You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράδιο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.166
- Πόντοι
- 3.506
γυναικες απλως υπαρχουν ωριων και το καθε μυαλο οριζει τι ειναι γυναικαρα και τι οχι για τους δικους του λογους που δεν ξερω - γυναικαρα για μενα ειναι μονο η βανδη
γυναικες απλως υπαρχουν ωριων και το καθε μυαλο οριζει τι ειναι γυναικαρα και τι οχι για τους δικους του λογους που δεν ξερω - γυναικαρα για μενα ειναι μονο η βανδηNους ορή και νους ακούει, τάλλα δε τυφλά και κωφά
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.166
- Πόντοι
- 3.506
ωριων πως και ετσι ο καπιταν εβαλε ασμα
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
Μακάρι να του συνέβησαν και τα δύο! Τα αξίζει!ωριων πως και ετσι ο καπιταν εβαλε ασματο τζοκερ κερδισε η του εκατσε η ορεσιβια
![]()
Αν και πιστεύω ότι αν είχε κερδίσει το τζόκερ, δεν θα ξαναέμπαινε στο bou.
Τώρα που το σκέφτομαι, λες ο @arist@arxos να κέρδισε το τζόκερ και να εξαφανίστηκε;
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.166
- Πόντοι
- 3.506
ωριων λιγο μπερδεμενα μου τα λεςΜακάρι να του συνέβησαν και τα δύο! Τα αξίζει!
Αν και πιστεύω ότι αν είχε κερδίσει το τζόκερ, δεν θα ξαναέμπαινε στο bou.
Τώρα που το σκέφτομαι, λες ο @arist@arxos να κέρδισε το τζόκερ και να εξαφανίστηκε;![]()
![Έρχεται ροπαλιά :knuppel: :knuppel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/knuppel2.gif)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Του έχω στείλει e-mail και δεν έχει απαντήσει.ωριων λιγο μπερδεμενα μου τα λεςπως γινεται να ειναι ο καλυτερος φιλος σου και να μη εχει δωσει σημεια ζωης - παντα υπαρχει τροπος να σε βρει καποιος- εγω μεχρι και το πρωτο ερωτα μου βρηκα στη γερμανια- μηπως εκανες κατι ?η μηπως επρεπε να ειχες κανει και δεν το εκανες
![]()
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
Ή θα έκανα κάτι ή θα έχει μπαναριστεί ή θα βαρέθηκε γενικώς.
![Undecided :undecided: :undecided:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/undecided.gif)
Τελευταία τροποποίηση:
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.166
- Πόντοι
- 3.506
Του έχω στείλει e-mail και δεν έχει απαντήσει. Είναι ο καλύτερος φίλος μου, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και εγώ ο καλύτερος φίλος του.
Ή θα έκανα κάτι ή θα έχει μπαναριστεί ή θα βαρέθηκε γενικώς.![]()
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.945
- Πόντοι
- 3.786
Ωρίωνα , το μπέζαμε μούτσο σου αρέσει σαν κομμάτι;
Δεν το ξέρω αυτό, πώς πάει;Ωρίωνα , το μπέζαμε μούτσο σου αρέσει σαν κομμάτι;
Εγώ ξέρω ένα που λέει "τον ήπιαμε μούτσο".
Γιατί να θύμωσα, Καπετάνιε; Μου κάνατε κάτι....;Που είσαι ρε Ωρίωνα; Πάλι θύμωσες; Πάλι ιγκνόρ είμαι;
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.166
- Πόντοι
- 3.506
οσο πας και πιο στεναχωρα τραγουδια βαζεις ωριων πρεπει να βρεθει επειγωντος ο φιλος ο αριστοαρχαιος
Δεν βαριέσαι, μια έτσι μια αλλιώς. Υγεία να έχουμε!οσο πας και πιο στεναχωρα τραγουδια βαζεις ωριων πρεπει να βρεθει επειγωντος ο φιλος ο αριστοαρχαιοςεχεις και απο πανω και αυτον τον γεροπαραξενο το καπετανιο
![]()
Καλά, ο Αρίσταρχος πρέπει να βρεθεί. Ανησυχώ. Ένα "γεια" θα το έλεγε. Ή έστω ένα "άντε γεια".
![Undecided :undecided: :undecided:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/undecided.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 225