Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Θα είστε και εσείς, εκεί γύρω, να επέμβετε, εάν φωνάξω βοήθεια;Περισσότερο από κινέζικο πάντα αλλά λιγότερο από ιπποπόταμο. Όμως θα δυναμώσεις
Τι Καπετάνιος-μέντορας είστε εσείς...
Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Θα είστε και εσείς, εκεί γύρω, να επέμβετε, εάν φωνάξω βοήθεια;Περισσότερο από κινέζικο πάντα αλλά λιγότερο από ιπποπόταμο. Όμως θα δυναμώσεις
Μήπως μεταξύ 21 Ιανουαρίου και 19 Φεβρουαρίου;Όχι. Λυπούμαι.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ρε Ωρίωνα. Μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31 Δεκεμβρίου.... Μια ευκαιρία είχες αλλά το λογικό σου συμπέρασμα δεν ήταν όσο λογικό έπρεπεΜήπως μεταξύ 21 Ιανουαρίου και 19 Φεβρουαρίου;
Λογικό ήταν - μην πω και λογικότατοΒουλωμένο γράμμα διαβάζεις ρε Ωρίωνα. Μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31 Δεκεμβρίου.... Μια ευκαιρία είχες αλλά το λογικό σου συμπέρασμα δεν ήταν όσο λογικό έπρεπε
Όχι. Αλλά δεν έχεις τρίτηΛογικό ήταν - μην πω και λογικότατο.
Αληθές δεν ήταν.
Τι να κάνουμε, Καπετάνιε. Παίξαμε και χάσαμε.
Άρα, το βρήκα με τη δεύτερη;;
Σας παρακαλώ! Θα το βρω, αυτήν τη φορά είναι σίγουρο!Όχι. Αλλά δεν έχεις τρίτη
Έλα ντε γιατί? δεξιός δεν είμαι άσπρα μαλλιά δεν έχω
Α, δεν έχεις άσπρα μαλλιά τελικά;Έλα ντε γιατί? δεξιός δεν είμαι άσπρα μαλλιά δεν έχω- τον έβγαλα τον Πρέκα
![]()
Να πω την αλήθεια δεν μ αρέσει η Θεσσαλονίκη άμα βγάλεις την παραλία δεν έχει τίποτα να δεις -μια χωριατοφτωχουπολη είναι τα τραγούδια δεν βγήκαν τυχαίαΑ, δεν έχεις άσπρα μαλλιά τελικά;
Βάλε κάτι από την πόλη σου, που είναι πολύ αγαπητή!
Η Θεσσαλονίκη δεν είναι τα τσιμέντα, είναι οι άνθρωποι. Για αυτό είναι ωραία πόλη.Να πω την αλήθεια δεν μ αρέσει η Θεσσαλονίκη άμα βγάλεις την παραλία δεν έχει τίποτα να δεις -μια χωριατοφτωχουπολη είναι τα τραγούδια δεν βγήκαν τυχαία
Μα τα τσιμέντα είναι η επέκταση των ανθρώπων - αγνοί χωριάτες είμαστε -εχουμε καλό φραπέ και γυραδικα κάτι είναι και αυτό κατά τα άλλα χίλια χρόνια πίσωΗ Θεσσαλονίκη δεν είναι τα τσιμέντα, είναι οι άνθρωποι. Για αυτό είναι ωραία πόλη.
Ο Καπετάνιος.δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία, πόσο μάλλον τρίτη και σταμάτα να ασχολείσαι με τέτοιες βλακείες σαν να είσαι καμία γκομενίτσα ΩρίωναΣας παρακαλώ! Θα το βρω, αυτήν τη φορά είναι σίγουρο!
Ο Καπετάνιος.δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία, πόσο μάλλον τρίτη και σταμάτα να ασχολείσαι με τέτοιες βλακείες σαν να είσαι καμία γκομενίτσα Ωρίωνα
Ο τελευταίος Καπετάνιος που έκανε πάρτι εν πλω με μουνιτσες στην γέφυρα, γάμησε 2 φώκιες και έναν θαλάσσιο ελέφαντα.![]()
Εγώ φταίω, που ήθελα να οργανώσω πάρτι έκπληξη με μουνίτσες, στη γέφυρα, την ημέρα των γενεθλίων του Καπετάνιου...
Τι;; Δεν θα κάνουμε πάρτι; Το ξέρει αυτό ο μπαμπάς γιατί αλλιώς μου τα είπε.Μούτσο, έχεις να μάθεις πάρα πολλά ακόμα. Η ζωή στο πλοίο είναι ιδιαίτερα σκληρή και διαφέρει από την ζωή στα βόρεια προάστια.
τελικα πιο μηνα εχει γενεθλια ο καπτεν ? καλα για ηλικια δεν ρωταω ξερω τι θα απαντησει![]()
Εγώ φταίω, που ήθελα να οργανώσω πάρτι έκπληξη με μουνίτσες, στη γέφυρα, την ημέρα των γενεθλίων του Καπετάνιου...
Δεν ξέρω τίποτα.τελικα πιο μηνα εχει γενεθλια ο καπτεν ? καλα για ηλικια δεν ρωταω ξερω τι θα απαντησει
σοφη κινηση ωριων - εχει αδυναμο νευρικο συστημα ο καπτεν- λαου λαουΔεν ξέρω τίποτα.Ο Καπετάνιος θεωρεί ποταπά αυτά τα ζητήματα και δεν τα συζητάει.
Μου πάτησε και έναν θυμό και με έστειλε στον πατέρα μου.
Έχασα τον Αρίστο, να χάσω και τον Καπετάνιο τώρα μου έλειπε...
Θα τον πάω λάου λάου καλύτερα!