Το συναισθημα ειναι ασταθμητος παραγοντας κατ' αρχην στο ιδιο το εγκλημα, ως ανθρωπινη εκφανση. Αρα ειναι απολυτως συμβατό να ειναι ασταθμητος παραγοντας και στην πολιτειακη του αντιμετωπιση, που γινεται πάλι απο ανθρωπους.
ο δικαστης που δικαζει με βαση το συναισθημα καλιτερα να αποσυρθει απο το επαγγελμα....
γιατι δε δικαζει σωστα και παιρνει στο λαιμο του ανθρωπινες ζωες και το μελλον τους..
πιο επιρεπης σ αυτο ειναι οι γυναικες δικαστινες..εξ αιτιας της γυναικειας ψυχολογιας..
πραγματικα αναρωτιεμαι τι θα κανανε ολοι οι δικαστες γενικοτερα αν μπορουσαν να δουνε ΤΙ επιπτωσεις ειχε η αποφαση που βγαλανε αν μπρουσαν πχ να εχουν μπροστα τους μια οθονη που να δειχνει την καθημερινοτηα απο τις ζωες αυτων που επηρεασανε με μια αδικη αποφαση που βγαλανε με συναισθηματικα κριτηρια..
απο την αλλη και τα περισσοτερα εγκληματα εχουν γινει εν βρασμο ψυχης....και κατα κυριο λογο τα ερωτικα και τα οικογενειακα...
και μαλιστα θεωρειται ελαφρυνιικο το ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ....πολυ κακως κατα τη γνωμη μου γιατι αν αφηναμε ολοι ελευθερα τανευρα μας να...κοχλαζουνε θα γινομασταν ζουγκλα...
οσον αφορα δε την περιπτωση του ΚΑΗΜΕΝΟΥ περιπτερα που του εφαγε τα φραγκα η πουτανα ας προσεχε γτ για να της τα δινει μαλλον εβγαζε και γουστα μαζι της..
υπαρχει μια μεγαλη κατηγορια αντρων που ταζει ...θα.σου δωσω αυτο θα σου δωσω εκεινο προκειμενου να σε εχουν οταν ομως περασουν τα μελια ερχεται η επαναφορα στην πραγματικοτητα ..και εκφραση θα σου δωσω τα παντα θα σε κανω βασιλισσα ...μετατεπεται σε .....μου εφαγες τις οικονοιες μου..