Νέα

Quiz για μπουρδελιάρηδες αλλά και για αγάμητους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scooby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
το καμακι ειναι νεκρο μεγαλε...καμια δεν θελει να την πλησιαζουν και οσες κοιτανε το κανουν για να παρουν μονο επιβεβαιωση

Θα σου πω κατι αλλα μην παρεξηγηθεις. Εισαι βαθεια νυχτωμενος και φροντισε να το αλλαξεις οσο ειναι καιρος. Παντα υπαρχουν ευκαιριες και καλες μαλιστα αλλα αν εχεις παρωπιδες και εχεις μεινει σε μαλακισμενα κλισε δεν προκειται να τις δεις οποτε θα τις χασεις.

Με μαλακες κανεις παρεα? κανενας να σου δειξει λιγο δεν υπαρχει? κανε παρεα με καποιον που ξερει μπας και σε μαθει τιποτα σωστο ντροπη δεν ειναι γκομενιαριδες δεν γεννηθηκαμε ολοι εσυ το ειπες πριν

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Θα σου πω κατι αλλα μην παρεξηγηθεις. Εισαι βαθεια νυχτωμενος και φροντισε να το αλλαξεις οσο ειναι καιρος. Παντα υπαρχουν ευκαιριες και καλες μαλιστα αλλα αν εχεις παρωπιδες και εχεις μεινει σε μαλακισμενα κλισε δεν προκειται να τις δεις οποτε θα τις χασεις.

Με μαλακες κανεις παρεα? κανενας να σου δειξει λιγο δεν υπαρχει?
εδω εισαι φιλε και μπορεις να με διδαξεις ξεκινα αν θες ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.557
Πόντοι
12.756

Με μαλακες κανεις παρεα? κανενας να σου δειξει λιγο δεν υπαρχει? κανε παρεα με καποιον που ξερει μπας και σε μαθει τιποτα σωστο ντροπη δεν ειναι γκομενιαριδες δεν γεννηθηκαμε ολοι εσυ το ειπες πριν

Του Λακη η τακτικη νομιζω ειναι η καλυτερη ..ειδικα για το πεσιμο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.557
Πόντοι
12.756
αυτή που με το που βλέπεις το μωρό την πλακώνεις στα χαστούκια για να στρώσει ?  :2funny:

Περιπου τυπε  :2funny: :2funny:

Αλλα ειναι σιγουρα πιο επιθετικη , και απο οτι λεει ο Λακης εχει καλυτερα αποτελεσματα απο του Μπολντυ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εδω εισαι φιλε και μπορεις να με διδαξεις ξεκινα αν θες ;)

Εγω? απο που και ως που? εγω δεν διδασκω κανεναν τη γνωμη μου λεω και δεν διδασκονται απο το Ιντερνετ αυτα. Και για μενα ξεχνα το καμακι... το πρωτο βημα ειναι να κανεις παρεα με σωστα ατομα. Βρες καμια καλη παρεα για αρχη πηγαινε και σε κανα πουτανακι αμα δεν αντεχεις χωρις σεξ ...και μετα θα δεις πως θα κινηθεις.

Τα σωστα ατομα σου περνανε και σωστες νοοτροπιες - τεχνικες... ολες οι καλες ιδιοτητες των χαρακτηρων ειναι μεταδοτικες το ιδιο ισχυει και για τις αρνητικες... κανεις παρεα με μιζερους? την εκατσες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.557
Πόντοι
12.756
Εγω? απο που και ως που? εγω δεν διδασκω κανεναν τη γνωμη μου λεω και δεν διδασκονται απο το Ιντερνετ αυτα. Και για μενα ξεχνα το καμακι... το πρωτο βημα ειναι να κανεις παρεα με σωστα ατομα. Βρες καμια καλη παρεα για αρχη πηγαινε και σε κανα πουτανακι αμα δεν αντεχεις χωρις σεξ ...και μετα θα δεις πως θα κινηθεις.

Τα σωστα ατομα σου περνανε και σωστες νοοτροπιες - τεχνικες... ολες οι καλες ιδιοτητες των χαρακτηρων ειναι μεταδοτικες το ιδιο ισχυει και για τις αρνητικες... κανεις παρεα με μιζερους? την εκατσες.

Απορω πως εσυ στελνεις κοσμο στα μπουρδελα  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ε αμα δεν μπορει ας παει μια φορα ο μπολντισμος ειναι υβριδικο σχημα αλλα δεν επιτρεπεται πανω απο 1 φορα την εβδομαδα γιατι μετα γινεται νωντιστης μπουρδελιαρης και συνηθιζει εκει να σου πω την αληθεια το ιδανικο ειναι 1 φορα το μηνα αμα δεν εχεις κοπελα

και εγω εχω παει σε μπουρδελα και πηγαινω καμια φορα αλλα ρε φιλε ειναι πολυ ευκολο να χασεις 20αρικο ετσι? αμα πεσεις σε στραβοξυλο ενω με την γκομενα ειναι αλλιως δεν ειναι το ιδιο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

παντως ερχεσαι να μου προσφερεις τη γνωση σου οτι ειμαι νυχτωμενος...κριτικη κανεις...λυσει ομως ενω μπορεις να δωσεις με αυτα που λες δεν δινεις :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παντως ερχεσαι να μου προσφερεις τη γνωση σου οτι ειμαι νυχτωμενος...κριτικη κανεις...λυσει ομως ενω μπορεις να δωσεις με αυτα που λες δεν δινεις :grin:

Oχι λυση σου εδωσα. Εκτος και αν δεν θες. Διαβασε καλυτερα αυτα που σου ειπα και θα δεις οτι παιρνεις την καλυτερη λυση βαζω και στοιχημα οτι κανεις δεν στα εχει ξαναπει αυτα. Το γκομενικο δεν ειναι θεμα ατακας... που λενε κατι μαλακες στο ιντερνετ ειναι θεμα γενικοτερης προσωπικοτητας και επιλογων και την πιο γαματη ατακα να πεις αμα η αλλη σε τσεκαρει οτι εισαι περιεργος εχεις φαει πορτα και περιεργος γινεσαι οπως ηδη ειπαμε αμα κανεις παρεα με περιεργους γιατι υιοθετεις περιεργες τακτικες και αποψεις.

Τωρα αμα δεν θες να τα τηρησεις και τρολαρεις ειναι δικη σου επιλογη κριτικη κανω με βαση αυτα που γραφεις τι περιμενεις να γραφεις πραγματα που δεν ισχυουνε και να μην δεχεσαι κριτικη?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.557
Πόντοι
12.756
Oχι λυση σου εδωσα. Εκτος και αν δεν θες. Διαβασε καλυτερα αυτα που σου ειπα και θα δεις οτι παιρνεις την καλυτερη λυση βαζω και στοιχημα οτι κανεις δεν στα εχει ξαναπει αυτα.

Τωρα αμα δεν θες να τα τηρησεις και τρολαρεις ειναι δικη σου επιλογη κριτικη κανω με βαση αυτα που γραφεις τι περιμενεις να γραφεις πραγματα που δεν ισχυουνε και να μην δεχεσαι κριτικη?

:think: :think:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Oχι λυση σου εδωσα. Εκτος και αν δεν θες. Διαβασε καλυτερα αυτα που σου ειπα και θα δεις οτι παιρνεις την καλυτερη λυση βαζω και στοιχημα οτι κανεις δεν στα εχει ξαναπει αυτα. Το γκομενικο δεν ειναι θεμα ατακας... που λενε κατι μαλακες στο ιντερνετ ειναι θεμα γενικοτερης προσωπικοτητας και επιλογων και την πιο γαματη ατακα να πεις αμα η αλλη σε τσεκαρει οτι εισαι περιεργος εχεις φαει πορτα και περιεργος γινεσαι οπως ηδη ειπαμε αμα κανεις παρεα με περιεργους.

γινε ποιο συγκεκριμενος τωρα θελω να πηδηξω που θα πω να το κανω?εισαι λιγο αοριστος φιλε

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ε αμα δεν μπορει ας παει μια φορα ο μπολντισμος ειναι υβριδικο σχημα αλλα δεν επιτρεπεται πανω απο 1 φορα την εβδομαδα γιατι μετα γινεται νωντιστης μπουρδελιαρης και συνηθιζει εκει να σου πω την αληθεια το ιδανικο ειναι 1 φορα το μηνα αμα δεν εχεις κοπελα

και εγω εχω παει σε μπουρδελα και πηγαινω καμια φορα αλλα ρε φιλε ειναι πολυ ευκολο να χασεις 20αρικο ετσι? αμα πεσεις σε στραβοξυλο ενω με την γκομενα ειναι αλλιως δεν ειναι το ιδιο.

η αλήθεια πάντως είναι ότι αν έχεις καθαρό μυαλό από δουλειές και πρώην γκόμενες (δλδ έχεις την διάθεση για επαφή με ανθρώπους) τα μπουρδέλα ειναι μια ηλιθιότητα και μισή...
έχει πολύ περισσότερη "πλάκα" (ενδιαφέρον) η όλη φάση να γνωρίζεις κάποια κοπέλα από την αρχή και γενικά η όλη προσπάθεια να την ρήξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom