canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δεν θελω να σε κανω να νιωσεις ασχημα αλλα πηρα προαγωγη σε A MALE....το θεμα ειναι να προσπαθεις να βελτιωνεις τις κοινωνικες σου δεξιοτιτεςκάπου μεταξύ στο ήτα και το θήτα![]()
το θρεντ να συγχωνευτει με το μεσνα τεστ για να τα κανουμε και τα δυο μαζι....![]()
δεν θελω να σε κανω να νιωσεις ασχημα αλλα πηρα προαγωγη σε A MALE....το θεμα ειναι να προσπαθεις να βελτιωνεις τις κοινωνικες σου δεξιοτιτες![]()
![]()
![]()
![]()
Μα τι λέτε κύριε;εχω τωρα τρεις φιλες οι οποιες ειναι αγαμητες 1 χρονο και ουτε που το σκεφτονται...τις γυναικες δεν τις απασχολει το πηδημα
ξερω αλλες 3χρονια και αλλες 5χρονια...ειναι απολυτος φυσιολογικο ετσι ειναι οι γυναικεςΜα τι λέτε κύριε;
ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ;![]()
![]()
Πρέπει να διεξαχθεί έρευνα αμέσως,ότι και να'ναι αναλαμβάνω την ευθύνη
να βρω τα δυνατά τους σημεία (δεν μπορεί να μην έχουν)!
;)
Μπααα...ξερω αλλες 3χρονια και αλλες 5χρονια...ειναι απολυτος φυσιολογικο ετσι ειναι οι γυναικες
ετσι σου λενε για να σε αποφυγουν τυπε...ξερω αλλες 3χρονια και αλλες 5χρονια...ειναι απολυτος φυσιολογικο ετσι ειναι οι γυναικες
σε πειραζει η αληθεια εσεναετσι σου λενε για να σε αποφυγουν τυπε...
.εχω τωρα τρεις φιλες οι οποιες ειναι αγαμητες 1 χρονο και ουτε που το σκεφτονται...τις γυναικες δεν τις απασχολει το πηδημα
ξερω αλλες 3χρονια και αλλες 5χρονια...ειναι απολυτος φυσιολογικο ετσι ειναι οι γυναικες
Κι εγώ αυτό πιστεύω,αν την ενδιαφέρεις ή κάπου αποσκοπεί....ετσι σου λενε για να σε αποφυγουν τυπε...
εγω ξερω ολες τις πρωην μουξερω αλλες 3χρονια και αλλες 5χρονια...ειναι απολυτος φυσιολογικο ετσι ειναι οι γυναικες
και εγω αυτο λεω..ψαχνουν χορηγο και οχιΚι εγώ αυτό πιστεύω,αν την ενδιαφέρεις ή κάπου αποσκοπεί....
με την πουτανιά και το μουνί της (ή και με την κωλοτρυπίδα της)
θα σε κερδίσει.
Αλλιώς απλά δεν την νοιάζεις-όχι ότι δεν νοιάζεται γενικώς-δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό!
![]()
Τυπε δεν το κατεχεις το θεμα γυναικα.Αστο.και εγω αυτο λεω..ψαχνουν χορηγο και οχι![]()
Φίλε ο Τζόναθαν Ποντίκης (ψευδώνυμο μακρινού φίλου) το έχει ολοκληρώσει αυτό.και εγω αυτο λεω..ψαχνουν χορηγο και οχι![]()
δεν ειμαστε ολοι alpha male οπως εσυΤυπε δεν το κατεχεις το θεμα γυναικα.Αστο.
σιγα το αλφα male που ειναι ο μαστερ21..μπαινει σε ενα μπουρδελοσαιτ και μιλαει για το γηπεδο της ΑΕκ..δεν ειμαστε ολοι alpha male οπως εσυ![]()