Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Σαν την ευτυχία δεν έχει..μια χαρα σε βρισκω σημερα Αρισταρχος προσοχη προσοχη η πολλη ευτυχια φερνει και την αποβλακωση του νου
Σαν την ευτυχία δεν έχει..μια χαρα σε βρισκω σημερα Αρισταρχος προσοχη προσοχη η πολλη ευτυχια φερνει και την αποβλακωση του νου
νομιζω παλι στο αρνητικο εστιασες Αρισταρχος και χανεις τη μεγαλη εικονα η μεγαλη εικονα ειναι οτι ο παριος το διασκεδασε και το αποτελεσμα ηταν ωραιο - νομιζω εχεις προβλημα και στα 7 τσακραςΠολύ λιωμας ο Πάριος στο συγκεκριμένο
Χρειάζομαι ένα μασάζ μάλλον να απελευθερωθούν τα τσάκρανομιζω παλι στο αρνητικο εστιασες Αρισταρχος και χανεις τη μεγαλη εικονα η μεγαλη εικονα ειναι οτι ο παριος το διασκεδασε και το αποτελεσμα ηταν ωραιο - νομιζω εχεις προβλημα και στα 7 τσακρας
παλια που ηταν σκυλος υπηρχε μια ελπιδα οι σκυλοι παντα γυρνανε - τωρα που εγινε γατα αντε βρες τονΧρειάζομαι ένα μασάζ μάλλον να απελευθερωθούν τα τσάκρα
( Που είναι ο @Ωρίων? Χάθηκε!)Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - bourdela.com forum
Συνάδελφοι από Θεσσαλονίκη σας εχω νέα ... Επίσκεψη απόψε γύρω στις 21:00 την ωρα που αρχισε η μπορα... πηγαινα για Βασ.ολγας πανω απο video club αλλά λόγω βροχής είπα να δοκιμάσω Βασ. γεωργίου πανω απο ford και εχουμε και λεμε. 3 κοπελες η νυχτερινη βαρδια full full προγραμμα με κοπελα επιλογης...www.bourdela.com
εχεις πετύχει διάνα τη λατρεία μου για τσοκαρία χαχα κι εσύ δεν πας πίσω βλέπω...
εχεις πετύχει διάνα τη λατρεία μου για τσοκαρία χαχα κι εσύ δεν πας πίσω βλέπω...