Νέα

Ράδιο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό είδος μουσικής προτιμάτε;

• Ποπ

Ψήφοι: 73 6,0%
  • Ροκ

Ψήφοι: 324 26,8%
  • House

Ψήφοι: 62 5,1%
  • Soul

Ψήφοι: 12 1,0%
  • Μέταλ

Ψήφοι: 161 13,3%
  • Trance

Ψήφοι: 47 3,9%
  • Μπλουζ

Ψήφοι: 18 1,5%
  • R'n'B

Ψήφοι: 25 2,1%
  • Τζαζ

Ψήφοι: 33 2,7%
  • Ρέγκε

Ψήφοι: 13 1,1%
  • Chill-Out

Ψήφοι: 42 3,5%
  • Κλασσική

Ψήφοι: 41 3,4%
  • Ελληνική

Ψήφοι: 198 16,4%
  • Δεν ακούω μουσική

Ψήφοι: 34 2,8%
  • Άλλο είδος

Ψήφοι: 44 3,6%
  • Industrial

Ψήφοι: 22 1,8%
  • Hip hop / Rap

Ψήφοι: 59 4,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.208

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
εγω τωρα ποιανου μερος να παρω? προβλημα:think: αν παρω του Ωριων θα νευριασει ο Αρισταρχος - αν παρω του Αρισταρχου θα νευριασει ο Ωριων αν μεινω ουδετερος θα νευριασουν και οι δυο:priest: Ωριων εγω λεω να αφησουμε το θεμα να εκρεμει ωσοτου γυρισει ο καπτεν απο τα ξενα - να απολογηθει τοτε ο κατηγορουμενος και να βγαλει την ετυμηγορια ο καπτεν που ειναι και ΑΕΚ:angel:
Είμαι σε περίοδο που δε νευριάζω εύκολα..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.047
Πόντοι
6.236
εγω τωρα ποιανου μερος να παρω? προβλημα:think: αν παρω του Ωριων θα νευριασει ο Αρισταρχος - αν παρω του Αρισταρχου θα νευριασει ο Ωριων αν μεινω ουδετερος θα νευριασουν και οι δυο:priest: Ωριων εγω λεω να αφησουμε το θεμα να εκρεμει ωσοτου γυρισει ο καπτεν απο τα ξενα - να απολογηθει τοτε ο κατηγορουμενος και να βγαλει την ετυμηγορια ο καπτεν που ειναι και ΑΕΚ:angel:
Εσύ να πάρεις το δικό μου μέρος γιατί εγώ έχω δίκιο, φυσικά!
Μπαίνει ο καθένας και λέει "εγώ θα αποτραβηχτώ από τα εγκόσμια". Κάτσε ρε φίλε... και εμείς εδώ τι κάνουμε δηλαδή;; :angel:

Ο κάπτεν, επειδή και ο Αρίσταρχος είναι ΑΕΚ θα υποστηρίξει τον Αρίσταρχο. Δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός οπότε το θέμα πρέπει να λυθεί.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.144
Πόντοι
3.506
Αναχωρώ για την εκκλησία ώστε να προλάβω την θεια λειτουργεία ! Το πήρα απόφαση, σήμερα θα εξομολογηθώ στον ιερέα μήπως και λάβω συγχώρεση για την αμαρτωλή ζωή που κάνω... :confused::priest:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.047
Πόντοι
6.236
Αναχωρώ για την εκκλησία ώστε να προλάβω την θεια λειτουργεία ! Το πήρα απόφαση, σήμερα θα εξομολογηθώ στον ιερέα μήπως και λάβω συγχώρεση για την αμαρτωλή ζωή που κάνω... :confused::priest:
Αν ακούσουμε, σήμερα, για κανέναν ιερέα που έβγαλε τα ράσα και θα ακολουθήσει την κοσμική ζωή, θα καταλάβουμε ποιος τον κόλασε!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
( Όχι εγώ..)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να πας..( κι εγώ πρέπει)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.144
Πόντοι
3.506
Αν ακούσουμε, σήμερα, για κανέναν ιερέα που έβγαλε τα ράσα και θα ακολουθήσει την κοσμική ζωή, θα καταλάβουμε ποιος τον κόλασε!
Είχα καιρό να παρευρεθώ στον οίκο του Θεού...:priest: Τελικά ήταν ωραία εμπειρία, είχε πολλά όμορφα κορίτσια, ίσως είναι ένα καλό μέρος για γνωριμίες, θα πηγαίνω συστηματικά μου φαίνεται :grin:
Υγ : ο παπούλης μόλις με είδε με έδειωξε :confused: και έτσι δεν κατάφερα να εξομολογηθώ σήμερα... :undecided:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.631
Πόντοι
3.506
Εσύ να πάρεις το δικό μου μέρος γιατί εγώ έχω δίκιο, φυσικά!
Μπαίνει ο καθένας και λέει "εγώ θα αποτραβηχτώ από τα εγκόσμια". Κάτσε ρε φίλε... και εμείς εδώ τι κάνουμε δηλαδή;; :angel:

Ο κάπτεν, επειδή και ο Αρίσταρχος είναι ΑΕΚ θα υποστηρίξει τον Αρίσταρχο. Δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός οπότε το θέμα πρέπει να λυθεί.
οπως το εθεσες ωριων εχεις δικαιο θα παρω το μερος σου τελικα και απο τι βλεπω και ο αγραμματος κλινει προς σε εσενα - εχουμε την πλειοψηφια λοιπον - πρεπει να σκεφτουμε σοβαρα τι θα κανουμε με αυτην την πλειοψηφια:2funny:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
οπως το εθεσες ωριων εχεις δικαιο θα παρω το μερος σου τελικα και απο τι βλεπω και ο αγραμματος κλινει προς σε εσενα - εχουμε την πλειοψηφια λοιπον - πρεπει να σκεφτουμε σοβαρα τι θα κανουμε με αυτην την πλειοψηφια:2funny:
Θα παίρνετε αποφάσεις πλειοψηφικες..:confused::confused:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.631
Πόντοι
3.506

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.631
Πόντοι
3.506
παρε και απο μια συγχωρεση για μενα και τον αρισταρχο να υπαρχει:angel: ο ωριων δεν την χρειαζεται ειναι καλος ο καλυτερος:angel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom