Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Δεν ξέρω τι να απαντήσω...Ο @Aristarxos unplugged μου την έσπασε! Για αυτό χάθηκα.
Δεν ξέρω τι να απαντήσω...Ο @Aristarxos unplugged μου την έσπασε! Για αυτό χάθηκα.
Είμαι σε περίοδο που δε νευριάζω εύκολα..εγω τωρα ποιανου μερος να παρω? προβλημα αν παρω του Ωριων θα νευριασει ο Αρισταρχος - αν παρω του Αρισταρχου θα νευριασει ο Ωριων αν μεινω ουδετερος θα νευριασουν και οι δυο Ωριων εγω λεω να αφησουμε το θεμα να εκρεμει ωσοτου γυρισει ο καπτεν απο τα ξενα - να απολογηθει τοτε ο κατηγορουμενος και να βγαλει την ετυμηγορια ο καπτεν που ειναι και ΑΕΚ
Εσύ να πάρεις το δικό μου μέρος γιατί εγώ έχω δίκιο, φυσικά!εγω τωρα ποιανου μερος να παρω? προβλημα αν παρω του Ωριων θα νευριασει ο Αρισταρχος - αν παρω του Αρισταρχου θα νευριασει ο Ωριων αν μεινω ουδετερος θα νευριασουν και οι δυο Ωριων εγω λεω να αφησουμε το θεμα να εκρεμει ωσοτου γυρισει ο καπτεν απο τα ξενα - να απολογηθει τοτε ο κατηγορουμενος και να βγαλει την ετυμηγορια ο καπτεν που ειναι και ΑΕΚ
Αν ακούσουμε, σήμερα, για κανέναν ιερέα που έβγαλε τα ράσα και θα ακολουθήσει την κοσμική ζωή, θα καταλάβουμε ποιος τον κόλασε!Αναχωρώ για την εκκλησία ώστε να προλάβω την θεια λειτουργεία ! Το πήρα απόφαση, σήμερα θα εξομολογηθώ στον ιερέα μήπως και λάβω συγχώρεση για την αμαρτωλή ζωή που κάνω...
Να πας..( κι εγώ πρέπει)Αναχωρώ για την εκκλησία ώστε να προλάβω την θεια λειτουργεία ! Το πήρα απόφαση, σήμερα θα εξομολογηθώ στον ιερέα μήπως και λάβω συγχώρεση για την αμαρτωλή ζωή που κάνω...
Είχα καιρό να παρευρεθώ στον οίκο του Θεού... Τελικά ήταν ωραία εμπειρία, είχε πολλά όμορφα κορίτσια, ίσως είναι ένα καλό μέρος για γνωριμίες, θα πηγαίνω συστηματικά μου φαίνεταιΑν ακούσουμε, σήμερα, για κανέναν ιερέα που έβγαλε τα ράσα και θα ακολουθήσει την κοσμική ζωή, θα καταλάβουμε ποιος τον κόλασε!
οπως το εθεσες ωριων εχεις δικαιο θα παρω το μερος σου τελικα και απο τι βλεπω και ο αγραμματος κλινει προς σε εσενα - εχουμε την πλειοψηφια λοιπον - πρεπει να σκεφτουμε σοβαρα τι θα κανουμε με αυτην την πλειοψηφιαΕσύ να πάρεις το δικό μου μέρος γιατί εγώ έχω δίκιο, φυσικά!
Μπαίνει ο καθένας και λέει "εγώ θα αποτραβηχτώ από τα εγκόσμια". Κάτσε ρε φίλε... και εμείς εδώ τι κάνουμε δηλαδή;;
Ο κάπτεν, επειδή και ο Αρίσταρχος είναι ΑΕΚ θα υποστηρίξει τον Αρίσταρχο. Δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός οπότε το θέμα πρέπει να λυθεί.
Θα παίρνετε αποφάσεις πλειοψηφικες..οπως το εθεσες ωριων εχεις δικαιο θα παρω το μερος σου τελικα και απο τι βλεπω και ο αγραμματος κλινει προς σε εσενα - εχουμε την πλειοψηφια λοιπον - πρεπει να σκεφτουμε σοβαρα τι θα κανουμε με αυτην την πλειοψηφια
μην ανησυχεις θα παιρνουμε αποφασεις ΚΑΙ ολες θα μενουν στο αρχειο ειμεθα αισθηματιεςΘα παίρνετε αποφάσεις πλειοψηφικες..
παρε και απο μια συγχωρεση για μενα και τον αρισταρχο να υπαρχει ο ωριων δεν την χρειαζεται ειναι καλος ο καλυτεροςΑναχωρώ για την εκκλησία ώστε να προλάβω την θεια λειτουργεία ! Το πήρα απόφαση, σήμερα θα εξομολογηθώ στον ιερέα μήπως και λάβω συγχώρεση για την αμαρτωλή ζωή που κάνω...
Δε βοηθάνε τέτοια τραγούδια..