Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Ναι, ναι βλέπεις που οι φίλοι μας έχουν πάρει το μέρος μου ( το μέρος του σωστού και του δίκαιου δηλαδή) και "δεν απαντάς στα συκοφαντικά τους σχόλια"...Δεν απαντώ στα συκοφαντικά σας σχόλια..
για πες ωριων - τι εννοεις ?
Εννοώ ότι είναι τραγουδάρα και την ακούω συνέχεια!για πες ωριων - τι εννοεις ?
δεν ξερω τι να απαντησω ωριων με επιασες απροετοιμαστο αυτη η βανδη και το συγκεκριμενο τραγουδι μου θυμιζει για καποιο λογο την μελινα τον πρωτο ερωτα μου ιδια ειναι η καριολαΕννοώ ότι είναι τραγουδάρα και την ακούω συνέχεια!
Εντάξει, δεν είναι και
αλλά είναι τραγουδάρα!
Φυσικά είμαστε φίλοι ( εγώ ποτέ δε θύμωσα μαζί σου) ..Ναι, ναι βλέπεις που οι φίλοι μας έχουν πάρει το μέρος μου ( το μέρος του σωστού και του δίκαιου δηλαδή) και "δεν απαντάς στα συκοφαντικά τους σχόλια"...
Ας είναι. Σε συγχωρώ γιατί μετάνιωσες ειλικρινά για τους παραλογισμούς σου.
Φίλοι;
ευτυχως που τα βρηκατε αρισταρχε με τον ωριων γιατι σκεφτομαι να μαλωσω εγω μαζι του - μου βαζει συνεχεια αυτο το τραγουδι και με αποσυντονιζει - σκεφτομαι να αρχισω και γω το ποτο - με τι λες να ξεκινησωΦυσικά είμαστε φίλοι ( εγώ ποτέ δε θύμωσα μαζί σου) ..
Jimmy, δεν πιστεύω ο πρώτος σου έρωτας να είναι αυτή η Μελίνα, που είναι ίδια η Βανδή, ε;δεν ξερω τι να απαντησω ωριων με επιασες απροετοιμαστο αυτη η βανδη και το συγκεκριμενο τραγουδι μου θυμιζει για καποιο λογο την μελινα τον πρωτο ερωτα μου ιδια ειναι η καριολα
Ούτε εγώ θύμωσα ποτέ μαζί σου. Μα είναι δυνατόν να σου θυμώσει κανείς;;;Φυσικά είμαστε φίλοι ( εγώ ποτέ δε θύμωσα μαζί σου) ..
Βέβαια οι παραλογισμού μένουν..
Πάντως είμαι κάπως καλύτερα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν..
Πάντως νιώθω σαν να χάθηκε μια καλή ευκαιρία..
Σκεφτόμουν να ξανακανω κίνηση προσέγγισης για το
μωρό ..( ναι τόσο λακαμας- σας επιτρέπω να με κοροιδευεται για να με αποτρέψετε..)
Ήπια κάτι ρουμια και σοβαρευτηκα κάπως..
Να αρχίζεις με havana club και να κλείνεις με Pampero.. σίγουρη επιτυχία!ευτυχως που τα βρηκατε αρισταρχε με τον ωριων γιατι σκεφτομαι να μαλωσω εγω μαζι του - μου βαζει συνεχεια αυτο το τραγουδι και με αποσυντονιζει - σκεφτομαι να αρχισω και γω το ποτο - με τι λες να ξεκινησω
Δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρη..θα καιροφυλαχτω..( η ελπίδα δεν έχει φύγει)Ούτε εγώ θύμωσα ποτέ μαζί σου. Μα είναι δυνατόν να σου θυμώσει κανείς;;;
Αν η πρώτη της αντίδραση ήταν ξεκάθαρη, δεν έχει νόημα να ξανακάνεις κίνηση προσέγγισης. Ρίξε την ενέργειά σου σε κάτι άλλο.
Και ένα τραγουδάκι για σένα.
Το ρούμι είναι πολύ ύπουλο ποτό...
Αφού δεν έχει φύγει, τι την κλαίμε τόσο καιρό;Δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρη..θα καιροφυλαχτω..( η ελπίδα δεν έχει φύγει)
( Ωραία τα ρουμια)
Γιατί νόμιζα ότι έφυγε..τώρα νομίζω ότι υπάρχει..Αφού δεν έχει φύγει, τι την κλαίμε τόσο καιρό;
Και δεν περνάει ο ρημαδιασμένος, όταν το θες...Γιατί νόμιζα ότι έφυγε..τώρα νομίζω ότι υπάρχει..
Θα δείξει ο χρόνος
Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο..θα φανεί..Και δεν περνάει ο ρημαδιασμένος, όταν το θες...