μεγαλες μπιζνες λεμεεε...:):):):):):):)...
Οτι ειναι ψωνιο ομως...ειναι.....ας ειναι καλα ομως ο νεοΕλληνας καψουρης....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
πρεπει να ηταν πολυυυυ πιτσιρικα οταν καποιος την πηδηξε τσαμπα για τελευταια φορα.....και ο νοων νοειτω....:):):):):):):):):):):):):):):).....
Αυτοπροταθηκαν τα κλειδια ως δωρο απ'τον εν λογο κυριο....δν το ζητησε το αμαξακι η κοπελα...απλα εκανε αυτο που θα εκαναν 80 στις 100 κοπελες...το πηρε...:):):):):):):):):)...
Η συγκεκριμενη ισως,λεω ισως,βγαζει περισσοτερα στο συγκεκριμενο μαγαζι...Eξακριβωμενο ομως οτι εχει κ εξωτερικες δουλειες...μεγαλες μπιζνες λεμεεε...:):):):):):):)...

Στα ανωτέρω, δεν έχω να αντιπαραβάλω ΤΙΠΟΤΑ...ειδικά στο σκέλος για το τζάμπα πήδημα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:

99 στις 100 στις 4.000.000 δεν ξέρω

κ@υλοψώνιο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ρε srudian άλλαξε λίγο μαγαζάκι (που τελευταία το τιμώ ιδιαιτέρως) και τράβα  :knockinb: την που ρωτάς τι σχέση θα είχες μαζί της.
Και σιγά μη βγάζει 2 - 2.5. 6000 είναι το πλαφόν για αυτήν. Πρέπει να βάλουμε ένα smiley καρτοφονιά (που 'σαι ρε vaso να γλωσοπαίξεις)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε srudian άλλαξε λίγο μαγαζάκι (που τελευταία το τιμώ ιδιαιτέρως) και τράβα  :knockinb: την που ρωτάς τι σχέση θα είχες μαζί της.
Και σιγά μη βγάζει 2 - 2.5. 6000 είναι το πλαφόν για αυτήν. Πρέπει να βάλουμε ένα smiley καρτοφονιά (που 'σαι ρε vaso να γλωσοπαίξεις)

Ρε Λεονόρο δεν το κατάλαβα το σχόλιο σου ακριβώς, αλλά θα απαντήσω στο βαθμό που το κατάλαβα. Πρώτον δεν ήξερα σε ποιάν αναφερόσαστε συγκεκριμένα οπότε το σχόλιο μου είχε πιό γενικό χαρακτήρα. Πάντως η συντριπτική πλειοψηφία των στριπτιζούδων σε αυτά τα ποσά κινούνται. Αν η συγκεκριμένη κάνει και μπίζνες εκτός είναι άλλο θέμα.

Επίσης όταν φτάνεις να συζητάς για Πόρσε με μια κοπέλλα σίγουρα κάποιο νταραβέρι έχεις μαζί της περισσότερο από μερικά πουτά-χουρούς. Με αυτή την έννοια λοιπόν είπα θα αναρωτιόμουνα τι κάνω εγώ εδώ με αυτήν.

Αααα! Και πάω εκεί που περνάω καλά μέχρι να βαρεθώ ή να σταματήσω να περνάω καλά. Ούτε ληξίαρχος, ούτε στατιστικολόγος είμαι ν απέρνω τα μαγαζιά σβάρνα.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Βρε την "Νικίτα"...

Απορώ πάντως. Να έχεις porsche και να επιδίδεσαι μετά μανίας στο σπορ του χειρογλύκανου...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Βρε την "Νικίτα"...

Απορώ πάντως. Να έχεις porsche και να επιδίδεσαι μετά μανίας στο σπορ του χειρογλύκανου...

Πρέπει και να τη συντηρήσεις....δε θα σου πληρώνουν και τις βενζίνες :grin:

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Σπόνσορες ήμαστε όλοι είτε μας αρέσει είτε όχι. Η "χορηγία" είναι αρχαία ελληνική εφευρεση. Εξ άλλου μπορει για τον εν λόγω κύριο η αξία της πόρσε να είναι όση να κεράσω εγω ενα πουτό. Γι αυτό σημασία έχει να περνας καλά μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σου πάντα!!

Επισκέπτης
Βρε την "Νικίτα"...

Αμα εμενε αδερφε στη χειροκινηση.....δν θα ειχε porche....:):):):):):)....

Πρέπει και να τη συντηρήσεις....δε θα σου πληρώνουν και τις βενζίνες :grin:
υπαρχει κ ο επομενος....τι δουλεια θα κανει αυτος ??? :):):):):):)...

...

To καλο παντως με την κυρια ειναι πως δν μενει στα λογια....ουτε εντος...ουτε κ εκτος μαγαζιου!!! Αν εισαι καλος πελατης δλδ εχεις λεφτα...θα περασεις καλα...οι φτωχοι συγγενεις ας κατσουν μακρια ή ας μεινουν στην χειροκινητη απολαυση....
Υπ'οψιν...δν χρειαζεται να πληρωσεις/δωρισεις porche για να περασεις καλα....το ζητημα κ η μαγκια ειναι να μην κανεις το δωρο αφου γλυκαθεις....
Πριν τη γλυκα...ισως να το συζητουσα....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
αναρωτιεμαι.. αν εχεις τη δυνατοτητα να χαρισεις πορσε σε μια γυναικα, πηγαινεις στο στριπτηζαδικο να τη βρεις?
κουλο μου φαινεται ρε γαμωτο..
οι τυποι που το ?φυσανε?, δεν εχουν τη δυνατοτητα ανα πασα στιγμη να κυκλοφορησουν, επι πληρωμη ή χωρις, με απλησιαστες για εμας τους κοινους θνητους γυναικες?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αναρωτιεμαι.. αν εχεις τη δυνατοτητα να χαρισεις πορσε σε μια γυναικα, πηγαινεις στο στριπτηζαδικο να τη βρεις?
οι τυποι που το ?φυσανε?, δεν εχουν τη δυνατοτητα ανα πασα στιγμη να κυκλοφορησουν, επι πληρωμη ή χωρις, με απλησιαστες για εμας τους κοινους θνητους γυναικες?

+1

Επισκέπτης
Οσον αφορα το πρωτο σκελος/ερωτηση.....ειναι μεγαλη ιστορια....βαλε οτι μεσα στο στριπ...κρυβει ο καθε ανθρωπος,πλουσιος/φτωχος,το/α κομπλεξ του...επισης...ξαφνικα ο ασχημος...με καποια ποσα φτιαχνεται κ φαινεται ωραιος...ο μαλακας...ενδιαφερον τυπος...κλπ..κλπ....η ψευδαισθηση της νυχτας,του χωρου κλπ στοιχειων...ειναι η μαγεια...

Οσον αφορα το δευτερο σκελος....ειναι σχετικα απλουστερη η απαντηση...
Σκεψου....το παιχνιδι που γινεται μεσα στο στριπτιτζαδικο...καμια γκομενα κ ποτε δν εχει πει...παμε τωρα να γαμηθουμε...ή θελω να με γαμησεις...ειτε με λεφτα ή χωρις λεφτα....παντα γινεται ενα παιχνιδι....παντα στηνονται οι παιχτες κ το ταμπλω...γινονται καποιες κινησεις....κ ο φραγκατος πετυχαινει/ριχνει το υποτιθεμενο θυμα-γκομενα....ουσιαστικα ειναι παιχνιδι μυαλου...κ νοοτροπιας...
Με απλα λογια....οταν εχεις λεφτα...κ δν ξερεις τι να τα κανεις κ εχεις βαρεθει τα ευκολα....προσπαθεις να σπασεις τη ρουτινα της ζωης σου...κ βρισκεις διαφορες διεξοδους....μια απ'αυτες ειναι κ τα στριπ...

Τελος....δν καταλαβα ακριβως το νοημα του ''απλησιαστες για εμας τους κοινους θνητους γυναικες ''....αν θες κανε μια επεξηγηση...γιατι εγω στο μυαλο μου το εχω τελειως διαφορετικα...κ βασικα επαληθευεται καθημερινα η αποψη που εχω σχηματισει...

