alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Για αποπειρα κατηγορειται.Επιθέσεις έκανε ο τύπος.
Χουφτώματα, σπρωξίματα κτλ ...
ΒΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ
Για αποπειρα κατηγορειται.Επιθέσεις έκανε ο τύπος.
Χουφτώματα, σπρωξίματα κτλ ...
ΒΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ
Εγω δεν μιλησα για δράκους. Εν παση δε περιπτωσει, ας ζητησει ελαφρυντικο ή ποινή ελαττωμενη ή την επιεικεια του δικαστηριου.ολες οι ενδειξεις συγκλινουν οτι δεν ηταν πωρωμενος εγκληματιας
πρωτον η δικαιολογια που ειπε οντως ισχυει αφου ειχε προσφατα ερωτικη απογοητευση απο την ρουμανοπουτανογκομενα
δευτερον πηγαινε και εκανε επιθεσεις πρωι πρωι μεσημεριατικα σε πολυσυχναστα μερη
τριτον με την παραμικρη φωνη η αντισταση απο το θυμα το εβαζε στα ποδια
τεταρτον πηγαινε στο ιδιο μερος δυο και τρεις φορες ενω ηξερε οτι η αστυνομια ψαχνει να τον βρει
πεμπτον απο οτι ειπανε στις ειδησεις εκανε συνεχως το ιδιο πραγμα, τους ψευτοεβαζε μια ταινια στο στομα και αρχιζε τα χουφτωματα
αν ο αλλος ειναι γεννημενος βιαστης, ψαχνει το καταλληλο θυμα, το παει σε απομερο μερος και του γαμαει το ταμ τιριρι
αυτος ηταν για γελια βιαστης
δε λεω
να φαει τα χρονακια του για τις μαλακιες που εκανε γιατι στα θυματα πηγε η ψυχη τους στην κουλουρη
αλλα οχι και δρακος βιαστης ο τυπος
απογοητευμενος χαζοβιολης πιρφοροπουτανοαγαπουλης
τυπε μουφα βιαστης ηταν αυτος
αν δεν ηταν τα φωτα της δημοσιοτητας πανω του για ασελγεις πραξεις κατ' εξακολουθηση θα πηγαινε
αυτου του ριχνανε μια μπουφλα τα θυματα και ετρεχε σαν το βεγγο στα στενα
τους ψευτοεβαζε μια ταινια στο στομα και αρχιζε τα χουφτωματα
Γνωρίζει κανείς σε ποιο στούντιο/μπουρδέλο δουλεύει το αμόρε του "δράκου";
Γνωρίζει κανείς σε ποιο στούντιο/μπουρδέλο δουλεύει το αμόρε του "δράκου";
wtfμιλαμε για μεγιστο πιρφοριλικι ο τυπος το τερματισε !!!
Αυτή τη γνώρισα πριν από δύο έτη στο κατάστημα “X-Bar” που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού, το οποίο λειτουργεί και ως στούντιο και η εν λόγω εξυπηρετούσε τις ερωτικές επιθυμίες των πελατών της. Ετσι τη γνώρισα κι εγώ. Από τότε δημιουργήσαμε σχέση και άρχισα να νιώθω έντονα συναισθήματα γι’ αυτή. Γι’ αυτόν τον λόγο της είχα ζητήσει να σταματήσει αυτή τη δουλειά. Αυτή, όμως, ενώ μου υποσχόταν ότι θα φύγει από τη δουλειά, συνέχιζε να εργάζεται εκεί. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η κατάσταση, με αποτέλεσμα να μου ζητήσει να χωρίσουμε γιατί δεν της έβγαιναν τα ίδια αισθήματα. Αυτό ξεκίνησε εδώ και περίπου δύο μήνες, με αποτέλεσμα μια να διακόπτουμε τον δεσμό μας και μια να τα ξαναβρίσκουμε. Οταν τα βρίσκαμε, αυτή ήταν αρνητική στο να κάνουμε σεξ, ενώ παράλληλα ήξερα ότι αυτή πήγαινε με άλλους άνδρες. Εγώ της ζήτησα ευγενικά να είμαστε μαζί, αλλά αυτή ήταν τελείως αρνητική και επιθετική. Αυτό μου δημιούργησε μέσα μου θυμό και με εξόργισε, μέχρι που τελικά χωρίσαμε οριστικά και αυτή έφυγε για τη Ρουμανία».
Α καλά.μιλαμε για μεγιστο πιρφοριλικι ο τυπος το τερματισε !!!
Αυτή τη γνώρισα πριν από δύο έτη στο κατάστημα “X-Bar” που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού, το οποίο λειτουργεί και ως στούντιο και η εν λόγω εξυπηρετούσε τις ερωτικές επιθυμίες των πελατών της. Ετσι τη γνώρισα κι εγώ. Από τότε δημιουργήσαμε σχέση και άρχισα να νιώθω έντονα συναισθήματα γι’ αυτή. Γι’ αυτόν τον λόγο της είχα ζητήσει να σταματήσει αυτή τη δουλειά. Αυτή, όμως, ενώ μου υποσχόταν ότι θα φύγει από τη δουλειά, συνέχιζε να εργάζεται εκεί. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η κατάσταση, με αποτέλεσμα να μου ζητήσει να χωρίσουμε γιατί δεν της έβγαιναν τα ίδια αισθήματα. Αυτό ξεκίνησε εδώ και περίπου δύο μήνες, με αποτέλεσμα μια να διακόπτουμε τον δεσμό μας και μια να τα ξαναβρίσκουμε. Οταν τα βρίσκαμε, αυτή ήταν αρνητική στο να κάνουμε σεξ, ενώ παράλληλα ήξερα ότι αυτή πήγαινε με άλλους άνδρες. Εγώ της ζήτησα ευγενικά να είμαστε μαζί, αλλά αυτή ήταν τελείως αρνητική και επιθετική. Αυτό μου δημιούργησε μέσα μου θυμό και με εξόργισε, μέχρι που τελικά χωρίσαμε οριστικά και αυτή έφυγε για τη Ρουμανία». - See more at:
Η ρουμανα πρεπει να εχει πεθανει απο τις τύψεις. :S :S :S
Καμμενος εντελως
??????????Όπως και εσύ που ασχολείσαι ΜΑΛΑΚΑ!!