colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
ολο ψυχακηδες βιαστες εχει εδω μεσα τυπε....πρεπει να φυλαμε τον κωλο μαςκαι αλλος λειπει τυπε:S :S :S
ολο ψυχακηδες βιαστες εχει εδω μεσα τυπε....πρεπει να φυλαμε τον κωλο μαςκαι αλλος λειπει τυπε:S :S :S
Υποννοεις τυπε οτι εδω μεσα κυκλοφορουνε μερικοι που το παιζουν και πολυ αντρες και ολο τσακωνονται σαν υστερικοι ενω δε πηδανε η ακομα χειροτερα ειναι πουστρονια;Γινονται τετοια πραγματα;ολο ψυχακηδες βιαστες εχει εδω μεσα τυπε....πρεπει να φυλαμε τον κωλο μας
ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ?????????????Η γκομενα δηλαδη δε μπορεσε να αντισταθει σε εναν υπερβαρο ΑΜΕΑ??
Μηπως τα θελε ο κωλος της?
Λεγε μαλακίες να σε μαζεψουν κι εσενα....Η γκομενα δηλαδη δε μπορεσε να αντισταθει σε εναν υπερβαρο ΑΜΕΑ??
λες να κλεισει το σαιτ?Στατιστικά, η πιθανότητα του να είναι μέλος του μπου ένας τύπος που λογικά περνάει σχεδόν όλο το 24ωρο ον λάιν, αγγίζει την βεβαιότητα. Καθόλου δεν αποκλείεται να διαδρά, είτε σε νήματα, είτε σε προσωπικά μηνύματα, ποιος ξέρει και με ποιους άλλους τρόπους και με ποια "ταυτότητα". Με δεδομένο ότι η αστυνομία θα ξεψαχνίσει σκληρούς, ιστορικά κι επαφές, κανείς μας δεν ξέρει κατά πόσο έχει εμπλακεί με τον "κόσμο" του και σε ποιο βαθμό. Ο κυβερνοχώρος τα έχει αυτά κι ειδικά ελευθεριακά μπλογκ όπως εδώ που είμαστε. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν βγει σε τίποτα Εσπρέσο και τα τοιαύτα η συμμετοχή του εν λόγω στο σάιτ, με το παρεπόμενο κίτρινο παραμύθι.
Eχεις σκεφτεί τι θα κάνεις μετά;λες να κλεισει το σαιτ?
λες να κλεισει το σαιτ?
το ξερεις οτι περιγραφεις τον ντοπαμινα τωρα ετσι? :SΣτατιστικά, η πιθανότητα του να είναι μέλος του μπου ένας τύπος που λογικά περνάει σχεδόν όλο το 24ωρο ον λάιν, αγγίζει την βεβαιότητα. Καθόλου δεν αποκλείεται να διαδρά, είτε σε νήματα, είτε σε προσωπικά μηνύματα, ποιος ξέρει και με ποιους άλλους τρόπους και με ποια "ταυτότητα". Με δεδομένο ότι η αστυνομία θα ξεψαχνίσει σκληρούς, ιστορικά κι επαφές, κανείς μας δεν ξέρει κατά πόσο έχει εμπλακεί με τον "κόσμο" του και σε ποιο βαθμό. Ο κυβερνοχώρος τα έχει αυτά κι ειδικά ελευθεριακά μπλογκ όπως εδώ που είμαστε. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν βγει σε τίποτα Εσπρέσο και τα τοιαύτα η συμμετοχή του εν λόγω στο σάιτ, με το παρεπόμενο κίτρινο παραμύθι.
να σου πω κάτι, αν ας πούμε η ασφάλεια βρει διάφορους συσχετισμούς του τύπου με το σάιτ, δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι μπορεί οι φυλλάδες τύπου Εσπρέσσο και δεν ξέρω τι, μαζί με επώνυμους πολίτικαλ κορέκτ, συν διάφορους που δεν πολυγουστάρουν επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα της "σκοτεινής περιοχής', ειδικά τόσο ελευθεριακά, μαζί και με συμφέροντα ιντερνετικών κολοσσών που καθόλου δεν θα τους χάλαγε να στήσουν κάτι παρόμοιο στην αλυσσίδα τους, να ξεκινήσουν καμιά σχετική συζήτηση. Πολλοί αφελείς (κι όχι απαραίτητα κακοπροαίρετοι) μπορεί να συναινέσουν. Δε νομίζω πάντως καθώς ο τύπος δούλευε πολύ το φουμπου, οπότε αν κάποιος άρχιζε ιστορίες, θα έπρεπε να κινηθεί και με τον Μαρκ. Πάντως, κυνήγι μαγισσών, δεν θέλει πολύ να ξεκινήσει.
Eχεις σκεφτεί τι θα κάνεις μετά;
Η γκομενα δηλαδη δε μπορεσε να αντισταθει σε εναν υπερβαρο ΑΜΕΑ??
και εγω πιστευω οτι μπορει και να τα θελε ο κωλος της μικρης, θα της εδινε και κανα χαρτζηλικι ο τυπος και θα γαμουσε βιτσιοζικα το νεανικο κορμι της, σε λιγο καιρο θα μαθουμε την αληθεια.
οι γυναικες ειναι πουτανες ολα να τα περιμενετε απο αυτες
σκληρα λογια
καθολου ντοπα, κατσε μη δουν οι μπατσοι σε κανα βιντεο την κοπελα να παιρνει τιποτα λεφτα και να την δενει ο αλλος στο κρεββατι με την συγκαταθεση της και θα πεσει πολυ γελιο..
ποσα μακ πρεπει να φαω για να κανω μπροστινο κωλο σαν τον βιαστη?