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
η Νικητα ειναι γατα!ξερει και χειριζεται ακρως επαγγελματικα τις καταστασεις!οποιος παει στο μαγαζι και την παρακολουθησει  λιγο θα καταλαβει.και  οι μαγαζατορες ξερουν και δεν την πιεζουν να κανει  πολλους χορους σαν τις αλλες .φτανει να μεινουν ευχαριστημενοι οι <<καλοι>> πελατες!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Οσον αφορα το πρωτο σκελος/ερωτηση.....ειναι μεγαλη ιστορια....βαλε οτι μεσα στο στριπ...κρυβει ο καθε ανθρωπος,πλουσιος/φτωχος,το/α κομπλεξ του...επισης...ξαφνικα ο ασχημος...με καποια ποσα φτιαχνεται κ φαινεται ωραιος...ο μαλακας...ενδιαφερον τυπος...κλπ..κλπ....η ψευδαισθηση της νυχτας,του χωρου κλπ στοιχειων...ειναι η μαγεια...
μιλαω για ανθρωπους που εχουν τη δυνατοτητα να χαρισουν πορσε, αρα για ανθρωπους που εχουν πραγματικα πολλα λεφτα, για ανθρωπους που ο τραπεζικος τους λογαριασμος αλλαζει καθε λεπτο. αυτοι οι ανθρωποι οσο μαλακες, οσο ασχημοι, οσο μεγαλοι σε ηλικια να ειναι, δεν εχουν αναγκη να πανε σε ενα στριπτηζαδικο να επιβεβαιωθουν. τα χρηματα κανουν ολη τη δουλεια απο μονα τους

Οσον αφορα το δευτερο σκελος....ειναι σχετικα απλουστερη η απαντηση...
Σκεψου....το παιχνιδι που γινεται μεσα στο στριπτιτζαδικο...καμια γκομενα κ ποτε δν εχει πει...παμε τωρα να γαμηθουμε...ή θελω να με γαμησεις...ειτε με λεφτα ή χωρις λεφτα....παντα γινεται ενα παιχνιδι....παντα στηνονται οι παιχτες κ το ταμπλω...γινονται καποιες κινησεις....κ ο φραγκατος πετυχαινει/ριχνει το υποτιθεμενο θυμα-γκομενα....ουσιαστικα ειναι παιχνιδι μυαλου...κ νοοτροπιας...
Με απλα λογια....οταν εχεις λεφτα...κ δν ξερεις τι να τα κανεις κ εχεις βαρεθει τα ευκολα....προσπαθεις να σπασεις τη ρουτινα της ζωης σου...κ βρισκεις διαφορες διεξοδους....μια απ'αυτες ειναι κ τα στριπ...

αν παλι εχεις τη δυνατοτητα να χαλας π.χ. 500 ευρω καθε βραδυ για μια στριπτηζου, το παιχνιδι ειναι προδιαγεγραμμενο απο την αρχη. αρα, δεν υπαρχει παιχνιδι.

...

Τελος....δν καταλαβα ακριβως το νοημα του ''απλησιαστες για εμας τους κοινους θνητους γυναικες ''....αν θες κανε μια επεξηγηση...γιατι εγω στο μυαλο μου το εχω τελειως διαφορετικα...κ βασικα επαληθευεται καθημερινα η αποψη που εχω σχηματισει...

μπορεις να πληρωσεις ενα α (μεγαλο) χρηματικο ποσο και να σε συνοδευει σε ενα ταξιδι σου π.χ. ενα top class μοντελο. αυτη η γυναικα ειναι απλησιαστη για μενα.

μην ξεχνας οτι οι αποριες μου πηγαζουν απο το γεγονος οτι δεν μπορει καποιος να κανει δωρο μια πορσε την οποια θα την ξεχρεωσει σε 60 ατοκες δοσεις. πρεπει να? ναι ανθρωπος με πολλα χρηματα και γι? αυτους εξεφρασα την απορια μου προηγουμενως. πως ενας τετoιος ανθρωπος παει σε στριπ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom