Νέα

Δράκος του Αμαρουσίου (Ποιο μέλος είναι??)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Syrios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ολες οι ενδειξεις συγκλινουν οτι δεν ηταν πωρωμενος εγκληματιας
πρωτον η δικαιολογια που ειπε οντως ισχυει αφου ειχε προσφατα ερωτικη απογοητευση απο την ρουμανοπουτανογκομενα
δευτερον πηγαινε και εκανε επιθεσεις πρωι πρωι μεσημεριατικα σε πολυσυχναστα μερη
τριτον με την παραμικρη φωνη η αντισταση απο το θυμα το εβαζε στα ποδια
τεταρτον πηγαινε στο ιδιο μερος δυο και τρεις φορες ενω ηξερε οτι η αστυνομια ψαχνει να τον βρει
πεμπτον απο οτι ειπανε στις ειδησεις εκανε συνεχως το ιδιο πραγμα, τους ψευτοεβαζε μια ταινια στο στομα και αρχιζε τα χουφτωματα

αν ο αλλος ειναι γεννημενος βιαστης, ψαχνει το καταλληλο θυμα, το παει σε απομερο μερος και του γαμαει το ταμ τιριρι
αυτος ηταν για γελια βιαστης
δε λεω
να φαει τα χρονακια του για τις μαλακιες που εκανε γιατι στα θυματα πηγε η ψυχη τους στην κουλουρη
αλλα οχι και δρακος βιαστης ο τυπος
απογοητευμενος χαζοβιολης πιρφοροπουτανοαγαπουλης
Εγω δεν μιλησα για δράκους. Εν παση δε περιπτωσει, ας ζητησει ελαφρυντικο ή ποινή ελαττωμενη ή την επιεικεια του δικαστηριου.
Σιγα μην τον δικασουν μονο για απειλή.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τυπε μουφα βιαστης ηταν αυτος
αν δεν ηταν τα φωτα της δημοσιοτητας πανω του για ασελγεις πραξεις κατ' εξακολουθηση θα πηγαινε
αυτου του ριχνανε μια μπουφλα τα θυματα και ετρεχε σαν το βεγγο στα στενα

Έτσι.
Έκανε βιασμούς ;
Τραυμάτησε καμία ;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
τους ψευτοεβαζε μια ταινια στο στομα και αρχιζε τα χουφτωματα

:headbang2:

Αυτο ειναι πιο απαξιωτικο απο να τους βαλεις κανονικα ταινια στο στομα! Ειναι σαν τουςς λες "ενα ετσι σου κανω μωρη και σε βιαζω!"

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Σας τα έλεγα ότι οι σχέσεις και οι γάμοι είναι πολύ επικίνδυνες μαλακίες!

Aλλος ένας "σχεσοκαμενος" ο τύπος....

Και αυτό δεν είναι τίποτα.......

Kάθε εβδομάδα ακούς και για μια δολοφονία μεταξύ ζευγαριού......
Το τελευταίο πριν μια εβδομάδα στην ιταλία που την έκαψε ζωντανή...

Λόγω σχέσεων και γάμων.....
καταστρεφουν-χανουν την ζωή τους....

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
Γνωρίζει κανείς σε ποιο στούντιο/μπουρδέλο δουλεύει το αμόρε του "δράκου"; :wanker:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.925
Πόντοι
41.129

μιλαμε για μεγιστο πιρφοριλικι ο τυπος το τερματισε !!! 

Αυτή τη γνώρισα πριν από δύο έτη στο κατάστημα “X-Bar” που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού, το οποίο λειτουργεί και ως στούντιο και η εν λόγω εξυπηρετούσε τις ερωτικές επιθυμίες των πελατών της. Ετσι τη γνώρισα κι εγώ. Από τότε δημιουργήσαμε σχέση και άρχισα να νιώθω έντονα συναισθήματα γι’ αυτή. Γι’ αυτόν τον λόγο της είχα ζητήσει να σταματήσει αυτή τη δουλειά. Αυτή, όμως, ενώ μου υποσχόταν ότι θα φύγει από τη δουλειά, συνέχιζε να εργάζεται εκεί. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η κατάσταση, με αποτέλεσμα να μου ζητήσει να χωρίσουμε γιατί δεν της έβγαιναν τα ίδια αισθήματα. Αυτό ξεκίνησε εδώ και περίπου δύο μήνες, με αποτέλεσμα μια να διακόπτουμε τον δεσμό μας και μια να τα ξαναβρίσκουμε. Οταν τα βρίσκαμε, αυτή ήταν αρνητική στο να κάνουμε σεξ, ενώ παράλληλα ήξερα ότι αυτή πήγαινε με άλλους άνδρες. Εγώ της ζήτησα ευγενικά να είμαστε μαζί, αλλά αυτή ήταν τελείως αρνητική και επιθετική. Αυτό μου δημιούργησε μέσα μου θυμό και με εξόργισε, μέχρι που τελικά χωρίσαμε οριστικά και αυτή έφυγε για τη Ρουμανία». - See more at:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Αυτή τη γνώρισα πριν από δύο έτη στο κατάστημα “X-Bar” που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού, το οποίο λειτουργεί και ως στούντιο και η εν λόγω εξυπηρετούσε τις ερωτικές επιθυμίες των πελατών της. Ετσι τη γνώρισα κι εγώ. Από τότε δημιουργήσαμε σχέση και άρχισα να νιώθω έντονα συναισθήματα γι’ αυτή. Γι’ αυτόν τον λόγο της είχα ζητήσει να σταματήσει αυτή τη δουλειά. Αυτή, όμως, ενώ μου υποσχόταν ότι θα φύγει από τη δουλειά, συνέχιζε να εργάζεται εκεί. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η κατάσταση, με αποτέλεσμα να μου ζητήσει να χωρίσουμε γιατί δεν της έβγαιναν τα ίδια αισθήματα. Αυτό ξεκίνησε εδώ και περίπου δύο μήνες, με αποτέλεσμα μια να διακόπτουμε τον δεσμό μας και μια να τα ξαναβρίσκουμε. Οταν τα βρίσκαμε, αυτή ήταν αρνητική στο να κάνουμε σεξ, ενώ παράλληλα ήξερα ότι αυτή πήγαινε με άλλους άνδρες. Εγώ της ζήτησα ευγενικά να είμαστε μαζί, αλλά αυτή ήταν τελείως αρνητική και επιθετική. Αυτό μου δημιούργησε μέσα μου θυμό και με εξόργισε, μέχρι που τελικά χωρίσαμε οριστικά και αυτή έφυγε για τη Ρουμανία».
wtf

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306

Αυτή τη γνώρισα πριν από δύο έτη στο κατάστημα “X-Bar” που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού, το οποίο λειτουργεί και ως στούντιο και η εν λόγω εξυπηρετούσε τις ερωτικές επιθυμίες των πελατών της. Ετσι τη γνώρισα κι εγώ. Από τότε δημιουργήσαμε σχέση και άρχισα να νιώθω έντονα συναισθήματα γι’ αυτή. Γι’ αυτόν τον λόγο της είχα ζητήσει να σταματήσει αυτή τη δουλειά. Αυτή, όμως, ενώ μου υποσχόταν ότι θα φύγει από τη δουλειά, συνέχιζε να εργάζεται εκεί. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η κατάσταση, με αποτέλεσμα να μου ζητήσει να χωρίσουμε γιατί δεν της έβγαιναν τα ίδια αισθήματα. Αυτό ξεκίνησε εδώ και περίπου δύο μήνες, με αποτέλεσμα μια να διακόπτουμε τον δεσμό μας και μια να τα ξαναβρίσκουμε. Οταν τα βρίσκαμε, αυτή ήταν αρνητική στο να κάνουμε σεξ, ενώ παράλληλα ήξερα ότι αυτή πήγαινε με άλλους άνδρες. Εγώ της ζήτησα ευγενικά να είμαστε μαζί, αλλά αυτή ήταν τελείως αρνητική και επιθετική. Αυτό μου δημιούργησε μέσα μου θυμό και με εξόργισε, μέχρι που τελικά χωρίσαμε οριστικά και αυτή έφυγε για τη Ρουμανία». - See more at:
Α καλά.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
giphy.gif

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Μάγκες βγήκαν οι φώτο του Δράκου στη δημοσιότητα.Τον είχε πετύχει κανείς σε κανά μπουρδέλο?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Όπως και εσύ που ασχολείσαι ΜΑΛΑΚΑ!! :headbang:
??????????
Τώρα το διάβασα

Εγώ απλά σχολιάζω  στο φόρουμ!Εσύ γιατι χαλιέσαι τόσο πολύ?
Μήπως έχεις κάποια σχέση ρε μεγάλε και κόβεσαι τόσο πολύ για το τι λέμε εδώ μέσα????

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
αμα δειτε τα ματια του δεν εχουν κακια μεσα τους κ βρωμια

κ το προσωπο του ειναι ομορφο κ γλυκο

το ντυσιμο λετσαρια με φορμες

κλασσικο μοναχικο παιδι πουτανιαρης μια ζωη χωρις φιλους παρεες γκομενες κλπ

οπως πολλοι απο εδω μεσα........................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom