Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
ύμνος ρε,τι μου θύμισες αυτό και της Γυναίκας η καρδιά είναι μιά Αβυσσοος και το αλλο του ριπ Κυριαζή πολύ αργότερα...έεχω κλάψει...για πολλέεεεεεες γυναίκες έχω κλά-α-ψει.
Για παρτη σου επειδη εισαι Καλτ και εσυ...ύμνος ρε,τι μου θύμισες αυτό και της Γυναίκας η καρδιά είναι μιά Αβυσσοος και το αλλο του ριπ Κυριαζή πολύ αργότερα...έεχω κλάψει...για πολλέεεεεεες γυναίκες έχω κλά-α-ψει.
Υπάρχει γαμάτος σταθμός στα μεσαία αν πιανεις ,μόνο παλια λαϊκά χωρίς μπλάμπλά ,στα λοκντάουν σωτηρία ψυχής.
ρε άστο κορίτσι κάτω έ καμπαρντινάκιαΓια παρτη σου επειδη εισαι Καλτ και εσυ...
της τη λέει για την ποιότητα του εσωτερικού της κόσμου
της τη λέει για την ποιότητα του εσωτερικού της κόσμου
Αυτός είναι λόγος για να μη γυρίσει κανείς!
ωριων εγω και ο αρισταρχος σε ψαχναμε - να χανεσαι αλλα οχι για πολυΑυτός είναι λόγος για να μη γυρίσει κανείς!
Τι τραγουδάρες είναι αυτές!!!!!!!!!
Βάλε κι άλλα!!
Ο @Aristarxos unplugged μου την έσπασε! Για αυτό χάθηκα.ωριων εγω και ο αρισταρχος σε ψαχναμε - να χανεσαι αλλα οχι για πολυ
εγω τωρα ποιανου μερος να παρω? προβλημα αν παρω του Ωριων θα νευριασει ο Αρισταρχος - αν παρω του Αρισταρχου θα νευριασει ο Ωριων αν μεινω ουδετερος θα νευριασουν και οι δυο Ωριων εγω λεω να αφησουμε το θεμα να εκρεμει ωσοτου γυρισει ο καπτεν απο τα ξενα - να απολογηθει τοτε ο κατηγορουμενος και να βγαλει την ετυμηγορια ο καπτεν που ειναι και ΑΕΚΟ @Aristarxos unplugged μου την έσπασε! Για αυτό χάθηκα.