Νέα

Quiz για μπουρδελιάρηδες αλλά και για αγάμητους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scooby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εκτος αν λυση περιμενεις εσυ να σου στειλω συστημενη γκομενα με ανοιχτα τα ποδια σπιτι σου  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
γινε ποιο συγκεκριμενος τωρα θελω να πηδηξω που θα πω να το κανω?εισαι λιγο αοριστος φιλε

Ειπαμε αμα δεν αντεχεις την αναμονη μπουρδελακι... και εγω θα στο πω αυτο?  :grin: ή βρες κανα τσολι απο κανα κλαμπ ξερω γω? αυτο δεν το εχω βρει ποτε οποτε δεν ξερω πανω σε αυτο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εκτος αν λυση περιμενεις εσυ να σου στειλω συστημενη γκομενα με ανοιχτα τα ποδια σπιτι σου  :2funny: :2funny:
αφου τις εχεις πολλες και καβλωμενες στειλε :grin: εχω μια εντυπωση οτι και εσυ δεν τηρεις τις εντολες αλλα μπορει να ειμαι λαθος...δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκραεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
η αλήθεια πάντως είναι ότι αν έχεις καθαρό μυαλό από δουλειές και πρώην γκόμενες (δλδ έχεις την διάθεση για επαφή με ανθρώπους) τα μπουρδέλα ειναι μια ηλιθιότητα και μισή...
έχει πολύ περισσότερη "πλάκα" (ενδιαφέρον) η όλη φάση να γνωρίζεις κάποια κοπέλα από την αρχή και γενικά η όλη προσπάθεια να την ρήξεις.

Δεν ειναι μονο η προσπαθεια ειναι οτι θες να πεσεις στο κρεβατι σαν ανθρωπος με μια γυναικα και να κανεις το κατι παραπανω χωρις να κτυπαει πορτες απεξω η τσατσα ή να πληρωσεις 200 ευρω.

Οποιος εχει 200 ευρω και θεωρει αυτα που λεμε μαλακιες ας παει να τα δωσει μετα ομως δεν θα ερθει να βρισει τις γυναικες καταλαβες? στους μπουρδελιαριδες τους αλλους δεν εχω πει ποτε τιποτα... κανουν αυτο που κανουν τελος. Εκει τι να πεις? θα εισαι και μαλακας αμα πεις  :2funny: αλλα οταν ερχεσαι και βριζεις τις γυναικες τις εξω σημαινει οτι σε τρωει ο κωλος σου δεν εχεις συμβιβαστει και δεν νιωθεις καλα με καποιες επιλογες σου... αλλιως δεν θα μουρμουραγες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αφου τις εχεις πολλες και καβλωμενες στειλε :grin: εχω μια εντυπωση οτι και εσυ δεν τηρεις τις εντολες αλλα μπορει να ειμαι λαθος...δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκραεις

Οχι. Αυτο ειναι δικο σου θεμα το να την βρεις... δεν θα στη στειλω εγω... εγω απλα σου ειπα μερικα πραγματα θες να τα τηρησεις? καντο. Και να σου πω και να μην τα τηρησεις στα παπαρια μου. Εγω τη γνωμη μου ειπα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο μπολντης ειναι μεγαλο καμακι τυπε να τον ακους εχει πολλες εμπειριες και επιτυχιες με τις γυναικες

Επισκέπτης
Oχι λυση σου εδωσα. Εκτος και αν δεν θες. Διαβασε καλυτερα αυτα που σου ειπα και θα δεις οτι παιρνεις την καλυτερη λυση βαζω και στοιχημα οτι κανεις δεν στα εχει ξαναπει αυτα. Το γκομενικο δεν ειναι θεμα ατακας... που λενε κατι μαλακες στο ιντερνετ ειναι θεμα γενικοτερης προσωπικοτητας και επιλογων και την πιο γαματη ατακα να πεις αμα η αλλη σε τσεκαρει οτι εισαι περιεργος εχεις φαει πορτα και περιεργος γινεσαι οπως ηδη ειπαμε αμα κανεις παρεα με περιεργους γιατι υιοθετεις περιεργες τακτικες και αποψεις.

Τωρα αμα δεν θες να τα τηρησεις και τρολαρεις ειναι δικη σου επιλογη κριτικη κανω με βαση αυτα που γραφεις τι περιμενεις να γραφεις πραγματα που δεν ισχυουνε και να μην δεχεσαι κριτικη?

Εμείς έχουμε χάσει την ελπίδα για τέτοια πράγματα. Μεγαλώσαμε άλλωστε. Οι γκόμενες των κλαμπ μας μιλάνε στον πληθυντικό. Μόνο το μπουρδέλο μας έμεινε. Η μόνη μας διασκέδαση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ο μπολντης ειναι μεγαλο καμακι τυπε να τον ακους εχει πολλες εμπειριες και επιτυχιες με τις γυναικες

Μη σε νοιαζει τι εχω εγω. Το θεμα ειναι οτι αυτα που σου λεω αμα τα κανεις μεσα σε 1 μηνα θα δεις τρελη διαφορα... καντα απο περιεργεια δεν σου κοστιζει κατι και μετα ελα να κοροιδεψεις και να ειρωνευτεις και να το παιξεις δυσπιστος.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οχι. Αυτο ειναι δικο σου θεμα το να την βρεις... δεν θα στη στειλω εγω... εγω απλα σου ειπα μερικα πραγματα θες να τα τηρησεις? καντο. Και να σου πω και να μην τα τηρησεις στα παπαρια μου. Εγω τη γνωμη μου ειπα
εγινε μαμα :P

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δεν ειναι μονο η προσπαθεια ειναι οτι θες να πεσεις στο κρεβατι σαν ανθρωπος με μια γυναικα και να κανεις το κατι παραπανω χωρις να κτυπαει πορτες απεξω η τσατσα ή να πληρωσεις 200 ευρω.

καλά δεν είναι το  :zfuck:  μόνο το θέμα  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μη σε νοιαζει τι εχω εγω. Το θεμα ειναι οτι αυτα που σου λεω αμα τα κανεις μεσα σε 1 μηνα θα δεις τρελη διαφορα... καντα απο περιεργεια δεν σου κοστιζει κατι και μετα ελα να κοροιδεψεις και να ειρωνευτεις και να το παιξεις δυσπιστος.
δεν κοροιδευω την αληθεια λεω..σημερα δεν θα πας γκαζι να ψησεις καμμια;

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
Εμείς έχουμε χάσει την ελπίδα για τέτοια πράγματα. Μεγαλώσαμε άλλωστε. Οι γκόμενες των κλαμπ μας μιλάνε στον πληθυντικό. Μόνο το μπουρδέλο μας έμεινε. Η μόνη μας διασκέδαση.
:thumbsup:
πες το ψεμματα! μετα απο καποια ηλικία θέλει αλλη τακτική αλλιως η λύση ειναι το μπουρδέλο..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αφου εχεις πολλες ρε μεγαλε και καβλωμενες  :2funny: :2funny: :2funny:

Και που ξερω εγω ρε φιλε αμα εσυ δεν εισαι κανας ψυχακιας?
εσυ νομιζεις οτι επειδη δεν εχεις εσυ δεν εχουν και αλλοι και σου λεω εισαι βαθεια νυχτωμενος
αλλα μου φαινεται τσαμπα το λεω.  :2funny:

κατι δεν παει με σενα δεν μου φαινεσαι νορμαλ σορρυ κιολας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν πειραζει αυτα που γραψαμε θα τα δει κανας αλλος που ενδιαφερεται πραγματικα και δεν τρολλαρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom