nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.300
- Πόντοι
- 4.656
Ναι έχει βυζάρες ωραίες...Βυζάρεςςς...
Πρέπει να κοντεύει τα 40. Έκφυλη πουταναρα για δυνατά γαμισια!!!τι ηλικια εχει ακριβως?
μονο 40? μικρες λεπτομερειες παρα τα φωτοσοπ, μακιγιαζ, κρεμες και λοιπα γυναικεια σοβατισματα, προδιδουν πολλα πανω απο τα 40 κατα τη γνωμη μου.Πρέπει να κοντεύει τα 40. Έκφυλη πουταναρα για δυνατά γαμισια!!!
Γαμησια γιοκ, ψαλίδια εβετ (Λέσβος )Πρέπει να κοντεύει τα 40. Έκφυλη πουταναρα για δυνατά γαμισια!!!
Ναι μπορει να τα εχει περάσει, αλλωστε ειναι πολλά χρονια στο κουρμπέτι.μονο 40? μικρες λεπτομερειες παρα τα φωτοσοπ, μακιγιαζ, κρεμες και λοιπα γυναικεια σοβατισματα, προδιδουν πολλα πανω απο τα 40 κατα τη γνωμη μου.
ο λαιμος για παραδειγμα.
Και εγω αυτο πιστευω οτι ειναι ψαλιδομουνα μιας και δεν εχει κυκλοφορησει ποτε με ανδρα. Παντως ενας τυπος εγραφε εδω μερικες σελιδες πισω οτι εχει/ειχε σχεση με εναν τυπο.Γαμησια γιοκ, ψαλίδια εβετ (Λέσβος )
Στο παρελθόν μάλλον... Τελευταία δεν την βλέπω να συνοδεύεταιΚαι εγω αυτο πιστευω οτι ειναι ψαλιδομουνα μιας και δεν εχει κυκλοφορησει ποτε με ανδρα. Παντως ενας τυπος εγραφε εδω μερικες σελιδες πισω οτι εχει/ειχε σχεση με εναν τυπο.
Ειναι ντισκ τζοκεϊ,μην εισαι αυστηρος μαζι τηςελα μωρε με το ντρουπι να πουμε θελει και νήμα στο σαη όξω μωρη
Οι εγχώριοι πουστηδες της show business, εχουν από πολλού σπάσει τον πάγο και πλέον δεν τους (τις ) προλαβαίνεις ποια θα πρωτοδειχτει σαν πισωγλεντισσα. Στα επώνυμα κορίτσια, είμαστε ακόμη λίγο πίσω αλλά, είναι θέμα χρόνου τώρα με την μόδα των μιτουδατζηδων να εισάγουμε και αυτήν της ψαλιδοπροτιμησης...Και εγω αυτο πιστευω οτι ειναι ψαλιδομουνα μιας και δεν εχει κυκλοφορησει ποτε με ανδρα. Παντως ενας τυπος εγραφε εδω μερικες σελιδες πισω οτι εχει/ειχε σχεση με εναν τυπο.