Βάλε όλη σου τη γοητεία...Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο..θα φανεί..
Και άσε τα ρούμια! Καμιά δεν θέλει να έχει κάποιον που πίνει πολύ! Ούτε καν οι αλκοολικές
Βάλε όλη σου τη γοητεία...Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο..θα φανεί..
Εντάξει..χθες βγήκα κι πήρα δύο τρία ποτά ..είχα μέρες να πιω..Βάλε όλη σου τη γοητεία...
Και άσε τα ρούμια! Καμιά δεν θέλει να έχει κάποιον που πίνει πολύ! Ούτε καν οι αλκοολικές
No - αυτο ειναι κοριτσακι - η δικη μου μελινα ειναι γυναικα - μερικες φορες μιλαμε στο φαισβμπουκ ακομα δεν εχουμε καταληξει ποιος εφταιγε - τεσπα πανε χρονια και οι παλιες αγαπες πανε στο παραδεισο μια ερωμενη χαθηκε τοτε μια αλλη ηρθε μετα η φιλοσοφιαJimmy, δεν πιστεύω ο πρώτος σου έρωτας να είναι αυτή η Μελίνα, που είναι ίδια η Βανδή, ε;
Καλά, επειδή σου αρέσουν οι 20άρες, σκέφτηκα "ρε συ, μήπως είναι αυτή;"No - αυτο ειναι κοριτσακι - η δικη μου μελινα ειναι γυναικα - μερικες φορες μιλαμε στο φαισβμπουκ ακομα δεν εχουμε καταληξει ποιος εφταιγε - τεσπα πανε χρονια και οι παλιες αγαπες πανε στο παραδεισο μια ερωμενη χαθηκε τοτε μια αλλη ηρθε μετα η φιλοσοφια
Πιστεύω πως ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση με την οποία ''μετράμε'' την ζωή μας...τι έγραψα τώρα...Και δεν περνάει ο ρημαδιασμένος, όταν το θες...
Πιστεύω πως ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση με την οποία ''μετράμε'' την ζωή μας...τι έγραψα τώρα...
Κι εσύ?? Βλέπω το νήμα να το μετονομάζουμε σε ανώνυμοι αλκοολικοίευτυχως που τα βρηκατε αρισταρχε με τον ωριων γιατι σκεφτομαι να μαλωσω εγω μαζι του - μου βαζει συνεχεια αυτο το τραγουδι και με αποσυντονιζει - σκεφτομαι να αρχισω και γω το ποτο - με τι λες να ξεκινησω
Κι εσύ?? Βλέπω το νήμα να το μετονομάζουμε σε ανώνυμοι αλκοολικοί
μπραβο ωριων καλυτερα να αποφευγουμε την βανδη να κυλησω και εγω ...εχεις που εχεις τον αρισταρχο να εχεις και εμενα μετα αχ και βαχ και δωστου και καψουροτραγουδα και ποτα (εντωμεταξυ καψουροτραγουδα βαζω και τωρα ποτα οχι - τα ηπια ολα μαζεμενα πιο παλια )Καλά, επειδή σου αρέσουν οι 20άρες, σκέφτηκα "ρε συ, μήπως είναι αυτή;"
Λοιπόν, αποφάσισα να μη σου ξαναβάλω Βανδή.
μπραβο φιλε αγραμματος μονο εγω μπορω να σε καταλαβω που εχω κανει και φιλοσοφοςΠιστεύω πως ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση με την οποία ''μετράμε'' την ζωή μας...τι έγραψα τώρα...
Βαρέθηκα την κλαψα και τα ποτά.. αυτός ο έρωτας που ήθελα να ζήσω, όπως φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση..μπραβο ωριων καλυτερα να αποφευγουμε την βανδη να κυλησω και εγω ...εχεις που εχεις τον αρισταρχο να εχεις και εμενα μετα αχ και βαχ και δωστου και καψουροτραγουδα και ποτα (εντωμεταξυ καψουροτραγουδα βαζω και τωρα ποτα οχι - τα ηπια ολα μαζεμενα πιο παλια )
ευγε Αρισταρχε οπως λεει και ο ποιητης ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος για την ήττα. Ένας άνθρωπος μπορεί να καταστραφεί, αλλά όχι να νικηθεί - τα τσιπουρα παρακαλω να ειναι με μεζεδεςΒαρέθηκα την κλαψα και τα ποτά.. αυτός ο έρωτας που ήθελα να ζήσω, όπως φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση..
Πρέπει να βρω αλλά ενδιαφέροντα..
( Του χρόνου πάλι οι έρωτες κι οι νταλκαδες..θα αφοσιωθώ στις δουλειές μου)
(Πάω για τσίπουρα )
Εννοείται τσίπουρα με φαγητά..ευγε Αρισταρχε οπως λεει και ο ποιητης ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος για την ήττα. Ένας άνθρωπος μπορεί να καταστραφεί, αλλά όχι να νικηθεί - τα τσιπουρα παρακαλω να ειναι με μεζεδες