Νέα

Quiz για μπουρδελιάρηδες αλλά και για αγάμητους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scooby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Πολλοί λένε ότι κολλάνε περισσσότερα ΣΜΝ από τις γκόμενες
παρά από τις επαγγελματίες του αγοραίου σεξ. :2funny:
Αλλοι λένε ότι θα πεθάνουμε όλοι αν δεν προσέχουμε με τις πουτάνες. :2funny:
Εγώ πιστεύω ότι χρειάζονται και τα δύο στην βασή τους,το κάθε ένα για τον σκοπό του.

Τελικά όμως άκρη δεν βγαίνει σε κάτι και δημιουργείται ένα κουίζ.......

Αφού οι Ελληνίδες είναι αγάμητες και ψυχολογικά ανάπηρες (όπως λένε πολλοί εδώ μέσα)
τότε πως στο διάολο έχουν περισσότερα ΣΜΝ από τις πουτάνες;
δηλαδή αυτοί που τις γαμάνε είναι πάντα οι "άρρωστοι"; :2funny:
Όλο μαλακίες λέτε λοιπόν,απλά δεν σας κάθεται καμία και τις βρίζετε όλες
μαζί για εκδίκηση.Εγώ όλα τα μουνιά για γαμήσι μια χαρά τα βλέπω.

Ξεκατινιαστείτε........

:2funny:

δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αύτο αλλά είναι σίγουρο ότι μεγάλο μέρος των Ελληνίδων έχει ελαφρά σμν όπως κονδυλώματα. Μην νομίζεις ότι επειδή είμαστε στο 2013 δεν υπάρχει κόσμος που να αγνοεί την ύπαρξη σμν ή να μην γνωρίζει τρόπους προφύλαξης. Προσωπικά έχω βιώσει τρείς τουλάχιστον περιπτώσεις Ελληνίδων που είχαν κονδυλώματα και μάλιστα όλες τους έκαναν ανενόχλητες σεξ χωρίς προφυλάξεις. Και το αποκορύφωμα ήταν ότι και οι τρεις είναι Ελλεϊνίδες του χειρίστου τύπου δηλάδη δήθεν γκόμενες με υφάκι και στύλ.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
για να γαμησεις καλη ελληνιδα θες φραγκα...πρεπει να γαμας μπαζα για να γαμας στην ελλαδα...οι μπαζοκιλερ εχουν χασει την αισθηση του τη θα πει μπαζο αφου ολο τετοιες γαμανε....εχω τωρα τρεις φιλες οι οποιες ειναι αγαμητες 1 χρονο και ουτε που το σκεφτονται...τις γυναικες δεν τις απασχολει το πηδημα
δεν ενδιαφέρονται για το πήδημα, μόνο όσες δεν τον έχουν φάει καλά (ή και καθόλου) προ αποχής

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

κοίτα κατα κανόνα 3 φυλές υπάρχουν...
αυτές που όταν ακούνε τη λέξη πούτσα το παίζουν και καλά σοκαρισμένες , που συνήθως αυτές είναι οι απόλυτες παρτολίτσες,
μετά αυτές που λένε πήγα με τον ένα, πήγα με τον άλλο και έχω δοκιμάσει τα πάντα, που συνήθως αυτές βλέπουν πούτσα και κοκκινίζουν

και σπάνια θα βρεις και σοβαρές κοπέλες που απλά λένε την αλήθεια (όποια και αν είναι)...... :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
κοίτα κατα κανόνα 3 φυλές υπάρχουν...
αυτές που όταν ακούνε τη λέξη πούτσα το παίζουν και καλά σοκαρισμένες , που συνήθως αυτές είναι οι απόλυτες παρτολίτσες,
μετά αυτές που λένε πήγα με τον ένα, πήγα με τον άλλο και έχω δοκιμάσει τα πάντα, που συνήθως αυτές βλέπουν πούτσα και κοκκινίζουν

και σπάνια θα βρεις και σοβαρές κοπέλες που απλά λένε την αλήθεια (όποια και αν είναι)...... :grin:
λαθος τα ξερεις αστο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε δεν αφηνετε τις θεωριες λεω εγω να την πεσετε σε καμια ελληνιδα τωρα που μπορουμε
γιατι σε μερικα χρονια θα μας θεωρουν και χουφταλα. Σε 20 πχ θα λενε ο γερος ερχεται να μου την πεσει.

Τουλαχιστον θα ξερεις οτι εκανες αυτο που επρεπε και δεν πετυχες ενω ειναι πιο βασανιστικο να ξερεις οτι μπορουσες να το κανεις και δεν το εκανες. Εγω πιστευω οτι αμα καποιος προσπαθησει σωστα και χωρις κομπλεξ θα βγαλει κατι αξιοπρεπες γιατι κυκλοφορουν πολλοι μαλακες εκει εξω που με την συμπεριφορα τους διωχνουν τις γυναικες οποτε θα ωφεληθεις εσυ που παιζεις καλυτερα απο αυτους.

Για αυτο βλεπεις και ωραιες γυναικες με οχι εμφανισιακα τρομερους αντρες γιατι ο εμφανισιακα τρομερος ειναι μαλακας και ωραιοπαθης (συνηθως αλλα οχι παντα παλι). Και η Γκαγκακη ειχε πει πως δεν υπαρχει χειροτερος χαρακτηρας απο τον ωραιοπαθη αντρα και εχει δικιο μονο να κοκκορευεται ξερει και απο αποτελεσμα 0. Αρα πιπες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ρε δεν αφηνετε τις θεωριες λεω εγω να την πεσετε σε καμια ελληνιδα τωρα που μπορουμε
γιατι σε μερικα χρονια θα μας θεωρουν και χουφταλα. Σε 20 πχ θα λενε ο γερος ερχεται να μου την πεσει.

Τουλαχιστον θα ξερεις οτι εκανες αυτο που επρεπε και δεν πετυχες ενω ειναι πιο βασανιστικο να ξερεις οτι μπορουσες να το κανεις και δεν το εκανες. Εγω πιστευω οτι αμα καποιος προσπαθησει σωστα και χωρις κομπλεξ θα βγαλει κατι αξιοπρεπες γιατι κυκλοφορουν πολλοι μαλακες εκει εξω που με την συμπεριφορα τους διωχνουν τις γυναικες οποτε θα ωφεληθεις εσυ που παιζεις καλυτερα απο αυτους.

Για αυτο βλεπεις και ωραιες γυναικες με οχι εμφανισιακα τρομερους αντρες γιατι ο εμφανισιακα τρομερος ειναι μαλακας και ωραιοπαθης. Και η Γκαγκακη ειχε πει πως δεν υπαρχει χειροτερος χαρακτηρας απο τον ωραιοπαθη αντρα και εχει δικιο μονο να κοκκορευεται ξερει και απο αποτελεσμα 0. Αρα πιπες
εσυ ομως το εχεις το καμακι φιλε...ρωτας αν το εχουν οι αλλοι και αν ειναι αποδοτικο τη σημερον ημερα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εσυ ομως το εχεις το καμακι φιλε...ρωτας αν το εχουν οι αλλοι και αν ειναι αποδοτικο τη σημερον ημερα

Ολοι το εχουν αρκει να προσπαθησουν σωστα. Ολοι εχουν δυνατοτητες απλα καποιοι δεν θελουν και εδω ερχεται και το περιεργο της υποθεσης... πως γινεται να μην θελεις κατι που θελεις? οποτε δημιουργεις ενα απωθημενο δεν τα χεις καλα με τον εαυτο σου ερχεσαι σε κοντρα τεσπα ψυχολογος δεν ειμαι επειδη εχει τυχει και σε μενα για αυτο το λεω οπως και σε ολους ολοι αντρες ειμαστε και θελουμε γυναικεια παρεα κακα τα ψεματα.

Ειναι πολυ συγκεκριμενα αυτα που θα πεις στο καμακι για να ξεκινησεις... και μη το βλεπεις σα καμακι δες το σαν ανοιγω μια κουβεντα με μια κοπελα αμα μου δοθει καπου η ευκαιρια και αμα παει καλα δινεις και ενα τηλεφωνο πες οποτε θελεις και δεν εχεις κατι καλυτερο παρε με να παμε για ενα καφεδακι ή παμε για ενα τζοκινγκ ας πουμε αμα μενετε κοντα.... πολλα μπορεις να προτεινεις ρε συ

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ολοι το εχουν αρκει να προσπαθησουν σωστα. Ολοι εχουν δυνατοτητες απλα καποιοι δεν θελουν και εδω ερχεται και το περιεργο της υποθεσης... πως γινεται να μην θελεις κατι που θελεις? οποτε δημιουργεις ενα απωθημενο δεν τα χεις καλα με τον εαυτο σου ερχεσαι σε κοντρα τεσπα ψυχολογος δεν ειμαι επειδη εχει τυχει και σε μενα για αυτο το λεω οπως και σε ολους ολοι αντρες ειμαστε και θελουμε γυναικεια παρεα κακα τα ψεματα.

Ειναι πολυ συγκεκριμενα αυτα που θα πεις στο καμακι για να ξεκινησεις... και μη το βλεπεις σα καμακι δες το σαν ανοιγω μια κουβεντα με μια κοπελα αμα μου δοθει καπου η ευκαιρια και αμα παει καλα δινεις και ενα τηλεφωνο πες οποτε θελεις και δεν εχεις κατι καλυτερο παρε με να παμε για ενα καφεδακι ή παμε για ενα τζοκινγκ ας πουμε αμα μενετε κοντα.... πολλα μπορεις να προτεινεις ρε συ
το καμακι ειναι νεκρο μεγαλε...καμια δεν θελει να την πλησιαζουν και οσες κοιτανε το κανουν για να παρουν μονο επιβεβαιωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom